Dag 3

Lugn dag. Först secondhand shopping, fick bland annat med mig hem två väskor o en svart kavaj, nice. På eftermiddagen var vi o lyssnade på Gunilla Pontén o fick även se lite från hennes kollektion, lite väl dam för mig men oj vilken rolig kvinna! Sedan gick vi o fika o på kvällen hade bella&bastian tillsammans med Josefin Strid visning på Helens Beautycenter. Tyvärr tilll min stora besvikelse visade de inte den fina byxdressen som var med på tävlingen i onsdags men det fanns annat fint att kolla på så det var en bra visning.
p
m
f
hår
b
d
n
d
Imorgon är de sista dagen, oj vad fort de kan gå!

Boom boom

Åh nu sitter mammi o pappi på ett plan påväg ner till Turkiiiland, inte lite avis! Jag hoppas att de kommer hem med goda nyheter!

Så kul när man upptäcker nya låtar/artister/band! Denna låt kör de näst hela tiden under dessa dagar, inte så konstigt, den är gryyyym. 

Dag2

Så mycket bättre! Intressanta o inspierande designer (dock var de lite sämre dj:ar, man kan ju inte få allt!). Margareta var en besvikelse, hon snackade bara fakta kring HM, vi vill ju höra hennes liv, hur hon vart chefdesigner, problem under tiden, berättelser mm. Nej hon pratade om när HM kom, ja de står på internet o så prata hon från papper...

Cay Bond, trendanalytiker
kaj
Alla de tävlande designers
designer
Några favoriter
en favo
rosa
mmmmm
rosa
rock
Så till mitt absoluta favorit! En byxdress med finaste överdelen o så klart urringad rygg. Blir att sy en liknande långklänning någongång.
favo
mmm
Under pausen gick vi ut i det finfina vädret
ute
Borås har sina vackra platser
fint
Godis från en av alla montrar
godis
Jag hade fiskbensfläta som här på bilden hade gjort sitt o så hade jag färg på mig för en gång skull!
fiskben
Under dagen gick vi o kolla på allas montrar bland annat från alla designer men även från annat folk. Här är det en tjej som har använt andra material än hedeligt tyg som bla rödplast som klänningen längst in är gjort av, gummiduk ni vet sånna där dukar man har till barn som hon sytt ett par shorts av, papperskjol o en tovad kappa (sjukt bra gjort)
cool
Snygga shorts
snygg
Tänk tiden det borde ha tagit för att sy klänningen som den liggande dockan har på sig
klänning
Pälsshorts
päls
klänning
Den snygga kappan som även var med på visningen
kappa
Fina värmeljushållare, dålig bild men de är en av mina favorithundraser Fransk bulldag
ljus
Sedan dog min kamera men vi bland annat såg förra årets vinnare av Show up Fashion Award o hennes vinter kollektion av märket Cover. Så lite mingel denna dag också o idag bjöds de på mousserande vin (så klart) o laxtunnbrödsrulle, kex med ost o soppa. Gott.
Erik Hassle spelade på kvällen, vilket röst den killen har alltså
hassle
Kvällen slutade med en drink på X&Y o bussen hem. Idag blir det en lugnare dag så vi flickor ska först ta en runda på några secondhandaffärer sen ikväll blir de att bland annat se Bella&bastian visning (det var hon som sytt den sjukt snygga byxdressen ) o Gunilla Pontén.

Dag1

Så var första dagen av 4 avklarad o det var väl sådär. Tråkiga kläder förrutom enstaka plagg, försäljning av banbrytande unga designer var inte så banbrytande  vad jag tyckte iaf. Det bästa av kvällen var klart dj:arna, de spelade hur bra musik hela kvällen. Hoppas de spelar hela veckan. En annan sak som var bra var konstnären Shai Dahan, fin fina tavlor skulle passa såååå bra här hemma!
Första stoppet vart utanför JOEL, SVEA visning med livemusik. Man såg inget, bara modellernas frisyrer så vi gick efter en kort stund vidare till Auto 7H hallen.
svea
Steffie hade rosa skor på sig
rosa
Jag är svart o tråkig o ja mina fötter klarade inte av att gå i högklackat så länge så det vart skobyte rätt så snabbt
svart
Det bjöds på bubbelvin o fin dessert, uppskattades väldigt mycket
mingel
Hästar o dalahästar! Fint, finns mer fint på denna sida
konst
Jag säger ju det DALARNA överallt
dalarna
Gina tricot visning
gina
gina
Dulo mannekängade på FACEs visning
face
Vinterns måsteköp, en stor lurvig, mysig mössa
köp
Nelly
ne
Snyggaste ryggen med djup urrigning med smala kedjor, synd att de vart en dålig bild.
rygg
Nice
nice
nice
De var även visning av Esmeralda o Provrummet. Imorgon blir de långdag med start redan kl14 så även imorgon ska forna HMs chefdesigner Margareta van den Bosch ha en föreläsning, blir nog intressant.

