p&l veckan slut

och en annan har tagit fart. just nu sitter jag här i västergötland med mormorsdator, den enda som har mobilt bredband el var det heter...

ja förra veckan var det sommarens höjdpunkt i borlänge, peace & love!! under dessa tre dagarna var jag både i ett spiknyktert tillstånd, onyktertillstånd o iett halvt tillstånd med en vän som inte mådde så bra. men roligt hade jag alla tre dagarna! träffade på en massa vänner, som man inte ser allt för ofta o en massa nya ansikten :) o alla är glada o trevliga att prata med. jag fick tillome prata engelska under lördagen med en engelskman som hade bott i blge i 3 år, så han kunde lite svenska, men jag pratade baraa engelska med han, jag kan tillägga att denna dag var min onyktra ;)      jag berättadde att jag hade fått ig+ av min lärare i engelskan på ett prov o han bara skrattade o tyckte jag var rikitgt bra, el så kanske han bara sa så.. hm..    

under fredagen var jag på förfest hemma hos fridas syster, som bor i hagalund. jätte nära o jätte bra :) under dessa dagar var jag i tre olika lägenheter o alla tre var skit snygga, har nog inte varit i några såna snygga lägenheter förrut, o det roliga är att de ser ju skiit fula ut från utsidan!  

ja vilka band såg jag nu då..  under torsdagen såg jag amanda jensen, jason mraz (så seg som f*n, inge rolig spelning), manu chao som var en av de bästa spelningarna under hela festivalen o vi stog nästan allra längst fram o hade vattenkrig ;), såg också delar av petter, pugh rogerfeldt, miss li, the pigeon detectives o en massa till..

under fredagen som var jag som sagt på förfest hemma hos fridas syster, jag fick hetsa lite för jag kom en halvtimme innan vi skulle gå, men det gick bra ;) under hela kvällen gick jag med frida, som jag också fick ha ett extra öga på. vi kom tillome in på campingen :) efter att jag fick stå där o prata med vakten i 10min, jag kan ju tillägga att det var en kille som var vakt!  spelningar som man kan nämna denna dag var ju klart kent spelningen, hur frän som helst! sen så också jill johnson, var också hlet grym, stog även längst fram o sjöng med i juline juline!    stog även på the hellacopters som vi fick tyvärr gå ifrån för att se när jill började :)   vi satt i öltältet när thåström var, han var lite seg med att bara spela sega låtar.. såg lite utav takida, som jag ville så kklart se mer, men men.. såg även lite av millencolin.. å så klart kent sen! sen så gick vi till campingen som jag skrev innan att jag lyckades komma in i. träffade den dära linköpingborn igen som var fruktansvärd dryg, men tur så kom vi hem välbehållna o utan linköpingen!

detta blir ett väldigt långt inlägg, men det är ju lite kul att det blir sånna med!

ja sista dagen var inne, lördag! o det var denna dag som älskade teddybears spelade på!! å de spelade o det var grymt, som man redan visste att det skulle vara!! det enda som var lite synd var att emelie var tvungen att stå i toalettkön den första låten. o jag fattar inte vad folk egentligen gör på toa. det tar ju bara 10sek att kisssa!! ändå hinner man bli klar långt innan de förre en blir klar. emelie sa att man ska inte ställa sig i en kö med många killar i ;) nej det ska man inte göra:)

jag sov över hos frida o de o under lördagen grillade vi o drack öl. min snälla mamma kom också ner med mitt jorgubbsvin :) så jag kan ju säga att det vart en lyckad start :) förfesta hos några vänner till frida o david, de bodde i en av de snyggaste lägenheterna!! sen så kom emelie o vlad o vi gick ner för att se rootvälta :) sen så följde jag med frida för att se sugarplum fairy. sen så vart det tillbaka o festa lite till..            kollade lite på adam tensta, som jag trodde var en nrjbög, men som inte alls var så, han varju skiit bra!!  men som tyvärr ja fick gå ifrån för att följa med till öltältet med emelie. där satt jag med emelies pappa o pratade om kompisar, livet o om festivalen :) trevligt. sen så fick vi srpinga till toa o sen springa in i klumpen av teddybears fans :) å jäklar vad bra det var! det var så jäkla bra att jag fick låna 160kr av sebastian o köpa mig en t-shirt :)   gick även med han å såg de sista bandet för hela festivalen, Afasi & Filthy, som jag inte hade en anning om vilka de var men när jag stog där kände jag igen en hel del av låtarna, kul överraskning!

ja så nu är p&l över för iår och det är bara mindre än ett år kvar till nästa!

nu är jag på semester med familjen. o vad jag har längtat efter detta!! är så fruktansvärt trött på borlänge o allt med den staden att göra, faktist! så det känns otroligt skönt attt åka iväg o bara vara med familjen! får se när jag  kommer hem, kanske om 2veckor, 3 veckor eller i övermorgon..

