de ska va köörv


p&L

timbuktu



  sitter o väntar på att sara o eli ska bli klara så vi kan gå till maten. så sitter o läser lite olika bloggar. så läser jag ikas o hon skriver att Timbuktu ska komma till peace&love !! han var ju där för två år sedan o de är nog den bästa spelningen på hela peace&love.. nånsin!   läste lite på hemsidan o det kommer fler roliga artister som ex Turbonegro (max blir nog glad), Moneybrother o Slagsmålsklubben... o detta är bara första bandsläppet !  
 
  

längtar till sommaren..



bild fdj

skate

håller på att leta runt på internet efter bra bilder på kurbits. ska göra ett fördjupnings arbete i bild fdj o jag tänkte måla träskålar med kurbits på.

min helg är halv planerad än så länge men det lutar nu åt att jag hänger med frida, marit o emelie ut idag ist för att gå ut imorgon.




mamma mia

 igår trilla mamma mia filmen ner i våran postlåda.
 så ska nog försöka se den nån dag framöver.
 nu har jag även skickat in min lilla projektrapport,
 så nu är det gjort. sitter även kvar just nu i skolan,
 fast jag inte har haft något på hela dagen.  inställd
 sam B lektion, så nu kan jag lika gärna vänta
 40min till på mamma.

 de är ju även onsdag idag! matdag. ikväll blir
 det köttfärsbiffar med timjan, pressad potatis el
 potatisklyftor (har inte rikitgt bestämt mig än).


puss&kram

tjohoo

ant

gamla bloggen är bäst som sagt

:)höll på att fixa med bloggen lite men nej vad fel de vart. tur att man hade spart den gamla hederliga bloggen.

idag har jag vart på spinning o svettats. har även haft psykologi uppstart o den kursen verkar helt okej faktist. så har jag också ett  litet problem över helgen. ska man försöka åka till falun på lördag (det sägs att de kommer mye folk) el ska man gå ut i borlänge på fredagen  ? hm.. 

så har jag även funnit mina höga svarta jeans :) o det braiga i det hela är att de bara kostade ynka 75kr, ännu bättre ! 

ps. han sov tyst som en mus inatt, typ iaf :)

kent

sitter o lyssnar på lite kent låtar. läste tidigare idag gamla inlägg på elinas blogg. för ett år sedan så att vi o var deprimerade o lyssnade bland annat på kent :)      å nu när jag sitter här hemma o lyssnar igenom ett par låtar får jag en sån där skön känsla o tänker mig bort till peace&love iår. för just kent spelade då o det var nog ett av de fränaste live spelning jag sett. jag kan inte säga direkt att jag är ett stort kent fan, men de är något speciellt att lyssna på dem ibland. jag saknar sommaren, jag saknar peace&love. de var grymt det :)

KENT live på peace&love (öppningslåt)
 
roligt med detta klipp är att frida o jag står precis framför filmaren. det är jag med solglassögonen på huvudet o har min gröna adidaströja o sträcker upp armen. de är frida som är i extas också :) haha

info

idag får elina den stora äran att bestämma vilket tema detta inlägg ska ha, o hon valde;

stjärthål
tarm är ett slags slang inne i kroppen (...) När det har bearbetats färdigt kan det komma ut genom ändtarmen. Ändtarmsöppningen, stjärthålet, hålls igen av en muskel, som öppnas när avföringen ska komma ut.
informationen är tagen från ne.se

konst

konst



idag har jag o lisa gjort konst.
piffat upp våran tråkiga vägg.
visst vart det fint ?





vill ha :)

mmmm
så sjukt många snygga t-shirtar det finns, här ett några st.. 

snark


mysigt o så att sova jämte sin älskade men när man inte får sova o kl närmar sig fem så blir man lite frusterad... nu vet jag vad jag ska köpa till R i julklapp, snarkplåster. el så får han en förtidig present för jag klarar knappt av mer nu.. så inatt sover jag själv i min säng. så man är utvilad en natt iaf innan skolan börjar igen. .. stackars R, han kan ju inte rå för det o jag vet inte hur många ggr jag slog honom under denna natt..  men han trösta mig med ballerina o varm oboy sen, tjock.




