update

update från hotellet. i ARLANDA! nær vi æntligen kom till arlanda vid 6 tiden imorse o efter att stått i incheckningskøn i 2 h så får vi veta att flyget typ har gått sønder i turkiet o en massa om att personalen inte kan jobba o blablabla, så nu sitter vi hær i hotelllobbyn o denna dator ær installerad på danska o jag vet inte hur man får bort det. å så får jag høra nu att resan ær ænnu mer førsenad... skiiit! får se nær vi åker ivæg, de sæger nu att flyget kommer gå vid 20, kanske... åk aldrig med solresor gott folk!  nu skulle vi ju ha suttit vid poolkanten.. øøøøøø!

man kanske skulle gå till baren o køpa sig något gott så kanske tiden går fortare ;)

over and out

bye!

mallorca
nu drar jag :D





ps. jag är kär!

fredag idag!

santa ponsafredag i dag o jag är så glad för det :) jäklig glad för det! min helg är fullbokad till max. idag blir det att packa klart allt o träffa R sen under kvällen ;)  sen imorogn eftermiddag drar vi familja till huvudstaden o stannar där en dag o på söndag blir det flyg till mallorca :D yeeeeeeeeeeeeeeeeeah!       

i onsdag var jag på tenoren o serverade. jag o emelie o 6st till hade allt ansvar att både lägga upp maten, ge dricka o servera ett 80 tal högskole folk som sjöng för fullt o kunde inte sitta still så speciellt länge. kul var det o roligt folk som var där också :) god mat var det också. förrätt var det någon mörktbröd med skagenröra. varmrätt potatisgratäng, ungsbakade grönsaker, något ljust kött o svamp sås. till efterrät vart det vaniljglass med hjortonsylt o punch. gotti gott gott!

tenorensen på kvällen vart det tröjbyte o emelie o jag fick först stå i entren o ta betalt. sen efter en timme fick jag stå i baren, haha vad dålig man kände sig, fort någon frågade om vad för sorter öl vi hade så fick man typ panik. men jag lärde mig en drink iaf, bronks el vad den hette :)   sen vart det garderoben, kul även där.  vid 2 tiden for emelie hem men jag stannade kvar med städningen, snäll som man är. fick köra en sådan där maskin som på donken heter Håkan, så jag kunde ju det där med städningen. sen efter att ha kört den överallt i tenoren (tänk på det nästa gång du går där!) så fick vi som jobbat pastasallad o valfri dryck. jag som körde kunde ju inte ta öl el cider som resten av gruppen gjorde. men kvällen var skit rolig med skit roliga o härliga människor, har nästan lust att börja läsa på högskolan. sen så fick man äta o dricka ur mkt man ville! toppen, åt skit mkt nötter, två cocacola o en energidryck!      gillar att jobba så där på "discon", kanske man skulle göra något sådant efter gymnasiet.. hm   nackdelen med kvällen var kanske att jag kom hem 4.30, haha trött som en gnu dagen efter iskolan, tur att man bara hade en lektion kl 12.   men trött har jag varit hela veckan lång, men nästa vecka har man ju tid att vila upp sig :D glad glad glad!!


haaaaj!

gäsp!

sitter här i skolan i helt i onödan. har varit här både måndag, tisdag o onsdag o har inte haft någon lektion, bara två mötet som egentligen man inte behövde gå på. så har man nu gått i skolan i över 1 vecka o det ända jag har gjort i skolväg är gått på en lektion biologi o skrivit en projektplan and thats it. 

ikväll blir det tenoren, högskolan. kommer sluta kl 2, tur att man inte har något iskolan imorgon förrutom en lektion på eftermiddagen, skönt det för jag har varit sjukt trött hela veckan o idag är det nog det värst. igår var jag på kupolen först med elina, sen hem en stund o sen ner till kupolen igen. där träffade jag mamma o vi åt på matpalatset, jag tog en kycklingsallad, skit dålig o verkligen inte värt penganra. så köp inte sallad där! sen när jag är på väg att relaxa av hemma skickar oskar sms å frågar om man kan hämta han i torsång, o snäll som man är så gör man det. men jag fick 100kr för det, men jag ska bjuda han på en öl  på rockhouse när han fyller 18, så 70kr fick jag för besväret då :)


marit
igår träffade jag även denna tös som jag följde med till hennes kära donken.