"jag vill bara, bara vara, slippa tänka o förklara, aldrig tveka, bara leka!"

internet.. suck!

sitter nere på pappas jobb. internet krånglar hemma så jag földe med hit för att veta säkert att internet fungerar!  imorgon börjar festivalerna på riktigt. det har sprungit en massa olika folk här istaden sen i söndags, men det tycker bara jag är trevligt. alla är ju så trevliga o glada :D    igår träffade jag elina en liten stund. hon bjöd mig på glass å det var uppskattat. sen under kvällen följde jag med ekstam till scandic o grattade reine som fyllde 18år. det var mkt trevligt, med trevligt umgänge, god mat o alkoholhaltiga drycker ;)      vad kan gå fel då?

idag har jag varit o klippt mig, det syns ingen skillnad så folk kommer inte märka nåt. sen så har jag köpt ett par skor o tvättat lilleskutt, så nu står han hemma o skiiiiner i kvällssolen. ja det här med solen och vädret. vad ska man ha på sig under festivalen. byxor/jeans känns allt för tråkigt o shorts känns som det kommer bli lite kallt under små timmarna.. så jag vet inte vad man ska slänga på sig.. hm, det blir att åka hem o prova sig fram o se hur varmt det blir imorgon. jag har hört iaf att det inte ska regna o det är det viktigaste!

imorgon blir det bland annat att se ceasars, jason mraz, the hives, css, manu chao  och mfl.. kul kul kul :D

på tal om roligheter så är man jätte glad ena stunden, medan i andra sekund så tycker man hela världen är emot en. jag har kommit på att det är ju så här det är att vara tonåring! o kanske lite det man har missat i 4år, när man haft sin trygga hamn/famn..  men man måste känna av båda världarna, o det gör man verkligen nu.. .   

o med de orden slutar jag med detta inlägg o så får vi se när vi hörs igen.. hej hej!

heej hej veckan

inte bra det här.. har börjat, som det blir alltid under lov att man går o lägger sig allt för sent o sover alldeles för länge. idag kom jag på att man ska ist gå upp skit tidigt, sådär kl 6. för det är jämt jätte fint väder på morgarna fram till vid kl 11-12. då går man å lägger sig o sover till kl17, för oftast, inte idag då, men oftast är kvällarna fina :)

idag har jag hämtat ut mitt peaceandlove band :) iårvar det riktigt gulligt med hjärtan på :)        sen under kvällen åkte vi till åselby o kollade på EM. matchen mellan italien o spanien var väldans tråkig, men men det var trevligt umgänge iaf. imorogn ska jag nog åka till stallet, sen vet ja inge mer.. det får visa sig

p&L
tänka sig att p&l har börjt nu :D nu nu nu nu nu nu nu!!!

söndag

idag mår jag bättre. har typ barat slappat hela dagen. hjäpte pappa med att köra ner lite bilar och sedan grillade vi, muuums vad gott det va!  fick också veta idag att vi ska åka utomlands ungefär v.34-35 :D  en vecka efter skolan har börjat men det gör inge, tur att man inte läser någon matte, fysik eller kemi mer!  ska snart åka ner med lilleskutt o få se ekstams nyrenoverade lägenhet. kul!



music

bara för att man sitter här o lyssnar på låtar från 90-talet, o fan på hela 3dubbla albumet så är det minsan bara sorgsna låtar.. detta gör ju  att man inte mår bättre precis..  hade de bara ledsamt o så på 90-talet eller?            men nu ska jag inte tänka på det här mer. idag fyller min bror år o vi har ätit tårta o sjungit. det börjar lukta tacos så snart blir det väl att man ska sitta med familjen lite o äta..