min glada vecka

sthlmde senaste dagarna har jag varit ovanligt glad hela tiden.! de är bra :)

itorsdag i bussen prata jag o malin om våra framtider efter studenten, vi båda kom fram till att vi visste inte så mkt om den.. men det känns rätt så okej ändå. det ska nåstan bli skönt  när man sitter då o har inga måsten o bara ta dagen som den är. ett tag iaf.           jag fikade även med emelie samma dag som jag inte hade träffat på flera veckor. jag tog en kaffelatte med hasselnötsmak, den var rikitgt god den. sen på kvällen vart det hoppning på världens mysgaste ponny. å vad bra det gick även, rättare sagt skiiiiiit bra så jag sken som en lampa (el sol kanske det heter)  när jag kom o livet var på topp.

igår åkte man tidigt från gate9 till sthlm o saco-mässan. vår roliga syv lennart hade skrivit gate9 från resecentrum. bussen var en sån där liten mjukalinjen typ buss, mysigt. väl på mässan var det sjukt mkt folk, så de börja med att vi satt ner o tittade på lite folk, o de är ju så roligt. jag skulle nog kunna sitta där hela dagen o bara kollat på en massafolk.    fast det var 10 000 ungdomar där möte jag emelie två ggr o även oskar. helt oroligt igt. måste även skriva grattis till marit som har klarat körkort nu!!!!!!!! hurraj!        

jag kom fram till 3 alternativ som kanske sker inom någon framtid i evelinas liv:
   - åka ner till mallorca o gå 3veckors bartenderutbildning, sedan åka hem o bli bartenderstjärna i blge, haha
   - läsa kultur/bild/textil i göterborg 1 år o sedan forsätta plugg i textilhögskolan i borås som är typ hundra år
   - el så åker jag till Australien o jobbar

har inte riktigt bestämt mig än ;) el så gör jag alla tre sakerna, vem vet.. jag har ju 66år kvar att leva, så jag borde ju hinna..

nu äntligen har R kommit hem från sin match  som han haft någonstans Sverige, så nu ska jag åka hem till han o spela det där nya spelet som man skapar en ny värld, kommer inte ihåg vad det heter nu igen. samma snubbe som skapade the sims iaf. ringer det någon klocka?


funderingarnas timme

funderar på om jag ska ändra min bloggdesign. kanske med lite jultema..?
häst

"min jul, den är inte ful"

blabla
någon som vill köpa en fin fin kalender av mig ? man kan vinna fin fina priser ;)


onsdag idag också o idag ska jag laga dansk ugnspannkaka. måste ju nästan träna på danska rätter nu till R :)





livskris

idag på väg från maten

Lisa: Igår kom jag på att den genomsnittliga kvinnan lever i 84år..  ahhh!! vi har bara 66 år kvar att leva!

you are in the army now

me and you
jag & R.. typ

kul

se om ni vet nånting om mitt liv egentligen :P

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811180351429461&a=1&


rapport

tjohonu kommer ett till sånt här tråkigt inlägg om mitt kära projektrapport, men det är såna tider nu så ni får stå ut helt enkelt.  men det är typ det enda som snurrar i mitt huvu hela tiden. idag satt jag o nästan grät över den o en sekund efter så lossna allt o det bara flöt på. så nu sitter jag här med en rapport som jag bara behöver fin putsa på o se över mitt syfte bara. en glad evelina :) på tanke att det bara är 1 vecka kvar..   föresten så är det ny period i skolan o idaa hade vi kurs uppstart med kultur-o idéhistoria. jag tänkte att denna kurs skulle bli super rolig men efter vi planerat våra veckor framåt så känner jag allt anat än lycka. men det kanske blir bättre.. de kanske inte är så illa som jag fick en magkänsla av.. tiden får visa helt enkelt.

nu ska jag hänga med mamma o handla. tjoho

falun!?

var har ni era bra tygaffärer nånstans?

down

allt är så bra i mitt liv nu förutom en grej som tynger ner allt de bra o det är den jävla projektrapporten. nu känns det som om jag vill börja om från början o göra något helt annat. men det hinner man inte med nu. jag ska f*n i mig fira med dunder o brak när jag är klar med allt som har projektet att göra!   

kom på  att även det finns en till sak som tynger ner mig just nu o det är att R inte är hemma denna helg.. en hel vecka kvar tills man får träffa han igen.. inte kul det heller..