Fashiondays invigning

Som vanligt bär jag helsvart, för ovanlighetens skull bär jag tightlinne o har klackar under fötterna.  Se hur detta kommer gå.
e

Globen

Undra om man ska inköpa sig en biljett o gå på Tiësto Club Life den 17:e december? Kommer nog bli en hejdundrande kväll.

Eller Rihanna den 1-2:a november skulle inte va så fel de heller..

Sista myset

Ikväll blir jag själv igen, hade de inte varit Fashiondays denna vecka i Borås så hade jag åkt med honom hem, har ledigt resten av veckan. Men men det roligaste som händer i Borås börjar imorgon o man måste ju va med när de väl händer något i denna stad, typiskt att de ska krocka när man väl har en tillräkligt stort glapp för att åka hem på. Jaja de kommer fler tillfällen! Nu till den svåra biten, vad ska man ha på sig alla dessa dagar med alla fina fashionistor omkring sig? Öh

Du borde köpa dig en tyrolerhatt

Så vart det ännu en helg i Göteborg, har varit där varje helg förrutm en då familjen var här nere.

Jag o Daniel for till liseberg på lördagen vi försov oss till ett så de var ju bara att skynda sig upp för att få några timmar på liseberg. Sedan åkte vii hem till Kevin o Amanda som hade förfest som slutade med att vi hängde med ut o även sov där, stanna hela söndagen o åt parmiddag på kvällen. Daniel som skulle åkt hem igår egentligen hade inte köpt sig någe tågbiljett o när han väl skulle göra det var ALLA slut så nu stannar han tills imorgon ist, till min stora lycka!
Turolerhatt med öl o en jäger, även så dagens outfit
Daaniel
evy
Mmmmh en alldels underbar schnitzel!
snitzel
En av alla gånger vi stog i Balderkön, älskar balder!
hatt
Pusskalas på bussen påväg in till stan
joni tilda
kevin amanda
dej

Frebradag

Äntligen fredag o om exakt 3timmar kommer Daniel om Sj håller tiderna!!!

Förra fredagen var jag o Malle kineser
Så att de är fredag är fint o finare blir det även att både lön o CSN har kommit. Tror detta kommer bli en väldigt bra fredag!

JAAA

Monki har börjat med webbshop!!

I mitt hus

ja
Källa: Design Shimmer

Jackpott

Storhandling idag så att jag har mkt gott att bjuda på när Daniel kommer imorgon. När jag går på älskade ica maxi så uppenbarar sig en syn av den goda arten, extra billigt naturgodis (dock redan förpackade)! Fick lov att köpa hem mig några sorter som vart nästan 1,2 kg! Mkt gott  o mkt bra pris
mmmmmmmmmmm
En annan grej som är gott är attt jag nu äntligen har mjölk hemma igen o kan avnjuta mig av en god kopp kaffe precis nu. Gööööööööööööööööööööööööööööööööööööött

Ons

Långdag i skolan, 8.30 till 16.30. Första halvan hade vi kreativaövningar, bland annat skulle man skriva en lista på 100 saker man gillar/älskar (68% på min lista var matrelaterat), lista tre talanger man har o även lista tre saker man skulle vilja bli bättre på. Sjukt svårt det där med att komma på ens talanger men efter lite gno i hjärnverksamheten så skrev jag ner att mina talanger är hemekonomi (sjukt koll på min ekonomi, skrivit kassabok i närmare 5år o gör sisodär en budget per vecka), chilla (kan konsten att inte göra något) o så sista punkten mitt lokalsinne som vissa har olika uppfattningar om det men det är bra de som inte har förstått de än (typ Daniel). Saker jag skulle vilja bli bättre på är självklara: självdisiplin, höra av mig till nära o kära mer o så bli bättre på språk.

