E & T tonight!

et

Skolavslutningstider

Då kanske denna härliga låt passar från början av 2000-talet, älskar gunget, det förskräkliga håret, klädstilen och ja det är fakta man var fulare för! Friends forever!


Du hittar oss vid betong och paraboler

Idag är dagen man längtat efter! I eftermiddag blir det att kolla på modestudenternas examenarbete på textilmuseet (Dåligt av mig att jag inte varit på textilmuseet än, jag har ju bott här i snart två år!). På kvällen blir det X-festen på textilskolan och avslutas sedan med X&Y. Tror det kommer bli en hejdundrans kväll! 

Men innan alla roligheter ska jag städa mitt krypin och jag måste göra det värsta jag vet i heeeeela världen, rensa duschavloppet. 

s

Glo

Idag tog vi ett stros på stan, kommer inte ihåg när de hände senast. Vi testade de "nya" fikastället som jag inte kommer ihåg vad det heter, perfekt vy över folkstroset iaf! Finns de nå roligare än att kolla på folk? Nope!
mat
kaffe
Älska sättet de serverar ens kaffe!

Sommar?

Kollade lite snabbt på min sida på fb och konstaterade att de flesta bilderna den senaste tiden har vin med på ett hörn. Kanske borde ändra livsstil? Eller så är det ett sommartecken...

e
ev
ev
ev
se

Sommargung


Får får får

får får lamm

Night air

Vart tog solen vägen? Står att solen ska skina men inte ser jag nå sol? 

Dumma förkylning som vägrar ge sig, tur att rösten höll igår på redovisningen iaf dock höll den knappt på opponeringen. Av allt så ligger min träning i botten nu, så himlans trök att allt slit och pepp bara försvinner i intet. Idag ska jag iaf ta på mig dojorna och traska ner till stan, slutpill med b-uppsatsen, hämta bilen och sedan ska jag tvätta kvällenlång. Inte så många dagar kvar i Borran!

Typ sommarlov

kl
jo th

Det firade vi med grillmys på Josefas gård. Imorgon ska det bara ändras på små grejer, sen så tar vi sommarlov!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH

Har inte fattat riktigt än att vi faktiskt vann igår! VI VANN!

Jag och T-rex gick till Brassan som var typ den enda om visade esc men efter att alla bidrag var klara stängde de av musiken och börja poppa någon annan lame musik (?) så vi gick. Hem till T och poppade popcorn och jag lovar, vi skrek varje gång vi fick en 12! Lyckan! Känslan!

Sedan efter ruset gick vi till Vimmel och firade och jag hade världens leende hela jäkla kvällen! Efterfest hemma hos Sara som bjöd på bubbel! LYCKLIGASTE DAGEN!

Så hade hon startnummer 17, my lucky number! ÅH AA
l

Jag blir så trött...

Har nog ringt runt till de flesta baren här i stan nu och frågat om de ska sända esc-finalen. Vanligaste svaret jag får är att de knappt visste om att det var idag. Öh!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!!!!??????!?!?

Vad gör folk nu förtiden? 

Hänger de inte med?

?



Jag förstår inte!

Så synd att det inte finns någon schlager eller gaybarer här i stan. Verkar som om att de är de enda som har koll!


Precis som alla andra

stek
Ligger vi också och steeeeker

Surfing the city

Funderar på om jag ska ta de sista csn pengarna och köpa mig en longboard.. Sugen är ju bara förnamnet och inte vart det mindre när jag fick åka lite förra helgen! 
l

Behöver en bra utomhusaktivitet i sommar som dödar lite tid och så är det ju ett bra komplement till snowboarden!



Inte långt kvar

B-uppstasen är nu inlämnad. Slutpresentation på måndag och alltså sommarlov på tisdag! X-fest på torsdag och sedan far vi mot kusten och Flatön. Ligga på klippor, slurpa vin och äta räkor. Vår bästa tid är nu!

Pirr och klirr

Lyckan som var igår under ESC går inte att beskriva med ord. Kan ju säga att vilopulsen inte infann sig någongång under kvällen! På lördag smäller det!

Fick förresten höra igår att jag ser ut som en asiat på mitt körkort, något som flera personer instämde på. Så min nya slogan Evelina, a little touch of Asia!

Perfekt arbetsvy

v

Ikväll

l
Sitter jag på nålar, på en pub i stan med något lugnande i handen! Heja heja!

Åh vilken dag!

