fulaste bilden på länge

h
hahaha

minnen

lollo har lagt upp lite gamla bilder från högstadiet. fann denna bild, måste vara från 9:an må jag tro. detta var ju det man gjore då. satt o väntade väntade o väntade mellan lektionerna man hade. faktist saknar man den tiden, att bara sitta o titta på vad som händer. nu missar man det när man bara sitter inne i sina arbetsrum o häckar.. jävla falufri
h
människor man tyvärr aldrig ser nu för tiden, jenny o lollo, o så jag i mitten :)

dansa din jävel :)

dagen har varit bra. först lagade jag en skiiiiiiiiiiiiit god fiskgratäng, alltså den må vara en av de godaste jag ätit :) sen möte jag upp erika o vi tog en varsin kaffelatte med smak, namnam. man blir alltid så otroligt glad efter man träffat denna kvinna! sen har jag även varit i stallet. fick förfrågan om jag ville gå med i träningsgruppen. sa att jag inte har så mkt tiid. men nu kom ja ju på att jag har ju knappt någon skola så kanske då, hm..  jag är även sjukt pepp tills lördag o även tills imorn när jag o elina pinan ska gå o kolla på kristins spelning, alltid lika att gå på nya saker :)

CLK230

b
hej igen, veckan har varit lugn, än så länge. måndags tooog jag det lugnt, tittade på film, spelade wii, åt, åt, åt o tittade runt lite på datorn efter intressanta företag. sen kracha hela datorn ihop! men idag satte jag mig igen här o tryckte på av o på knappen några ggr o dadaaa nu fungerar den prima!   igår åt jag på tenoren o spelade bowling med mamma o thompa. det gick värkligen skit, har nog aldrig gått så dåligt som då. så var jag äveni stallet som vanligt under eftermiddagen.

idag har jag mest suttit i en bil. har vart i örebro o även i norrköping. vi stanna vid finspång för att äta. jag gick in på någon lokal ica affär i det så kallade centrum o handla lite chokolade. ikassan står det en äldre dam o ska betala. ta på 200, säger tanten. tyvärr det gick inte, sa kassörskan. nehe men ta på 100 kr då. tyvärr det funkade inte heller.. konstigt, det är väl den 25:e idag? jo det är det. men ta på summan då. tyvärr det gick inte heller. konstigt, ja då får jag väl lämna tillbka alla varor. stackars lilla tant,hemskt det där, hade inte råd med lite potatis, en loka o en tidning. o så står jag bakom henne o ska köpa onödigt skit som choklad. så när jag gick från ica till bilen gick jag förbi ett litet gäng på 5 äldre(?) el mellan 20 - 50 år som alla har svart skinnjakca på sig. ge mig dina 50 spänn. nej.. ja ska fixa med bilen för de. men din fru kan väl betala!. vad är detta för ställe? jag vill aldrig bo där.


jobb?

nej man borde kanske ta tag i det där med att fixa jobb tills sommaren, el kan man ha en helledig sommar igen?

miss

jag fick ju en sådan där bärbar hårddisk i present o la över alla mina bilder, o då menar jag alla mina bilder som jag hade. så nu har jag ingen skrivbordsbild el några roliga bilder som jag kan lägga upp här. såklart kan jag tra fram hårddisken o koppla in den o vips så har jag en massa bilder jag kan lägga upp. dock orkar jag inte göra det nu. det får bli morgondagens projekt.
h
ja jag har en bild kvar på datorn som ligger i mappen mina dokument, min hemlösa gubbe som fint pryder min Samhäll/Psykologi rapport. god natt

























eggs

igår kväll berättade jag o robert om roliga klipp o sagor  o så kom jag på detta klipp som jag såg för några år sedan, jag skrattade hela kvällen sen.tur så hittade jag även klippet på youtube, se o njut :)


we are

det vart en tripp till uppsala under onsdagen, men tyvärr vart jag lämnad själv..  under torsdagen var jag sur. under fredagen var jag tyst o ledsen tills jag äntligen fick honom att prata, sen åt vi tacopaj o spelade monopol på datorn, jävla hykerispel. idag är det jätte bra, förutom en förkylning som smyger sig på. sportlov är det nästa vecka också, jag har fått en hemläxa av min ridlärare, haha!