Efter lunch o kaffe med veckans kaka hade vi trikåteknik, mina favoföreläsningar förtillfället, vi sitter o rullar av garn på trikåvaror o ritar rapporter, skittråkigt enligt vissa kul enligt mig. Så har vi också roligaste läraren, lite halv tokig o virrig med Boråsdialekt med inslag av göteborska.
make a gif online

Regn

Så mkt att göra men vad gör jag? Ligger i soffan o kollar på mysfilmer o dricker te o längtar tills fredag!

En långhelg i Göteborg

Det vart att jag stannade i Göteborg över hela helgen, kunde ju inte slita mig! Fredagen började hemma hos Malle med terasshäng o förfest som sedan tog oss till Stora o så Donken som nattamat såklart. När vi gick hem sedan så stannande vi vid en dam som spelade folkmusik med bland annat Äppelbo gånglåt, gissa om jag fick hemlängtan! Lördagen gjorde vi inte mkt knyck, låg mestadelen av tiden förutom 3 ggr när vi skulle ut o köpa mat, frukost + coca cola, pizza o så italiensk pasta. Förlåt min lilla mage. Söndagen tog vi oss ut  på riktigt o åt brunch på Linnés, gick på museum o shoppade. Innan jag for hem till Borås igen hann vi med kladdkaka o Idol. Fint!
utsikt
klotter
stora
hos malle
pasta agli
brunch
alle

Solen skiner i Borås

Sällan man sett den det senaste så man var ju tvungen att ta en promenad, fast världens träningsvärk i låren efter bodybalancen i onsdag + skavsår.
fint
fint

Tadaa

hey
hey
hey
Igår vart det en öl, en cider o så lite smakprov på drinken jag ska blanda ikväll, helt ok men jag tror jag kommer få ett stört sockerkick ikväll, kan va bra iförsig för jag har alltid en tendens att somna under fester. Vi var en sväng på x&y även denna torsdag dock var jag där i 40min o sedan åkte jag hem o la mig i skönsängen. Idag ska jag till Götlaborg, jippi o om exakt EN vecka är Daniel här!

Peppar!

Till helgen kommer jag få umgås med några Borlängetöser o några töser till för den delen, längtar! Tror jag ska ställa rödvinet på hyllan för denna gång o ist köra på drinkar för en gång skull, frågan är bara vad som ska få blandas i mitt glas?

Gårkvällens projekt

Bröd med ajvar relish o oliver
brrrrrrröd

NU!

Ett av minna favorit program Landet brunsås

Energidryck o snus

e
Är vad fick idag på föreläsningen om surfkulturen, nikotinfrisnuuus o med en massa vitaminer o som luktar lakris. Huhuhurra
Vi fick även bland annat se denna lilla kortfilm om longboardåkande tjejer från Madrid, hur härligt ser inte det ut?!!!!!!!!!

Grattis Morfar, 85 idag!

morfar

Säg hej till publiken

Varför ska helger gå så fort? Vi har haft fullt schema hela helgen med en massa fix o skruvande (Vad fiiiint jag har fått det nu i mitt lilla hem) middag o firat morfar.  Jag vill att min familj ska vara nära jämt, då mår jag som bäst. Imorgon börjar en ny vecka o om två veckor kommer Daniel, oj vad jag längtar! Hoppas dagarna går fort o imorgon ska jag sätta guldkant på vardagen o äta smörgåstårta till lunch, tack mormor för matlådan.

Likt prinsessan på ärten

evy

Flickorna på skäret

Om du nästa sommar befinner dig i skåneland o har en eftermiddag över o har några kronor över så ska du åka till Flickorna Lundgren på Skäret. Värd alla kronor o minuter man är där!
ey
inne
flickor
fika
kaffe
vatten
flickorna
vaniljhjärta
famili
gris
trädgård
stekpanna
hus
trädgård
hus
inn
De serverar inte läsk, nej de gör sin egna lemonad, fantastiskt! Sen att man får sitt kaffe i en kopparkanna är ju så fint o gott!