Tacomys med efterrätt igår. Sällskap på morgonpromenaden och sedan har vi legat och latat oss i solen precis hela dagen. Nu på kvällen har jag varit hos Peter som fyller år, busat med barnen och ätit så nu är magen mätt igen! Imorgon tar vi nya tag!

Nanananaa

Varför ont i halsen nu för? Tränade nyss men bröt för att säkra mig att inte det bryter ut på riktigt. Fystest nästa vecka, lämpligt värre! Men inte är jag bitter för det för idag är dagen med stora D! Eller det är lite mer smakprov, dagen med det riktigt stora D är på torsdag. Flickorna kommer strax  hit efter de tränat klart för att ha tacomys. Imorgon har vi planerat att lägga undan b-uppsatsen för en stund och pressa i solen. Livet är allt gött!

Det här blir man lycklig av!

s


Mina sommarlåtar

Sommar är på väg med stormsteg nu! Med sommaren kommer mygg, brända axlar, skavsår och andra sommarplågor så som musik. Har några jag tror på som iaf jag kommer försöka spela sönder så ofta jag får möjligheten! 





















En salig blandning

Tårta

tårta
Bjöd flickorna på tårta idag som jag fick av brorsan igår. Aldrig fel med tårta på en måndag.

Man lär sig något var dag!

ALLTID!

Idag; man ska inte äta vindruvor tillsammans med vin, passar inte ihop för att vindruvorsskal är allt för sura till vinet.  Man ska ist käka typ päron, rädisor och så klart ost, dock bör man kolla upp vilken ost till vilket vin!

Igår: Stephie lärde sig att man ska lägga gallret från grillen i gräset under natten så blir det mkt enklare att diska det dagen efter. Tips från E

Inte många veckor kvar nu...

Värmen verkar villa stanna, gillart! Morgonpromenad nu sedan go to school med en liten fin/god överraskning till tjejerna.... 

Vecka 10
- 3 gympass
- 1 pass
- 1 ridpass
- 18,2km promenad

Min helg

Lörsdags mys i Jönköping och på kvällen vart det grill vid vättern
grill
mat
Co
Stephie bor nog på en av de mysigaste studentområden
bo
Vi som skulle gå upp i tid vart ist en sovmorgon men en promenix till stadsparken hann vi iaf med
gr
st
ut

Sedan vart det att åka tillbaka till Boråas och hem till bror och kolla på när duktiga Nelly red
nelly
n
katt
Härlig söndag med sol!

Är så fruktansvärt mätt efter denna helg! Behövs för nu blir det sista ryck med b-uppsatsen, på fredag blir vi av med den. Nästa vecka blir även en vecka jag längtat efter, eurovision song contest!

A moment ago

Hemkommen efter ett ridpass och jag var den enda från gruppen så fick en riktigt privatlektion, vilken skillnad det blir när man får 100% uppmärksamhet. Så var vi också utomhus ett extra stort plus! Snart ska jag bege mig till Jönköping. Det står grillning och vollyboll på schemat och solen skiner hurra! 

ev



Morgonpromenad

häst
skoooo

Internet

Internet är en skrämmande grej men ack så intressant också. Reklam som dyker upp är ju ingen slump som vi vet (Tänk att det sitter folk som jobbar med att bara kartläggga vad folk tittar på!). Jag ser det mer som en liten sammanfattning vad som intresserar mig just nu; kläder, skor, accesoarer, träning och att jag borde hitta en ny kärlek, hm. Roligaste är ju att de prickar in mig så med att använda en bild på broccoli, my new love! Skrämmande men ooooh så intressant!

rek

Pon de floor

Nej, lägger undan diskussionen för ett tag och går ner till stan på ett CX-pass. Solen har även hittat till Borås idag, så lite sol och pulshöjare är nog bra för att sedan fortsätta med skrivandet. 

Fredagens låt:

Klämis

Trevlig kväll igår. Poolhouse med lite plockmat, öl och ishockey, synd bara att matchen gick skit. Vi avslutade sedan kvällen på mysigaste Vinci med ett glas rött och choklad. Borde hänga mer på Vinci, nog finaste stället i stan! 

Idag MÅSTE jag sitta och skriva diskussionen! Inget annat gäller och sedan ikväll blir det en fin belöning med ögongodis på tv:n och roligaste New girl. Nu diskussionen!

