Baby blue

Veckorna går fort och jag har nu gjort min sista dag hos NCC! Inge mer ogräs och skräpplockning! Det tackar min rygg, mina fötter och mina frysna fingrar för men alltid trevligt att spendera tid med Anna. Har nu tre dagars ledighet för på fredag börjar jag på nya jobbet, perfekt tajmat och skönt att kunna vila upp sig innan det kickar igång. 
 
En morgon kl5.30
 
Cool_brud_90 blåser löv
 
Trötthet är en vanlig förekommande känsla, vi försökte göra bot mot det med hjälp av energi-te
 
Skyddsglasögon a la kemilektionerna
 
Pantfika som avslutning!
 
 
 
 
 
 

Morgonpromenader

Inte var vi på latsidan i Turkiet, vardag gick vi upp halv sju för att gå morgonpromenad. Gick inte gå senare pga värmen, men det är ju som vackrast då!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vink vink!

Flygresan hem från Turkiet åkte vi över Avsallar och papi!
 

Wings

Bila ner, packa, träna, vin och ost, utgång och sedan bila upp igen. En snabb visit vart det allt i Borås så det blir att försöka åka ner igen i höst för att kunna bara vara och träffa de man inte hann att träffa + kolla in nya skolan och fika!
 
Sista arbtesveckan är i fullgång och nästa vecka börjar jag på nytt! Äntligen har det börja ordna upp sig!
 
 
Såklart körde vi på ost-och vinkväll!
Stephie var med på ett sätt
 
 
Dagen efter... 
 
 

Äntligen

Dålig på att uppdatera här nuförtiden men livet rullar på för fullt och jag hinner knappt med! Härligt och jag är så jäkla glad och det var ett tag sen jag kände så, vet inte om det beror på den dagliga intaget av frisk luft, fysik påfrestning, alla vänner man lyckas träffa på denna korta tid, närheten till djur, jobbintervju eller de två dejterna man hunnit med. Men jag är glad, trött men glad! Uppdaterar mer någon annan dag, när jag har tid.
 
Imorgon åker jag även ner till Borås! Har saknat den staden och självklart personerna som befinner sig där ♥ åh!
 
 
Vårens favolåt har nu även kommit i en version med vocals så nu blir det även en höstfavorit!

Hej igen!

Nu är jag tillbaka på svensk mark efter tre (!!!!) härliga och varma veckor i Turkiet. Idag har jag även gjort min första jobbdag på evigheter! Plocka skräp och rensa rabatter och allt där i mellan. Jag är helt slut i både kropp och själ! Ni som säger att det är softjobb och allmänt glidjobb, fuck you! Men jag är gla att jag fått det och får jobba med min fina Anna som har stått ut med skiten i två år. Tre veckors jobb men LÖN och strålande sol, gött! Detta är även bra för nu fick jag en tankeställare, tre års studier kan jag inte bara kasta iväg så där så nu blir det hårdsatsning på både jobb och praktikansökningar kan jag lova!

En till sak bara, arbetsförmedlingen kan slänga sig i väggen! Jag tycker inte om er...


RSS 2.0