shine on and on on

dagens låt har jag spelat för elina ett x antal ggr idag! skiieth bra, sommarkänslor o festiii!   R.I.O - Shine on



sticka till bussen nu!

solen skiner alltid bakom molnen

ifredags var jag så sjukt trött på borlänge o allt som sket i denna stad senaste tiden. kanske tack vare lite alkohol i kroppen o ett litet snesteg så blir ju allt mkt värre än vad det egentligen är.. men det tillhör nästan lite. men idag är jag sjukt glad! tillome glad över att jag sitter här i skolan! men just nu är allt så otroligt bra, det fattas bara att ingen lön åker in på kontot idag bara. annars hade fan imig allt varit perfa

en galopp vid stranden
igår var jag o pappa beställde en resa till mallorca så nu åker vi, äntligen efter en masssa prat. men nu åker vi verkligen o det är redan på söndag!!! alltså om en vecka sitter jag vid poolkanten el på stranden! kan inte fatta det!  jag är glad över det och glad över alla fina o underbara personer man har lyckan att känna.    var igår kväll o gick en promenad genom skräddarbacken med oskar, spontant, en massa prat o bra att jag fick komma  ut o röra på mig lite. måste ta vara på det lilla jag får röra mig.. hemskt det låter. men vi var duktiga, gick nästan 1h o så gick vi i skr som bara går uppåt el neråt. sen när jag kom hem ringde R, hur glad kan man bli?!?!? hur glad kan man vara ??!   denna vecka sker alltså en massa roligheter. börjar redan på onsdag när jag ska servera på tenoren åt högskolan o sen stå i baren, haha evelina ska vara bartender för en kväll ;)    sen på fredag kommer R hem :D sen så kanske vi familjen sticker till sthlm redan på lördagen o sover i nåns lägenhet o sedan söndag bär det av till mallorca! min vecka ser fin fin ut!!!!!!!!!!

föresten så jag har skaffat facebook, trodde jag aldrig skulle göra, men så var kl 4 på natten till lördagen när jag skaffade den också :)

nu ska jag nog åka hem har inge att göra här i skolan o sedan ska jag till stallet, till william o triviant o så kommer emelie också haha så ska berätta mer detaljer av fedagen som hon inte kommer ihåg, stackarn!

hej hopp!

en helg att minnas

ja, för denna helg kommer jag att ha i tankarna väldigt länge. har både hänt lyckade saker o mindre lyckade. fredagens aktiviter startade av att jag tog bussen ner till stan o gick till fridasbrors lägenhet o mötte upp frida. sedan gick vi till maserhallen där soltorg hade sin stora final på nollningsveckan, gasken! maja hade innan på dagen hörtmed mig om hon kunde låna nån piska av mig. så jag gick på stan med en lång svart piska i handen, undra vad folk tänkte :) så när vi kom till maserhallen överlämnade jag den till maja o vi hade hoppas att vi kunde smita in. gasken är ju bara för soltorgare.men icke kom vi in. efter att ha suttit ute en stund o skickat några sms över att vi inte kommer in så möter vi en springande lina som säger att vi ska följa henne o hon lyckades få in oss. så vi kom in, tillslut!

edghvye.felian o fridaefter att sett alla sexrelaterade lekar o dyl så gick frida o jag o mötte elina, köpte kebabrulle o gick tillbaks till lägenheten för att börja laddaa inför kvällen. jag gjorde en mindre god drink utav tequila o juice. jag ska inte köpa tequila på ett långt tag nu! emelie kom o vi hade det trevligt med prat, polly ätande o lekte 21.    

vi gick sedan till gaskenfesten som skedde i kårparken (heter den så?), vart faktist besviken av synen av bara små barn. börjar jag bli gammal el?! träffade N där o det hela kändes bara jobbigt med han, fick iaf en klar o stark känsla av att det var värkligen en punkt då som det var o det är jag glad över nelinau.  emelie försvann nåe.egra minter o när man e.ehittar henne så är hon.. ja, jag kan säga att jag aldrig sett henna så där.. mkt.      
väl nere på stan o vi ska äntligen gå in på S2 o rootvälta nekas emelie av vakten! vi provar en gång till efter enstund medn samma dåliga resultat... så var den kvällen slut! vi fick vända på klackarna o gå tillbaka till lägenheten helt enkelt.. vid kl 3 hör jag röster ute o hör att det är frida, skuttar upp o går ut för att öppna porten i bara linne o trosor, emelie hade lyckas spy över mig o mina byxor o sov som en stock med elina jämte sig. när jag öppnar dörren så är det bara inte frida som står där utan 3st till. hej hej!      två av dem vart väldigt intresserad utav min piska o det slutade med att den ena killen gick blodig på ryggen hem.. sen vart det bara att sova...

