Dodah

Själv även denna natt så ska spendera kvällen/natten med att läsa alla Extra tidningar som mamma spart undan under hösten till mig, snällt. Ibland behöver man lite strunt skvaller o modetips.

Imorgon ska jag få rida, sååå kuuuul!!

Jul i Borlänge

Jag är lite dålig med att ta kort har jag märkt, endast 6 kort har tagits hittills på vår hemvistelse o då är det Daniel på 5 av dem.. Måste förbättras

 

Daniel passade väldigt bra i förkläde

 

Igår var vi ute i Romme

daniel

Vi träffade Emelie o Vlad där

e v d


Despicable me

Nu är vi på väg hem mot Dalarna!

Älska denna film

 


P♥L

PL

 


Sista väverilabb tillfället

Bråttom idag med att hinna med allt innan julen men dagens labb fick vi göra ett eget mönster. Jessica o jag gjorde en söt liten ängel dock utan gloria, snabb, enkel men söt. Jag vävde fram ett med rosa garn o ett med blått garn, 1m vardera. Tänkte att någon gång i framtiden kanske sy en varsin kudde till brorsbarnen Nelly o Noah, nästa års julklapp kanske?

 

yeah

yeaaaah

 

IMORGON ! Dags att packa


Dagstidning & havregrynsgröt med en klick drottningsylt

Idag är det kallt här, inte i själva lägenheten för här är det alltid Hawaii men ute, -17 grader, tur att varken jag el Happy måste ut. Städ- o tvättdag o så måste jag räkna lite på labbarna. Kul föresten mitt lilla jullov komme bli då! Tre skiftliga inlämningar + labbinlämning o så lite tenta plugg på det.

 

 

I ÖVERMORGON om sj vill oss väl!


FU*K Västtrafik

Idag vart jag jätte arg, så nu fick jag nog o skicka ett argt mail till dem, pga dem har jag kommit försent till lektioner o pass o ändå har jag fått stå o väntat på bussen i 25min varje gång (bussana ska gå vart 10:e). Den j*vla bussturen tar även bara 9min så är jag i skolan, ä det meningen att man ska ta en buss 1h innan man böjar för att försäkra sig om att man komme i tid?!?!

 

Måste få avreagera mig lite.. Det är typ det enda jag gjort idag, här på bloggen, med klasskamratena, på vasttrafik.se, med Happy o tanterna i busskuren.

 

Ska ALDRIG klaga på Dalatrafik!

 

Hälsningar

Arg Trandaredbo


Söndagsmys o måndagsmåsten

Fortfarande lite lätt irriterad på västtrafik, speciellt i morse.

 

Igår såg jag Charlotte Perrelli i stan, rättare sagt på Mc donalds, det va ju lite små skoj sådär på självaste 4:e advent.

 

Jag o Happy tog bussen ut till Sandared o hälsade på bror med familj, jäkla vilken liten tornado lillpojken blivit o så klart när vi kommer in i huset är det första han gör att klättra upp på Happy, omtyckt den där gossen. Vi vart bjudna på mat o fika o även en filmsnutt med Bamse. Julmys.

 

Idag har jag haft min sista föreläsning i Design Management så nu är det bara att vänta tills på onsdag när sista väverilabb tillfället är o sen kan jag åka hem, på torsdag på torsdag.. Vi åt lite avslutningslunch på jensen o nu är inte min mage 100.. Sen jag flytta ner hit till Borås har jag inte haft en smärtfri vecka från min mage, är det något jag inte tål eller är det stress eller vad?

 

Min mormor o moster Agneta var alldeles nyss på besök o lämnade lite klappar som jag ska frakta med mig hem, det vart lite kaffe o lakrischoklad, mm o genast vart magen sämre.

 

Ikväll blir det årets sista core-pass med superkvinnan tjoho


Lite lätt irreterad

På västtrafik sedan de la om sina turer, de följer inte sina nya tabeller. Lite surt när det är vinter, -10, 2m snö o o så stämmer inte turlistorna.. Jag kan glädjas åt att min fina klänning fån tradera har hamnat i min ägo nu o den ä precis som jag hade hoppats på o så fick jag o Happy varsitt packet från mammi, tack mammi! Idag har jag även vågat mig tillbaks till gymmet o det gick bra, lugnt men bra. Ikväll ska vi gotta oss med fläskfile, tänkte hitta på något som inkluderar grädde, ost, tomat, purjolök, lök o potatis. Tömning av kylskåpet.

 

5 dagar kvar!


