Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund

Två lediga dagar tjoho!
Det var väldigt trevligt i måndags. Att se välkända ansikten som man tyvärr inte ser så ofta nu som man såg var vardag, det är uppskattat o mkt trevligt men shit vad tiden går! Igår träffade jag även ett till ansikte som jag saknat så, Erika. Vi hann med mkt, fika, en liten kupolenrunda, Max o så var vi med Oskar, ett till ansikte jag inte sett sen nyår (!!!), vi åkte i bil med Fredin o Rebecka (?), spelade Buzz, måste tillägga att jag vann, en gång! Det ni det har inte hänt ofta!  Idag har jag vart i backen o det gick bra, jag tillomed hoppade o railade om det nu heter så. Lite.. smått.. sådär.. 

Check listan för dagen är full, städa, diska, måste-plugga-till-högskoleprovet-fasiken-måste-ta-tag-i-det-nu-punkt, laga mat till far o bror o sedan blir det lite festligheter med Lift-gänget. Ja vi fick ju inte henka med på Broken Dreams på torsdag enligt den som hade hand om det, men skiiit i det då, vi klarar oss så bra själva, vi är ju lift! Fan.

 

If we ever meet again



Timba-ba-ba-ba-ba-ba-ba-ba-ba-laaand

"I dropped my woods"

Min enmannaförfest förvandlades snabbt till fyramannatjejtjatAB, bullar, chokladrutor, te o Lets dance. Igår regnade det. Jag var blöt ända in till understället.. Men jag fick en fin överraskning, jag fick en chokladkaka som hade någon god jordgubbsröra i, det värmde. Jag o Stina fixade helt random ihop en tacopaj o åt även min hur fina tårta som helst, var/är otroligt stolt över den. Marängbotten med hackad mörkchoklad o nötter o sedan hallongräddglass över det, mmmmh säger jag bara! (De är ju alltid bara att fråga på om ni skulle vilja ha receptet)

Nu är ännu en vecka över, tiden bara tickar på som aldrig förr. Veckan som kommer ser jag framemot, middag imorgon med några av falubrudarna, backen på onsdag med Frida o Krille, middag med några från Romme på torsdag, bror o hans familj kommer kanske på fredag o så är kära Erika Ika Spika hemma från Uppis! Hur nice vecka som helst, skulle bara ha varit ledig från jobbet också så man får lite mera tid men men kan ju inte få allt..
tårta


Miniroadtrip 2008


Im alright

Nyss hemkommen från jobbet. Sitter i ett tomt hus för de andra är nere i vackrare ställen o firar min moster som fyller hela 50år. Men jag är ju vuxen  o måste jobba hela helgen.. Sitter o lyssnar på umbrellamixar (vet ni hur många det finns?! en j*vla massa iaf) o försöker få in mig i duschen med mindre bra resultat. Gash vad bra våra nya högtalare till datorn är, bassen dunkar o ja älskar det! Man kan säga att jag har enmanafest här, oj vad sugen jag vart på en fest nu, men mkt människor o så våra nya högtalare. Oj vilken bra fest det skulle kunna vara här! Men nu ska jag hoppa in i duschen, Frida kommer på besök inomkort

En dag på jobbet..

Snödino

HIMYM

Barney - Then, 'Bam!' He bursts through the back door, runs up the aisle, every one's totally psyched -- and, FYI, that's when he invented the high-five.

...

Hej utslag, välkommen tillbaka!


Härliga måndag

Ledig dag! Hurra! Dagen spenderades först med lift-Frida ute i backarna o gash vad bra det gick o det flöt på så bra o solen sken o backarna var helt perfekta på vissa delar. Känner peppen inför Åre! Sedan bar det hemmåt o strax efter det bar det ner till staden o mötte upp min andra Frida (jobbigt det är när personer heter lika) o vi tog en fika på Blombergs. Mkt tjööt o vi kom på en plan inför midsommar, dagen då det alltid blir ingeting men nu jäklar!


Fortfarande en häst-tjej

Filur
Igår red jag denna lille Filur som dess manke räckte upp till naveln på mig, typ. Hela passet gick ut på att hålla honom i liv men han var duktig o jag kände mig som en 9 årig tjej på en liten fast grov ponny. Förresten kan jag tilläga att han har bland annat shettis o ardenner blod i sig, en otrolig mix!