måste även lägga ut mitt schema över P3, luftigt men  vilka jäkla tider.
p3


keep smiling

jaha så var man 19 då. mitt sista tonårsår, sen är det kört. 19 kanske inte är någon höjdar ålder men jag har kommit på att de flesta uteställen har 19 årsgräns, 19 är den nya 18 så att säga. så är det bara ett år kvar tills jag får gå på bolaget, nu jävlar känner man att man börjar bli gammal!  det som är bra när man fyller år är att man får välja exakt vilken mat man vill ha o slipper laga el hjälpa dem i köket. jag har har valt två av mina favvo grejer inom mat: potatismos o fäskfile i gorgonzolaost, så nu ska vi köra nåt nytt o blanda ihop dessa likt en gratäng, spännande! sedan till efterrät blir det vitchoklad pannakotta, så klart kommer receptett från mitt favvo program; halv åtta hos mig. bara favvo saker idag.

jag var även i stallet idag med emelie. gulliga hon hade fika med sig så vi satte oss inne hos William o fikade. stallet där hästarna står i har varit ett hus som folk bott i o i Williams box fnns det en smal fastskruvad bänk som är perfa för att fika på! kalas helt enkelt
sir williamfika
varken jag el emelie har svårt med mat så fikat  gick åt snabbt :) mumms

uppsala

s


nu är biljetterna bokade till uppsala :) alltid lika roligt att se nya platser

<---kolla vilka fin fina short jag hittade på bild!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 nu längtar man till varmare väder, tjo ho o cypern :)







.

så var det enu en ny vecka på språng. imorse var jag duktig o gick en promenad, sedan åkte jag till pappa o åt lunch vid den gamla backhoppstornet o nu sitter jag här i skolan igen. ska bara ha lite kursutvärdering i kultur och ide historian o sedan betygsprat med Björn, som vi alla är rädda för. måste även boka klipptid, håret börjar se ut som en rishög nu. sen hem hem hem. !




Måste även lägga in en låt av tiesto, en av mina favvo låtar av honom för tillfället

"ibland gör man rätt, ibland gör man fel"

så var de söndag igen.. kom nyss in i värmen från en promenad i vintersolen, sjukt fint. igår var produktiv. på kvällen åkte jag ner o hämtade R o vi åkte hem till han o han lagade mat, ugnsbakadkorv medpotatismos, gött. melodifestivalen var det också, dåligt, så dåligt att jag råkar somna i soffan!  nej nu ska jag hjälpa pappa med maten o försöka ringa R..


man ska vara glad för de rätt man gör!

1år sedan

eee

mätt o ensam

ja nu sitter jag här själv vid datorn igen. flickorna har åkt hem till sina pojkvänner efter en trevlig trerätters middag hemma hos mig. men var är min så kallade pojkvän då? får vänta tills imorn. tyvärr måste jag åka o titta på ännu en till match, men tolka mig inte fel nu, de är roligt att titta på, men snälla kan jag få slippa att vänta?!  det är även ♥-dag imorgon. enligt mig en rätt så onödig grej, tanken är väl att man alltid ska vara hjärtlig till sina nära o kära?!   har aldrig gett bort något, förutom en tavla jag målade förra året, sen gjorde vi slut efter 1 månad, lyckat värre! ett litet tips: ge aldrig bort en tavla på er två till din pojkvän, det slutar inte bra helt enkelt!

glad malin ringde (hon kallas så för att han är jämt glad o så fruktansvärt hurtig) o frågade om jag ville servera för högskolan igen den 28:e. jag tackade nej pga min icke så jätte bra planerade fest. men nu har jag tackat nej till värsta roliga grejen (man får festa efter man serverat, kul kul) så nu måste festen verkligen bli av.

efter skolan åkte jag till icamaxi för att inhandla allt till middagen o runt om hör man hur folk pratar om hur ont de har, sjukdomar och läkarbesök. är detmånga människor som mår dåligt nu förtiden? alla verkar ha något problem nu för tiden, dagens trend?

sthlm
en vinter eftermiddag i stockholm

skratt

idag är jag på ett toppen humör :)  när jag går till köket för att göra iordning frukost möter jag pappa som sitter o skrattar högt över att det var någon person som berättade en rolig historia på tv:n. detta skratt el snarare fniser fortsätter ända tills jag ropar hej då, stänger dörren o traskar till bussen. man kan inte bli något annat än glad när någon av ens föräldrar mår bra :)

evy, evelina

sjukt vad dagarna går fort, nu är det redan den 12:e februari! 


