Tomorrow is the day I've been waiting for!

...

Det nalkas för jul

bok

Årets önskelista ser ungefär ut så här:




♣ Boken Offpiste av Saksi Kustaa. Finaste boken! Såg den när jag var på
modernamuseet i vintras, sen dess har jag inte kunnat sluta tänka på den.

hatt

♣ Bra promenadskor/gympaskor så att mina fötter blir glada



♣ En svart hatt


weekday
♣ Skorna från Weekday, svarta el gråa el kanske de leopardmönstrade



♣ Skinnhandskar, el i mocka








FUCK

L.L

























Nej jag är inte förvånad! Men jag börjar bli trött på det här, alltid alltid kommer det något jävelskap.. De närmaste dagarna kommer att spenderas med bomullstussar o spritflaskan det är en sak som är säker.


Nu vill jag att de ska bli kallt!

För att;

1. Då snöar det ist för att regna o de blir så mkt ljusare ute o då även trevligare

2. Romme Alpin kan starta sina snömaskiner o jag kan få börja jobba

3. Jag kan börja använda min pälsjacka


25.11.09

Nu är det slutet på månaden o förmodligen står det lön i mångas almanacka, SÅ ÄVEN I MIN! Så här mkt som jag kommer få in innan denna månads slut har jag inte fått sen jag fick semesterersättning när jag slutade på Mc Donalds, nice. På söndag ska jag åka till IKEA, funderar starkt på att inhandla en klädställning för framtida ändamål. Jag kan se den stå så fint i min lägenhet innehållande de finaste kläderna o skorna.
klädställning


Did it again



Damn Shakira, I like your moves


Real good, we dance in the studio. Snap, snap to that shit on the radio. Don't stop for anyone, we're not plastic but we still have fun!

FridaErika Malleväntan på bussenFridaeF m


Två skogsmullar på äventyr

Idag tog jag, Frida o Tessie en lång promenad o upptäckte skräddarbackens skogar som även vart ett äventyr i leransvärld. Otroligt kul o otroligt vackert!
Tessiewwwwaaaaooo

Petapå

Igår vart det bland annat middag till Idol med Erika o tjejerna.
ef


Smör

Igår vart det två timmars ridning med en kalas lugn Komet o en exploderande Kurre. Idag är jag mööör ikroppen. 

En vän med en bil

AuNTM


Igår åkte jag o Frida bil till Grängesberg, det kunde ha sett ut så här ungefär som på bilden. Om det nu varit sommar o någon av oss hade klippt o färgat håret svart. Vi kände oss lite vuxna (jag iaf) med att låna släp o åka till G o hämta en soffa, helt själva. Man kunde nästan leka lite med tankarna att man skulle flytta hemifrån el nåt. Förresten så är Grängesberg fult om ni frågar mig, det var typ det enda jag sa hela tiden när vi letade efter hus 23. Efter allt släp med soffan hit o dit åkte vi till Domnarvet o köpte Familjepizza, Kebab. Otrolig god o otrolig mättsam. Jag fick även se ett avsnitt av One tree hill, nu har jag sett två avsnitt. Sen åkte jag iväg o tränade med mammii. Nice dag!














Novembermånad

Denna månad kommer jag att ha besökt tandläkaren 5ggr, slå det om ni kan!

Skr-power

Jag har fått jobb! Äntligen, äntligen o äntligen! Jag har även fått reda på mitt resultat av högskoleprovet... Jaja jag fick iaf inte 0,0! Idag har tiden spenderats med Frida o även en stund med Marit o Jenny, de gamla skräddarbacksgänget. Imorgon ska jag till Ludvika med Frida o hämta en soffa.

Där ser man

Jag lever med filosofin Man lär sig något varje dag. Igår fick jag veta att den bästa rörelsen för ryggen är att jucka, enligt en kiropraktor.

Buzz-söndag

hos oskar


Igår vart det Erika, Oskar, te, choklad rutor, bullar o buzz buzz buzz buzz buzz buzz buzz buzz o buzz! Det gick väl inte så där jätte bra denna gång heller för mig, men jag kom tvåa en gång iaf.

Schwung

Klart veckans ord, schwung! Började med att jag var i stallet o vi gick igenom de 6 punkterna i utbildningsskalan, 4:e punkten stod det schwung, fint ord det där. Igår på Idol pratade de om schwung, vi i familjen pratar om schwung o nu är det schwung i allt o inget. Schwung schwung schwung!

Förrutom schwung så går veckans helg i lugnets tecken. Dock igår var jag otroligt rastlös så jag började virka mig ett pannband tills Elina kom. Jag hann klar med den o invigde redan den idag under dagens långpromenad. Jag tycker vi borde hålla stickning, virkning o liknade sysslor i liv! För när vi blir tanter kommmer inte många av oss kunna detta hantverk o jag vill bli en bull mormor/farmor som stickar (ibland) inte så vackra, bekväma stickiga tröjor o sockor till mina kära barnbarn. Så känner man sig ju lite duktig att man kan skapa något också.


En av alla hästhagar man går förbi under promenadens gång, jag kallar denna bild Kompisar
 hästii 

Beslutångest AB

...