30 seconds to mars - A beautiful lie

ostkakansdag

mmm ostkaka  fredag idag o jag jag är så glaa för de ;)     hade tänkt att jg skulle på jympapass idag. men varken sara el eli ska med idag o då vill jag inte stå där helt själv i en stoooor sal.. så det blir inge jympa idag, ist blir det hem o äta ostkaka, för det är ju ostkakans dag idag. hurra!

föresten! vad glad man kan bli när någon säger hej till en. satt i bussen för någon kväll sedan o då mötte jag en som sa hej, som jag varken har pratat med o om jag har gjort det var det minst 1-2 år sedan. tack, jag vart glad,  fast det bara var ett enkelt hej!                                                                 en grej att tänka på !!

det går framåt :)

bra det känns med ridningen o de går verkligen framåt nu :)  tjihoho


hörde av marit nu att hon klarat teoriprovet o har uppkörning nästa vecka, spänande :) denna tid går i körkortets tecken känns det som :)



god natt


blooooooodöga

fick ett sms av emelie igår kväll efter hon hade läst mitt förra inlägg:

Blodfläck i ögat? **** fick en förut. Det var pga att hon hade druckit för mycket alkohol. Det går bort inom sinom tid. Läste och tänkte det kanske kunde vara det.

det är kanske det, vem vet. tur för mig då att jag hade tänkt ha en lugn helg. men just nu känner jag för att hitta på nåt skoj, nyktert då förstås!

tjohaaa
dessa gör mig alltid glaaaaa

ja just ja!

det är ju onsdag idag o då även min matdag här hemma. denna kväll blir det kyckling korma med ris el bulgur

skolkatalogen :)

idag när jag kom hem vart jag väldigt glad :D min älskade skolkatalog hade kommit o ni som känner mig vet hur sönderbläddrade och väl tittade mina kära kataloger är. lite tråkigt nu kanske när man är äldst o tråkigt att man inte vet så mkt folk från de andra skolorna här i falun, skulle vilja ha en borlängekatalog också.     man blir även så otroligt glad när man bläddrar igenom falufri, jag vet inte varför men man blir det!  

idag har jag även kollat upp mitt öga. men skolsystern visste inte riktigt vad det var för fel, så jag skulle avvakta lite till. bara jag inte har ont el det känns irreterat så ska de va lugnt.. men det känns lie ängsligt när ögat har en stor blodfläck o det försvinner inte..

 igår var jag hurtbulle. först fick jag gå fram o tillbaka till gastronomen o hämtade matlåda. sen spinning och sedan bussen tll borlänge o fick massage av frida så jag gav lite bidrag till hennes UF företag. huuuuur skönt som helst var det iaf! speciellt när man får små prata om ditt o datt.     idag blir det vilo dag, man måste ju ha sådana också ;)      direkt efter massagen åkte jag tillbaka till falufri, som hade öppethus denna kväll. gick o letade efter mackor, hittade mackor satte mig o målade i 30min, gick sedan runt o pratade med lite folk, tog en till macka och sedan åkte jag hem. jag var i skolan i mindre än 1h :) men 2 mackor rikare!  precis som det ska vara :)

schema

måste ju göra som alla andra kommer göra inom tid. klistra in det nya schemat för period 2.

skola

nice

nu mina kära vänner börjar halv åtta hos mig o samtidigt som programet gåår ska jag äta älskade potatismos :)   jag har varit duktigt också o följt med mamma på core. så imorogn blir det förmodligen träningsverk.

hej svej

depp måndag

lördagen vart helt lyckad från min sida! jag o elina åkte bara buss i över 1h till linn så man var väl lite seg o opepp först men sedan kom all folk o sara hade bakat tårta o då kan man inte bli annat än glad. vid 23 tiden åkte vi pimptaxi ner till falun, etage. detvar tillome lampor i taket på taxin, jag var impad till max.  när man väl kom in på etage så var det inte så mkt folk, men de var snyggt där inne tyckte jag. elina o jag fixade så att dj skulle säga grattis til linn i miken, men när han väl säger det så är hon inte där o hör det! efter ett tag var det fullt med folk o skit roligt! kl 2 åkte elina o jag med saraspappa hem till blge o sov.