17:e

Trött jag är idag och inte gör vädret det bättre heller... Idag har jag förresten varit singel i 6 månader, känns som 12. Detta ska firas med att gå på date! Laddar nu med spenatsoppa och förmodligen spotifys längsta låt, hela 76 minuter och 43 sekunder. Slå det ni om ni kan!
penat

Loppisdag!

Vi fick allt lite sålt iaf, men kläder och skor, nej inte nästa gång! Så har kvar mina älskade jackor + att jag råkade få med mig en ny till samlingen, obs! kollade inte ens runt men när vi packade ihop våra grejer så hängde den bara där. En brun skinnjacka med fransar... Har ingen sån jue!
m&a
skinn

Idag har vi...

våg
Vägt allt och inget! 



Vi har räknat lite också...


Hälsningar
Produktivagruppen

Jo men så är de

Jag har varit i Borås allt för länge nu så jag drar till Jönköping en sväng till helgen och umgås med mitt lilla Co. Ska be Stephie att klippa mitt vildsinta hår också och trimma luggen min. Nu på torsdag är det loppis på förmiddagen med mormor och moster Agneta och jag försöker samla ihop allt skit som ligger och bara samlar damm här hemma... Typ alla tiotusen jackor jag råkat få ihop, men det tär lite i hjärtat att sälja iväg dem, men max två ska bort iaf! Annars rullar livet på, känner mig lycklig och mår allmänt bra, bästa tiden är nog maj! Fast vi "sliter" med sista arbetet och jag har ett f**k U på senaste tentan, de är mer moln är barhimmel, sommarjobb verkar också skita sig, att det gör lite ont i lillhjärtat att han gått vidare och har en ny kärlek men jag är glad ändå! Skyller på bästa kaffesällskapet, fin musik och endorfiner i massor. Go kväll
ecolor
Spänis-Evelina

Festivaljobb

Fått mitt jobbschema för årets peace&love festival, årets skönaste! Kommer jobba måndag, tisdag och fredagen veckan innan självaste festivalen och en extra fin sak är att jag kommer förmodligen jobba med min Fridiluska. Kan jag bli nöjdare? Nope! 


Planeraren_90

Favorit sysslan nr1 måste vara att planera och skriva in saker som ska hända i kalendern. B-uppsats skrivande varvas just nu med detta, sommarplaner. Inge jobb än så länge så måste fylla mina dagar med andra mkt roligare aktiviteter, jag tänker sommaren 2009, helledig och full med aktiviteter!

Ny vecka, nya tag

tas
... med ett leende på läpparna!

Fint slut på denna vecka

Lite stros i vårt vackra Borås
rosablommor

Äntligen är solen tillbaka till Borås

solros
Sol ute, mindre folk inne på gymmet. En längre promenad i solen är avklarad också och denna vecka är jag nöjd över träningen, de flyter på nu!

Vecka 9
- 3 gympass
- 1 Body compatpass
- 1 ridpass
- 23,8km Promenad

Puls

Ridpass nu på förmiddagen och äntligen börjar de gå frammåt. Har varit i en svacka den senaste månaden och det har mer eller mindre gått skit, trodde även för en stund att jag fått hö eller hästallergi pga min andfåddhet jag fick efter 10min ridning. Så dålig kondition kan jag inte haft..? Jaja idag gick det bättre iaf och jag och lille Fliper kom bra överens. Inge folk i Borås denna helg så då kör jag all in på träningen nu när jag fått igång suget igen, gym om en stund då! Det där fystesten börjar närma sig, två veckor kvar bara!

Stay

Min nya favorit, Erik.



... och att videon har några klipp från en av mina svenska favorit filmer En kärlekshistoria gör ju inte saken sämre precis.

Fredagsläge


Några favortier i mitt lilla krypin är min 180cm stora säng och soffan som även den kan bli närmare 160cm bred. Gött med plats alltså och fredagsmyset börjar nu!
e

Lite bättre bakismat

erika
Precis vinkat av Erika som är på väg till nästa stopp på hennes lilla västsverigeresa. Själv blir det en lugn fredag men ska även plocka ihop lite saker till loppisen nästa vecka.. Matmaskiner, jackor och skor kommer få ryka!

När man har en kändis på bloggen!

oj

Favvo

Bra dag! Erika sitter i min soffa och jag har äntligen fått svar från peace &love! Ikväll blir det hamburgare och vin. Regnet märks knappt! Tjoho!