Tisdag; Redo för G-kås

my love


I am the ultimate high, I am the rush

Idag mår jag bra, så bra att jag vaknade med ett leende på läpparna fast jag fick sova själv inatt, inte speciellt kul, speciellt inte denna lägenhet som knakar extra mkt från vinden. Måste nog vara att vinden är knappt 1m hög o sedan är det 2m snö på, men det låter inte så trevligt när man ligger själv i en mörk lägenhet. Jaja slut skrivet om min vind. Ska ta mig ut idag ha jag tänkt, snöovädret ha ju slutat o det verka vara skottat o bra, väldigt snabba i denna stad på den fronten. Ska förbi Din sko som har REA kanske därför jag vaknade med ett leende ska även försöka inhandla de sista julklapparna, inte många kvar.

Potatohead

Ska precis avnjuta den enklaste, billigaste o godaste soppan, potatissoppa, mmmh! Är själv ikväll, Daniel är på julavslutning i skolan o blir nog kvar där över natten. Han ska uppträdda med några låtar, kom på att jag aldrig sett han uppträda ändå har vi ju hängt ihop nu i 8 månader, shite vad tiden går! Nu har äntligen huvudet börjat släppa, imorgon kanske man kan ta sig förbi ytterdörren. Jippi

 

1 VECKA KVAR


de


Surt sa räven

Ullareds trippen gick bra o nu kan man checka av några av julklapparna. Vi inhandla även en rödlampa som Happy trånade över som nu dinglar över barbordet, vart faktiskt bra. Precis när vi anlände hem fick jag världens feberfrossa som höll sig hela natten o som fortfarande smyger omkring, så jag skippade förmiddagspasset o få nog skippa eftermiddagspasset också. Det som ä surt är att min klass arrangerar julbord ikväll, hoppas jag hinner bli lite piggare tills det, snälla

 

Musikhjälpen får hålla mig sällskap


Thing

Snart bär det av till Ullared. Here we come G-kås

Adventspresenter

Min mamma är världens gulligaste o skickar vid varje advent ett paket till oss, idag kom det två julpåsar med godis, dumle o lakrischoklad, mums! Det fina är också att det står till Fam. Nyquist - Munter. Vår lilla familj. Bara 1½ vecka kvar.. Längtar!!

 

fam

 

godis


När karusellerna sover

Igår tog vi bussen in till Göteborg o gick på våran första Jul på Liseberg för mig o Happy, som sällskap hade vi Daniel som Happy är "extra" kompis åt, jobbigt att alla Happys vänner heter Daniel, alla typ. Vi spelade på chokladhjul, kollade in alla tusentals lampor, gick i tomteland, drack varm choklad med ost mackor som vi hade packat med oss o åkte skridskor. Det var som en magisk plats som endast finns i drömmarnas värld, väldigt mysigt o nu har man banne mig julkänslor iaf. Happy vann även en stor mjölkchoklad, lycka! Sen på kvällen när grabbarna åkte tillbaka hem till Borås åkte jag vidare hem till Matilda som hade julbakat o pysslat. Det bjöds på julmust, knäck, julkaka, pepparkakor, choklad o gelehallon i mängder. Hon hade tillomed gjort en varsin smällkaramell  till mig o Therese, gulligt!  En riktigt pyssel-fia hon den där Matilda, väldigt uppskattat fån mig.

 

d&dljus

daevy

Tygmönsterinsperation...

tygmönster

Tomte

isshow

DD

evy

da

da

mys

karamell


2skaft, kypert

Nu tar jag helg, iaf för resten av dagen. Har hållit på med väveriteknik med all dess bidningar, solvning o vad vet allt sen kl 8 imorse. Inte visste väl jag att det var ett så stort projekt att göra lite tyg.

Nu sitter jag där igen

Tradera..

Tisdag

I tisdags var vi på hockey o även min första riktiga match. Först var vi förbi Harrys o jag drack den godaste ölen jag druckit, kilkenny. Så vart det så klart en korv med bröd till matchen också. Riktig trevlig kväll!

öl

hockey

borås

daniel tommy


REA på hm

Hur cool?

Lite kli i fingrarna..


Innan idag

Labb-dag i väveriparken. Det är en befrielse att få göra något med sina händer o fantasi o slippa för ett ögonblick de tråkiga föreläsningarna. Dock slipper man inte matten, hej min gamle vän.

hey

Dagens labb, göra ett randigt tyg o denna gång tänkte jag efter innan jag valde färger så jag körde på lägenhetens färger: rött, svart, vitt o grått. Man kanske skulle klä om någon kudde i detta?

tygprovbit

Min provbit, trådar lindat runt en kartongbit, detta är det mönstret som de färdiga tyget kommer bli i.


