jacka

idag har jag o pappa vart run o letat efter någon bra o uglig dunjacka, men med mindre lyckat resultat! atans, känner att den skulle vara dugligt nu när temperaturen bara stiger till +1 på dagarna.  håller föresten på nu att försöka ladda ner något skrivprogram, ha kommit på mig själv nu att det funkar ej längre att inte ha det på datorn.

gårdagenskväll vart en trevlig kväll med först frida o emelie. sedan kom även maja,reine o lina upp o tillslut även lägenhets innehavaren vlad. fick först en milkshake drink som jag tyckte var mkt god. detta ska man ju göra på fester, de är ju bara att ha med sig lite bananer o glass.när vlad kom hem gjorde även han några drinkar som var mkt goa. efter mkt om o men kom vi ut o gick mot centrum som var heeeeeeeeelt död, har aldrig sett staden så toooooom.  de ända som var öppet var skrubben o flamingo så det vart en sväng på båda ställerna. inte mkt folk, men det vart väl lite sådär halv trevligt ändå. kvällen slutade att man somnade i nåns soffa vid mjälga. kl 8 i morse väkte jag frida o frågade om vi skulle sticka, o de gjorde vi, tog skr bussen hem.


ee


förmodligen mer bilder på bdg...    åå nart ska jag möta upp R på tågstationen o följa med på träningen, har varken lust el ork med det... hm, men man är väl tvungen..

hej svej

back in town

nu är man hemma igen. sitter i vlads  lägenhet, emelie o frida försöker göra milkshake med sprit får se hur det går för de... det var ju först planerat (förra veckan) att det skulle bli harrys denna kväll, det är ju 241. men det blir ist en vända i borlänge centrum. det är ju lite krångligt att fixa med åkande till falun.........speciellt när man kom hem i 17 tiden idag.         man får ta det nån anna gång med falutöserna :)

nu är flickornas milkshake klar o den vart riktigt god faktist!

tjoo

extra extra

måns möller extrajobbar på ord-chansen

looooov

murmeldjurprovet är nu äntligen gjort o jag gick från rummet först. inte för att jag ej svara på frågorna, jag svarade på alla. men man är  ju snabb o johan ville ha det enkelt o konkret så då får han det!  så har jag fått reda på vad 92:an heter också :) murmeldjur kommer jag nog kalla honom, för han hade ett roligt efternamn. nu börjar lovet o det är skönt. lisa spelar lite håkan låtar o jag får ett visst sug på att gå på det imorgon men jag ska ju som sagt åka till mormoromorfar som alla redan vet för 23785 gången. 

ha ett skönt lov för er som får lov nu!

skriv hit o dit

l
vet inte riktigt vad jag ska skriva. . ... . .  snart blir det biologiprov, skit sak. men sen kommer höstlovet som känns så bra att ha just nu. ikväll blir det förmodligen myspys kväll med R, se vad han kommer tycka om håret :)       o imorgon åker jag till mormor o morfar o till resten av släkten. alltid skönt att komma bort lite.   har inge mer planerat inför lovet. kanske harrys på onsdag. skulle också servera på högskolan den 2:e men känner inte för det så jag tackade nej.


hallo


mat

måste ju skriva vad dagens middag blir, det är
ju onsdag.!  det kommer att serveras ostkyckling
med ris el bulgur.  idag ska jag även vara i stallet
en stund med åke, trevligt ;)
hästi


potta

luggokej. det vart varken ha kvar långa luggen el klippa upp håret. det vart en hel o tjock lugg ist, efter mkt funderingar o prat, men nu är det klippt! back inold tims, rättare sagt  9:an!            känner redan att jag inte kommer orka fixa den varje dag, men ska försöka. men det känns skönt att ha gjort något med håret, det har ju bara fått växa sen i vintras. det som är lite tråkig nu bara är att man inte kan visa ena ögonbrynet. ska bli roligt o höra vad R säger på fredag, han ville inte jag skulle klippa lugg när jag frågade för några veckor sedan. haha rätt åt han!


