Kvällens outfit

Satt för några dagar sedan o knåpade ihop ett par horn. Kom på den briljanta idén o sydde in spännen i hornen, var inte det smart? Så idag sydde jag även en liten svans också, handsytt allt ihop. Jag är väl en redig liten sytant! Ikväll blir det halloween/maskerad o även S2, gratis inträde om man är utklädd, sånt gillar jag!


h

Halt, klack o hej

h
Enda bilden ifrån igår inne på Rockhouse. Kul att de kom mkt folk, mindre kul att överhormonpumpande killar måste börja slåss så att det kommer två polisbussar. Annars var kvällen kul o speciellt kul var det att man kände igen kanske bara 4% av allt folk. Jag o Erika var outsiders, dock bra outsiders.

Pimp my new shoes

Idag hittade jag ett par skor. Svarta som man kan till vardagen, just precis sådana behöver jag! Jag ska även pimp my shoes så jag har köpt kedja o allt. Snart efter Idol ska Erika o jag ta raaaaaacerbilen ner till stan o gå på Haltaknekten partyt som äger rum på rock house o se vad Sebastian o gänget har hittat på.

Jag får önska er en trevlig fredagskväll!

What clowns are we

Idag har jag varit social för engångskull o gått runt på kupolen med Kristin. De har mkt fiiint i affärerna nu, men som jag sa under hela vår runda "De där kan jag göra hemma", så nu är det en massa pyssel på G!

Förresten
De är jäkligt praktiskt med bärbardator förutom att de bränner hål i knät.


Hundkojan 50år

Igår hade jag o Thompan en riktig syskon dag. Först åkte vi ner till Barnenshus för att kolla peruker. De hade ett par stycken men jag kände att de skulle nog inte vara så snygga på, så jag stryker det här med peruk till halloween. Sen åkte vi till Tenoren o åt lunch o efter det gick vi till vägverket o tittade på deras mini cooper utställning.

miniOrangemini

Sen begav vi oss till Mc Donalds o köpte Mcflurry Delux.


.

Färsk ananas måste vara det godaste som finns o vad har hänt med Magnus Uggla?

Pancakes

pannkakor

Okej, try again

Okej nu kanske jag har energi igen för att skriva lite.. På lördagen gjorde jag mitt första hp o första tanken som slog mig på första delen var "vad fan är de här?!?!". Inte gick det bättre på andra delen som var engelskadelen o jag fattade noll o fick läsa om texter en hel del innan jag ens kom ihåg vad de hanlade om. Inte bra Evelina. Efter lunchen vart det matte delen o när jag satt där o klurade ut svaren kändes det enkelt o ja tillome kul. Det kändes som jag kunde skrika ut i världen att MATTE ROCKS! De gick så bra så att jag hann tillome skriva ner mina svar på kom-ihåg-lappen, sen på kvällen när jag skulle se mina fina matteresultat vissade sig att det var helt fel o att jag endast uppnått 6 rätt.. De är inte kul när den delen som kändes bäst visade sig vara helt åt helvete, då undrar man ju hur det gick på de andra delarna..

Resten av helgen hade jag ont i huvudet o låg för den mesta tiden i soffan..

Igår morse vaknade jag igen med ont i huvudet, så jag gick upp o åt frukost (mat brukar ju hjälpa för det mesta) men då började jag må så illa att jag var tvungen att gå o lägga mig igen o sova.

Efter någon timme orkade jag ta mig ur sängen o lägga mig i soffan o klo på tv, då ringde de på dörren o de var självaste Frida som stod där! Jag fick lyssna på hela hennes ibland otroliga historia hon upplevt de senaste två månadera. Sen åkte vi ner till stan o jag gick till "mitt kära" arbetsförmedlingen Dock så var det ett väldigt givande möte den här gången o hon vart hur exalterad som helst när jag berättade om mina Uppsala drömmar, så nu känns det väldigt bra! Så efter mötet vart det fika på P&L cafét med Frida, Emma, Sara o en varm choklad.



Nu. Tv-time!

Slöndag

Jag är för slö, seg o allmänt degig än för att orka skriva något här.

Peace out!

Varsågod att smaka...

Idag har jag jobbat.
På Ica Kvantum.
Som butiksdemonstratör.
För Grandiosa Pizza.
Detta jobb passade mig hur bra som helst!

Nu ska jag kolla på Möller, sen ska jag gå o lägga mig. Imorgon blir det högskoleprovet för hela slanten.
Önska mig lycka till, de kommer verkligen att behövas.

Hej hej

Mys

Myspys


Hej Kristin

Jag tyckte tunnbrödsrullen var superduper god, kan också bero stort på att jag tog västkustsallad o en massa lök i. Sen var man mätt, nästan för mätt hela dagen efter o idag åt vi på mcdonalds. Vart tog mitt nyttigaleve vägen? Tur att jag ska på gympa ikväll annars hade de varit allt för illa.