Morgontv

Ni missade väl inte att Oskar var med på Tv4 Nyhetsmorgon och recenserade musik!
o



Haha tycker de är sjuuuuukt lika!

FOV

v
mk
Idag har vi gått en massa, i regnet. I förmiddags var vi hos Dennis på FOV och testade våra framvävdaprover och nu är allt praktiskt gjort så nu är det bara en massa skrivande kvar puhu! Så har vi även gått på Body combatpass. Har inte gått på pass sedan mars, svettigt och kul som tusan! Så klart laddade vi upp med fika innan. Idag vart det en morotskaka, mumma!

En ny liten vän

Upptäkte den kokta broccolin under Turkietresan och jag älskar den!
b

Ett bevis på att ingenting är omöjligt


Lite tips så här på kvällskvisten

Visst må han låta tråkig men en bra musiklista har han allt den där Adrian Lux. Om du inte har nå att göra och trött på din gamla vanliga låtlista och vill lyssna på nå bra musik (OBS! om du nu gillar hiphop), lyssna på denna då!


En måndag på tur

hästa
Inte så bjåkigt att tillbringa sin eftermiddag på. Nu på kvällskvisten har jag och Texmex tagit en promenad runt Villastaden och citykärnan. Åh jag vill bo i villastaden, i en hörnlägenhet med den bästa balkongen, ja tack!

En kvinnas rygg

r


Flytta på dig

Veckans träning har inte varit på topp, trött, seg och allmänt slö. Känner att man levt de lite för goda livet dessa två veckor! Hoppas att motivationen återkommer nästa vecka. 

Vecka 8
- 2 gympass
- 2 ridpass
En kort powerwalk

Everybody needs inspiration

evy
Its me Mario!

Det trökigaste som finns är nog att packa upp, därför ser det ut som det gör hemma hos mig nu. Min energi är bortblåst men hoppas den kommer tillbaka imorgon. Då ska jag tvätta, röja, diska och träna. Idag blir det soffläge med ullfilten på! Har även tre mörkchokladkakor som ligger och väntar på mig, nöjd tjej. 

God kväll!

To Bob



I väntan på att bli människa igen

hästa
Att vara i stallet är nog den allra bästa medicinen för kropp och själ. Alla tankar försvinner för en stund och man lever precis i nuet.

Blickar tillbaka

Ett par pics från Turkiet
bada
eve
f&m
a
frukt
a
d
vin
mam
glas
b
God mat, sol, hav, vacker utsikt, Baren Egon och med en drös trevliga människor

Baksidan

Vilken dag... Kommer inte ihåg när jag var så här bakis senast. Cocca cola och äpple är det enda som gått ner men fick nu ett himlans sug efter carbonara så det får bli kvällens intag. Tvättiden idag var ju bara att stryka och frågan är ju när jag ska orka hämta bilen som står nere i stan? Åh

Grilla korv

st

Lekfull, intellekt och lugg

Deltidsredovisning, check!
Årets första mjukglass, check!
Pepp för grilla korv, check!

Det vackraste på vår jord

h

h

h

Vackra fotografier av Roberto Dutescos


Back till livet, tillbaka till skolan

Idag har vi äntligen vävt våra provbitar eller rättare sagt Roger vävde och vi tittade på. Tack Roger. Tidig lunch vart det på soliga trappan med LCHF-tallrik från Orion, kaffe och en liten godsak så klart. Ikväll blir det gym, förberder mig redan på träningsvärk imorgon... Imorgon har vi även deltidsredovisning på x-jobbet + opponering, kommer bli en lång dag. Sedan så blir det avslutning på studentridningen och sedan grill på kvälln. 

lchf

Spring och spring i benen

Våren är nog den absoluta favorittiden! Sol, värme, allt börjar bli grönt och man känner sig allmänt lycklig mest hela tiiiden! Lyckan blir även total när jag nästa vecka får besök av världens bästa Erika! Tjoho!

Valborg i Skåneland

Tidigt på morgonen steg vi på pågatåget till Lund och satte oss tillrätta i parken bland alla andra tusen och åter tusen människor.
lund
lund
När kvällen kom bestämde vi oss att lämna Lund och istallet parta loss i Malmö ist. På tåget träffade vi två seriefigursliknande pojkar som bjöd på vin och skratt.
tåg
Lyckad kväll och lycka över vädret!
fika
Moppeparad påväg till centralen. Hej då Malmö för denna gång
moppe

RSS 2.0