söndagen var helt segt, har typ bara sovit bort dagen, jag tillome skrev till åke att jag inte kunde åka till stallet o hjälpa med hästarnas flytt..  men till slut gick jag upp o åkte ner till tågstationen o fick träfa R i 30min innan han tog det dumma tåget till uppala. nu får jag inte träffa han på 2veckor.. depp..         nästa helg ska jag ta det lugnt har jag bestämt mig. efter fera helger i rad med festii o utgång känner jag attt kroppen vill vila lite o vad passar det inte bättre nu till helgen.. japp så får de bli.

denna måndag känns som en rikitgt depp måndag, med ledsam musik på och trök grått väder ute. men jag ska till det nya stallet o kolla in det. ska även påbörja religion fdj som ska vara klar på fredag.  torts mitt stora oambitiösa inställning till skolan denna höst så har det gått ganska så bra. hade bild redovisning i fredags o fck mvg, stolt evelina. fick även mitt resultat från biologitentan, vg+.  öj skoj!


lite bilder från lördagsvällen. mer bilder finns på bdg

 linn               ee         e      



  












flickor


falun

igår var jag, sara  eli duktiga o var med på gympa pass på friskis som falufri annordnar. de var vi tre + två personer till. lite pinsamt att vara i den stora lokalen då, men shiiet vad trött man blev! jag o sara var så trötta efteråt så vi skratta åt allt på stan o i bussen. så såg jag även den dära tanten som gick in i elina o mig för några veckor sedan. hon var inne på indiska o pratade med sig själv om kaffe och att hon ville där ifrån.. hm stackarn...

idag klev man upp i tid. har både vart på kupolen, willys o maserhallen. R o de förlorade igen..       ikväll blir det festiii i falun! sitter just nu här med mina papiljotter i håret o ska strax fixa pappas tårta tills imorgon.  jag tycker tårta smakar bäst dagenefter så jag gör den idag.

hej hopp

kladdkakansdag

kladd muuuuuuuuuuuuuuuummaidag är det kladdkakansdag, det ska firas med bakning när man kommer hem. i onsdags bakade frida o jag en kladdkaka med den vart lite torr så vi kallade den bara för chokladkaka. chokladkaka med grädde o hallon :). så bakade vi även sockerkaka/citronkaka, men vi var nog trötta för vi blandade alla ingredienser samtidigt, så som man inte ska göra. så hade vi ingen citron hemma så fick hällde i en halv flaksa lime ist. kakan vart inte rikitgt som den skulle... 

idag fyller även linn 18, o har både teoriprov o uppkörning snart. hoppas de går bra för henne!

back to work  

trötter

förstår inte riktigt hur man kan vara så trött. har varit sjukt trött de senaste dagarna. igår åkte jag hem efter spinningen o la mig i soffan o kollade på min älskade sex and the city film o åt glass med vamra hallon. inte likt mig att äta glass bara så där...       idag ska jag förbi stan här i falun o köpa en tröja till mamma o se om man hittar något fint tills lördagen. då blir det festligheter i falun för en gångs skull :) fira linns 18 års dag, kul att festa med faluflickorna!

tjoo hoo

morrnmorrn

evieymåndag idag = hemma. försöker skriva något bra på biologi fdj men det går inge bra, dock är skrivprogramet bra o jag är glad attt jag slipper sitta ute i förrådet  :)     trött är jag också för att jag satt uppe sent igår o fixade med elinas bild, nästan klar o jag hoppas she like it.  på tal om bilder så hade jag några kort i kameran såg jag, inte så roliga dock o inga från halloween festen..

idag ska jag även till stallet. det är sisa veckan hästarna är kvar i lerbäcken, sen blir det att åka ända till gustafs, men det ska väl gå bra.   idag fåår jag även ta bussen ut till stallet, inte gjort det sen i våras. men lilleskutt har inga vintedäck o de andra bilarna är ej hemma, o jag tänker inte halka omkring med lilleskutt, nej det känns lite väl osäkert. men sen får man skjus av emelie hem. undra om jag ska fråga om jag får köra. har inte kört manuellt på hundra år känns det som, man borde kanske testa igen. ..

