Good cover

Denna kanongoa cover på en av Lykkes bravader körde de hårt med på stranden. Heja Sverige! Längtar efter häng och släng vid någon av Borlänges badplatser med någon/några av alla mina fina, så även något ätbart såklart och så  go musik. 



Önskar alla en härlig valborg vart ni nu befinner er i Sverige/Världen. Sol till alla. Nu tar jag bussen ner till Skåneland, hej!

Welcome to the limit

Efter x antal liter öl, slapp, massiv med bröd och dipp ♥ under en vecka så var det rätt så skönt att ta en lång promenix nu på förmiddagen. 

ev
sko
vitsippor

Turkey ♥

Ojoj vilken superhärlig vecka har vi haft! Sol, värme, brända axlar, god mat, trevliga människor, familjen, baren Egon, hav och ännu mera sol. Hade lätt stannat en vecka till men förhoppningsvis blir det ett besök senare i höst igen.  Borås har aldrig känts så grå och tråkig som idag. Tur att jag bara är hemma och byter väska. Imorgon far jag ner till Malmö och firar valborg i Lund. First time in Lund och det lovas sol och värme! 

EVY

Äntligen lördag

Ja nu sitter jag här med resväskan i högsta hugg. Snart hämtar morbor upp mig och sedan bär det av till värme och sol! Hoho! Dagen började med hoppträning på storhäst, har ju ridit enbart ponnys så det var riktigt roligt att få rida häst igen. Så var vi endast två st som hoppa, både mkt tid och plats. En riktig bra start på dagen.

Vecka 6
- 3 gympass
- 2 ridpass
- ynka 6km promenad (fortfarande öm i baksidalår sedan fystestet, kanske på tiden att man gör jägarvilan och knäböj lite oftare..) 


Kl17 går flyget, tjoho!

En dag kvar

Utgången vart lyckad. Jag till och med sa under kvällens gång att det är ju riktigt kul att gå ut, inte min vanligaste fras. Det enda som var tråkigt var efter och jag befann mig i en lägenhet vid allegatan och blickar ut mot gatan och precis på sekunden får se en kille bli påkörd av en bil. Tumult, taxibilar i kaos, polisen, brandbil och ambulanser. Läste idag på Bt att killen skadades lindrigt och kunde åka hem samma natt. Skönt att höra. 

Idag har jag mått bra och vi har suttit och tittat på lite vävmaskiner, bindningar och varpar vi ska använda oss av till våra testtygbitar som de får väva nästa vecka. En snabb visit i skolan vart det och sedan lite häng på Pinocchio och sörplandes av den nödvändiga colan en dag som denna.

Hoho imorgon åker jag till Turkiet!! Peppen på den!




Hejsvej

Efter några koppar kaffe är jag förhoppningsvis pigg nog att dra mig ner till staden. Ikväll ska vi flickor gå ut, var ett tag sen... Har inte varit ute sen hemmasvängen början av mars och dessa var ju minnesvärda. 

e

Hälsningar Mona

ajajaj det bultar och det bankar

Åh träningsvärken är inte nådig idag, går som en 90-åring reumatiker. Trött som en gnu på det. Fasar för nästa års c-uppsats redan. Längtar tills på lördag, värme, sol, slappa, god mat och dryck och mina älskade päron + morbror.

Fystest

Idag gjorde jag och Terex ett fystest för att kolla hur vi ligger till och sedan testa om 5 veckor igen och se om vi blir nå bättre. Visa moment vart en glad överraskning medan andra inte. Trött är ju namnet nu iaf.
  • 12min löpning
  • Statisk pullup
  • Jägarvila
  • Antal knäböj på 1min
  • Plankan
  • Pushups

Sötlinnsan

sötlinn

Kickstarta veckan

Måndag och idag har vi gjort en prototyp av vår produkt, endast att få oss lurihöns att fatta vad vi pratar om. Vi har nog också världens snällaste handledare. Idag låste han upp låsta dörrar så vi kunde "låna" lite papper och dylikt och så har han ringt runt till olika testcentra, snällaste Olle. 

