en liten sak till bara

Trodde jag bara skulle få den lilla slanten från ica denna månad men jag fick visst både för demodagarna o från försäkringskassan också. Jag är rik!



Strö, chill o så lite dans

Förlåt till er som tycker att det kanske blir lite lite för mkt bilder ibland. Nu kommer det en hög till, men sedan blir det lugnt, för imorgon börjar festivalveckan! Jobb, mat, sömn, musik, vin, dans, röj, chill, glädje!

Midsommardagen, chill på Mr Happys brygga
dalälven

Sedan for jag till Frida o vi drog vår kosa hem till Fredin o rökte vattenpipa, spelade guitarr, sjöng o hade det allmänt ströö.

chillnicefridaFredinFRedin
Fettaste gettingen någonsin
fet getting

Sedan for vi hem till Mr Happy, hamtade honom o hans bror, for till stan lämna av pojkarna, åka hem till Frida, käka bacon o riktigt mos med kebabsås, mm så gott! Sedan efter fram o tllbaka i staden åkte vi till Säter med vinden i håret.
chill

drive

Säterdalen, dans o så lite mera dans. Sol uppgång, en jäkla backe uppför, skitunge, sovande pojkar, näsmos, mc donalds o så kom vi hem till Fridas lägenhet vid 4, jag somnade på engång. Idag har vi chillat o ströat, köpt hatt till Frida, gjort blomsterkransar o tittat på folk, hjälpt festivalmänniskor, vart med Jenny o Emelie o käkat på max. Nu ska jag sova, imorgon börjar det!

Midsommar 2010

Det kunde man inte tro för ungefär 7 år sedan att man skulle plocka blommor med Daniel Munther.
mr happy
Det vart den tjockaste kransen någonsin
edghmr happy:)rullstolsbyggefintMr happy McSweet


Min nice goda smörgåstårta
smörgås

Just nu med Dalälven som utsikt

En liten gladare Evelina. Midsommar var mysig med båtglid, blomplock, kransbidning, smörgåstårta, grillning, torsång, lite vin o öl.

Idag tog jag mitt första dopp för iår, i dalälven, kallt som ?=#%. Nu sitter jag, Frida o Fredin på hans altan ute på landet med Dalälven som utsikt, spelar guitarr, sjunger lite o röker vattenpipa, nice o chill som den. Så att solen lyser o värmer gör ju saken 300ggr härligare.

Peace out

B F Y I J S H S B S, F F F F ! !

Det där med att jag var så glad över mitt schema över peace&love kan ju stoppa upp sig någonstans. Fick mitt hela nya schema igår över hela sommaren o shwiiisphoho så var mitt peace&love döööööd. Försöker hitta positiva saker, men fan det går inte, jag är depp.. fuck fuck fuck!

Men nu ska jag försöka bli lite glad.. Smörgåstårtan är gjord o den vart fin, det regnar inte, än iaf o snart ska jag åka hem till Mr Happy. + Jag är hel ledig ett par helger i sommar, jag menar hur många är det?!?! Jag fick ledigt de dagar jag ville i augusti så nu kan jag följa med till Budapest! Så har Mr Happy lovat mig en minisemester till mitt älskade västkusten, för jag måste dit i år, 20års tradition går inte att rubba så enkelt.

Nu ska jag lyssna på pepplåtar, tänka på roliga saker så kanske mitt humör blir lite bättre.

"No woman, no sex"

Yes det funka!

En sommarkväll vid Dammsjön

frida annaevy erikabrrr

En solig dag i huvudstaden

I tisdags var jag o Anna i Stockholm, strosa runt, gick i massa affärer, strosade lite till, åt thaimat, satt i solen, gick i fint hus, käkade marängs swiss i gräset, shoppade lite, köpte cider o satt oss på skeppsholmen med slottet o solen i ögonen, leta efter en pizzeria, äta pizza utanför centralstationen, 6 luftballonger, godis, ta fel tåg hem, ta rätt tåg hem. Fin dag

sthlm


Midsommar?

midsommar


Årets längsta dag

Idag fyller min bror år så snart vankas det cocoskyckling, ååhh jag dör redan nu! Så blir det även princesstubbe som gräddet på moset. Idag har jag varit ute i det fina vädret o provridit Elles häst Ida, en väldigt go, orädd o mysig 8-årig tjej på hela 173cm. Så det blir inte en hästlös sommar trots allt, nice.

Imorgon drar jag o Annabänanää till huvudstaden o chillar lite, nice.

