De va lä på tin

Oj oj här har de hänt en massa skoj! Det tråkiga bara att sommaren är borta och känns som man inte hann med sommaren riktigt. Vart tog den vägen liksom?
 
Förrutom varma härliga sommardagar med glass och bad så har jag varit på en jobbaudition, fick stå i kö i över 2,5 timmar och sedan var det som en speeddating där man så snabbt som möjligt skulle berätta om sig själv och om företaget. Tydligen prickade jag in företagets precis och var någelunda fräsch i skallen för jag gick vidare till en intervju men satt då på ett tåg ner till Borås så det vart inget mer med det. Suck men kul med Borås! Saknade Borås. Vi fikade, åkte in till Göteborg en kväll, kollade på Panda da Panda, hade affärsmiddag (Swedish Quotes), gick på matmarknad och testade Bubbel the, något asiatiskt så klart. Vi gick även ut i Borås, käkade asiatiska rullar, drack vin, åt mat och tränade. Vår gamla klasskamrat hade även 25-årskalas ute i buschen med både tält och hoppborg! Sen så hann jag även med att hälsa på bror och hans nu stora familj, en massa mys! Det var Borås det och så klart en superduper försenattåg på hemresan, en söndagskväll, jag säger bara sj..
 
Ja och så till det senaste, jag har flyttat! Till en mysig etta med altan mitt i stan! Så all min lediga tid spenderas där eller på någon inredningsbutik... Underbart!
 
 
 
 
 

När du inte vet vad du ska lyssna på, lyssna på det här då!

 

Förra lördagens kräftskiva

 
Åh förra helgen var jag helledig, hände senast i maj... Vi fyllde en bil på fredagskvällen och for till Erikas sommarstuga och bara var, badade, skrattade, drack och åt gott!
 

Dreaming of Bali

 

Vänner med bil

Så många småtripar man har vart på den senaste veckan! Har åkt upp på RV70 hela fyra gånger på en vecka. I måndags packade vi bilen och for upp till Orsa där vissa gick och kollade på björnar medan andra solade. Orsa bjöd sedan på värsta blåsten och muller och så ja sedan den där rökdoften som nu finns överallt i Dalarna... 
 
 

Classic car week


Igår åkte vi upp till Rättvik (igen) med ett gammalt veterantåg och tittade på crusingen. Träffade på två härliga pinglor Frida och Tove och vi gick ut på "lokal" och sedan lagom på kvällen vart det tåg hem igen. 

RSS 2.0