2012

Precis som jag hoppades denna tid förra året så har större delen av detta år innehållit stört mycket glädje! Jag har utvecklas, lärt känna mig själv bättre, blivit starkare, vågat, hoppats och haft underbara människor runt om mig, både gamla som nya. Jag vill tacka alla som gjort 2012 till ett år jag kommer minnas med ett leende på läpparna! ♥
 
 
 
OCH ett av det bästa som hände i år:
 
AH får fortfarande rysningar! (älskar när hon hör publiken och ler vid 00.30!!)

Not really sure how to feel about it...


En artikel avklarad

Belönar mig själv med att köpa biljetter till P3 Guld! Måste ha guldkorn att se framemot nästa termin, så man orkar kämpa i det sista.

Man kan ju inte bli annat än glad!

 

Att finna lyckan

Mitt "lov" har hittills varit kalas! Det är den där jäkla skolan bara som trycker där bak, ibland undrar jag varför man pluggar? NEJ kan inte plugga vidare i höst, måste hitta jobb! Ska bli nyårslöftet för nästa år. Punkt.
 
Lovet har innehållet allt utan skola som bio, öl, härliga vinterpromenader, julmys, familjen, mera mys, fika nästan var dag, träffa alla man saknar, klippt barret och JULDAGEN som var hur lyckad som helst! En vecka går fort och nu är det  bara en vecka kvar tills allvaret börjar igen, drar så gott det går så varje dag ska bli lite lite längre!
 
 
 

Hasta la vista!

Så var årets sista föreläsning gjord men det menas inte att det blir lov i två veckor, nej det blir att läsa 5 artiklar som ska diskuteras på internet och skriva på vår affärsplan och där vinkade jag hej då till det fina lugna jullovet... Men man ska inte vara bitter! Ikväll var vi tre brudar på La Copita och käka allas nya favorit Tapas. Mätt och belåten nu kan jag lova efter denna veckas fattigmat. Imorgon bitti tar jag vita pärlan upp till Dalarna! Jippijao!
 
Nu, packa, diska och favoritprogrammet Historieätarna.
 

Tummen upp!

Idag var man på  benen igen! Tummen upp!

En riktigt skitdag

Rent sagt ut! Vet inte om jag fått magsjuka eller fått i mig någe konstig för har endast orkat lega i sängen idag, förutom de 4353 ggr man fått sprungit till toan. Blä. Dagens planer med tvättning och städning av svinstian här vart inge av... På råga på allt så börjar urinvägen spöka igen, ah orkar inte. Längtar sönder mig nu tills jag är hemma i Borlänge!

Update

  • Tygkassar. Nästan all tid den senaste månaden har bestått utav kassar. Trycka kassar, sälja kassar, bli arg på de som håller i det hela, mera tryckande av kassar och så vidare... 
 
  • Böcker. Ingen dator och ingen telefon under en tid gjorde att jag började läsa istället, en stor fördel av att jag fick lov att leva utan dator.
 
  • De fina United boddybears the minis har gjort  Borås lite färggladare
 
  • Massage. Fick förra julen presentkort på massage och äntligen bokade jag, bättre sent än aldrig!
 
  • Stallet. Tillbringar de flesta söndagar i stallet med Nelly
 
  • Snö. Äntligen kom snön dock nu är det bara äckelslask kvar.
 
  • Pluggat en del...
 
  • Vaveripub. Älskade tekniker!
 
  • Mallanstadiedisco i källaren med limbo, bananaskids, musikstopp och allt vad de innebär.
 
 
Så har vi även varit i Göteborg, haft glöggmys, vart på Ludwig Svensson, Mullsjö trikåfabrik
och lite mera fest...
 
 

Yes

Så nu äntligen är allt som ska vara hemma hemma. Hämtade ut datorn idag och tydligen hade de inte endast bytt ut några knappar utan hela tangetbordet, inneplasten och yttre skalet, så har en skinande nyreniverad dator! Super! 

Så nu kanske de kommer börja hända lite grejer på bloggen igen, dock har instagram och deverse spel på Iphonen tagit upp nästan all min tid. Jag visste jag skulle bli nörd... 



Aldrig ensam

Nu kommer P3 stå på dygnet runt nu när Musikhjälpen startar igång idag och körs hela veckan!

Awesome vecka!


Svar på tal

Netonnet och Tre måste scanna av internet för precis när jag hade postat förra inlägget så ringde Netonnet och ursäktade sig och gav mig 250kr i presentkort som plåster på såren. Sedan på kvällen kunde jag hämta ut telefonen, det hjälper alltså att klaga!

Vinterparadis

Det har snöat och vinit sedan söndagskväll och jag börjar lite lätt bli orolig över min bil som jag inte sett sedan dess. Kommer jag kunna gräva fram den tills imorgon bitti må tro? Imorgon ska vi åka till Kinna och få labba i Ludwig Svenssons maskinpark hela långa dagen. Förhoppningsvis ska vi även hinna med en lunch på det mysigaste fiket jag vet som så flummigt ligger i lilla byhållan Kinna (de har de största och goaste biskvierna jag vet).
 
Förövrigt börjar jag smått hata Hp som vägrar ge något beslut om min dator, detta har tagit dem mer än 4veckor att fatta beslut om! Hallå jag är student och ung och har nästintill hela mitt liv i denna lilla burk. Så börjar jag lätt bli irreterad på 3 som har "stora" problem med sina leveranser.. Blir.Så.Trött!
 
Annars är det mesta bra och roligt, pluggar nu varptrikå som är nästintill omöjligt att fatta, har nästan tryckt alla 200kassar nu dock tog färgen slut så det blir nog ett tillfälle till med tryckandet. Imorgon kväll ska vi ha glöggkväll/mys igen. Har börjat älska glögg detta år?! Sedan i helgen ska jag först hälsa på mormor och luncha och även klämma in en utgång i nya reaplagget. Nästa vecka är det Göteborg, tentaplugg och en visit på x&y som står på schemat!
 
Tills det får ni ha det så bra!
 
Over and out

Vackra december!

JA om allt går som det ska kommer min dator och min nya telefon denna vecka! En månad utan närmare kontakt med omvärlden börjar sätta sina spår! Avvänjning borde alla människor i vår del av världen ha, vi alla behöver det har jag insett nu efter denna tid.
 
Helgen som varit har jag tagit det lugnt. Har nu haft varannan vecka en tid, varannan vecka fest och fart, den andra mer en pensionärsliv, lugn och ro. Funkar bra. Så denna helg har jag varit på stadsbiblioteket och lånat ett par böcker som jag även börjat läsa, år sedan sist! Så har jag kollat på UNITED BUDDY BEARS – the minis som har ställts ut på Stora Torget här i Borås. Alltså 108st färgglada små björnar, hur fina som helst. Har även suttit i skolan och surfat, kollat in lite butiker, gått långpromenader, tränat, lagat tacos, julpyntat hemmet, druckit glögg och varit i stallet med Nelly som alla andra söndagar. Kommer bli mer fart denna vecka förhoppningsvis!
 
Två och en halv vecka kvar!
 
Årets packetsinslagningsinspo kommer från Iekw:
 
 

RSS 2.0