brum brum

idag har jag varit duktigt. åkte in till falun på ett jympa pass, det var tillome medel puls. gissa om jag var trött efteråt! har lagat mat  idag också. min favvo: potatismos, citronbitare/fiskpinnar och dillsås! + ketchup. finns det något godare?!!! 
     efter jympan for jag tillbaks till blge, gick förbi donken för att se om jag fick syn på elina, det fick jag efter en liten stund. konstigt det känns att hon jobbbar där nu. jag får vänja mig ;). det såg ut som att det gick bra iaf.     träffade frida, jenny o marit också där. lika kul att se dem. blir inte så ofta nu förtiden. gick till willys köpte naturgodis, mumma! sedan så fick jag åka med frida i saaben! ha vad konstigt det känns, vi som var så små nyss!  for hem till jenny en sväng, sedan körde frida mig hem. åååh har så stor lust nu attt ta körkort, fan, jag måste skärpa mig nu å köra järnet!      kvällen spenderades med lets dance o tacogratäng :D me like!!  imorgon blir det jobb, inge lust, el jo kanske lite, men bara lite ;) ska jobba söndag också.. ooh no. men jag har varit nästan ledig hela lovet så.. ärsh

vi hörs!

tjoho

jag klarade det :D glad glad glad. nu är en sak ur världen. frida klarde uppkörningen också idag, grattis friiiday :D
har tänkt om man ska ändra utseendet på bloggen lite. vintern är ju över snart o behöver lite lyft till våren, nya ljusa färger kanske. orka bara att ändra allt.. nix.
    nej, snart ska jag sticka iväg till stallet, har inte ridit typ på år å dar känns det som, en sak kan jag säga, varning för träningsvärk imorgon å på lördag.

image129

föresten

kolla skorna, speciellt den närmsta skon i glas med godis i

image126

image127

sthlm

nejnej nej. ursh vad jag hatar blogg.se nu. efter att skrivit ett långt inlägg så cp sig hela grejen när man ska lägga upp. åååh. orkar inte skriva samma sak igen. det jag ville meddela om var att nu så har man gjort lovets hjödpunkt, stockholm med mamma o emelie. vi har gått, gått, gått o gått. tur att jag tog mina dundersköna vita skor idag, har inte haft något ont eller så i benen/fötterna. el så kanske man är vältränad (?), kanske.. 
         ja, dagen har varit en mkt trevlig dag, en dag som man behöver ibland, sätta lite guld på vardagen helt enkelt.  har varit i ex kairo bazar, en liten, o då menar jag en pytte liten affär med orientaliska ting. när vi tre stog inne var affären typ fulll:). ja denna lilla affär hade vi gått genom hela södern för, kändes som minst 6km. sedan var det bara att promenera tillbaks. men tur gick vi en annan väg som kändes mkt kortare.
      på andra sidan av ön gick vi in på american app.. o bikbok. vilken rolig affär A.A var, musiken var helt, personalen var helt o kläderna var helt, jag vet inte hur jag ska skriva, uppskruvat till max (positivt) (?!?) men en rolig o skön affär. ja jusst ja, vi gick förbi gina tricot också. skiiiiiiiiiiiiiiiiiiit stoooooooooooort, typ 200 ggr större än här hemma o med två våningar, el ja iaf 20 ggr större..
     ja, vi fortsatte att ströva omkring, fika o äta lunch. emelie hittade en skinn jacka också, tänkte nästan köpa en också, i mörkbrun skit snygg, menjag använder ju knappt den jag har nu så.. 
     topshop, monki ++ en hel till. gick in på skopunkten också, hittade mina vita skor där, 50 kr dyrare, haha. borta bra men hemma bäst.


image125image121
på tåget till sthlm. köpte lite mat. mamma som dricker kaffe o emelie som skakar juice (?). var är fokus på kameran kan man undra. hm..

image122


vad jag fick hem:

två rock t-shirtar, klänning från gina t(finns hemma också :P) o två par skor från topshop.

imorgon el idag blir det fört bowling med mamma o thom, kina mat efter det. resten av dagen blir att spendera på körskolan o läsa teori. snart smäller det!