Let's paint the picture of the perfect place


Think


Control

Idag har jag åkt längdskidor för andra gången i mitt liv.

Det gick

bra.

Heartbeats

En bättre dag idag. En ledig dag idag o en dag jag spenderade med min kära mamma. Lunch på Oktaven o en liten runda på kupolen. Så ett par nya skor på det, så är dagen gjord! Idag har ju även sökningarna till hösterminen öppnats, textil produktutveckling är ju given men man kanske ska söka några till bara för att, men frågan är ju bara vad.. ?

I know we've got it good

Det var segt att jobba idag. Jag brukar alltid ha en bra känsla när jag sitter i bilen på morgonen med dunkande musik som denna vecka blev 2004 års Hits cd o soluppgången i ögonen, brukar vara den bästa stunden under hela dagen. Men inte idag o fast jag stod i släpliftarna med bästa Stina så kändes de ändå inte bra.. Nu vill jag bara att allt ska vara över o hitta på en massa skoj. Så som att hitta på en massa tokigheter med Erika, träffa Eli, dansa, dricka vin, finna fina vårkläder, sitta vid en poolkant o bränna axlarna, åka 100 tals mil med bil, Peace&love eller bara att det ska hända något, något som gör att min vardag snurrar till o som gör att jag får ny energi...  

Min energi är slut.

YEEEEEEEEEEES

Efter ett flertal timmar sökande efter en låt fann jag den, Äntligen! Fast egentligen var det ju inte så svårt o lite snopet att det var en OneRebublic låt. Där ser man!

Mr Brightside

Okej, nu har jag inte någon ledig helg tills efter den 11:e april, fast då är jag arbetslös o så mkt bättre är ju inte det heller.

Tick Tick Boom

När jag väl har mina små lediga dagar spenderar jag oftast de så här:
m


Innomhus


Det är inte snön som faller

I mitt jobb som liftvärd ingår även städning av området + parkeringen efter stängningen av liftarna. Idag hittade jag en enkrona o en oanvänd kondom, it´s  my lucky day!

Jay-Z feat Mr Hudson - Forever young



Frida - Jay-Z till P&L !! :)
Evelina - Wtf! :D

Ohno

Fasiken, nu har man blivit förkyld!

Beautiful day

Kristina OscarhjärtaNya knappenStina Evy

För typ 2 timmar sedan

Sitter o knapprar på ett par muffins med chokladöverdrag som jag hittade lång långt inne i frysen. Idag har jag varit ledig, efter mitt feta sprotlovsarbetsvecka som råkade bli hela veckan o sammanlagt 63 timmars jobb, pengarna kommer rulla in som de ska hurra. Fast jag har varit ledig idag har jag ändå varit på arbetsplatsen men denna gång som gäst. Kristina testade telemark för första gången, mkt bra val för jag är en väldig seg snowboardåkare som man får vänta på men jag börjar bli bättre, lär mig hela tiden o nu äntligen vågar jag prova åka på "tå". Måste träna inför Åre! Träna, träna, träna så att jag blir bäst!


God natt

Mina dagar flytter på med samma tempo, gå upp o åka till jobbet, jobba, komma hem någon gång på kvällen, äta o prata lite med familjen o sedan gå o lägga sig. Så ser det ut o så kommer de se ut fram tills på måndag, men jag gillar det! För människorna i min omgivning gör mitt jobb till ett av de bästa! Fast det kunde ju få sluta blåsa o snälla gäster sluta kasta godispapper över hela området. Sen så är jag nöjd.

God natt 

Snurra min jord

Edgvhy


Snö, snö, snö, snö, snö o så lite mera snö

1:a mars o jag har ståt hela dagen i en nästan så nära snöstorm man kan komma. Fast jag har varit glad ändå för jag har fått äta tårta, två ggr tillome o så har jag fått vårkänslor (tro det eller ej) av mitt nya fina turkosgröna nagellack, det fattas bara en fin bränna till det, smack!


RSS 2.0