(de blir inga bättre bilder när kl är närmare tio)

vi ses, natti


in the school, yeah

 min stora dag är inne, för idag ska jag klippa mig :)  får se hur det blir men förmodligen kommer
ingen se någon skillnad när jag dyker upp iskolan imorgon, det brukar bli så...  det ända lite
jobbiga är att jag ska sitta här iskolan till kl 16, klipper mig ju just runt hörnet.. men det ger väl akt
till att göra klart bilogi fdj... yeah!
mmm mmmmmmh!

bytt

nu har jag bytt till halebop




Armin Van Buuren and Dj shah feat Chris jones - going wrong

surt

nnooåh nu orkar jag inte sitta här o läsa mer om jehovas o mormoner. min mage mår inte så bra eller, de kanske beror på att jag smällde imig två hela pzzor under denna helg o detta relaterade till en orolig mage.

ja på lördagen åkte jag ner tilll walinhallen o tittade på R match. efter det åkte vi hem till R o sedan till ornäs o hämtade pizzorna (pizza nr1). efter vi ätit åkte vi tllbaka till stan till adam. jag skulle inte drcka något  för vi bestämde att jag skull köra hem. men så vart det inte.. nejnej.   sen drog vi till staden, men vi gick bara in på skrubben sen så var kl allt för mkt så då var det bara att traska hem igen. påvägen till stan fick jag veta en sak från R som jag hade en liten anning om men inte på det visset.. men jag inser mer än nånsin att jag gillar dig, men det känns så hilma typiskt, killar kan inte tänka ibland,  fyy!               dagen efter gick vi till fortuna o åt pizza (pizza nr2, blää)

nej jag borde försöka bli klar med den dära religion skiten o sedan dra till stallet

tjoo

ett litet hej bara

sitter i ett rum som ser ut som något  kontorslikande/arbetsrum. tittar ut genom fönstret o löven faller ner o jag ser lilleskutt blänka i höstsolen, fiint. gårdagens kväll/natt vart inte som jag hade trott  när jag satt o pluggade biologi under eftermiddagen.  nu ska jag se om en viss herr adam kan bjuda på lite frukost o försöka rycka upp R ur sängen, önska mig lycka till!

see you


middagen

nu har elina börjat sitt arbetspass på donken, skjusade för en stund ner henne dit.        gårkvällen vart en mkt trevlig tillställning. alltid kul att träffa flickorna utanför skolan.  vi fick god mat som lisa hade lagat, hon är en rikitg hejjare på det :)       åååå hennes chokladsås var pricken över i:et o vinet var gott !

lisamikaelae kvin

dagens kändis

timell



kom nyss till skolan o 
vet ni vem jag såg på
vägen hit? jo inte
mindre än martin timell








70% kakao

idag har jag äntligen börjat göra någon nytta iskolan, alltså börja använda datorerna mer än att bara titta runt inne på internet. nej idag har jag nästan skrivit klart bilogi fdj :)         det vart en lång lunch idag också, över 2 timmar o det relaterade i två kafffe med mjölk o en smakbit av lisas pannkaka. på slutet satt jag, lisa o maria o tittade på alla doktorerna som satt o åt. lisa fann lyckan i killen med det charmerande leendet o försökte ta en bra bild på honom med mindre lyckat resultat.  sen så såg vi snälla doktor niggah american style 70% kakao, min favorit.

imorgon är det fredag, o jag har sett eframåt denna dag el rättare sagt kväll ett tag nu, för då ska lisa ha sin middag!! jag har både löst skjutsa o vin frågan. min mamma har varit snäll o köpt vin o emelie ska både köra oss till falun o sedan hem :)  jag tror det kommer bli en mkt trevlig kväll!

min bror är ju rätt så gullig, när jag kom hem hade han bakat supergooooa muffins/morotskaka, finns det något goare?

nu ska jag sätta på mig raggsockorna o bege mig till stallet, ikväll blir det att titta på clinic med träningsgruppen, det ska också bli roligt o kanske trevligt för den delen med!  föresten så är hästarna med i tidningen idag o sam för den delen också :)

tjoolahopp


taddaaaa !