nej kl rusar iväg som alltid o jag känner hur dålig min svenska är, kan ju knappt stava längre. jaja
natti

hur man kan måla

kul video om hur man kan måla :P



soooooocker

igår hade jag nytt rekord för unika besökare på bloggen, kul :) idag har jag jobbat, jobbade bara 3 ½h så det var riktigt skönt. men men mitt öga (el rättare sagt mitt ögonlock) var uppsvullet än, så det såg nästan ut som de hade slagit mig el nåt. haha, hoppas det går ner snart.  har läst teoriboken också, två kapitel.. har typ bara 8 kap kvar..     nu har man ätit mkt mat o alldeles för mkt godis, så man börjar känna sig lite äklig. fick i påskpresent av mamma ett långt linne i en härlig röd/orange färg o av pappa fick jag en lotto, keno och travsedel. tyvärr vann jag ingeting på något. men jag är glad ändå.   nu så har jag o mamma prickat av alla platserna på kartan var vi ska gå, det vart en ganska så lång tur, men ärsh, vi orkar nog annars får vi väl ta tunnelbanan :D. resten av denna kväll blir att titta på bingolotto, äta resten av allt godis och dricka te.

image119


c yaa

fredag, men känns som söndag..

soltorgsfest igår, det vart en trevlig kväll. träffade flera personer som jag inte träffat på länge. kul var det också att de hade festen i tenoren. har aldrig varit där, förutom en enstaka gång å ätit lunch buffe. emelie hade fixad o donat en förfest, i lokal o allt. när jag sedan vaknade idag hemma hos sebastian hade högra ögonlocket svullnat upp, har nog fått en vagel innanför ögonlocket el nåt. aj, ömar gör det än..    
      själva torsdagen innebar matte plugg och matte plugg. sedan efter det vart det skriva klart reportaget för svenskan o samhällskunskapen. så  det vart enu en dag man kom hem sent. suck.!
      förengångskulle så hade jag inte någon ridning innan fest, så jaga hade lång tid attt göra ordning allt på, trodde jag då. men så blidde det inte. för jag satt minst en timme vid datan o försökte spara reportaget på datan, som bara försvann o jag fann det inte nånstans. så det sluta med att jag satt o grätt framför data och slog någon tröja på sängen av ilska. tro det eller ej, kan ha världens temprament. tillslut fick jag spara filen genom pdf fil o skicka in i arbetsboxen. hm.. fan jävla skit grej, sedan så fick jag som vanligt då skynda mig med allt o sedan åka ner till emeile.
      o ja så kom mina teoriböcker också igår, har innan haft ett par gamla böcker. bra att få sina teoriböcker en vecka innan, men men. nu blir det att sten plugga. kommer nog inte ha så mkt att göra ändå under lovet, förutom att jobba några dagar o åka till sthlm en dag.. 
    sedan idag, när jag kom hem gjorde jag köttbullar i stora last tills i morgon, gott med påsk mat. köttbullar är ju min grej att fixa i familjen.


nej nu ska jag nog gå å lägga mig, har mkt att fundera över..

FN

image117
jag som livvakt åt Kina under FN-rollspelet.

nu så. nu har jag äntligen köpt mitt armband. men jag var lite osäker om jag skulle köpa det el ej. snåla jag! så skulle jag köpa el iaf prova en massa grejer jag hade sett tidigare på gina tricot. men så klart så var min strl slut på alla tre plaggen. otur!! de kanske får in mer senare, hoppas.   köpte en luvtröja på cubus också, mys mys..  o sedankommer mamma hem med en ny kjol som hon köpt på rea, som jag har tittat på förut men inte köpt och sedan inte fanns i min strl. synd att jag inte kan låna kjol av mamma, våra rumpor är inte i samma stuck precis..   nej nu ska jag nog hoppa in i dushen å sedan sova lite. sista skoldagen imorgon, sedan ett sköööönt lov. blir matte plugg imorgon så att jag kommer storkna, men det måste göras. ska sedan på kvällen gå på soltorgsfesten som ska vara på tenoren. kul med lite nya platser.

c yaaa

armband

image116
ormarmband, blide inget kupolen igår, men idag blir det, så idag ska jag nog köpa armbandet :). denna på bilden är ju från cocco.se, men det finns en snar lik på glitter för ett bättre pris o så är den i "silver". jag är mer en "silver" människa än "guld".

klockan är över sex..

haha! just nu sitter jag i skolan, länge sedan man var så här länge kvar..  idag har jag varit med i FN-rollspelet som livakt åt kina. pasker, headset, pass och så klart pilotbrillor på :P   ska vänta här en liten stund till, kan ju lika gärna vänta på mamma å slippa ta bussen hem. kanske det blir en sväng til kupolen också. ska nog köpa ett armband jag såg för några dagar sedan på glitter, snyyyyyyyyyyygght, är format som en orm typ.  nej nu måste jag försöka skriva lite på mitt reportage om FN-rollspelet, men huhu vad svårt det är. jag är ingen skriv människa precis, inget som passar mig. det värsta med hela grejen är att samhällskunskapen är med i ett litet hörn av arbetet o jag måste värkligen skriva ett skita bra arbete för att få det betyg jag är så nära att få. det känns ju inge bättre då. 