ny dag o elina for hem tidigt. emelie hade redan blivit hämtad av vlad under natten. alltså varför kom vi inte på att vi kunde ringa vlad när emelie nekades!?!?!?!? då hade elina o jag kunnat gått!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fuck!!!!!!!!!!!!!!!  men ingen tanke på det då o nu var det ju försent.  ingen frukost hade vi så jag o frida bestämde oss för att gå till subway för att checka in var det var för ställe. mackor i dess alla olika former o det tog ju hundra år innan man hade bestämt sig för vilketbröd man skulle ha, vad för kött, sallad o dressig, toastad el inte.. men gott vart det o ett mkt mysigt ställe var det också!  samanlagt under våran promenad genom borlänge gick vi 10 000steg, frida hade på sig sin stegräknare. med att vi varit så duktiga vart det så åt vi godis från lidl o tårta hemma (pappa fyllde år) o laxpaj, ostpaj, petie-choux el vad det heter el stavas, kräftor o till efterrät pannacotta men hallon sås!

sen tog vi bilen ner till stan igen med fulla magar, dushade bytte om o gick till forssa där fridas gamla baksetvänner hade förfest. jag brukar vara en av de längre personerna jämt på saker. men denna gång var jag en av de kortaste. jag tror medellängden denna kväll var 190cm. det var bara 2 tjejer och Li från örebro, som har bott i borlänge i 3 dagar o verkligen älskade denna stad som var kortare än mig.

sedan bar det av till flamingo o trots att det inte var så mkt folk så var det skiiiiiit roligt! skiiit roliga människor, mkt dans o en underbar R :D

så denna helg har värkligen vart en blandning utav det båda slagen. men tidigt på förmiddagen idag när jag gina genom gräset o mina fötter blev blöta av daggen så kände jag mig bara glad o lycklig!



oj vilket långt inlägg det vart! men ibland ska det vara sådana också!

hej hopp

planen

sitter i skolan o försöker skriva min projektplan. går inte så bra på tanke att jag är redan trött på allt med skolan efter 3dagar, och då har vi knappt börjat än..      fick nyss ett sms av telia att om jag fyller på mobilen med 300kr så får jag 3000 gratis sms i 30 dagar till alla abonemang :)   jag som ska precis ladda mobilen vart ju glad o laddade med 200kr extra, så nu jävlar blir det sms attacker, varning.

igår var jag förbi soltorg för att se nollningen som skedde i soltorgsparken. fört sken solen sen så börja det spöregna, tur att man är van nu att ha med sig paraplyt överallt :) sen efter en stund inne i skolan o en till stund inne i maserhallen for jag, emelie, vlad o hans komipis till matpalatset o åt, jag tog en barnpizza. har nog aldrig beställt barnportion på hundra år typ, men så hade man ju ätit mat i skolan å då får man inte plats mer än så.   ja, glad malin som soltargarna kallar henne frågade igår om vi ville servera på onsdag åt högskolefolket. ja klart sa vi när vi hörde att de bjuder på dricka också :) men bara efter serveringen. förra året hade servertriserna druckit under serveringen o det hade inte blivit så lyckat framåt efterätten om man säger så :) så det blir nästa veckas höjdpunkt.   imorgon blir det festligheter, får se var man drar under början av kvällen men sen blir det s2 o rootvälta iaf:) detta ska bli jätte roligt!!

nej nu borde jag bege mig till min projektplan ist.

hej hopp

hej igen

röd o finefter att inte suttit vid datorn på över 1 vecka (pga att internet inte fungerat) sitter jag här igen. det var sändaren som har cp ihop sig så nu sitter jag här på golvet i hallen ist, men det passar ju mig som gillar golv som var det stora samtalsämnet i leksand föresten.  

idag är det skola igen, min mening så känns det rätt så okej, jag  menar med detta väder som har varit kan man lika gärna sitta i skolan och så har jag saknat luncherna :)  föresten verkar det som om det kommer bli riktigt fiint väder idag. typiskt..