 TI feat Justin Timberlake - dead and gone


sthlms besöket

igår var jag som sagt i stockholm med kultur o idé historia gruppen. resan avgick kl 6.40 så det vart att traska upp lite innan 6, trött trött.  under våran tripp i huvudstaden besökte vi 3 museer. första var någon gammal lägenhet som vi fick en liten rund tripp i. andra besöket var på moderna museet. där hade vi en jätte rolig guide, det ska tilläggas att han även är bög, kan verkligen rekomendera honom om ni ska dit!. efter att vi suttit o små lett o skrattat fick vi gå själva en liten runda. vi gick in i en mörk tunnel som slutade  i ett stort rum med flera dukar där de visade de mest konstiga filmer, riktiga psykofilmer. sista besöket vart på medelhavsmuseet. trevligt o intressant, inte minst den riktiga mumien :O efter våra besök vart det en snabb visit på topshop, monki o hm, hittade inget intressant nog att köpa kan bro på tidsbristen.
t
den otroliga fräna tunneln genom stockholm

offpiste

offpiste


igår när jag var i sthlm o befann mig i moderna museets shop
hittade jag världens vackraste bok! offpiste av kustaa Saksi,
tyvärr kosta den 400kr.. lite väl mkt för en bok, men så bra. den
står nu på min önskelista. mhm




ibland..

evy
min pluggfria eftermiddag/kväll = tid för roligheter, det förtjänar man ibland.
idag hade jag en rödtröja på mig, ibland behöver man lite färg.
imorgon åker jag till la huvudstada Stockholmo o försöker vara lite kulturell, det behöver man också ibland..

bussnack

ibland är det så roligt! tex när man sitter på bussen o ser att de kommer på ett killgäng som sätter sig en bit bakom. att efter lite prat om någon fest, någons bil, så börjar de nästan alltid pratat om skolan, vilka kurser det läser, hur det går idessa kurser, framtiden o mm. jag blir alltid lika glad, för att bedöma dem i utseende och gäng så tror man inte att de är intresserade av skolan, allra minst att de pratar om den på det visset, men där har man fel!  förra veckan, någon morgon satt det två killar som pratade om allt möjligt. innan jag hoppade av bussn hade de gått igenom vad de skulle göra med skolan, att en av dem köpt skidor på tradera som var jätte bra o att han hade sån tur o hittade dessa som inte var så dyra. även att han hade gått in på någon affär o köpt vandrarkängor och mellanställ så att han var redo för någon lång promenad i skolan. great!

förutom roligheter på bussen måste det nog ha varit årets finaste vinterdag denna dag.. härligt var det imorse när man åkte hemifrån vid 7.30 o det var ljust ute! härligt värre! en till sak, jag körde manuellbil imorse! det gick bra, riktigt bra. har inte kört sen i somras, el jo, jag körde emlies bil en liten sträcka. men jag kan ju berätta att jag kommer aldrig  köpa mig en manuell bil! vi lever faktist på 2000-talet.. 