image115

buhu!


planerat..

nnu har jag tittat å målat prickar över alla gator o affärer jag vill gå in på under sthlm vistelsen. jag är nog egentligen världens kontrollfreak, jag vill alltid planera, skriva och måla en massa grejs innan avfärd och ha allt planerat o klart, struktierat o snyggt. inte en massa oklarheter  :)      idag har jag gjort några av punkterna men icke allt som stog på min lilla lista. åkte en sväng med pappa o fotograferade lite runt om i borlänge. synd att allt är så fruktansvärt fullt nu under början av våren, allt är typ skitit o grått.  sen så har jag läst lite teori, and thats it. men jag ska vara hemma under hela förmiddagen imorgon så då tänkte jag att jag kan städa o räkna matte. ursha säger jag bara.
image114
har tittat lite på tv också, såklart. ett av mina favvo pragram just nu är hela&rena. sen så tittade jag på ett tatoo program, LA någontining hette det. har jätte lust att tatuera mig, har blivit lite smittad av elina :) men men kanske inte som denna bild, nåt mkt mkt mindre..      + parlamentet har börjat igen, 19 säsongen nu, o jag som upptäkte det i höstast.

nej, nu rusar kl igen. natti natti

ledig söndag

men har en hel del grejer jag måste göra;

städa mitt rum!!
ut o fotografera
räkna matte/hemprov
läsa teori


ska kanske sätta i mitt löshår ikväll också, får se bara om färgerna passar in till min hårfärg nu efter vintern..

image113

:)

jaha. torsdags kvällen vart lyckad till toppen. mkt folk,  men typ bara 20% från falufri? men det gjorde inget, träffade min gamla konfirmations vän som jag inte sett sen då tror jag + en tjej i ridgruppen, kul :D  å jag är vart glad över att det var mkt folk, tänkte att de skulle bli som förra, då det inte var så himlans mkt folk.      linn elina var hemma hos mig innan å drack o åt kex, vindruvor,  chips och ost. gott! sen vart det bussen till flamingo o lite dans.   fredagen vart en mysbysbyxadag, for till centrum vid halv 12 å träffade elina där, sedan åkte vi direkt till maten. vi hade tänkt att räkna lite matte men det blidde inget utav det. men vi städade lite på rummet å sen for jag vidare till jobbet.  segt segt, men tur så jobbade jag bara 2 ½ timme. fick sluta lite tidigare så då gick jag lite på kupolen medan jag väntade på mamma. vad mkt fiiiint de hade på gina tricot nu hittade massvis med grejs jag vill ha. ska tänka över lite först om jag ska köpa det nu el vänta tills efter sthlm.. vi får se :)         lördag idag. har bara jobbat idag å jag är skiit trött, både trött i kroppen å i jobbet. arbetskamraterna säger jag bara, det gör så att man vill fortsätta jobba.  melodifestivalen är över nu, vad ska jag säga, en bra låt, men min favvo var nog allt sibels låt, har nog gåshud än tror jag.    ja nu sitter jag här på min röda bar stol å lyssnar på gamla abba hits. snart ska jag nog bädda ner mig. imorgon blir det att plugga på. vi ses!

image111

image112
linn med A & K

ikväll blir det festii

som sagt ikväll blir det att festa lite, var ett tag sedan faktist..

image110
förfest med elina o linn


mittbena

idag har jag min skinnjacka till skolan :) för första gången, lite blåsigt idag men det var 4+ när jag gick hemifrån så då fick den hänga med. har varit duktig idag, har gymat innan skolan, måste ju använda friskiskortet lite.  tänkte jag skulle förbi körskolan lite sedan efter skolan o plugga lite teori, måste köra hårt nu med det.  nej, nu ska jag kila iväg till bildsalen. c ya!


hår

oj oj då! råkade igår att publicera min fina vill ha lista, som inte var meningen. måste ha råkat trycka på publicera knappen. jaja, ni som hann läsa fick ju se en gnyta av vad jag letar efter. smart som man är glömde jag att spara innan jag tog bort inlägget, så nu blir det att leta upp alla addreser igen. umh. .   idag har jag varit på körskolan. gjorde två testprover o fick 18 fel!! känns inte så bra med tanke på att jag ska göra det riktiga teoriprovet om ca 2 veckor!! det blir till attt plugga på.                