vad har jag gjort då på min allra sista sommarlovs vecka.. druckit världens godaste caffelatte med erika, kollat på crusing osett världens sötaste valpar, käkat glass, hästarna, handlat, handlat med fille, varvat med os och sex and the city tittning på tv:n. jag har också virkat mig en rööd fin mössa efter att tittat på elizabethtown som gick i lördags på tv:n. jag har också åkt till insjön med S.D i bilen framför hela vägen, vilken chans på miljonen är det!?!?!

träning

mina armar är mer än döda idag efter passet på svea med frida i fredags, och då har det gått 3dagar sen passet.!  är man så otränad el?  men jag har inte tränat på hela sommaren o så går man på ett pass med såna där stångar o vikter, då blir det lite träningsverk, + att de körde inte igenom en ordentlig streching efteråt.. men kul var det iaf :)

emeliesar
emelie i bilen när vi sitter o väntar imcdriven vid mcdonalds i fredags, o de var riktigt sega denna gång! som de har varit de senaste ggr jag har varit på besök, inte bra donken!   under fredagskvällen åkte vi runt om i borlänge o emelie körde mig hela tiden o det var skööj. sen så drog vi förbi centrum o gick in på s1 o backfikan (detta var då trredje gången jag besökte dessa platser å 1½ vecka, nyktert tillstånd too), där träffade vi iika o hennes följeslag med personer, man träffar alltid någon man känner. vi vart sittande där tills de stängde o bestämde sedan för att äta något.      min fredag vart en alldels myspys fredag med både nytta o nöje, tillome solen dök fraam under kvällen, en sommarkväll i augusti:)

tillbaka :)


erika o nina



äntligen  är jagi så bra konditon så att jag kan skriva lite om utgången i leksand.. kan börja med att jag har aldrig mått så dåligt efter en kväll som denna morgon. vaknade vid 8-9 tiden o kände huvudet dunka o magen guppa. ska inte skriva hur många ggr jag har sett elinas toalettstol denna förmiddag. men kvällen var lyckad iaf :) o då är nästan, o bara nästan, dagen efter känslad värdt det. 

elina nina



började med att jag körde till elina o träffade på hela sifferbo gänget :) fick en välkomms drink utav elinas mamma medan vi lagade maten, tacos till kvällens ära. sen efter en stunds väntade på jenny kunde vi äntligen börja äta. sedanf ortsatte kvällen med mat, dricka utav alla dess sorter o choklad i mängder. till detta vart det också en hel drös olika dricka spel för att få igång oss. jag fick även mitt hår fixat av systrarna sjöström (den ena krusa o den andra platta, inte så bra themworking kanske ;) ) o springa ute i trädgården o kyssa en anka på näbben.   :)

jag tillome klarade av att röka en ciggarett för första gången, utan att hosta allt för mkt.  inte så bra kanske med att röka, har ju alltid varit emot sånt, men man ska alltid testa en gång som jag brukar säga!       

när tiden började närma sig avfärd åkte de som inte var 18 hem (linda,linn o jenny) medan vi andra hoppade in i bilen o styrde vår kosa mot leksand. med takida i högtalarna o en varsin cider i handen minns jag att resan var mkt trevlig.

intebja


väl inne i leksand o väl inne i lucky house så var det inte så väldans mkt folk. elina o nina köpte smirnoff medan jag låg lutande med huvudet över bordet o måde inte helt hundra då. men med lite dans, prat med nya människor o springades i trappor var man pigg o allert igen.

som alltid gick tiden väldans fort o pang så var redan kl2 o de började tända alla lamporna.  bilresan hem var inte lika trevlig. det är nog den längsta resan från leksand nånsin tror jag. vet inte hur många ggr vi fick stanna för elina var tvungen att gå ut.. :) men väl hemma hos elina somnade vi kvikt! ja o dagens början har jag redan berättat om. jag kan också tillägga att jag kom hem vid 21 tiden i kväll..    
   evelina elina













over and out
NATTi NATTi

natt inlägg

gick in på nickme.se och där kan man se hur sitt namn blir på några olika språk.

