Tjockfot

Så har det gått en till vecka och nu även halva denna! Har en ledig dag idag i självklart är det molnigt och dant denna dag. Hade en supertrevlig helg som var. Jobbade hela helgen men hann även med en AW med lite rommefolk och även Stina (som är en gammal Romme-kollega) på fredagen på ohlearys. På lördagen bjöd jag mina föräldrar på middagsbuffé i ski lodge restaurangen på jobbet, tema den kvällen var ski lodge, amerikanskt, supergott och man är typ mätt fortfarande! Kan verkligen rekommendera den! Sen efter att kört hem päronen drog jag vidare till liljan där både rommefolk, Frida, Vlad och Emelie var på plats och även Emelies släkt, farmor 82år satt i soffan och drack wiskey! Fantastiskt! Panetoz spelade även under kvällen. Söndagen var jag sjukt trött efter jobbet, sov hela eftermiddagen och natten trots mina nyktra utgångar (alkoholfria drinkar är det nya!) men det var helt klart värt det! 

Igår var det våffeldagen, i söndags gjorde vi äppelpaj, thompa bakade choklad/kola cockies igår, idag blir det tacobuffe och pappa bjöd nyss på Hästräka-smörgås, shopping och fredagslunch med Marit och det vankas utgång på lördag! Tur att jag ska rida Wow 4ggr denna vecka och gå milen med Oskar idag! 

Härliga bilder från skiddagen förra tisdagen




Jag provade även att åka slalom, inte gjort sen man var typ 14! Gick förvånatsvärt bra och det var tillomed kul dock ont i fötterna! 

Helgen





Förutom jobb i Romme så har helgen bestått av pizzaomelett, promenad (bil=sönder) och gårkvällen spenderades med finbesök från Uppsala (som till sommaren blir Borlängebo igen på riktigt!!!!!!) med lite dricka, guitarr hero, frågespel och häng på Olearys. 

Stronger without them

 
 
Fredag!
Uppe tidigt och red Wow som för första gången inte riktigt ville som jag så det vart bara en skrittur solen och försöka hålla sig kvar på ryggen i blåsten. I eftermiddag jobb och  sedan helgen blir det formiddagspass ute i Romme. Inte många veckor kvar av säsongen där ute, blandade känslor över det, skönt att få lite mer tid men samtidigt har det varit ett superkul jobb och flertal gånger varit räddaren i nöden när man mått piss. Detär bara att njuta in i det sista nu. 

Just a perfect day!

Gick upp extra tidigt igår. Körde ner mamma till jobbe, jepp min bil är sönder, igen, åkte sen förbi Dajjan och köpte mig en biskvi. Drog sedan vidare ut till Romme Alpin, med ryggan nerpackad kaffe. Kom upp först i backen som möttes av sol, sol och strålande sol! Underbar dag och skönt att bara vara själv och åka omkring, stanna till, titta på den vackra utsikten, sola lite, dricka lite kaffe, åka lite till, snacka lite skit med kollegor och bara känna sig fri. Finns inte så mycket som toppar denna känsla! Nu är jag full med lyckorus!
 
Vad väder kan göra med oss egentligen!
 










 

Säger som Roy




Hope

Suktar efter sol som aldrig förr så hoppas detta stämmer!
 
 

Murphy


RSS 2.0