image109
jeans jacka som jag vill ha, en ljus liten sak..



jag funderar på om jag ska sätta i mitt löshår igen.. hm..  el om jag ska vänta..

veckan slut

skiiiit vad jobbigt det var att jobba idag. när jag äntligen kom hem tog jag  mig en ipren o en banan o sedan gick jag raka vägen till mitt rum, till min sköna säng. men nu efter att ha först vilat o sedn satt mig vid datan för att först träna körkortsteori o sen tittat runt o lyssnat på musik, så nu är jag på skit bra humör :D. marilyn manson är det som gäller ikväll, han har en hel del skit bra låtar faktist. o är man på så bra humör passade jag på att prova linnet jag köpte igår, orkade inte prova det i affärn igår. får se om jag kan ha det kanske till min svarta kjol på falufrifesten. 

image108
gina tricot, små blomigt o vårigt :D


måste bara tipsa om en roligt program jag såg idag på tv6, hel&ren tor jag det hette. jätte roligt!

oj då

har inte skrivit så mkt under de sista dagarna, men det känns som man ska lägga bloggen lite åt sidan de kommande dagarna/veckorna. får se hur det blir med det.     idag ska jag först jobba, efter det tänkte jag gå på kupolen lite för att se om man hittar något till torsdagen. vill ha ett par svarta, tunna, skin skor/ballerina o så vill jag ha en svart lite större t-shirt.. å så en massa andra saker också, men ska försöka att inte köpa så mkt under mars månad utan vänta tills jag åker till sthlm + att  jag under januari o februari spenderade mkt pengar efter att räknat ihop allt i kassaboken :S.. .  nej nu ska jag gå å äta frukost bye bye!

påsklovet

ja så har man bokat teoriprovet då. torsdag den 27 mars :D så hela påsklovet blir att tillbringa med teoriboken.

K.P.B

ja just ja! skrev inge inlägg igår, men jag måste ju gratta karl-petter i efterskott! 25 år igår :)

image105

bertiil

lisa bad mig att jag skulle ta några kort på bertil

image101        

  image103           image102       



image104



over and out!

surt

fint väder idag. när jag satte mig på bussen så var den nästan hel tom, skönt tänkte jag. kom på några personer efter några busshållsplatser. å vad bra, tänkte jag, nu hinenr jag ju ta falubussen från jax :) men min lycka avbröts snabbt för efter ett tag hoppade en hel dagisgrupp o busshållsplatsen efter en till grupp med dagisbarn. å nooooo. missade så klar falubussen från jax o där gick det på en hel jäkla klass. busse stog där typ 10 min. sen när man kom fram till centrum hade jag så klart missat falubussen. å så klart var den andra falubussen 10min försenad! åhhhhhhhhh! å medans jag stog där å väntade på bussen så kom den andra skrbussen, då kunde jag lika gärna kunnat tagit den.. suuuuuurt.

om något helt annat, idag ska jag klippa mig :) sedan efter det ska jag nog åka å äta på donken, muuums!

todelouuu

bu

har inge speciellt att skriva om... hm. nu har jag valt vilka kurser jag ska läsa till 3:an. det blidde svenska C, samhällskunskap B, bild el form fdj, kultur & idéhistoria, företagsekonomi med UF inriktning och smågföretagande med UF inr.. får se bara att allt blir som man hade tänkt sig. igår kom min bror upp hit å hälsade på, kul med lite besök utav honom :)  idag har inte hänt så mkt, bara jobbat, jag tillome jobbade över en stund. ska jobba igen imorgon, 9h, känns inte så skönt precis.. man får tänka på pengarna. pengar pengar!!  har lust att åka bort till någon annan stad för att handla, kupolen är ju inte så rolig precis.         på måndag är det skola igen o då sparkas fysik o kemin igång igen, fyyy! tänk vad skönt det hade varit om vi hade läst klart de kurseran i höstast! falufri är bäst på att förlänga o inte gå efter planeringen.. hm.. inte! nejnu ska jag gå å kolla lite på postmiljonären, filuren som sitter i heta stolen har kommit väldigt lång. sedan efter det blir det klart melodifesivalen, hoppas den där låten dyker upp nu, annars är det kööört!

hej hopp!

vet ni vad planteringsjord heter på finska föresten?
kukkaumulta                    :D haha

RSS 2.0