nu är min lilla present klar till tjejerna i vårat lilla rum :) hoppas flickorna blir glada imorgon när de får se bilden någelunda klar uppe på väggen.
flickrna

nej nu blir det halv åtta hemma hos mig, favvo programet just nu :)   hej hopp

kär

mm
det vart jag när jag tittade på dagens program av halv åtta hemma hos mig. mikael
hette killen som de var hemma hos o vilken lägenhet! helt otrolig, liten o kanske lite
väl för mkt vitt i min smak men helt otrolig rolig planlösning o vilken terass han
hade, killen ifråga var ju inte så dum heller, speciell när killen läst design också ;) 
nu ska jag nog flytta till malmö !



natti

tattoos

yoji
läste nyss ett roligt inlägg på ekstams blogg om aktier, en liten rolig tankeställare där!

mina planer om tatueringar har dykt upp nu igen o innan funderade jag över att ha någon slags kurbits el dalahäst som jag säkert har skrivit om förut. men nu har jag en ny till idé om att tatuera en pussmun liknade sak, som yoji i miami ink har på halsen, skit snygg ju (fast skit dålig bild, hittade ingen bättre) ! fast jag skulle inte ha den på halsen, kanske insidan av fotankeln el på ryggen... hm.. så ska man kanske ha en fin tanke på vems pussmun det skulle vara.. mammas kanske ? :)

igår kväll var jag skit trött vid 20 så jag la mig tidigt o tittade på början av prettywomen men somnade från det, sedan så klart vaknar jag vid hav sju, men skönt så halv sover jag till nio då magen började kurra. nu har jag suttit o läst o skrivit anteckningar från biologi boken hela förmiddagen o ändå har jag 3 kap kvar att skriva från, men orka göra något mer idag. nej.   ska äta snart, det blir fiskgratäng la pappa med räkor på, hoppas det blir gott. sedan blir det iväg till stallet. 



hej hopp!


pollarna

jhakom nyss hem fån stallet, stalltjänsten är gjord o detta behöver jag icke göra på ett tag igen :) tur så fixade vi så att vi delade upp gruppen så man bara behövde åka dit under en dag ist för hela helgen. skönt tänkte jag, då behöver jag bara gå upp kl 6 på söndagen. men icke för jävla R säger på fredagskvällen att han ska upp kl 6 på lördagen o åka på match till uppsala o så klart fick jag köra ner han till maxim, så ingen sovmorgon här heller. men vad gör det när man inte har någon skola imorgon, då ska jag sova tills jag vaknar, sköööönt!        eleonor o jag gjorde ett bra jobb i morse o snabba var vi o då tillome fika vi 2 ggr :) haha

igår vart en dyr dag. jag blev rättare sagt ca 1200 kr fattigare. men jag fick mkt för pengarna bland annat två par skor (ett par sommar o ett par rikiga vinterskor, pappa vart nöjd ;) ), en svart kavaj, två par jeans, en t-shirt, 5 trosor, lila strumpbyxor o en finfin sjal :) så jag är nöjd.

nu kanske man ska ta tag i bilogiboken lite.


have a nice day!  hey


"tid, ord & ungdom kan man inte få tillbaka"

jag funderar på om man ska sälja sina fonder o sånt.. har hört att en börskrash är nära o mina fonder har redan minskat asmkt de senaste veckorna, närmare sagt 30%. rädda det som går att rädda! dessutom har ford gått i konkurs så de klarar bara sig ett halv år till, o ford äger volvo, så sverige kommer dö snart. men vad vet jag om sådant igt, man har ju en linn som kan sånt dära mkt mkt bättre!

nej slut skrivet om sådant trök det är ju trotsallt fredag! min fedag ser ut att bli lugn, men jag börjar få lite små lust att hitta på något riktigt skoj. som klubb drifter el äta pizza på helenas :) förmodligen blir det inget utav de, men vad gör det.

idag i skolan hade vi besök utav mormon rörelsen. två killar runt 20 årsåldern berättade om sin tro. de hade bara bott 1år respektive ½år i sverige men pratade väldigt bra svenska. de tillome kunde svara på frågor bara sådär. jag kompå tanken om min förra granne som hade bott i sverige typ 20 år o kunde knappt någon svenska alls, vilken skillnad! men så var han typ 70 år också.. 