Min första tunnbrödsrulle & namnsdag

tunnbrödsrulle

Det är ju Sibylla som har namnsdag idag så det passade ju extra bra att vi åt hos dem o så fick vi även en varsin munk med jordgubb o vaniljkräm i för att fira den stora dagen. Mmmmh!
munk

Till Halloween

Nästa vecka är det ju halloween o jag funderar på om man kanske ska införskaffa sig en peruk i år till utklädnaden. Men nu är ju frågan om man ska köra på ett svart/grå el på ett färgsprakande hårfall..

perukerperukperukPeruk

T som i tunnbröd, R som i rulle

Befinner mig i Falun idag igen, pengar rullar in som de ska, de går bra nu. Idag mina vänner ska jag pröva något nytt! Jag ska förmodligen äta tunnbrödsrulle till lunch o detta mina vänner kommer bli min allra första tunnbrödsrulle som jag någonsin ätit. Hoho vad jag ser framemot lunchen! 3 timmar kvar bara..

Väntar på lunchen o läser gamla inlägg..

2009-01-06
vi pratade om framtiden o jag som har varit lite trött på allt tänkande på framtiden sa bara att jag ville sitta hemma o inte göra nått. sam fortsatte med att jag efter en tid kommer börja på icamaxi, skaffar en man som jobbar på ssab o sedan kommer huset, barnen o sen så är man fast.

Hm jag kan se ett mönster.. (Om jag nu får jobbet på maxi..)

19.10.09

Nu är det redan måndag o vecka 43. På veckans schema står det med stora bokstäver HÖGSKOLEPROVET o GRANDIOSA. Ska dema Grandiosa Pizza på fredag på Ica Kvantum, tjoho tror de kommer bli skit skoj! Värma upp lite pizza, prata lite o se glad ut. Tror detta kommer passa mig perfekt. Högskoleprovet ska bli intressant, första gången för mig o jag börjar bli lite nervös inför det. Måste ha minst 0,8 för att komma in i Borås. Haha lycka till Evelina som varken kan svåra ord, läsa el engelska. Men som sagt jag har ju i vår på mig också att få högre poäng. Vi får se hur de går helt enkelt denna gång. Just nu för tillfället sitter jag vid Philipson, blev väckt av att de ringde o behövde hjälp o jag tackar o tar emot allt extra jag får, de slantarna behövs!

Hollywoodfruarna del 2


Tjenare

Efter Idol igår vart det vin, spotify, dans o sedan bussen ner till stan. Där gjorde vi en liten runda som sedan slutade med att hela vårt tjejgäng plus Dennis från Säter trängdes i ett av Sagas hotellrum med några telenorförsäljare. Sedan vart det en kall promenad hem till Erika o där väntade en varm säng o en katt som jag nog har råkat sparka till ett flertal ggr under natten, stackarn.

 Om 20 min blir de Tjenare Kungen.  Hej


Fredagsmys

Nu är det dags för fredagsmys..! Ikväll blir det Idol med Erika o resten av det tjejgänget :)

Applicants

Idag har jag ringt en främmande man, han var trevlig. Jag har även skickat mail till en främmande kvinna. Mitt nya bankomatkort har anlänt också, så nu kan jag handla igen!


Hollywoodfruarna

Läste Karins blogg innan idag o hon hade länkat detta youtube-klipp. Var så kul så jag var tvungen att lägga upp det också!


15.10.09

E
De var min pälsjacka som låg i paketet! Jätte fin dock kanske lite för kort i min smak men den duger. Intervjun igår gick väl ok, varken mer el mindre. De roliga var att både Elina o Ida var på samma gruppintervju, så får se om en vecka vilka som gått vidare till nästa steg.. Idag blir det kladdkaka med Elina iaf


Heey

Snart iväg till arbetsintervjun.. Jag hoppas hoppas hoppas de går bra så att de vill ha mig! Sen efter det ska jag köpa en grandiosa o hämta ut mitt paket, som får ses som dagens belöning.

Brev

post


Regissören

Var det någon som såg dokumentären som visades i går på svt? Den hette Regissören o handlade om ett gäng gatubarn i Rwanda som levt ute på gatorna hela sitt liv med ett gemensamt stort intresse, film. Efter att blivit utdrivna från staden av polisen välkomnas de av en dam som sköter om en restaurang. Där får de sova ute på gården där de bygger en liten hydda. En tid går o efter bråk, kastat ut en kille o börja hjälpa till i restaurangen får killarna låna damens tv o dvd o de börjar driva en liten bio. De får in pengar o de börjar spara till en videokamera o går även till gruvan för att få in extra pengar. Till slut har de råd med en filmkamera o de börjar filma deras film. En film om alkohol o hur den förstör.    Jag fastnade helt framför denna dokumentär. Pojkarna visste inte själva exakt hur gamla de var men de kanske var runt 15års ålder men trots denna unga ålder så hade de ett väldigt vuxet tänk o resonerade klokt över problem som dök upp i deras väg. Under filmen fick jag ett allt mer större leende o man fick en varm känsla ikroppen.

De överlevde tack vare sina drömmar om att få göra film.


