Upd

Det vart en kall oboy

Blablablaa

Heldag i skolan idag, börjar med en rivstart. Materialläralab som vi fick sitta o bränna garn o kolla i microskåp o analysera fram var de var gjorda utav, ooh så intresant o sedan på eftermiddagen hade vi Färg & beredningslab som jag gjorde nå fint både till mig o Daniel, resultatet får vi se på måndag el tisdag.

Imorgon bär det av till Uppsala dock så matchade inte flygbussarna så bra med vårt flyg så jag måste redan bege mig hemifrån kl 6.45, blir att vila upp sig sedan för att orka alla äventyr som är inbokade. Jag hoppas på fint väder o härligt humör.
Nu ska jag o Daniel dricka oboy (för sent för kaffet nu) dock så har jag inte bestämt mig för att dricka den varm el kall... hm..

På två hjul

Vilket projekt de kan bli att bara pumpa däcken på cykeln el rättare sagt hitta någon plats där man kan pumpa. Efter att cyklat/gått runt o runt för att hitta en mack o så hittade jag statoil som just idag hade pumperiet urfunktion. Tillslut gick jag förbi en däckfirma med unga pojkar som ville hjälpa så nu har jag perfekt pumpade däck.
Cykling upp för Trandared o gym, mina ben ömmar..
TRÄD
Finaste trädet i Anna Linds parken, här idag satt jag med sol i ansiktet sittade på en bänk o jämte mig stog min ny pumpade springare i väntan på att Daniel skulle komma med bussen, han är lite slö den mannen.

From B to B

Nu är vi tillbaka i Borås o då även tillbaka till allvaret, diska, hitta på mat osv. Dock blir det en snabb visit o ompackning för redan på fredag morgon åker jag till Uppsala.

En del av min påskafton

Marit är snäll o ser till att jag o mamma får rida, det gör vi tummen upp för!

mamma
ko
Turbo
hästi
kaattunge

Lockilockii

"Ser ni nå skillnad på mig idag? Jag har lockat håååre" Som en Stinalee sa engång ibörjan av denna blogghysteri som var för ett antal år sedan. Förresten det här med att ta webkort är icke det lättaste... Skulle försöka ta ett kort på mitt lockade hår idag, resultatet:

e
e
e
e
e

Det gick inte så bra..  

Så himla smart av mig att locka håret när jag o Daniel ska ta moppen ner till stan, inte så många lockar kvar sen inte, smart Evelina. Fast lätt värt att åka moppe! Jag kommer känna mig som 15 igen! Hihi





ps. Tack gode gud för att smink finns!

Stop face

Solade igår i maserhallen med mamma o råkade ha på ansiktskanonen i 30 min, ni kan ju gissa min ansiktsfärg idag, känner mig lite som Malin Åkerman i filmen The heartbreak kid. Haha

haha

Göttans att vara hemma

mmmmmm

110419

Jag hänger inte riktigt med min ålder, det blir alltid så här när någon frågar hur gammal man är "Ähh hm  tjugooo..ett, 21 är jag". Svaret chokar mig varje gång o jag får en lätt ålderskris, varför vet jag inte riktigt, 21 är väl en nice ålder?

21 är ju inge ålder jämförelse med 26 som Anna är som jag suttit med på bryggcafet i Falun idag med o ätit suuuper god glass, hallon-lakris, mumma rätt igenom! 



Idag för ett år sedan...
Idag har jag umgåtts med en nyfunnen person som inspirerar mig stort, som får mig att tänka, kreativt, att inga hinder finns o lugnar mig inför framtiden. Denna person gör mig glad o vi skrattar tillsammans. Man kan inte tro att denna person är lika gammal som en när man hör alla berättelser, saker den gjort o dess idéer för framtiden.





Daniel

Vi fortsätter på B

Det börjar luta mot en Barcelona resa i sommar, hur nice är icke det?!?!!!

Att känna sig ung igen

Det känns som ibörjan av ett förhållande när man ringer pojkvännen o undrar om man kan ses idag o det pirrar lite i magen. Det är bra att bryta sambomönstret! Det känns även som man var tonåring o inte hade någe körkort för nu ska jag få ta cykeln om jag ska nå vart, bra start blir att cykla 1mil för att komma hem till Daniel, tur så har han lovat att det väntar kaffe till mig där, en bra morot.