mitt namn på japanska vart Kurukutakitoka

på ryska ЕÐ'ЕЛИНА

grekiska ΕΧΕΜΙΞΑ

och på arabiskaﻭﺕﻝﻰﻥﻘ

synd att jag inte har lärt mig än hur man printar skärmen på denna dator, så jag får skriva allt ist..  hihi

nattinatti från Kurukutakitoka

hundii

är lite lätt irriterad. ringer åke som skickat ett sms att jag ska ringa han idag. får höra att han ska på bröllop imogon o hästarna måste badas innan lördagen så så klat så måste jag dit, säger att jag har lite tajt/saker planerat redan. men o no han ska på bröllop o annika kan inte göra allt själv. så man är väl tvungen att åka dit en sväng imorgon igen.. så säger han att han har förök få tag imig igår, o no shit det har han inte alls.. så nu ärjag lite sur på åke :)  mitt fel det mesta att jag är för snäll ibland mot honom, så då kan han bara ringa så där.. men shit same åker väl dit imorgon då..

tessiemen slut skrivet om det, min lätt irreterande tillstånd börjar lätta.    idag har jag varit ut med fridas hundar. hennes familj är i finland o hon skulle jobba hela dagen så då erbjöd jag mig för att gå ut med dem, + att jag behöver den lilla motionen jag får :)  fick även med mig thom ut, o han behöver nog det mer än mig.    sedan var jag o sebastian på några olika loppisar o sekonhandaffärer under eftermiddagen. detta lede till att jag hittade enu ett par skor som föll mig i smaken, sandaler också, det har jag bara ett par sen tidigare så.. bra att ha!

imorgon bjöd frida mig till power puls grejs jympa på svea. se hur jag kommer orka det bara med min kondition på 0. sen tänkte vi äta upp oss lite efter allt vi tappar o baka bullar, sen får jag väl åka till stallet en stund också. sen kanske emelie o jag skulle hitta på något. hon har lovat mig att ska köra mig, hon har ju inte gjort det än fast hon har haft sitt körkort över 1 månad. så morgon dagen är planerad till fullo! men det gillar jag efter att haft några icke så mkt att göra dagar..

så klart sa jag lägga ut ennu ett youtube inlägg o dagens låt är poison med groove coverage

inte för att denna version är bäst, men den känns väldigt bra i detta läge att lyssna på :) det bästa i hela lten kommer efter 2min, så replayen ligger varm just där ;)

ciao

blåbärspaj

plocka
vad gör man en sådan dag som denna, när alla jobbar el är upptagna på annat håll. jo då går man in i skogen o plockar blåbär. så det gjorde jag, alldeles själv!   tänkte först inte gå, har blivit en mes rättare sagt, vågar typ inte göra något längre själv, (vem vet det kanske kommer en gammal gubbe o tar mig ?! jävla cp värld) men efter mkt push från mig själv så gick jag ut med gummistövlar o plastpåse i handen. trevligt att komma ut i skogen igen, man är ju trots allt ett skogsbarn :). fanns inte så mkt blåbär bara. försökte först att få med bror ut men han tackade snabbt nej, sa till bror att jag bara skulle vara borta 15min högst, men jag kom hem efter en timme o då hade jag inte ens så mkt blåbär, det räkte knappt till en paj.. men då är det bara att göra mera deg, o det är ju den som är godast ;)

lite ledsamt att det inte fanns så mkt bär. de säger att det är för den värme som var för nån vecka sedan av att det inte finns så mkt bär.  men jag kommer ihåg sommaren för 2år sedan o det var en av de bästa somrarna o shiet vad mkt blåbär det fanns i skogarna då. så värme kanske de gillar.      så tror jag gick ut lite för tidigt, ska nog gå ut igen om en vecka el så å se om det finns mer då.
hitta lite
med en påse med några få bär i ena hörnet var det bara att traska hem igen o skölja av alla bären o plocka fram alla sakerna till pajdegen.  självklart vart det the simpson på tv:n medan man bakade :)

rensagrejs














klar paj o sedan är det bara att stoppa in den i ugnen, muuuummmmaa!

pajklarin i ugnen



over and out

mysdag

bläckfiskringar
tittar på ett avsnitt av sex and the city, skiit roligt o så bra :D kvällens avsnitt handlar om när samantha blir lesbisk ..  

idag bjöd jag hem emelie på lite mat. det som jag bjöd på var friterade bläckfiskringar o klyftpotatis. faktist väldigt lyckat o gott! sedan efter maten letade vi igenom alla flyttlådor efter eva & adam filmen hittade den tillslut o satte oss o kollade på den o drack chai te med varmvispad mjölk :)  det är ju så roligt att kolla på gamla  filmer o vissa saker som man tyckte när man var liten var snyggt o coolt inte alls är det. men en sak stämmer än o det är ju attt tobbe o sara är ju så snyggaaa!   

