Onsdag

- Vad är det för dag idag?
- Onsdag!
- Vad är det för dag?
- Taco-dag!
 
 
 
... och i Borlänge är det favoritdagen!
 
 

Woodi

Gillar att cykla runt runt omkring. Borås är full med statyer och diverse konst och i Borlänge har vi träskulpturer
 

Mitt i prick

Sitter runt och surfar dagarna i ända på både jobb och alternativa praktikplatser. Älskar när ett företag skriver vad de kan erbjuda en:
"- Fritt intag av kaffe, snacks, frukt och annat gott i kylen"
 
 
 
Fantastiskt!

En dag promenerade vi upp för Romme

 
 

Ner ner ner ner, ner för backen ner

Jag har blivit en riktigt rosanörd och älskar mammas gamla rosacykel som jag tagit beslag på här hemma i Borlänge. Återlämnade Marits bunke som förövrigt också är rosa och fungerar alldeles utmärkt som provisorisk cykelhjälm. Finns saker jag inte riktigt fattar heller och det är min bil och att det är tomt på krogarna en löningshelg.. Tacka vet jag taco-onsdagar!
 

Sommarvecka

Jag är en planerare, listmänniska och vill allra helst ha det helt klart med vad som ska ske. Denna sommar får jag träna på att inte veta vad morgondagen har att erbjuda, att inte veta vad jag ska göra nästa vecka och låta slumpen och spontaliteten leda mig frammåt. Det går än så länge bra!
 
Jag tackar sommarvärmen och fina vänner för det!

Nu så!

Kommer det lite mer balandade bilder från de två veckorna jag var nere i Borås!
Vi hitta äntligen väggen!!!!
 
Drink!
 
Blåsigt värre i Ulricehamn
 
Vi hittade Dark Vadors kyrka!
 
En dag var vi iVarberg. Det regna, vi åt och vi åkte. 
Love jordgubbar
Finaste platsen på jorden!
 
En av alla food-time!
De goda i livet
SommarTorsdag
Wilmer + snor
Trygg i fasters famn
MEr mat!
Grillmys med fina vänner!!!!! 
Vilda kaniner
 
Grillkväll hemma hos Hanna
 
Så avslutningsvis en bild på lilla mig, med en drink i Tylösand
 
 
 

Birdy

En ny favoritbruuuud!
 

Sommarfesten 2013 aka jorden runt

 


Just desserts

Tillbaka i Borlänge och fina Dalarna. Så konstig känsla man har, vi satt i söndagskväll hemam hos Dullo, spontant, åt nudlar, micra marsmallows och tittade på Hangover 2, en sån fin stund. Sen på måndagen när man hej-då-krama T-rex och satte sig i bilen för att köra tillbaka upp hit, tomt i kroppen. Vet ingeting, var, när man kommer till Borås igen... Borås, tycker ju om dig. Den där konstiga känslan över att inte veta hur nästa vecka ser ut. Jag har iaf varit på arbetsförmedlingen två ggr denna vecka, fint väder = inte så mkt folk i lokalerna = skönt. Dock är det inte lika skönt att sitta i stolen och kolla med handlägaren vilka jobb man kan tänka sig att söka och att handlägaren droppar med att snart öppnar Romme Alpin sina ansökningar, NEJ jag har inte läst tre år för att ställa mig ute i liften en vinter till, NEJ! Haha så nu är det jag som söker allt och inget för att inte komma dit så idag har jag sökt ett dussin. Tur att det är fint väder den mesta tiden, för annars hade jag haft ångest men tur är dagarna fulla med aktiviteter med gamla vänner. Som kvällshäng, film och glass i Torsång.
 
Igår fick jag hälsa på fölet i stallet Marit har sin häst i, världens sötaste! Gött liv, sova, springa lite och äta. På kvällen var vi på Liljan och åt deras tacobuffe, kommer bli många onsdagar man sätter sig där då det alltid är fullt med folk, både som man känner och inte, perfekt helt enkelt. Så musikquiz och titta på när folk sjunger karaoke, fint. 
 
På lördag är det sommarfesten, den årliga, med tema jorden runt och jag tror att de kommer va fler än bara jag som är klädda i temat detta år! 
 

La la la

Så var även denna helg över! Har spenderat denna hemma hos Hanna från klassen som bor i världens mysigaste torp utanför Borås. Imorgon är tanken att fara hem till Borlänge igen, har dock en hel del att göra innan får se om jag hinner, orkar  och så vidare... 
 
 

Hoj hoj!

 
Hej hej bloggen! Längesedan man tag en cam-bild så det är väl på tiden nu då! Igår var vi ut, ännu engång och jag börjar märka att det börjar bli lite segt, men trevligt att träffa nya samt gammla vänner. Innan utgången satt vi på La copita och tog en drink och sedan gick vidare till stora torget, torsdagskväll, och denna gång var det Linnea Henriksson som stod på scen. Vi såg 1 ½ låt innan det var slut, saknar peace&love så de gör lite ont i lillkroppen... Viva har blivit stället där alla hänger nu och för första gången i livet tror jag fick jag höra att jag såg äldre ut än min ålder, vet inte hur jag ska tyda det men mkt ungt och konstigt folk var ut igår, el så har jag solat för mycket och börjar bli rynkig haha. För övrigt ska jag aldrig träna bort min dialekt då den är mitt starkaste merit, det blir alltid fokus på den neråt i landet! Tydligen ävenför norrlänningar.  ♥ Borlänge
 
Snart ska jag åka och hämta Thompa och dra hem till Peter för fredagslunch, sån lyx att ha familj och släkt i närheten! 
 
Hoj Hoj!

One day you here, one day you there, one day you care..

 

Minisemester i semestern

Roat mig som mest dessa dagar. Häng hemma hos mormor söndag till måndag, på måndag låg vi vid tornet/vattentornet här i Borås och sedan mot kvällen tog vi tåget till Värnamo där Stephie plockade upp oss och vi roadtripa till Halmstad och Tylösand där det var party. Gårdagen spenderades i Smålandsstenar med häng i solen och grillning. 
 
 
 
 
Imorse kom vi tillbaka till Borås och idag är det regn och kallt och tillbaka till att försöka ta tag i sig igen. 

Melodin som aldrig vill försvinna från näthinnan

 

Från balkongen

Äntligen har solen hittat hit. Igår låg vi i Almenäs hela dagen, suktade sol och kollade på alla ändungarna. Åå kvällen hade vi en riktig finmiddag med räkor och vin. Så vårt det en sväng om på Viva som har blivit vårt nya ställe att hänga på nu när XoY har sommarstängt haha. I fredags var vi på bio, använde oss av biljetterna vi fick för att varit med i ett forskningsprojekt, super. Det vart Gatsby, gillar när filmer inte slutar lyckligt som annars 99% av alla filmer gör... Bitter tjej
 
Idag är jag lite trött på Borås så ska strax åka hem till mormor.
 
 
 
 

Vår värld

Tränat, fixat med cyklarna, cyklar runt i hela Borås, picknick, tränat lite mer, mini roadtrip, Varberg, regn, filmmys, punka och lite kaffe på det. 
 
 
Ikväll Torsdagskväll och idag står Ulrik Munther på scen... Tacka vet jag Panda Da Panda
 

Poesi för fiskar

Gårdagen spenderades hemma i lägenheten med bror, tittandes på Crazy Pictures galenskaper, sjukt duktiga grabbar! 
 

RSS 2.0