19

idag fyller frida år. snart ska jag ha muntlig redovisning i kultur o idé historia om graffiti. tjohoo

greetings from space


blääääåååööööååöå

idag är jag på sjukt dåligt humör. gårdagen vart det en tripp till IKEA, jag hittade mina jävlaträfat liggand på något av visningsborden. jag letar efter var de ligger, hör med personalen, men de var tyvärr slut. fuck. gick in på deras hemsida o försöker beställa hem, men nej, just dessa går tyvärr inte att beställa, men de finns i lager på alla IKEA:or förutom i västerås, som vi just åkte till. R får bjuda mig på en tripp till uppsala tycker jag :)    o på tal om R, efter att ha åkt till hans match, tittat på den, ja de förlorade igen, o efter att stått i över 45 min o väntat på honom ringer jag o då säger han att jag behöver inte vänta på honom, nej för han ska stanna kvar o prata om matchen imorgon. jaha kunde du inte klämt fram det lite innan. sen när jag kommer hem så gör vi hemmagjorda pizzor, dock vart min bränd... yeah! även min älskade melodifestivalen var en besvikelse, varför göra en massa onödga dueller?   men älska Ugglas!

nej ursh! nu ska jag försöka göra något vettigt o göra klart inför min graffitiföreläsning imorgon...

hej hopp

februari

maaaaaaaaat
bara en sida kvar på power pointen sen kan jag dra hemmåt. då blir det ist samhällskunskaps rapporten!  vi skulle även ha middag idag för fridas ära, men ack nej sjukdomar stoppar oss så vi får  ta det nästa vecka. på tal om födelsedagar, är det inte sjukt många som fyller år just denna månad? jag tycker det är nästan någon varje dag! med lite snabb huvudräkning kan man konstatera att maj är månaden när vissa känslor sätter sprätt, må det vara vårkänslorna.

som det ser ut idag blir det en lugn helg. ikväll ska jag hjälpa pappa med att köra några bilar, imorgon IKEA (äntligen ska jag köpa de förbaskade träskålarna som jag har letat efter i flera månader) och kanske träffa R för en kväll om han får ledigt vill säga, sedan blir det att läsa, läsa, läsa o skriva..





maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat ♥


rock



okej, snart ska jag gå o lägga mig. men ikväll el rättare sagt nu är det soltorgsfest. har inte vart på hugget på gymnasiefester på närmare 1 år nu, men denna skulle jag ha velat gått på. kanske för de har ett väldigt roligt tema just denna gång, rock. jag gillar teman, det blir lite mer speciellt då.

god kväll

en lugn kvälls låt + ursnygg video,  sebastien - manty



natti natti

välkommen :)

m

lite tidsfördriv

fi

en gammal goding


blääääää

okej. eli fick en död liten larv i sin sallad i onsdag, men det är inte lika vidrigt som en stackars soltorgare fick i sin potatis förra veckan!!
potatis

rättvik

ena bussensandra maritbussenmarit mirandakön

två bussar o så framme i rättvik, staden/samhället/byn man bara tillbringar varma sköa sommardagar i, men nu var det vinter o krogen som gällde. det vart en liten förfest hemma hos mig med frida, marit o sandra. samtalsämnet för kvällen var väl kristines lärare, jag kan ju säga att jag inte var så aktiv i debatten o faktist så tror jag inte falufrilärarna är så dumma igt efter att ha hört kristines.. efter mat o fixande med hår o smink fick vi skjus till resecentrum o tog bussen in till falun. sedan vart det en full smockad buss med fulla tonåringar hela vägen till rättvik, alla var typ kristinare, jag kände mig rätt så ensam :) välframme i rättvik fick vi stå i kö skit länge men väl inne var det prima ballerina. skit snyggt tycker jag det var. speciellt toan o dansgolvets gardiner. toan hade rosa pälsliknademönstertapeter med svarta detaljer, me like. det var även där jag o marit tillbringade när brandlarmet startade, vi satt o var facinirade över tapeterna :)lite dåligt slut när branlarmet gck, alla var tvugna att gå, o kl var bara halv två .. jag hann inte ens dansa en sista dans. men jäkla va vi dansa, speciellt marit o jag. vi körde lite gardindans, golv dans o på högtalare dans. skiiiiit kul! jag var även toalettvakt en stund, pekade åt vilken riktning pojkar vs flickor skulle ta. t        ur så kom max o hämtade oss så vi slapp ta bussen hem. lyckadkväll! nu ska jag spara mig tills födelsedagen, sen jävlar ska jag dansa o dricka! längtar!


RSS 2.0