nu ska jag fortsätta med biologin så att den blir klar nån gång.   tjooo

jag hjärta min nya varma jacka!

har inte skrivit något på några dagar, men så blir det när man är duktig o håller sig borta från datorn.  jag hittade äntligen en jacka, en riktigt varm dunjacka. jag fick testa den riktigt ordentligt i går natt när jag gick från medväga mot borlänge i över 1h, alla frös utan jag som var varm skön. + att jag hade mina underbara gamla vinterskor. det lite tråkiga var att det vart utgång, inte planerad, o då fick jag gå med mina stora vinterskor inne på flamingo, men folk tycktede var sött sa de ;)     

jo fy vilken vecka det har varit. har bara haft en lugn dag  sen jag kom hem från mormoromorfar, de var i torsdags o då satt jag o titta på R träning under kvällen så att han vart gla. sen har det bara varit fest :)           fredagen vart det maskerad. det började bra, riktigt bra. jag o R var hemma o testade kläder, tog bussen ner till maserhallen o mötte upp hans vänner. åkte bil till forsa o där började festligheterna. haha de var så roligt när adam o feffa kom, de hade klätt ut sig till häxor, med strympbyxor, kjol o allt + de hade häxhattar med tunt, stripigt löshår.nice nice nice!             efter att mått så undebart bra så vart allt helt snurrigt, R den jävel hade bjudit mig på snus, så min kväll slutade vid toan. tillslut fick vi skjus hem till mig... jag som verkligen hade sett framåt utgång. jag hade ju klätt ut mig till en liten vampyr o allt..

dagen efter så åkte man till kupolen med R som köpte presenter till hans mamma som fyller år idag, grattis. sen hem o vända till R:s släktträff. ja nu har evelina träffat nästan hela R släkt o ätit kräftor, de var gottt. sen var det meningen att vi skulle bara vara hemma. därför hade jag mina varma vinterskor, jeans o en vanlig tröja på mig. men nej så vart det inte. åkte intill borlänge o vidare till medväga, som fan ligger längts bort från borlänge stad fan.  där var det några tjejer som hade förfest, träffade elenor, trevligt. sen skulle de vidare så vi började gå mot stan för vi sulle bli hämtade. men vår skjus dröjde över 1 h. men jag var varm ;)  jja tillslut kom vi till stan o det vart flamingo. börjar känna mig som en flamingofjant nu, speciellt när han som står i entren säger att han känner igen mig o påstår att jag var där under fredagen. inte bra detta!           inne var det huuuuuuuuuuuuuuuuuuur mkt folk som helst! o då menar jag mkt mkt folk!  träfffade älskade frida där som var go o glad som vanligt. vart en hel del dans o jag  träfffde även sebastian, trevligt. vi kom dit rätt så sent så vi hann inte vara där så länge förens de stängde så det vart en kort vistelse sen som tur får vi skjus ännu en gång, snälla de är egentligen, de är samma personer som har kört oss hela helgen..                     på ett konstigt vis hamnar vi i tjärna ängar! o ja, vi överlevde. det vart efterfest först i tyskens lägenhet, jag lagade fiskpinnar till karwan som inte kunde äta pizzorna med korv på. sen drar vi vidare till studenthuset, hur snygga som helst! där fick jag smaka på det starkaste jag nånsin har stoppat in i min mun. tro det eller inte med de var 80% sprit!!! fatta starkt o hur länge en sådan flaska skulle räcka!        efter en stund är R så trött så han tvingar mig följa med till happys(de kallar honom så för att han är jämt gla säger de)  lägenhet o sova på nån liten soffa. shit vilken kväll nu när jag tänker efter..  sen vaknade vi, tog bussen hem, käka frukost o sen hem till R o käka tårta.                              ja detta var mitt lov o en rolig helg med R o hans vänner.


långt o säkert ett trök inlägg för er, men detta är ju typ ens dagbok/vad har jag gjort blogg.     har även inga bilder från helgen, de är ju lite tråkigt...

till sist ska jag även lägga upp en låt för er. de vaar lisa som seplade denna för oss förra  fredagen efter biologiprovet o jag tycker den är rikigt bra, än sålänge, o jag blir lika gla varje gång jag hör den.... = fest

darin feat kat deluna - breathing your love



god natt på er!

RSS 2.0