IDA


Wonderful Tonight


Gilla-knappen

Gilla peace & loves nyaste grej, "klicka direkt vilka band du ska se". Dock har jag kommit på att det är inte så många band jag vill se iår, glest förengångskull.

Jonnas & Kristins 20-års fest ute i buschen

Kristin efter matentävlingruuumpaKristin visar hur man ska görakorthohoKristin Linnhejheyheyhgoooojonnarockejlaga matalexjahahahej dåsovahaha

21.49

båt
Så här såg min torsdagskväll ut, en båttur på Dalälven med Mr Happy

Jag vet en dejlig rosa

Jag vet en dejlig rosa och vit som liljeblad
När jag på henne tänker, så görs mitt hjärta glad
Dess stämma ger en hjärtans tröst
Lik näktergalens blida röst
Så fager och så ljuv

Som solen fagert skiner är hon som purpur klar
Gud låt dig aldrig sörja men alltid vara glad
Må de få komma samman
Med hjärtans fröjd och gamman
Som längta till varann

Var dag går solen neder och dagelig uppgår
När kommer dagen blider att jag dig skåda får
I hågen är du jämt mig när
Farväl, farväl  min hjärtas kär
Mångtusende godnatt

Vägen till mannens hjärta går genom magen

mmmmmm

Evelinas också

Innan jag far igen

Sitter själv i villa la Munther o dricker lite proviva blodapelsin, alla andra är o jobbar.. Igår agerade jag som fotbollsfru o såg på när min man spelade fotboll, i korpen. De förlorade, men de var glada ändå. Sedan bar det iväg till mitt nya hem, ica, på möte som jag trodde skulle innebära, kaffe, sitta o sanacka en massa. Men nej det vart en jobbrunda o stackars Mr Happy satt utanför o väntade o väntade. Tillslut vart vi klara o vi tog våra springare o cyklade mot Torsång mot Nyckelby med varma vindar i våra ansikten. Det finns många saker jag gillar med Mr Happy, en sak som ligger på top 5 är att han kan laga mat med ett kreativt o duktigt sätt. Igår vart det mackor, men inte vilka mackor som helst, salladsblad, ägg, kräftstjärtröra med lök, majonnäs, dill, gräddfil, några ost skivor, skinka o så gruka på. Till det serverades det jordgubbsaft. I love it!


 


Fungerar inge bra

Det är inte så kul att få hostattacker när man jobbar, speciellt inte när man sitter i en kassa med lång lång kö o man ser mest ut som en gråtfärdig röd tomat.

I natt ska jag försöka somna, det gick inte så bra förra natten o det relaterade till sen uppgång, sen frukost o en lunch alldeles för nära inpå, men jag hade trevligt sällskap av Stina, så det vart ju helt ok ändå.


Evelina dress

evelina dress

Svensk sommar

väder


Dalarna, när det är som vackrast

Efter en dag i sängen med både honungsvatten o mat i mängder mådde jag allt bättre o tog tag i min krage, packade väskan o körde iväg med musse. Med en massa regn i ögonen styrde vi vår kosa mot Leksand,mot Hede o Henriks sommarstuga. Chips, korv med bröd, kött o bearnaisesås, oboydrinkar, ölspel o beer pong, musik, ölhävning o sedan även en tur till Leksands hjärta o nattliv. Det vart en pub på Siljan med öl, cigariller, prat, skratt o leenden. En taxitur hem till stugan vid dammen o en liten guidadtur o ett äventyr i trakterna tills klockan var morgon o tillomed solen glimta igenom molnen.. Ännu en helg har passerat o våra hjärtan fyllda med nya vänner o minnen. Så även bilder.
SebbeLinda MalinHatten på!PartaydobidäSiljanKärlekvattenfågelHEYflaggaloveSebbe Henkehagedalarna
Dalarna, när det är som vackrast


12:e Juni

Idag går min prövotid ur på körkortet, kasing två år vad fort de kan gå!

Så nu även ett år sedan vi tog studenten.. ojoj

studenten


Student 2010

elleLinda Klara

Liquido


Oj vad jag inte visste vad denna låt hette men visste att de sjöng I dont mind, cosy in my mind. Sökte o så kommer låten upp, lyckan är ju total! Idag har jag kollat lite på utspringen, käkat tunnbrödsrulle, jobbat, blivit extrem förkyld, åkt hem. Så sluta min kväll. Men jag ska försöka kryera mig lite så att jag kan henka med till Leksand imorgon på födelsefest i en sommarstuga, måste bli bättre, måste, måste..