En kärlekshistoria

En kärlekshistoria

Happyland

Amanda





















Make it on my own

Snart ska jag åka ner till banken. Måste skaffa mig nytt kort, råkade knäcka mitt bankkort förra veckan.


Cross

Idag när jag gick en promenad hörde jag en massa motorcykelljud. Gick mot ljudet o kom till en stooor åker. Där hade de klippt/slått en slingrid bana o där körde närmare 20pers cross. Vet ni hur kul de såg ut eller?! Jag vill också köra cross så de ryker på en stooor åker!

Yes!

Yes jackan vart min! Till priset av 185kr, tjatjing!

Tradera.. Igen

Ännu en gång har jag hamnat i tradera-träsket. Ikväll ska jag buda! Denna gång står en pälsjacka i fokus.. MmmmHmm

Christian the lion

Missade ni Skavlan i Fredags?


OMG

De är ju sjukt! Nu ringde de från Romme Alpin, dock sa jag att jag ska till Uppsala i januari så inge idé med arbetsintervju. Så nu jäklar om vi inte hamnar i Uppsala Erika!!!

De börjar lossna

Det där med allt sökande till jobb.. Sitter här i växlen idag o imorgon. Nästa vecka ska jag på arbetsintervju (hoppas de går bättre den här gången) o så nyss fick jag ett samtal om ett jobb v.43 o v.45.  Nu är jag glad!


Buzzplugg

Det vart inte kladdkaka igår, det vart bullar. Men buzz blev iaf av o ärligt talat så sög jag på det, jag kom sist alla ggr vi körde o de var typ 27847289765829 ggr.. Så idag sitter jag här på Philipson igen o har med min egna dator så nu jäklar ska jag sitta framför wikipedia hela dagen o plugga. Nu ska jag bli bäst på buzz!

Spikad framför tv:n kl 23

BD

Nu ikväll får jag inte missa Broder Daniel forever, har gjort de två senaste ggr när den visats.  

Snart ska jag dra ner till Erika o baka kladdkaka o sedan åka vidare till Oskar o spela Buzz, o äta kladdkakan! Nice


Time to say good bye

Igår fick jag inget roligt samtal. Fick veta att William inom en snar framtid ska avlivas pga av de problem han har haft med ena benet.. Så i förmiddags åkte jag o Emelie till stallet för att säga hej då o rida en sista skogstur tillsammans..
WilliamWilliamTriviantWilliamWilliam

































Dance, is disco time!

Ja lördagen ja! Efter att Erikas hår blivit klart (som tog typ 3 timmar) åkte vi till Forssa och till Elinas systers lägenhet. Där vart det lite Tequila Rose, prat o lite pizzarester. Sen bar det av till S2, som ikväll var klädd i Studio54 anda! Det vart dundrans mkt dans hela kvällen lång, precis som de ska va!  

Erik ElinaLinnEEEELinn JonnaevyKristinErikaJonnaStudio54Dance Dance DnceMalinKristin i glittretEdghvyGlitterpowerMAlinEvelinaSexy;)

Under kvällen fick jag en annorlunda med rätt så fin beskrivning på våran hm hur ska man säga.. Relation.. Så nu måste jag börja se How I met your mother för att förstå det hela bara..


Studio54

Nu är håret fullt med flätor, bandet runt är knutet o Erika har snart lockat klart håret. Ikväll kör vi la 70´s så de bara rycker. Dock skippade jag att sy mina byxor i plysch o lånar Erikas byxdress el som pappa skulle säga, overall! Tequila Rose är färdigblandad, To night gonna be a good night!

Peace&love o puss&kram

Peace & love fredagsmys

Emelie

Igår kväll åkte jag ner till P&L cafet o mötte upp Emelie. Där köpte vi varm choklad o lyssnade på bra musik, som denna kväll hölls av en av våra gamla konfirmationsledare, kul! Bandet som han var med i heter Betty Goes A Go-Go o de var riktigt bra faktiskt. Så är det ju inge minus att en kille som jag varit lite små förtjust i många år nu spelade också :)


I♥Knäckebröd

Som de flesta vet så började jag byta ut vanligt bröd till knäckebröd förra vintern/våren o nu äter jag endast knäckebröd förrutom när de är soppa, varmamackor el lingongrova. Nu är det så att mamma har köpt ett nytt märke som heter Thin Crisp, o de är sååå goooott så jag dör nästan varje gång jag gör en smörgås!k

























Bullmys

Igår åkte jag o Erika till Domnarvet o gick ner till Älvrundan o satte hos ner med varmchoklad o bullar i höstsolen. De var mys. Igår dammsög jag även Mercedesen o körde ner den till Bilaffären o sa hej då. Sa även hej till en ny medlem i vår trio. For till stallet, for hem o åt, sedan vart det även en runda på Kupolen som hade extra kvällsöppet. Jag köpte inget, inte så konstigt heller när jag fick se att jag hade endast 74 öre kvar på kortet.

 hahahaha


RSS 2.0