nattinatti

pass

hästiiidag har jag varit hos polisen o tagit passkort. se alvarlig ut sa hon, sedan fick man se hur passet skulle se ut o shiet vad fult det vart! varför blir alltid pass o andra viktiga kort för den delen med bara skit?                

igår var jag på kupolen ett tag med fillepille och jag hittade mina absoluta drömskor, el rättare sagt ett par av alla drömskor! har haft i tankarna exat sådana sen jag såg ett par nikeskor för 3år sedan o det bästa nu var att de kostade bara 120kr :D man blir ju bara glad då!  sen så följde jag med familjen  till torsångscafé o åt mackor o drack te, det var mysigt!  sen under kvällen åkte jag ner till icamaxi  köpte lösgodis, o detta har jag inte gjort på .. hm, kommer inte ihåg när jag gjorde det senast tillome! åkte hem o kollade på freaky friday med thom. den fimen äger ägg!   sedan har det inte hänt så mkt mer. mindator har krånglat hela helgen men nu verkar den fungera normalt igen.o det är verkligen skönt, konstigt ens liv är egentligen. fort inte datorn fungerar funkar inget i ens liv :P   + i detta väder så är det en räddare i nöden.

ja idag har jag också varit i stallet. red barbacka ut med william i blåsten, det regnade iaf inte! jag har pratat om det förrut men det är ju så bara så jäkla skönt att rida ut så där ibland. bara en själv o hästen, känna varje steg hästen tar o grenarna som piskar en i ansiktet :) slänga o dingla med benen runt om hästen o bara vara.. avstressande som fan!

nej nu ska jag nog sätta på lite te, passar en sån kall dag som denna och sätta mig med familjen o kolla om det är något på tv:n. ska nog ta en bulle också :) mumma

lite pengar

kaffekom precis hem efter ha varit i mellsta idag o jobbat liite. fridas bror ringde henne för någodag sedan o frågade om hon ville hjälpa till där ist för honom, ishokey någonting hjälpa grej. såklart mot betalning då o så fick jag hänga med också. så jag fick 350kr för att ta bort ölflaskor från borden o sedan stå i kiosken o sälja hamburgare i sammanlagt 4,5h. vi fick tillome sluta 2 timmar tidigare pga så lite folk, tråkigt med vädret en kväll som dennna. men det vart lite klirr i kistan iaf o trelivigt var det. sen när vi åkte hemåt tog vi en runda på stan, de har blivit nu någon slags traditon att bara svänga förbi stan o se om man hittar någon man känner. denna kväll var det ida benjaminsson som vi hittade.                     haha, medan vi satt där i kiosken så drack jag 3 muggar kaffe så nu är jag hyper, kommer inte kunna sova än på ettt tag. o på tal om kaffe så drack jag det igår som syns på bilden + något som jag inte kommer på namnet nu  då, men gott var det iaf :) mumma rättare sagt.     annars idag så har jag lagt golv, el jag kanske la dit högst tre plankar i lillstugan, resten fick pappa o thom göra för jag var illa tvungen att åka till stalllet. men gash vad snyggt det vart!  istalllet var det trök, regn, tjuriga hästar, frusna ben och triviant som har lyckas dragigt ner hela jävla krubban så jag fick stå o knytta fast någon slags hink som krubba lite priovisorist tills åke kommer hem imorgon.. haha den andra tjejen som var i stallet idag frågade om jag hade lust att åka till stallet imorgon med, men nej, jag sa att jag skulle jobba natt, men deet skulle jag ju också typ göra. men jag orkar inte åka dit igen. har redan hjälpt till så mkt i stallet denna vecka så.. så jag skiter i  att åka dit imrogon.. punkt

nej man kanske skulle försöka sova lite.. ska nog spela ett x antal ggr harpa först ;)

godkväll

nej vart en hemmakväll idag, med god mat  o mys med familjen..  idag har jag cyklat o kollat på tyger med thom. sen svängde förbi kupolen o köpte glass. å vem såg jag där ?? iiih och no no..

måla
det börjar gå framåt

funderar

sitter här o funderar på om man ska bege sig ner till stan på inflyttningsfest hos alex..  hm.. el ska man stanna hemma ikväll o äta lax med familjen.. hm

RSS 2.0