One

Det vart ett helt underbart väder under kvällen, dock vart det inga terränghinder för denna gång, ist vart det 2,5h blandat med skrittur på blomsterängar o trimtrim i paddocken, riktigt nice. Är lite smått sugen på att skaffa foderhäst till hösten, bara för att känna på att ha o även ha lite skoj o kul med, en tjock liten ponny vill jag allt ha med stora bruna ögon o fluffig tjock man som matchar mitt hår, viktigt. Stallplats har jag ju redan hos svärmor med en fin utebana o allt. Ännu en av alla idéer jag har. Om jag inte kommer in i Borås el hamnar i Norge el någon annan stad el ute i backen i Åre i vinter då ska jag nog fundera lite närmare på denna tanke.. Jag vet en som blir glad iaf

Uouupsh

En lugn nästa vecka förändrades snabbt till endast två dagar med tomma rader.  Igår fick jag några vuxenpoäng, jag införskaffade mig ett ica-kort o köpte chips o dipp som mitt allra första inköp. Så klart var jag med Erika på kvällen, min allra egna chipsoman kompis. Vi såg Fast and the furioust 4 tror jag det va, dock vet jag inte hur de sluta för mina ögonlock ville inte vara uppe..Jag börjar bli gammal o trött o vaknar alldeles för tidigt på mornarna, dock låg vi o ströa tills halv 12, så lite ungdomspoäng tack. Ikväll stallet o jag hoppas vädret håller sig så att vi kan hoppa lite terränghinder, bara för det kommer det spöregna lagom till kl19.
Var tog positiva Evelina vägen?
edghvy






























2009, 2010?

Hoppas min sommar blir lika händelserik o awesome som förra året
edghvy


Kanske tillomed lite lite bättre..













































Everybody need inspiration

Igår invigde jag en av mina inköpte långklänningar från London. Perfekt när man har närmare 589468934 st myggbett på benen, nice. Likt Jasmine  från Aladdin på självaste nationaldagen (är det någon som firar denna dag?!?) var jag en sväng o fikade med Sam som var hemma från Norge, som jag inte har sett sen club connect i december o ännu längre sedan jag satt o fikade med herrn. Han skratta åt att jag jobbade nu på ica, vi pratade om framtidsplaner för förra vinter o han spådde just denna sak + att jag skulle jobba där tills pensionen hitta en man som jobbade på SSAB o bo i en villa i kvarnsveden, typ. Nej du, så nu hoppas jag igen att jag kommer in i Borås till hösten el så annars drar jag till Åre el kanske Köpenhamn el varför inte Norge o till Oslo, nu vet jag ju en som kan skaffa jobb till mig.  

Så när jag ska vara snäll o hämta mr happys pizza på American vem är det då som står o väntar på sin pizza också, jo självaste S.D.  Så även ikväll när jag jobbade stängning, vem är det inte då som kommer.... Jag tror han förföljer mig!

... Uh in my dreams 

Mösspåtagningen

En av de roligaste dagarna i mitt liv

Glow 7:43


Minute

Det rullar på Ica, har fått en del tider, nice, så nu kan jag kassan o en hel del jäkla plu-nummer, 4011 4593 1363 4227 4061,  banan gurka godis avokado isbergsallad.. En massa jäkla siffror snurrar runt huvudet, hela dagarna o även nätterna. Hoppas det går över snart! Igår kväll grillade jag i Sellnäs med tre pojkar o en 50 årig man, en riktig klassisk raggare, ett riktigt orginal. Jag små log hela kvällen.

Så avrundar vi alltihopa med en nice bild

nicebild


Mrs Happy

Idag har jag fått mitt schema o jag har varit lite rädd inför p&l, jag har ju haft turen att fått ha två heeel lediga p&l o har varit lite smått beredd på en slav vecka (jag säger bara mc donalds -07). Men nej inte alls, jobbar bara måndag, onsdag, lördag fram till 16.30 o söndag kväll. Jag är överlycklig!

Ett antal fler roliga händelser idag:
♦ Repris på ESC, nice nice nice
♦ Ett efterlängtat samtal från Eli pelii!!!!!!!!!
♦ En otrolig god laxgratäng
♦ Ny shoppad shortsdress o nagellack, nice nice nice

Imorgon börjar jag kl7 o på eftermiddagen blir det basket med F to the rida o så klart stallet, nice nice nice

Till er som tyckte att Sex and the city 2 var dålig

Fuck you

Innan jag säger natti natti

En till av alla mina idéer som jag har i mitt huvud för tillfället är att jag skulle vilja jobba med herrmode.

Natti


4011

Reflektion från första dagen i kassan; fan vad folk köper bananer.

RSS 2.0