Bubbel!

Behövde komma iväg för ett tag och vad passade inte bättre med ledig helg att fly till fina Uppsala och fira att fina Erika och Krille har blivit med lägenhet i Borläge!! Därmed blir Erika även hon Borlängebo inom kort! Det vart promenader, njuta i solen, härlig middag med härligt uppis-folk, fika med Matilda, balkonghäng och få umgås med bästa Erika. 





 

Pantone



Ifall man inte hade kunnat välja färg till köket... 

So true

T-rex skicka en bild i dag:
Så sant!

Vi va och vandra i måndags

Vad passar inte bättre än en liten vandring uppför djurmoklack efter allt för mycket mat och godis som har förtärts under påsk. Så det gjorde vi i måndags! Men vi parkerade så pass nära skylten till stigen så vi missade den och detta relaterade 1timmes extra vandring. Det vart verkligen genom mossa, upp för berg och inga stigar på vissa ställen. Kan säga att maten vart extra god på toppen! Tillslut fann vi utsiktsplatsen och när vi väl skulle vandra hem och tog rätt väg gick vandringen på enbart 20minuter! 

Sedan fylldes dagen med häng vid ångbåtsbryggan, lek och tjo med hästarna och avslutades med sallad vid älvrundan. Allt med solen skinades på oss. Våren gör en gott!










Boendefrågan...

Varför finns det inga lägenheter som denna i Borlänge för samma rimliga pris....
 
 

Spending My time

Igår åkte vi till Falun, käka Kina, satt på pub, träffa nya bekantskaper och visa sjöng karaoke. Skönt att lämna staden för en stund, behövligt. 

Idag ledig och en enda sak uppskrivet på agendan: rida. Ska rida inför en instruktör, maxa dressyren, två år sedan sist! Kul!



Fantastiskt




När stjärnor glittrar

Fint kollage som Frida gjorde efter vår toppdag i lördags då det var ski classic i Romme och vi var utklädda i 70-och 80-tals anda. Lovely day!
 

Kvällen är alldeles för fin

 

Nuet

Får inte glömma att njuta i stunden! För trots de små vardags bekymmer man har så är livet just nu väldigt bra! 
















Dagarna är fulla med roligheter och nu har jag lyxen att vara ledig hela fyra dagar och de fylls med ridning, nya bekantskaper, årets första kulglass, ski classic, födelsedagsfest, Romme alpins avskedsmiddag och en hel dag att bara få vara bakis, det är lyx det!

Stolen dance

 Sista passet idag på Romme Alpin... 
 

RSS 2.0