12.11.09

Nu ska jag ta tag i mig själv o gå på långpromenad, som jag gjorde hela hösten men sen tappade allt, kan bero på det tråkiga grå vädret. Idag har jag även uppdaterat min mp3, som jag gör max 2ggr per år, detta beror på 1. jag har ingen musik på datorn 2. Har så otroligt bra musik i mp3 redan som man aldrig tröttnar på. Men nu är jag en hel drös med Broder Daniel låtar som ligger inne i datorn så nu kan jag lägga in lite "nytt" bland de andra gamla låtarna. Jag ska nog även gå min favvo väg genom skogen, har inte vågat gå denna väg för älgjakten, men idag tror jag ska göra det. Men för säkerhetens skull tar jag på mig min röda mössa.

Wolf

varg














































Hide away

Lite vacker eftermiddagsmusik medan jag söker 2578476 jobb.


Den där bilen

Igår provkörde jag för första gången min absolut favoritbil alla kategorier, MiniCooper. Å jäklar vad den gick med sina 170hk!
mini

Linn fyllde 19

Gårkvällen var trevlig. Trevligt att träffa flickorna igen o även Sara som jag inte sett sen studenten (5 månader!!!!). Jag körde en nykter runda o fick även då agera chaufför. Idag är jag otroligt glad för att jag tog det nyktert i går o även hade uppsatt hår, pigg o inga tovor. Kvällen började med att jag o ELina åkte hem till Jonna o fick se hur hon bodde o sen så hämtade vi pojkarna o åkte till Falun där Linn o Sara väntade med en väldig god köttfärspaj. Tror de var en av de godaste köttfärspaj jag ätit. Efter all mat o prat om ditten o datten styrde vi vår kosa mot staden o Etage. Där träffade jag även Erika o gänget. Resten av kvällen bestod av dans, dans o dans.

A

Muskelknodd

Linn Jonna

e jJonna ELina

Linn


Bertil

Idag är det farsdag men här hemma är de sorgsna miner för vår kära lilla Bertil har tyvärr lämnat oss, kanske av ålder, en långvarig förkylning el tandproblem. R.I.P
 

Bertil


Hej

Idag har jag jobbat, butiksdemat hos Coop. Nu ska jag vila mina onda fötter o fortsätta kolla klart på Doobidoo, hur det nu stavas, hmhm.


På tal om snö

Laleh - Snö


När staden snöat över, och gården blivit vit
Då vet du att jag drömmer, jag drömmer dig hit
När allt snöat över, och gården blivit kall
Då vet du att jag drömmer
För det är snö, det är som moln överallt

Då vet du att jag finns, att jag finns kvar hos dig
Trots att jag alltid springer, är jag där du hör mig
Om du inte hör mig, om du inte gör
Så ska jag sjunga för dig, precis så du hör

Jag, jag älskar dig
Så högt så du hör
Om det är så

Hur länge, tror du att längtan kan växa, växa?
Om vi förgör
Hur länge, hur länge?
Sommaren har gömt, sommaren har gömt

Men jag har inte glömt
Hur det är att älska
Och jag älskar dig, jag älskar dig
Så högt så du hör

Och hungern den sitter i rösten inte i magen, i rösten
Därför är vi tysta, om saken
Och det är så
Och det är så
Jag älskar
Så högt så du hör
Och, och det är så
Högt, högt, högt, högt...

 


Snö

Nu sitter jag här o njuter av en kopp varmchoklad, den nya smaken Oboy Dark. Den smakar som peace&lovecafets choklad, mer äkta typ. Jag kom nyss hem efter att kört i snövädret ut till Romme Alpin, varit på arbetsintervju o för engångs skull kändes en intervju bra. Jag måste ut i snövädret två ggr till denna dag. Först till tandläkaren igen, för de har lossnat en massa grejs i framtanden så nu känner man ett hål med tungan o om man drar med tungan bakom tanden uppstår det ett vakum o sug, känns inte helt ok. Sen ikväll ska jag ut igen o till stallet o även inviga mina nya sporrar som jag köpte igår, de gamla gick ju av på sidan.

Igår bakade jag mockarutää, chokladrutor, kärleksrutor ja el vad de nu heter.  rutääää

Irriterande

Varför kan de inte svara på Coop?!

Inte ens halv

Klockan är inte ens halv ett o jag har redan hunnit varit hos tandläkaren, hittat present med Jonna på kupolen, vart på apoteket, lämnat bok på bibblan, köpt nya sporrar på Aubiose o ringt posten. Produktivdag onsdag!

Ja just det!

En kärlekshistoria


Filmen som jag fann inne hos filmuthyrningsaffären jag inte kommer på namnet på var En kärlekshistoria. Den ska få stanna hos mig hela denna vecka.

Komma bort från de tråkiga gråa novembervädret för en liten stund o önska att det var sommar igen o man var 14år o nykär.




Mmmh vackert!






We can fight our desires

"Let's go to war to make peace. Let's be cold to create heat. I hope in darkness we can see and you're not blinded by the light from me"

Nu ska jag äta, sen ska jag bege mig ner till staden igen för att kö ett corepass som alltid denna tid på måndagar. Igår hade vi filmkväll hemma hos Tina. Erika stod för chipsen, Frida för godiset o jag för filmerna. Det vart 17 again o jag fann även till min stora lycka en film som jag genast greppade om o som även fick följa med mig hem efter vi tittat på den, ni får se vilken lite senare.

Det händer mkt just nu o kanske om vi har tur så blir det perfekt. Just nu låter det o ser superduperbra ut o jag hoppas att de kommer låta lika bra efter vår resa.

Den där halloween kvällen..

 

e

Frida

teverikaevelinaerikaevelina
erikaevelina


RSS 2.0