det fina ordspåket som idag  får vara rubrik till detta inlägg stog i min älskade allmenacka. fint

två veckors miss

sjukt trött idag! det var som en bomb slog ner i mig vid maten, höll tillome på att somna vid tallriken.. men imorgon är det fredag, igen! sen så helg, men denna helg blir inte så mkt sova. har stalltjänst denna helg så det blir att infinna sig i stallet kl 7 då... inte nice!  på tall om stall så har jag ridit idag, o jag fick rida en ponny, har inte gjort det på länge nu o det är ju så mkt roligare än att rida stor häst, tycker jag iaf :)   fick även ett sjukt samtal som handlade om en helt sjuk grej som jag inte trodde hände i det verkliga livet, ska man skratta el gråta?                vad kan man lita på nuförtiden?

föresten så har jag upptäkt ett nytt underbart program som jag har sutttit klistrad framför denna vecka, halv åtta hemma hos mig tror jag det heter o det är ju så roligt!


första dagen

hittils har veckan varit bra. min positiva tanke idé verkar funka finemang!   

idag vart jag skrämd till livet när jag o eli letade efter våran mentor magnus. när vi skulle ta hissen o står där o väntar helt avslappnade o lugna ser jag ett huvud bara åka upp från hissen med en finurlig men ändå bitter min, jag skrek rätt ut så jag både skrämde mig själv o eli. det var magnus som stog i hissen :) haha!

idag är det precis ett år sedan mitt hjärta  öppnade sig för en speciell karl. jo men visst pratar jag om kära karl-petter! bonde söker fru har startat igen men det finns icke en sån karl som karl-petter! undra om det finns nån mer som han i detta raklånga land :)
karl


natti!

stackars lilleskutt

dumma sir william som knäa mig i ögat igår.. tur att jag inte vaknade med någon blåtira!    idag har jag spenderat dagen iskolan, som innehöll lite städning o påbörjat min lilla present till flickorna i rummet. har även gått på spinning idag så nu är benen möööra.  fick se en tråkig sak när jag kom hem, de är några (skit ungar ?!) kastat ägg på lilleskutt o på husvagnen. de har även kastat i ett halvätit äpple i brevlådan. fyyyyyy fan !  annars har dagen varit bra :)

sköna måndag

jhgf

ingen skola idag för mig. nej ist har jag haft en skön sovmorgon o fick varm choklad med grädde på toppen av pappa till frukosten.           den senaste timmen har jag glottat på youtube på en massa art grejer o letat efter bilder o grejat lite på photoshop, soft dag helt enkelt.     om en timme ska jag ner till stan o fika med sebastian o efter det åka till stallet. nu är det bara en månad kvar som åke ska ha sina hästar i lerbäcken, sen blir det av till gustavs. kul med lite nya platser!

break away..

idag när jag åkte bil hem så sken solen så fint o alla fina höstfärger färgade världen, tillome jag kan då tycka om hösten. annars så tycker jag inte så speciellt mkt om denna tid. det blir mörkare, kallare o jag blir allt mer deprimerad o jag vet aldrig  rikitigt varför. men jag har förstått att det är inte bara jag som blir helt utråkad på livet just nu, nästan alla i min krets är rätt så trötta på allt nu. jag, marit o frida patade om detta depp i fredags. frida var så depp att hon sa att hon ville göra något farligt, förbjudet. vad vet jag inte o tur att vi ist för att göra något förbjudet åkte hem o åt paj :)        
      
min kära berlinresa som jag har babblat om den senaste tiden känns mer o mer lockande. nu ska jag f*n imig ta reda på lite så att man kan åka snart, kanske redan i november. får se vilka som henkar på min idé. vet iaf att marit vill gärna också åka ner, det största drivet från henne är nog att hon vill gå på glassbar o köpa en god glass. för förra gången vi var i tyskland o satt i en skit stor nice glassbar så beställde vi helt fel äckel glass. kanske nu skulle man gilla den för det var punch o kaffe smak, jag hade nog gillat den nu!  nej får sätta mig någon dag o planera!   förövrigt känner jag mig rätt dum, dum över att man aldrig kan bestämma sig el känna sig helt nöjd över allt. för allt är igt bra, väldigt bra, jag har typ allt jag vill ha o tiden nu är ju faktist rätt så underbar! men ändå sitter man o grubblar på en massa skit som bara förstör känslan.... men detta tillhör ju höstens mörker o regn, funderingarnas tid kanske?   nej nu ska jag rycka upp mig, se allt det ljusa i livet o inte titta åt det mörka grubblande skiten. det börjar bra, för jag känner att mamma gräddar våfflor, hur bra kan inte detta starta?