Stephie är nöjd över vår modell
st

Köpte mig två majblommor av några söta stalltjejer idag också
h

Fixarhelg

Helgen har varit lugn men dock full med fix ist. Cykeln är nu körklar och kläder har börjat staplas i högar runt om i lägenheten, om en vecka sitter vi i Turkiet och mår gött. En gång i tiden var jag en t-tröja tjej och detta har relaterat till en samling som aldrig blir använt. Idag har saxen varit framme och numera finns det ett flertal nya plagg i garderoben. Längtar till sommaren, slitna jeansshorts, linne, gott sällskap, sommarvindar och bra musik.


Vecka 5

- 3 gympass
- 2 ridpass
- 16km promenad

Kvällskäk

k
Lyxa till det med schnitzel with sesamfrön

To keep or not..


skor



Aaaaa

Dags för lite ögongodis!

Kom kom

j
Igår kväll vart det en promenix ner till T-Bird  som bjöd på kaffe och jordgubbar och även en Matilda. Hon är på en snabbvisit pga av en tenta i trikå, mitt och Ts paradämne! Fast så mkt hjälp kanske hon inte fick av hos som mer ägnade tid att bläddra i tidningar, öva på dialekter och raggningsrepliker.

AH!

mumma
Eget knäckebröd och en stor klick guacamole, mumma!

Endorfiner och lervälling

Tråkväder, Borås visar sitt esse. De håller som sagt på att dranera runt huset mitt och nu har hela planen blivit ett enda stort lerfält. Alla mina skor har fått byta färg till en mindre smickrande diarrekulör, kanske dags att inhandla sig ett par gummistövlar, konstigt nog har jag inga i garderoben. 



Påsken..

N & N
Umgicks mestadels av tiden med dessa två
havet
När väl vädret tillät gick vi promenader
c
Tillsammans med gamle Chico
ägg
Det målades och åts en massa ägg också

Måndagen efter helgen

Känner mig fortfarande lite illa efter helgens alla gottigheter, äggtoddys och godis. Uh, inge godis på ett bra tag nu! Idag blir det filmhäng med familjen, byte av däck på Cleo och försöka färska upp minnet av väverin. Nästa vecka ska vi handväva inför vårt projekt, blir nog riktigt sköj, älskar att skapa!

Vecka 4
- 3 gympass
- 1 ridpass
- 8km promenad

Önskar er en Glad Påsk!


Gakakakakukelekuuu!

Skärtorsdag

k
Sitter och mummsar i mig kvargkaka och ska snart bege mig till stallet. Lite senare i eftermiddag kommer familjen och hämtar upp mig och sedan far vi vidare mot Varberg. Påskfira med brors familj + hans svärisar och nog en drös till med människor. Jag hoppas på ägg, godis och fisk i massor!
Glad påsk!

T&L


t
Min favorit illustratör Tobacco&Leather

En onsdag

Idag har jag storstädat och tränat (gick sjukt mycket bättre idag med TXR-övningarna).

Ja det var väl min dag det.

Att bränna mage!


Dessa övningar försökte vi oss på under dagens gymträning. Haha såg nog inte lika snyggt ut som på klippet men oj vad det kändes i magen vill jag lova! Påt igen imorgon med förhoppningar att det kommer se lite bättre ut.


Bloggtips: PT lofsan

Du är på repeat

Har på känn att även denna vecka kommer gå sjukt fort! Vi är nu mitt upp i att forma syfte och frågeställningar till x-jobbet. Det går bra och vi har koll på läget än så länge, nu gäller det bara att vi  inte blir för lata och bara snackar skit och dricker kaffe. Oftast hamnar vi där! Idag hoppas vi på att handledaren Olle är extra pigg. Så önskar jag även att värmen kan komma tillbaka, solen är här och inget moln så långt ögat når men iskallt. Värme kom, kom, kom!


Tröttis

h

Vecka 3

- 4 gympass
- 2 ridpass
- 19,6km promenad

En massa ägg

Ska ju fira påsken här nere i landet, rättare sagt i Varberg med familja och även Peters familj + hans svärisar + en massa andra folk. Äggmålning måste stå på schemat och kolla vilka fina ägg jag hitta:
ägg
Tatuerade ägg, det perfekta fusket. Källa

RSS 2.0