tre saker jag vill göra just nu:
1. vill sitta o bara kolla på en massa roliga filmer (typ amerikanska tonårsfilmer)
2. vill åka till göterborg 7 augusti o gå på way out west (broder daniel återförenas o gör en allra sista spelning till minne av gitarristen Anders)

midsommarafton

ja, nu skiner solen utanför o jag ser bara ett enstaka moln genom mitt fönster. hoppas detta väder kan hålla sig hela denna dag. ska snart hänga med familjen till torsång o se på firandet där med alla båtar, blommor o folk. sen ikväll ska jag hänga med emelie o comp till leksand, ska sova över i majas stuga. mysigt :)  

igår körde jag lite bil. först åkte jag o pappa till hans jobb för att hämta en bil. sedan åkte jag till icamaxi o köpte tårtgrejs, vad vuxen jag kände mig :P.  efter det hade jag ingen lust att åka hem så jag åkte några varv i borlänge med högmusik popande i högtalarna, och sedan till kupolen. köpte min parfym o ett par skor. hehe, nu har jag köpt ett par skor varje dag.. sen så gick jag till donken o hälsade på mina gamla jobbarkamrater. elina jobbade också så jag köpte en glass utav henne, den var god

nej nu ska jag locka håret (ser ni någon skillnad på mig idag? jag har lockat håret!) så hej då


flaksan hat fått ben
vinflaskan har fått ben

väder

vadär det här för trök väder?!?! jag blir så trött!


hej allihoppa!

hej allihoppa! hemma igen, fast jag kom hem igår och när jag släppar min tunga bag (packar ju alltid med för mkt) så kommer pappa o thom gående emot mig, de ska precis ge sig av. så jag slänger in alla mina grejer o hänger med dem. sen så åker vi till en liten stuga och den visar sig sedan att pappa har köpt :)  men vi måste flytta den för just nu befinner den sig i östermalm nere i stan. men vad mysigt om man skulle hitta någon liten sjötomt l nåt.. sen for vi hem å åt pizza o kollade på sverige matchen. haha vad dåliga svenskarna är och vad dåliga alla svenskar är som tror att vi är typ bäst o klarar v ryssland.. men lite synd var det allt,  för jag vill använda min sverige tröja som jag hittade.. det kommer väl fler tillfällen...

ja resan till jönköping gick jätte bra och nu harjag kört så mkt manuell s nu behöver jag inte göra det påett tag..  vi åkte kl 9.30 från willys i borlänge o kom fram till jönköping lite innan 16. men då hade vi stannat i örebro, motala och i gränna ädr vi köpte polkagrisar :P. i jönköping försökte vi hitta icamaxi o vi pratade med min moster o hon börjar beskriva vägen dit. efter ettt tag börjarde jag känna igen mig o åkte till hennes lägenhet som jag inte har vair i på minst tre år. vilket minne man har!!  på kvällen åt vi chinamat o kollade på fotbollsmatchen mellan frankrike o italien, jag som inte är en höjdare av fotboll tyckte matchen var riktigt spännande o vad det hände mkt! på mindre än 25 min har det det både varit en skadad som fick åka il från plan, utvisning, straff o ett mål! annars när man kolar brukar det inte hända något... 

dagen efter så låg vi i säng o segade länge, vad skön en säng kan vara. sen efter vi hade ätit frukost o bäddat åkte vi till A6, som är något köpcentrum i jönköping. ett av de fulaste namn jag har hört tror jag. där gick vi en stund. köpte ett par skor o så köpte jag lite från bikbok som hade rea :)       sedan såfortsatte våran resa mot dalarna o marit som var en hajjare på karta såg en annan väg som vi földe o som gick mkt fortare :)    vi åt i motala som vi hade ätit på resan ner. ist för att äta på doken så åkte vi till en pizzeria o åt kebabrulle, vi fick en varsin kubba av bagaren, haha!              

bilder på våran resa finns här på mariits bdg o på min

nu ska jag göra iordning mig, har precis ätit en pizza bit som frukost.. har nog inte sovit så länge på väldigt, väldigt länge!

:D

o nu är jag glad igen :D marit hänger på ist, haha roligt hon får höra det 13h innan o säger bara nice :P   så imorogn drar vi ner till jönköping :) nice nice nice!

