West Coast


Rikta energin

Okej, positivitet behövs här! Jag kan inte bli bitter, nersjunken i tankar och allmänt down så fort något inte blir som jag tänkt mig. Så därför ska jag göra en kopie på Frida som delade med sig till cybervärlden ett par postiva saker varje dag! Nu kanske inte det blir varjde dag den listas här men ska försöka för mig själv varje dag den närmaste tiden iaf!
 
  • Gulliga pappa är så trött på alla mina skor i hallen så han byggde ihop min skohylla och placerade den i garaget. Så nu har jag mina skor i en alldeles egen skohylla, i garaget.
 
  • Lycka att jag får rida en så fin häst som Wow.
 
  • Blev inbjuden på finmiddag uppe i Tällberg nästa vecka, som +1. Jag håller alla fingrar och tår att inte anmälningstiden redan gått ur. 
 
  • Solen sken för en stund idag och jag kunde gå i shorts under min promenad, utan att frysa!

Midsommardröm

Hade en finfin midsommar, en sån där feel good en! Vi var ett gäng brudar, hundar och hästar som band kransar, käka midsommarlunch, snapsa, hälsade på kor, rökte vattenpipa, spela kubb, myste, grillade, skrattade och drack drinkar. 
 
Kvällen avslutades med finstämigt spelmansgäng, irish coffie och ostbricka!
 
 








































 
 
 

I dont have you

Jag kommer ihåg förra sommaren, eller rättare sagt början av hösten, när jag låg vid poolkanten i Turkiet och lyssnade igenom diverse sommarpratarna-program och Mandio Diao hade det sista programmet och bjöd på lite smakprov på deras nya sound. Kommer ihåg att jag spelade upp det lilla musikstycket typ hundra gånger och bara längtade till att de skulle släppa sitt nya album. Nu är det ju släppt, för ett bra tag sen och här är låten som är den perfekta gå på en promenad och bara låta tankarna flyga iväg när det är en sån där mindre bra dag. Ren meditation. 
 
 

Hey Amsterdam

Så var vår lilla tripp till Amsterdam slut och den har varit awesome, som det alltid blir när man är ut med dessa brudar. Amsterdam som stad var mysig, fin, en massa kanaler, växter och grönska, luktar gräs, lättillgängligt, lätt att hitta, cyklar, chillmode, maestro-kort och några cyklar till. Kan lätt tänka mig åka tillbaka! 

Nu bildregn!

Vi firar att vi kom i tid till Arlanda med mer #meramer
Amsterdam!
Vi hyrde den finaste lägenheten av den coolaste bruden, mitt i staden!
En av alla kanaler som ser nästintill likadant ut
Vi firar med en öl första kvällen, de är även pingst som tydligen holländare firar stort. 
Första dagen, pricka av alla "vi måste se i Amsterdam listan" så vi har de klart. 
Som tex häng i Vondelpark
Torget som nästan alla museum ansluter  till

En till kanal
Vi traska förbi den flytande blomstermarknaden. Lätt besvikna då den knappt ligger ens på vattnet. 


En lunch, take away, smaskandes vid Dam-torget 
Holland = ost
Pricka av checklistan och dricka vin
Parkstros
En av kanalerna heter singel och namngett flera ställen, jag och Jonna diggar
Pingstfest
Flygplatsen i Amsterdam heter schiphol, som gav oss under resan mkt skratt
En av alla ölsorter
En av Tapaskvällarna
Trötta brudar
Dam-torget 




Vi gick förbi, vi gick in, vi gick ut



Ett av alla mysiga caféer. 


Levis 501 paradiset

Finaste cyklarna finns i Nederländerna 
Hittade mig ett skåp som jag kärade ner mig i
Hattjakt


I Amsterdam 





Tapaskväll 2
Selfie  med en kanal
En vin och ölkväll






Lyxkaffe=pulverkaffe och vispgrädde på tub 
Smalaste och brantaste trappan hade vi till vår lägenhet 






Bra butiker med fin inredning 
Kö på en pose

Dingla med benen 
Så en bild på de finfina husen
Singel hotell
Tillbaka i Sverige 

Efter försenat flyg och en bussresa till Uppsala möts vi av det här. Kristins inneboende skulle fixa lite te och macka och vi fick kärlek! Finaste mackorna med både potatis, bacon, ruccola och egen komponerad sås! Han tillomed hade laddat vattenkokarn! Fint avslut på en fin resa. 



Lovely time

Sverige är så fint just nu så jag blir kär varje gång jag går ut. Kvällen har spenderats med att packa rätt och lätt och sedan en långpromenad i kvällssolen, som min mobil för engång skull kunde föreviga! 



Sommaren kommer

Att se framemot saker är bland den härligaste känslan man kan ha! Min sommar kommer bestå mest av jobb (för engång skull!) men har trotts allt lite saker inbokati kalendern!

Amsterdam på söndag!
Thompas student
Midsommar på Marits ranch
Roadtripa i Sverige
Peace & love
 
 
 
Så kommer sommardagarna förmodligen fyllas med volleyboll, kanske gå på Skanska loss för första gången, hänga på Erikas & Krilles ballkong, hänga på Marits veranda och dricka vin, Wow, sommarfester, grilla, bad och sol, uteserveringshäng, paddla med Stina, hälsa på mina hjärtan i Borås, minivandringar och helt klart en massa skratt tillsammans med fina vänner!
 
Pepp!
 

Under your sun

Vilken förändring det kan va på en när bara solen och värmen kommer fram och att man sedan prickar in sin lediga dag är ju en klockren bonus. Nu håller jag alla fingrar och tår att sommaren får många fina dagar! Pepp!

Turki med Stini





























 
Man kan kortfatta vår resa med, tidiga men härliga morgonpromenader, gofrukostar, frukt, sol och bad, skratt, träning, mera frukt, supergod mat, mera sol, skratt, chill och upptäcksfärder!
 
 

Kalas x2

Det har vankas kalas både i fredags och i lördags. Efter jobbet i fredags åkte jag till stallet där Lollo fixat grill- och tårtmys åt Lukas som fyllt 23år! Åt en häst alltså. Så gulligt! 
 
Igår vart det att fira Tina som fyllt 30, det nya 20! 
 









RSS 2.0