natti


my little pony

går dagen börja med att marit o frida kom hem till mig o sedan körde vi ner till kvarnsveden, till helenas pizzeria. där beställde jag en av de godaste o roligaste pizzan tror jag. rohdos hette den o den var inbakad med en massa köttfärs, lök o vitlök + att man fick två olika dressingar till. muuuuuuuums! sedan köre vi vidare till icamaxi (som hade världens längsta köer) o köpte blåbärspaj. sen fort hem, värma pajen, vispa vaniljsåsen o titta på idol. efter det drog jag o frida till s1 o mötte 4  tjejer som stog i entren. tillslut satte vi oss vid ett bord o linn, maria o lisa beställde efterrät. satt där en stund sen så körde frida mig hem o jag hoppade in i lilleskutt o körde ända  hem till en sömning R.

om en timme blir det picninc i lillstugan. ska nog först gå en liten promenad, då måste jag nog bege mig nu.

hej hopp!


pop-konst

mmmmett av det snyggaste konst form som finns i dennna
värld är klart popkonst. man blir ju helt uppspelt när
man googlar o hittar så mkt fint. något sådant blir
det till nästa arbete i bilden.. mmm mmm mh!
insperationen bara flödar nu känner jag!

fredag idag, sköönt för då är det helg snaaaart!  
ikväll blir det S1 en stund på kvällen med några tjejer
från klassen. trevligt! får se om man köper något,
en efterrät kanske? 

imorgon blir det picninc med mina andra flickor.
bullar i massor o kanske emlies blåbärs te :D sedan
på kvällen blir det antagligen myspys med R. vart
bjuden på inflytningsfest också under kvälllen, men
känner att jag är inte så pepp på det + att ingen
alkohol i kroppen får ha.. myspys duger mkt bra
det med. nej nu ska jag rycka elina i armen o höra
med henne om vi ska gå till bussen snart.

trevlig helg på er!

godkväll

bullarna färdig gräddade :)  o nu ligger fisken på upptidning.     hittade tyvärr inga byxor i falun, ingen överraskning! vart efter det så frruktansvärt trött, brukar vara det hella tiden nu förtiden, undra var det är för fel? vitaminbrist? icke kul iaf.  så jag åkte hem rätt så tidigt. undra hur elina klippte sig :S 

 Nu på fredag skulle jag till lugnet på daniellas o sofies födelsedagsfest men ist blir det nog S1 med  tjejerna från klassen. orkar inte ta mig till lugnet + att jag ändå inte får dricka någon alkohol, men jag kan ha kul utan alkohol..... men jag ser eframåt emot fredagen, ska bli trevligt med bara tjejerna från klassen. förhoppningsvis ska vi vara här hemma innan o äta dip o chips, mumma!

one republic - say (all I nee)


nej nu ska jag bege mig till fisken. thjooo

trevliga busschaförer

idag när jag gick av bussen här i falun så ropade busschafören ut i radion att han önskade alla oss en fortsatt trevlig dag. alltså detta lilla trevliga extra gör ju så att man blir hur glad som helst. jag gick den lilla promenaden till skolan med ett jätte stooooort leeende, tack busschafören you make my day! en till rolig sak som hände i skolan var att nuu är namibia gänget hemma!  det känns som det var jätte länge sedan man träffade lisa o jonna, fast det har ju bara gått 3veckor men roligt att ha de hemma nu :) 

igår hade vi skolfoto iskolan, vi klassen kom inte på något roligt tema till det så ist så hämtade vi en svart soffa o satte oss som en enda stor familj ;). nästan samma som förra året fast nu var soffan svart ist för röd o vi hade inga bananer. sen efter skolan mötte jag upp sam vid bragegallerian o fikade lite, trevligt!

idag när jag kommer hem ska jag först baka bullar o sedan laga fiskgratäng. duktigt flicka! men först ska jag titta lite i falustad efter ett par byxor. önska mig lycka till

see you!

RSS 2.0