Fre dag

Igår vart det rött vin, kladdig kladdkaka med mye grädde o årets premiär av X&Y som var helt ok, sjukt mkt folk som man knappt kunde röra sig. Natten avslutades med en vitlökskebab o ett avsnitt av sexandthecity.  Ikväll kommer familjen ner hit! IIHHH

Lunch

maaaaaaaat
Sitter här o äter mina egnagjorda chicken nuggets, skit goda vart de! Panerade med sesamfrön o tillsammans med min förtillfället favo sås mango chutney/gräddfil, mumma!

Innan sommarlovet var slut..

Så var jag bland annat i Helsingborg, över sundet en dag o promenerade på Dansk mark köpte spriiit. dock köpte jag inget, släktträff i Nyckelbo, fika på flickorna på skäret o Ullared.
mamma
cykel
Fikatime
fika
hav
Dotter o mor
evy & mammi
Mormor med vinet
mormor
Moster Mia med vinet
Mia
Mamma o Mia med vinet
Mamma & Mia
Skrattkalas
moster mormor mammi
Fina hästen på Skäret
Häst
Vi åkte till Ullared o hyrde en stuga för en natt.
Full bil efter en dag på Ullared
full bil
Flickorna på skäret kommer i ett annat inlägg, det är de värda, mysigaste o finaste fiket jag vart på!

Sooooooooooooocker

AAH sockerkick efter allt för många suragummin!!! Har precis skurat hela köket, bra med sockerkick ibland!

Decoupage

Jag skulle vilja testa decoupage, när man limmar/lackar ett föremål med tunt papper. Vad jag ska göra vet jag inte än.

stol

Hey lovers!

Ligger o chiillar i min soffa o nyss tittat på VM genomdraget, älskar att titta på friidrott! Jag tror jag har lagat något sagolikt som ligger i min ugn o ska mojsa sig, Italiensk fisk med bland annat pesto som en av alla fantastiska ingredienser. Imorgon får jag veta om jag lyckas, nu ikväll fick de bli knäckemacka med basturökt skinka, inte så fel de heller. Igår var vi ut i Borås, först tänkt till X & Y men som vanligt har vi otur med det stället o igår var det stängt så klart, snooooopet. Får se om det blir på torsdag, tredje gången gilt.  Så ist gick vi till Vimmel som var smockat o fiiiiint. Träffade hur många trevliga människor som helst, alla man växlade ord med var glada, positiva o trevliga, kul med en sån kväll. Jag träffade även en av Lindex reklamare, att man inte har ett jäkla visitkort att ge bort vid sånna tillfällen, måste fixas! Kvällen/natten/morgonen slutade i Göteborg, inte planerat alls. Idag har vi fått frukost likt hotell o tittat på film i Matildas o Oskars stukatyr o kalkelugns lägenhet. Ögongodis.
myyyyyyyys
Matilda
ugn min matta
tak
Nu måste jag finna mig en massa surfer bilder o även börja klura ut någon bra affärsidé, det enda jag tänker på är Hawaiii.
Natti

Ung cancer


Glassigt

Vart en glass efter skolan idag. Förmodligen årets sista mjukglass o denna körde jag med jordgubb o apelsin smak, muuuumma! Så har jag även köpt mig en ny parfym, äntligen! Musk så klart (det är jag o damerna), de är ju lite min grej. Hade en för flera år sedan som de sedan slutade tillverka (!!!?) o sen dess har jag inte riktigt funnit mig någon ny som jag gillat skarpt. Så hoppas att denna nya ska bli min vän.
Ikväll blir det surffilm, vi ska jobba med surfkultur under hösten så det är ju bara att sätta sig o söka på ett flertal filmer o förhoppningsvis få inspiration o info om denna värld.
mmmm

Fredag igen

Ah har världens träningsvärk! Nu kör vi stenhårt!

Glass

Nästa sommar vill jag åka till Söderköping o äta gigantiska glassar o sitta vid Göta kanal.
glass

RSS 2.0