:(

skit gej. emelie den fjanten banga ur, för att hon har körlektion på torsdag. jaha vi är hemma ju på onsdagskväll!! ååååh så nu blir det kanske inge bil åkande ner!    

hör av dig om du vill åka med!!

måndag o tillbaka från skolan

hörde nyss att peace&love har sålt 25.000 st biljetter o nu är den större än hultsfred som "bara" sålde 23.000st.. .

kom nyss hem från har varit i falun o pratat om mitt estv. betyg. gick väl inte att göra så mkt åt saken, ska göra prövning sen efter 3:an iaf. det som stör mig är att hon säger att jag har typ mvg i kursen menatt jag inte får de för att jag inte hann göra klart den sista målningen.. men jag får fixa till det sen som sagt.         idag ska jag till stallet o ta en riktigt lång tur med william el triviant, förmodligen blir det en först en kort tur med triviant o sedan efter det en lång tur med william, kanske barbacka..  då ska jag sitta där mitt i skogen o bara vara :)

imorogn drar jag förmodligen ner till jönköping, ska köra ner moster mias bil o sedan köra upp hennes gamla. värsta skoj :)  hoppas bara emelie kan byta sin tid på onsdag så att hon kan hänga med, annars blir det lte ensamt..

gulligt, posten kom nyss o jag fick ett gulligt kort fårn alla i Härna som grattade mig för körkortet, man blir så glad över sådant!!

nej, nu ska jag titta lite på alla band som är klara till p&l o sedan äta. vi syns!

gul o blå

får se om jag drar till falun. tjejerna har bokat bord kl 20 o machen börjar 18.. hm..   får se om jag drar någon annan stans men just nu är jag rätt så off för allt. jag har iaf hittat en sverige tröja :D bror min hade en i garderoben, så den är på nu. nu är kl över halv fem, måste komma på snart vad jag ska göra så att jag hinner ta mig någonstans itid.

igår kväll var jag i falun med frida o marit. vi visste inte riktigt var man skulle gå någonstans så vi började med kristineparken. inge folk där, vi drog oss vidare till centrum, inge folk där. nehe. så vi satte oss på  donken ettt tag.kom väl lite folk vid hal tolv men inge mkt. gick runt lite till och träffa några man kände, men inte många! möte max o hans vänner och ida benjaminsson minsann också ;) ja kvällen var väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, vi hade iaf en jäkla lust att gå in på krogen, men vi hade med marit och jag körde ;). men det blir nog roligare nästa år, man får hoppas det iaf!


bruuuum

hej allihopa! kom precis hem efter att ha varit i falun nästan hela dagen. jag o emelie åkte in till falun vid 12 tiden för att se falufri studenten. Så klart jag körde med lilleskutt :D                    igår kväll var det middag med klassen på banken, trevligt men jag kom 45min senare så då hade nästan alla ätit upp men men. sen så drog vi tjejer till harrys o vissa av oss  drack cider, inte jag då, jag kör ;)             får se om jag drar in till falun ännu engång till ikväll. frida o jag (kanske någon mer?) tänkte åka o se hur folk i falun firar studenten... ja, jag köpte en kjol idag som jag har tänkt o trånat efter o så nu har jag en . köpte också en rolig bikiniöverdel i leopardmönster :P woohawoo!                    vad länge de håller på med studenten i falun. först stog man där o väntade att de skulle springa ut från skolan, träffade marit där föresten också. sedan stog man där o lockade på alla stundenterna o grattade. sen så hoppade de på alla släpp o åkte iväg. då drog vi o köpte glass, gick precis att äta av vädret. lite kallt kanske. sen så väntade vi på att studenterna skulle börja gå å det tog sin lilla tid.. ja men detkändes bra att allt det där tar sin lilla tid, för i borlänge tar det slut så sabbt tycker.            bara ett år kvar !!     ska se om ovädret vill försvinna så att jag vågar ringa frida o höra hur det blir ikväll :P          sen imorogn blir det fotbollsmatch med några tjejerfrån klassen i någon krog i falun, värsta skoj, jag är så på!!                  släppte av emelie vid valds nya lägenhet, mysigt område, såg ut som man var i london typ :)


hej svej!

idag har

Sara Evelina Helena Nyquist tagit körkort !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaah


ikväll blir det först en sväng till stallet, måste ju vissa upp lillesmarten för åke ;P sedan blir det av till falun och lite middagmys med klassen på banken.          Nu så är det sommarlov, hurra! vilken underbar dag det är, o man kan vara som man é!          men sommarlov o sommarlov, ska faktist kanske tillbaka till skolan antagligen på måndag el tisdag igen och försöka fixa mitt est.val betyg.. hm

vi höres!