Sensation från min kära mobils syn

ye
O P
ye
p
regn
ocean
water
oooo
mask
O P
P O

Swed

Nu är vi hemma igen, de tre musketörerna efter en snabbvisit i vårt kära grannland Norge. Vi kom, vi såg o vi åkte. En dunder helg med världens bästa Oskar o hans nya vapendragare Patrik. Äventyr från start till mål.  Sensation var nice, lite som p&l fast alla var vitklädda, vi hade tak över huvudet o musiken gick i samma tongångar, så bra. Efter 8h gung i knäna la vi oss alla i Oskars bil o för ovanligheternas skull sov jag skit bra! Vad jag kan konstatera av Norge under mitt första besök är: De har skit dåliga vägar o då menar jag skit dåliga, vackra hus, dyr dricka, kan inte ta emot bankomatkort som annars funkar i resten av Europa (!?), långa tunnlar o de har en fin huvudstad. Det var väl allt

p

Som ni kanske vet o till min stora fasa så är Ica o Coca cola i en fight o Ica har bestämt att så länge fighten håller på kommer de minska försäljningen av coca cola. Jag älskar coca cola, speciellt en dag som denna o Ica är affären jag går till så jag sastar ikväll på en pepsi o ser hur det går.

On the road

Nu drar vi till Oslo o till Sensation! Tjoho!





...& för första gången i mitt liv ska jag bära vita jeans! Tjoho!

fyrafan

På ett ögonblick blev jag ledsen, jag tror jag inte klarade sista tentan.. Texten är färgad röd o så står det ett stort fett U, fan. Den enda tentan jag kände den här borde man klara av för det är ju typ samma som innan, fan vad sugit, vad sugit att tänka så, fy Evelina. Fan vad fel, de borde gjort fel, hon har nog gjort fel o fan så måste jag vänta 2veckor innan jag kan hämta ut tentafan.

Förlåt för svordomarna men ibland måste man, nu är det ett sånt tillfälle.
Suck

Kontraster

hästi
Pappersbruuuuket o häst

Ikväll Borlänge

Idag åker jag hem, jippieyeah! Allt är klart för avfärd, sängen bäddad, resväskan packad, ny städad lägenhet o diskat. Nu ska klockan bara bli 14 så jag kan börja min färd, tills det är det soffhäng som gäller.

hr
h
n
n
n
n

Jo men visst

Satsade vi på god mat igår som vart kvällen till ära räksoppa o extra lyx med mjukt bröd o denna gång vart soppan så där extra extra krämig o god. Daniel förvånade även mig med att ge mig en vacker ros likt sammet o för att kompensera det gjorda jag pannacotta som sagt men lyxade till det med först ett lager med kaffesmak o sedan ett lager med vitchokladsmak, dock så vart färgerna rätt lika varandra så det syntes knappt nivåerna men gott vart det iaf. Så lite pimp med strössel o hjärt oboy o en kall amarola till, mummah!
maaaaaaat
blomma

mmm


Gårdagen vs idag

I flera dagar har vi kunnat värma våra nyllen i vårsolens härliga väder, idag dock är det grått. Tur att jag håller på att tvätta o de står även städning o packning på schemat idag, så inga utomhus aktiviteter idag inte.

mys
danielmjoua

Dagens status

Tre dagar med träning från två veckors uppehåll känns i kroppen o gårdagens core-pass var inte nådig vill jag lova. Idag är jag mör!

Hej igen

Äntligen har jag funnit mina korgar till badrummet som jag saknat ett bra tag nu. Nu är också  (förhoppningsvis) de sista böckerna köpta för denna termin, materiallära o så klart på engelska, kan ju glädja mig åt att man fick med en drös tygprovbitar man kan klistra in i den ena boken, kul. Jag hoppade även in på Indiska o köpte mig en vårig tunika gjort i 100% miljö ovänligt material = bomull. Så ikväll ska jag bjuda Daniel på lite pannacotta för att sätta lite extra guldkant på "vår" dag som annars är en vanlig måndag o problemet som har varit innan vi gjort denna gudomliga efterrätt är att vi inte har nå bra pannacotta glas så det fick bli inhandlat idag också. Nu ska jag byta om (igen) till träningskläderna o dra ner till stan (igen) o gå på ett corepass o bränna isär magen som pannacottan kommer få klistra ihop så fint ikväll.

hey


Si Si Si margarita

Åker hem o byter kläder. Våren är så snabb så man hinner inte reflektera över plaggval dock så tog jag tag i mig själv o gjorde nå nytta igår med att släpa ner alla vinterjackor o skor till förrådet. Lite mer space i garderoberna dock fylldes de mesta plats fort med alla vår o sommarskor, tror jag inte behöver inhandla något nytt för iår. Nej du nu ska jag ner till staden igen o inhandla både onda o goda nödvändigheter dock inga skor!

1år

Vilken skillnad på ens liv det kan vara efter bara ett år. Jag menar här sitter jag i en soffa i ens lägenhet i Borås med en sambo som ligger i sängen o bakisåmar sig, det hade jag aldrig trott för ett år sedan.

ed



Man kanske skulle hitt på någe roligare mat imorn bara för att fira lite..? På en måndag o allt.

