Så ge mig gnista och gas

Sommarminnen

Äger inget, äger allt

 
Skriker med under mina morgonpromenader, upp och  ner i Borlängestad

Just wanna be the one who makes you smile

En sak som är bra på hösten är att de flesta bra program går då, som nu Så mycket bättre, som inte gör en besviken detta år heller. Kan inte bli annat än bra med ex Ola Salo bland gänget. Alla dessa låtskatter i hans bagage. Peace and love feeling delux!
  

Ett utkast

Fortfarande grått, att man aldrig blir van med att oktober är så här, grå. Imorgon åker jag till Stockholm och får umgås med Matilda som flyttat dit och T-rex som också är i stan! Kommer bli en superhelg och finfint att komma bort för en stund!

One more

 

YES!

Fick jobbet så i november kickar det hela igång och extra plus är att jag blir kollega med min underbara Erika! Superglad och en förändring som är välkommen då jag nu har hamnat i ett vardagligt grå seghet som jag måste ta mig ur. Kan bero på det gråa vädret, en förkylning som nu äntligen är på väg ur och att det mesta är allmänt tråkigt i mina ögon. Måste ur det där, sluta deppa. Ska nu försöka ta tag i det där med träningen på riktigt också då den har hamnat i efterkälke, dags att skaffa gymkort! Mår så mycket bättre av att träna, en bra upptäckt! Så 2015 börjar närma sig och det är då jag ska göra tjejklassikern så nu jäklar! Go go.

Längtar till nästa helg då en efterlängtad tripp till huvudstaden står på agendan där det ska umgås till max med Matilda och T-rex! Peppen på det!


Stunder när hösten är fin











Vackra färger, rotfrukter, äppelmos, mysiga kvällar, god mat, lyckan när solen skiner, svamp och frisk luft. 

Oktober November

Nu är vi inne i oktober och snart väntas november, tråkigaste månaden på hela året. Grått, kallt, blött, rått och man bara väntar in decembers härliga mys (som hinner ta slut innan man ens har hunnit börja). Så kom på att iår börjar jag med julmyset redan i november, som en nedräkning till december med glögg, julkalender, lussebak, extra mycket ljus och tomtar som pluppar upp var stans. Väntar bara med ljusstakarna och julstjärnan i fönstren annars tror väl grannarna att man är någon galning. 

God jul 

Höstrysk

Ne då jag är inte bitter. Kunde nu suttit på ett varmare ställe, käkat nå färskt frukt och blickat över ett hav. Istället vart det ingen resa, ledig i en vecka och väderprognoserna visar regn, tillomed varning för mycket regn! Förkylningen sitter kvar så kan inte ta tag i med att börja träna och promenader är inte det man längtar efter i detta väder. Detta relaterar till en depp- Evelina som måste tillaga något för att dämpa rastlösheten. I förrgår vart det dadelbollar och igår fröknäcke, får se vad man ska göra idag.. Har även sytt kuddfodral och igår vart det sopplunch med Marit och Stina. Wow har svullet ben så igår vart det bara en snabb check och en kort promenad i blåsten. Annars blir det filmtittande, jag som typ aldrig nuförtiden tittar på film, så börjar ligga i fas där iaf.. 
 
Så jobbfronten, nej får inge svar förens på fredag alt måndag (?). Förstår. Inte. Varför. Allt. Måste. Ta. En. Sån. Tid!
Var är drivet hos dagens rekryterare?
 
Ah

Borran

Jag var ju i Borås slutet av sommaren, regn, kyla, värme, mat, spelning, utgång, vin, kalas, hoppborg, brorsbarn, skratt och fina vänner. 


























RSS 2.0