Jag lever!

Dock fortfarande utan dator och modern mobil! Men jag klarar mig bra. Dagarna är fulla med skola, tryckeri, mingel, studiebesök och fika. Mycket rättare sagt som snurrar runt nu!
 
Om 3 veckor är det jul och hemfärd till Dalarna!

Yeah, nörden det är jag det!

"Evelina kommer med en naturvetenskaplig utbildning i grunden, för henne är det siffror, struktur, budgetar och föra kassaböcker som är mest intressant. Av denna anledning har hon fått ansvar för den ekonomiska delen inom Swedish Quotes."
:Mynewsdesk

Mitt bästa för dig

Det är väl typiskt att både dator och ens mobil inte vill fungera korrekt, samtidigt! Så passar på att sitta framför en dator när tillfälle kommer, som nu när jag sitter i skolbiblioteket med alla utbytesstudenter medan alla andra studenter förfestar någonstans i Borås. Det är rätt så skönt här faktiskt. Annars då. Jo vi har tryckt en massa kassar, planerar releasefest nästa torsdag tillsammans med Väveripuben, kommer bli awesome + att T-rex fyller år! Så min värld är endast full med tygkassar och den där ekonomitentan som börja komma skrämmande nära....
 
 
 
Vill du bli coolast på stan, plugget, jobbet, kvällskursen, gymmet eller för vännen så köp ett Swedish Quotes tygkasse med glimten i ögat. Den blir din för ynka 79 svenska riksdaler (+ eventuell frakt). Maila [email protected] eller call me, if you have my number!
 

Swedish Quotes

Det händer mycket i det fördolda! Nu har vi äntligen lancerat vårat märke och produkterna ligger i lager och bara väntar på sina kunder. Vill du veta mer, titta in på denna sida 
 
www.facebook.com/SwedishQuotes

Äta cornflakes med dig

Det går bra utan dator, men man inser hur beroende man är med att få information på en sekund, typ kolla bussar, facebook, mail osv. Framför allt jobbigt är när man vill lyssna på ny musik, som denna nya med Lorentz & Shakarias Moln (Ni kan inte nå mig), typ det bästa de har gjort!
Lyssna: Lorentz & Sakarias feat. Duvchi - Molnen (Ni kan inte nå mig)

Time to be fit

Måste försöka fokusera på något nytt denna vecka och behöver en "lugn" vecka efter de senaste partyveckorna som varit, sliten, jahe! Så denna vecka blir det hälsa och träning som står på schemat + ska försöka ta tag i skolan, ekonomitenta börjar närma sig med stormsteg.. Så kan ju se lite positivt på att jag inte har någon dator som slukar all min tid.
 
Foto: Go-work-out & random
 

Vad vi håller på med:

En bland alla frågor... Flumkurs, ja!
 

Itten

2 till 3 veckor kommer det ta innan jag förhoppningsvis får tillbaka datorn + att garantin hade såklart gått ut för två månader sedan! Så får snällt sitta i skolan idag och göra tentan, passar även på att ladda ipoden, kolla mailen, facebook, föra över pengar och allt sånt.
 
Kanske tur att jag beställde en Iphone förra veckan, hoppas jag får den inom kort!

Bra start vecka 45

Nej, min dator har inte blivit bättre (får sitta och klistra in de bokstäver som inte funkar... sjuktdrygt). Hann inte lämna in den igår så ska strax ta en tur ner och lämna in skiten. Den absoluta sämsta tajmingen ever, för i eftermiddag har ja självfallet hemtenta! Ah döööööööö. 
 
En till sak som tynger är att jag måste ringa en person som jag egentligen borde ringt för länge sedan men bävar till tusen. Jag hatar att vara den som tjatar, men mest hatar jag över att jag är för snäll, för snäll till fel personer som bara skiter i en och behandlar en som en disktrasa... Urgh! Disktrasa som förövrigt är det värsta jag vet... 
 
 
Böö
 
 

Melankoliskt

 Har en viss förkärlek till vemodig och dyster musik som har det där lilla extra power. Såklart älskar ja Miss Lis version av Pughs Här kommer natten som hon körde förra veckan (och att hon bär hatt!)
 
Varje mening känns och träffar precis rätt. 

Africa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Mitt tangentbord cpar sig fortfarande så det blir att lämna in den idag, förhoppningsvis. Förberder detta med att föra över all data till minnet och kan inte låta bli att kolla in alla gamla bilder, speciellt -07 och -08. När man var på topp, typ. 
 
 
 
 
 

Say buuuuuuuuuuuaa

Mitt skrivbord på datorn cpar oc kan inte skriva alla bokstver, skitjobbit! r kommer iaf nåra bilder från iår, ja skrattade så att ja kissade på mi nstan varje ån ja kollade på Stepie! Vi började kvllen med pinisturnerin, det vart Balkanfinal mellan Serbien oc Bosnien, Resten av kvllen bestod av smink oc sedan ick vi till alloweenpartyt som kåren arranerat på Eclipse, kan sa så r att man beöver ju inte å på den klubben nå mer, skittråki lokal. Kul var iaf att alla var utkldda, å det borde vara maskerader oftare!

Dolly

Nu kan jag börja förstå förtjusningen utav att sminka sig dockigt, asroligt jue! Dock vet jag inte riktigt om jag vågar åka buss själv så här ner till staden... och så ska vi köpa pizza... eh hej
 

Creepy doll

Kvällen vart lyckad och jag säger det, jag kommer aldrig kunna bli vegetarian. Jag äter för det mesta rätt så mycket  vegetarisk  på vardagen men när det väl dukas upp den perfekta biffen med hasselbackspotatis, bea och gosallad, då dör alla smaklökarna! Kött ♥
 
Sedan att man kan tagga ner sin köttkomsumtion är ju bara bra, men kommer aldrig kunna bojkotta det helt. Punkt.

Ikväll ska vi klä ut oss, vart vi ska vet vi inte riktigt än, det var tänkt att dra till kårens halloweenfest som äger rum på en klubb vi aldrig varit på, men de slutade sälja förköpsbiljetter redan i onsdags och nu kostar det dubbla, värt ellerl ej det vet vi inte än. Annars blir det väl att ränna på stan likt en fjortis och säga "bus eller godis?". Nu sitter jag och kollar in youtube-klipp med dollsminkning, tänkte testa detta, får se hur det kommer gå. Tur så har man Stephie the sminkmaster till sin räddning ifall allt skulle gå åt fanders!
 
Inspo:
 
foto: google
 
 

As

Mitt nya ord, sätter det framför allt nu förtiden; asmycket, asdrygt, asfull  osv.
 
As.
 
 
Check på flertal punkter redan, föreläsning och jag dog lite inombords, vår beställning kom, dock kanske vi borde ha tänkt engång extra, aldrig lär man sig. Så har vi pratat med den gulligaste farbrorn från Borås Tidning och han älskade vår idé, smile!
 
 
MEN idag är en sorgens dag för idag sändes det allra sista musikguiden med Micke Cederberg, inte konstigt jag har varit down... 
 
Men det är bara att gå vidare, snart väntas kött och pingis! Smile!

Det är på torsdagar det händer

  • Förhoppningsvis kommer vår beställning från leverantören så vi kan snart börja med våra produkter till Swedish Quotes
  • Härlig ekonomilektion
  • Intervju med Borås Tidning
  • Matilda är i staden!
  • "Killkväll" med kött, bearneisesås, klyftpotatis, chokladpudding och PINGIS!

RSS 2.0