 


Dagens

öl

Lite vår

Igår när jag satt vid den öppnade franskadörren o försökte fånga solen kom de två fjärilar som satte sig på kanten o sällskapade sig. Vår!
våpr

Allt annat än lagom

Jag o Daniel fuskade igår o skippade spenatsoppan o åkte ner till Mc Donalds o käkade Big Tasty ist,bara för att den är här på besök o så himlans gooood. Jag beställde full meny med coca cola o pommes kommer inte ihåg senast jag gjorde det, jag gillar äppelbitarna o morötterna men men jag körde på riktigt stort igår. Sedan under kvällen fick jag magknip o det har inte släppt än o jag har provat allt, samarin, bajsgången, maserat magen ja allt, det vill inte släppa. Jävla Big Tasty, jävla pommes!

Nu vet jag varför jag har fått ett sånt sockersug de senaste dagarna, veckorna, månaderna...

godis

Står jämte denna skylt var dag vid väntan på bussen..


Din vän i etern

Måste försöka ta upp gamla vanor som blivit förlorande när jag flyttade ner hit till Borås. Så som att lyssna på radio. Hemma i Borlänge står den på nästan hela tiden förrutom när det är något på tv så klart, tv går alltid först o tyvärr så är den på här 24*7. Så tanken på hur många radioprogram man strök igenom under RommeAlpin tiden, ojvoj. Älskade p3, musikguiden, Digilistan, älskade Christer, älskade sanning el bullshite, jag ska skärpa mig!

Vad jag har lust med precis just nu:

Semestra, chilla, dricka fina o goa drinkar o ha på sig somriga kläder
yeah

Äta mat, speciellt ugnsgratenerad hummer, tårta med godis på, chokladdoppade jordgubbar.
hummertårtajordgubbar

Strosa runt på en moped varma sommarkvällar
puch


Plantera små frön o plantor o se de växa
plantera
För första gången någonsin länkar jag en bild, det är förövrigt även en fin blogg: colorelle.blogg.se



Det var typ det.


Onsdag

Så var även den sista kursen för detta läsår ingång kickad o jag är glad att kurslitteraturen endast kostade 60kr, är i färg o det bästa av allt är på svenska. Inga mer konstiga verb o formuleringar på engelska som man inte ens skulle fattat på svenska.  Min förkylning har förflyttat sig uppåt o befinner sig nu i min näsa så idag har jag mesta tiden suttit o snörvlat som en liten unge, kände mig så pass kass på väg hem från skolan att jag kände att jag var värd att göra en "fusk" citronkaka när jag kom hem. Hade i skåpet en färdig blandad torr ingrediens kaka som jag bland annat fick när jag fyllde år av mina föräldrar Så praktiskt när energin inte är på topp o det enda man behöver göra är att hälla i lite vätska o vispa o så in i ugnen, klart.

Om en vecka åker jag hem till Borlänge ♥

kaka


Peace and love

p&L


Skrev för ett tag sedan att jag funderade över att testa på något nytt o prova på att vara funktionär under peace&love-festivalen iår. Sagt o gjort så anmälde jag mig o idag fick jag bekräftat att jag blivit antagen, kul kul o det bästa av allt så kommer jag få ingå i utsmyckningsgruppen o bland annat få måla, sy, fixa, sätta upp vimplar mm. Tror detta kommer passa mig utmärkt o jag längtar såååå till sommaren!








Rätt så skönt det där med att kunna stryka

snart så

Så snart så, nu börjar våren

Irriterande när en förkylning endast sitter i halsen o skaver o aldrig vill riktigt bryta ut, nu har jag inte tränat sedan förra måndagen o mitt träningsschema har spruckit för länge sedan, skit också. Inte många veckor kvar till Turkiet nu o denna vecka är den enda "hela" veckan kvar i Borås, nästa vecka påbörjar alla äventyr o resor.

13:e Hem till Borlänge
16:e Oslo SENSATION
19:e-20:e Måste tillbaks till Borås
20:e-25:e Borlänge & påsk
29:e-1:a Uppsala
7:e - 15:e Turkiet

VÅR & SOMMAR


Vad har hänt

Jag har varit i Smålandsstenar o fått prova på en Vietnameisk frukost, dansat i byns festlokaler, förfestat med nykterister och shoppat i Ullared.

Förra veckan spenderades mesta tiden i sängen el i soffan med en kropp som gett upp o ett huvud som inte kunnat röra sig. Jag har även skrivit en massa, 1765ord om min gamla kärlek, lilleskutt även kallad Smart roadster. Jag hoppas arbetet duger för min Industrilärare, skriveriet har aldrig varit min starka sida.

Veckan avslutades med att min man bjöd mig på middag ute på restaurang. Äntligen fick jag äta på Gregiska Tavernan som jag spanat in sedan höstas (de har vindruvor hängandes från taket). Det var som jag hoppas fint, trevligt o maten smakade gott. Min vecka slutade på topp.



Nu lättar dimman o tillomed solen skiner igenom.

En ny start

Tar mig i kragen o försöker igen. Tröttheten som har legat som en dimma försöker vi vifta bort o funderingar om framtiden lägger vi vid sidan för ett tag.


RSS 2.0