Köttberg

 

köttberg

Ett köttberg av skinkstek, var helgens mat det! Andra bullar vart det idag. Vi har Daniels pappa på besök så han bjöd oss på middag, en härlig spansk el var det en italiensk restaurang, god mat iaf. Imorgon ska vi på Hockey, Borås mot självaste Leksand, min allra första "riktiga" hockeymatch. Jag vill dricka öl o skrika mig hes.


2:a advent

Igår var det söndag, tvättid o en rejäl städning på schemat. Avfrostning på våran ismaskin (frys), det behövdes för varje gång man tog ut något från den så fick man ett kilo is med sig. Vi hann även med att gymma (som vi aldrig hann med i lördags), slänga en massa skräp på sopstationen, skönt att den ligger nära, dra bort all tapet från den där väggen, nu är den nästan redo för ny tapet o så inhandlade vi florsocker, bakpulver o strössel.  Jag bakade mina allra fösta cup cakes, första smeten gick inge bra, formarna orkade inte med smeten så när vi kollade in i ugnen hade alla vält o hela plåten va täkt med smet. Jag med inte alltid så bra tålamod fick utbrott. Tur så har jag välden snällaste pojk som gick ner till affärn igen o köpte en till citron o mjölk så jag kunde göra en ny sats, plus att han köpte nya stabila formar som höll. Men det är inte lätt det där med att baka de perfekta cup cakesen, nästa gång Marit bjuder på sina ska hon få mkt beröm, de är perfekta, mina vart platta o med rinnande glasyr. Det var ju tur att jag aldrig satsade på att bli konditor.

Som avslutning på kvällen såg vi Lejonkungen, Disney Disney Disney. Bra avslutning på andra advent.

 

ccdaniel

Duktigaste Daniel o finaste köksgolvet.


-

Nu kommer säkert min dator att kollapsa ihop totalt efter att jag nu kommit på att jag vill installera photoshop igen. Återkommer

Kebab

 

kebab

 

Igår unnade vi oss med pizza o kebabrulle o coca cola, riktigt fredags mys. Det var vi värda efter redan 4 besök på gymmet denna vecka o efter lite depp häng som både jag o Happy varit i det senaste veckorna. Vi är även i någon Disneyfilmsmove o igår såg vi Skönheten o Odjuret, klassiker. På tal om kebabrulle kolla vad stoooor min var, är nog den största jag ätit på länge, o den var lika god som den var stor!

 

 

Idag ska vi till gymmet igen, jag ska gå på min nya älskling, springmaskinen. Han förstår mig o jag börjar förstå den. Så efter det ska vi till min skola som ligger i samma hus (smidigt o bra), de har julmarknad idag där. Se om vi finner något fint.

 

Hej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ullared

Jag vill åka till Ullared o gå på Ge-kås. Har nördat mig på deras sida o tittat igenom deras blogg som de har o jag fann den finaste av finaste skidjackorna jag sett. Stora rutor i färgerna grått, svart, lila, vitt o turkosblå, det står ju Evelina på den! Fast förstås så införskaffade jag mig  en ny skidjacka föra säsongen men man kan ju alltid ha två att byta av med. Hoppas den finns kvar när jag väl komme dit. Förmodligen inte men hoppas hoppas hoppas!

Outlets

Nu har jag funnit det. Det som gör ändå Borås till en bra shopping stad, alla outlets. Svårt att hitta de rackarna men idag fann vi en märkesoutlet, som hade bland annat ett helt rum fullt med skor, fina höga klackar, kilklackar, remar, snörningar, sandaler, skoletter ja allt o det värsta med allt var att alla kostade endast 100-200kr! AAH! Men min sko hysteri har lagt sig lite, det var bara ett par sandaler som fick följa med hem, fast jag fingrade länge på ett par läckra kilklackar i skinn med snörning, dock fanns de bara kvar i 37 o 38, har lovat mig själv att aldrig tvinga mina stackars 39:or i för små skor igen. En klänning med spetsrygg fick följa med hem också, Daniel hittade två t-shirts o en tröja.

 

Nu ska jag sitta på tradera o vaka över min framtida juldress. Låt ingen annan buda!


Om du inte hör mig, om du inte gör, så ska jag sjunga för dig precis så att du hör.

Har lite hemlängtan.. Det här va enda bilden jag hittade på datorn som ska föreställa dalarna, det är när jag sitter i en full bil påväg mot Orsa, vi närmar oss Rättvik. Kan det bli mer dalarna..?

dalarna

 

Det blåser lite mkt här neråt i landet, kylan kan jag ta, men blåsten.. Nja


Önskelista

Första december o vad passar inte bättre med att slå ihop en liten önskelista. Man kan se att man har flyttat hemifrån då det smyger in sig lite köksutrustning.

önskelista

 

 


RSS 2.0