lite regn i sommarsolen

idag när jag åkte till falun så träffade jag en som jag red med för länge sedan, hanna heter hon. hon hade varit vid australien i ca 8månader o kommit hem igår :O  shiit pommfiritezz!  det lät värsta roligt så nu vill jag åka dit efter studenten! hon hade skaffat något visum så att hon kunde jobba där, och hon sa att det var enkelt att få jobb :) det lät ju ännu bättre :)  så nu vet jag vad jag ska göra efter studenten !!                 idag har jag varit riktig duktig i skolan, aktiv som den!   skrivit en hel kemilabbrapport o en j*vla matte fdj på en dag!  o trött är jag med, inte bra att komma hem efter midnatt och gå upp kl7, nix nix.    snart snart är det sommar lov, då jäklar.             strax ska jag bege mig till borlänge o köra lite bil hos körskolan. shiiet nu är det inte långt kvar :P gash vad jag ska köra! 

hiiiiiiiii

hej alla glada

fick nyss ett glatt besked när jag loggade in på bloggen. för jag ahr inte varit inne sen itorsdags o då inte skrivit något heller. men fick se en rolig sak ändå, att det var en hel del unikabesökare varje dag ändå, kanske inte rekord men nära :)         har en massa saker jag vill skriva ofå ut mig, men när jag sneglar på klcokan tror jag det är bästaatt jag tar det någon annan dag. kanske imorgon :)  för det en hel del roligheter :)                  

jag kan ge ett litet smakprov iaf
lycklg
be on top

sovmorgon i all ära!

  håller på att välja ut vilken utav klänningarna jag ska på mig nu o vilken man ska ha på sigi kväll.. samtidigt håller jag på att packa ner litee kläder tills imorgon när man åker ner i landet under helgen.    igår var jag på kupolen o köpte studentpresent och kläder till lilla nelly, gulligtmed babykläder. övningskörde lite igår också å nu känns det super igen med körningen. får se huur det känns efter körlektionen idag. .. åh föresten så funkar internet hemma igen :D glad glad glad! har krånglat sen imåndags ..  nej nu måste jag nog öka takten lite!


hej hopp!

ett år sedan

heej hej sommar

nu ska jag skriva något roligt, hade jag tänkt mig. som vanligt som de senaste dagarna har vädret varit topp topp! härligt, hoppas det bara varar under sommarlovet också. igår var det balen i borlänge. hann ta ett kort sen dog min kamera. köpte ett par nya solglasögon igår på hm, 30kr :)    ikväll ska mamma  å jag gå på kupolen å försöka hitta någon studentpresent, sen ska jag nog övningsköra lite också. imorogn har borlänge skolavslutning!! ska iväg till stan o titta lite, sen iväg på studentmiddag. direkt efter det ska jag ha dubbel körlektion och från det åka till stallet. efter stallet ska jag hem o dusha sen så ner till stan igen. ett fullspekat schema helt enkelt! så idag ska jag försöka bli så klar som möjligt med allt iskolan. ska snart skicka iväg ballongrapporten. skönt att få iväg med den... har legat allt för länge i "arbeten" boxen.. ända sedan i mars, ojoj.

tavla
måste lägga upp någon bild, här är tavlan jag målade för någon månad sedan på borlänge. känner ni igen er? :)

matte is the shiit

fick nyss veta mitt betyg i idrott b, mvg :D. fick också (änltigen) mitt betyg i idrott a som har varit försenat i ett år, gick dock inte lika bra i den kursen, vg.   kom alldeles nyss från berguven, har haft NP matte hela dagen. kändes inte helt 100 så jag får se hur det gick, kommer nog inte gå så bra som mina andra NPmatte som man gjort genom tiderna..     ikväll ska jag åka o titta på niornasbal, ska nog åka direkt från skolan dit. har mkt att skriva... orka...  



söndag

sitter ute på altanen o tar igen sig lite från all sol. samtidigt som jag sitter här så lyssnar jag på den bästa o mest lyssnade cd juust nu, esc.       idag har jag bara legat o solat och ätit glass, solero strawberry. mkt god! redan söndag. imorogn blir det väg till skolan igen. har  astronomiredovisning direkt på morgonen, jag har inte gjort något alls.. såundra hu det kommer gå, hm.. sen så blir det frispeebrännboll vid parken under sjukhuset.  nej nu ska jag lägga mig i solen igen. vem vet, det kanske inte blir mer iår..

RSS 2.0