berliiiin

så var även min resa 2 avklarad o jag vart lite så där små kär i berlin. en sån cool blandning av slitna hus med fullt av graffitimålningar på, vackra renoverade gamla hus o så topp moderna höghus i glas. blandning i högsta grad, me like! + att det var sjuukt rent på gatorna, såg nog aldrig något skräp, förrutom någon spya där o var ;)  men det jag gillar nästan mest av att komma från sverige är att folk verkligen umgås på kvällarna, på resturanger o har bara trevligt, mitt i veckan.  myyysigt !

tunnelbana hit o dit, första dagen var vi duktiga o betalade, dock planka vi de andra dagarna
berlinelinagmu
en kväll gick vi förbi en affär med bara minicooper saker, från bilar till t-shirtar
minia
på horgatan med ett x antal horor käkade vi på en indiskresturange
imicka
på fredagen sov vi lite extra o missade frukosten så det fick bli stora o goa mackor till frukosten
fgågåkmk
h
kristins favobyggnad, tv-tornet
eljkringla
jag bland mina kvinnor
el
vi hade hoppats på att hitta en liten liten bit av muren iaf, tur så hittade vi en väldigt stor bit som var kvar av muren, någon km var den allt!
linng
berlin
kdrejk
klubben vi var på befann sig på 12:e våningen o jag skulle fota utsikten, men kristin reflekterades  i blixten o glaset, coolt
k
berlin har de coolaste brunnslocken jag har sett
b
linn o elina ville göra något som de bar med sig hem från berlin, efteer mkt snack om percing, tattuering så bestämde de sig för att fixa naglarna, någon förändring iaf ;)
linn
sista dagen, rummet lämnat o väskorna hämtat, regn i luften o åska på väg
lregn

bye berlin. men vi kommer ses igen! ♥

ps

lyckan är total! nu dampa esc2009 cd ner i brevlådan! hurra!

c yaa

påväg

nu är väskan packad igen! kl15 bär det av till skavsta o kl20 går planet till berlin :) ser inte så ljust ut på väderfronten bara, 15-17 grader o regn. men man får hoppas att de kanske ändrar sig lite till de bättre. igår vart jag föresten så otroligt sur o arg o även ledsen! man blir så besviken över något man verkligen har lagt så otroligt mkt tid på, som man sedan får veta att det inte var tillräkligt, att man skulle göra ännu mer! åååh just nu är jag såå otrolig glad att skolan är över, orkar inte ens ge den en tanke till, nej fyfan! haha men det finns en känsla av att jag vill ta mitt tredje fat, måla en stor gubbe som pekar fuckyou o ge, "här, detta har jag lärt mig, hej då". frestande tanke det där..  nej nu ska jag peppa mig inför berlin, tjoohohoho!

gh

rändajad

imorse när jag gick upp o slog på p3 var det hanna från falufri som pratade. hon vill visst bli regissör o önskade sig en the ark låt. nu ska jag snart iväg till skolan o redovisa mina kära små kurbitsfat som jag vet inte hur länge jag har hållit på med nu, men nu är det bara det sista kvar!

jag hoppas att när jag kommer hem att esc 2009 cd ligger i brevlådan så jag hinner ladda över dem på mp3 tills berlin. är fortfarande lite ledsen över att jag missade halva finalen o såg inte riktigt röstningen. en av alla mina favo (är många iår) är estland låt, urban symphony - rändajad, som kom på 6:e plats tror jag. hon ser ut som en mangafigur tycker jag :)

en bild säger mer än 1000 ord

emelie o marit

:(

vad snopet slut en resa kan få! efter en stund hemma upptäckte jag att min plånbok inte fanns i min väska! den har antagligen hoppat ur under incheckningen på gaten eller i flyplanet.. så körkort, bankkort o 60 euro åt helvete! gud vilken pepp man känner inför berlin resan nu då..  ojojoj

home

 så var man hemma efter en veckas hålligång på cypern! haha! det hände något varje dag kan man säga, bättre o sämre saker :) men nu när man tittar tillbaka så får man bara ett stooort leende på läpparna! det som var lite synd var att vi hamna i ett vääääldigt lugnt ställe, de var vi o gamlingarna, förrutom ett par enstaka småbarn. men tro inte att det var lungt under hela veckan. nej nej nej :) 

ska försöka att inte lägga ut aaaalla bilderna nu (de kommer bli svårt)

jag tror jag aldrig har gått så mkt på alrlanda som denna dag, vi gick tamigtusan hela tiden!
na

på flyget, frida startar med en öl
fri

mkt bad vid poolen vart det, marit o jag försökte göra handuksblöjor
ma

det vart en hel del bussturer till Ayia Naaaaaaaapaa
:)

taxi,taxi! mercedes limo, mmmh
efem

en kväll åkte vi in till oskars hotell o medan vi väntade på att han skulle sluta käkade vi lite (såklart ;)) denna middag kallade vi även för evys födelsedag. jag satt på kortändan o drack isthe
m

oskar o servitören sjunger karaoki, även jag o frida körde igenom the finalcountown, ps, nyktra!
o

vi åkte även in till sjävaste partyt, oskar guidade oss runt på massor av ställen o enligt mig var senior froog de coooooolaste baren jag någonsin sett, jaa de var mig det coooolaste jag vart på!
mmmm

ett annat ställe där det bara, bara, bara var svenskar, möte även en tjej som jag ridit med som nu jobbar där. grabbarnagrus heter stället som marit o emlelie dansar på borden
em ma:)

en annat coolt ställe, reaggy stället, som öppnade kl 4 o man fick gå ner för denna trappa ner till ett antal pooler o pubbar mitt i en liten dal ute, coolt
ro f

en kväll hamnade vi på stranden o fick uppleva en vacker soluppgång
s

relax på stranden
em

fest hos norrläningarna
em

en relax cat
ka

en kväll gjorde vi iordning ett par mackor, skar ner en melon och köpte lite ost o kex o vandrade upp för ett litet berg där en liten kyrka stog.
mee

båtturen vart inställd så vi bestämde för oss att vara lite kulturella o åkte med i en röd guidad busstur
b

evelina ♥ colada
a


e

marit fick fullpott o fångade allt ;)
hahaasdfg

sista stället för cypernresan vart mhmh cars, marits favvo ställe!
dfg


goodbye
e

jaha, då blir väl att börja ladda för berlin resan nu :D tjohojihooo

tanden är kvar

det vart inge tandborttagning idag. äta värktabletter i en vecka, blodsmak i munnen, kan ha smärta i några veckor, kan bli inflamerat, uppsvullet, så jag sa tack nej o frågade om jag kunde få en ny tid. 27 augusti vart det ist. cypern, berlin o studenten är räddad!


packningen är klar, mobilen laddad o esc ikväll! nu börjar man känna peppen! har ni hört förresten att Ryssland skickade upp ett antal plan o bombade bort regnmoln som skulle annars gå förbi hela esc kalaset. samma stil som kina gjorde när OS var. jag tänkte lite bara  ....studenten ;)

nu CYYYYYYYYPEEEEERN! c ya!

strand

postflickan

po
igår i stallet tog jag william i grimskaftet o emelie hoppa upp på triviant. sedan gick vi till den stora hagen o jag lekte instruktör, en väldigt dålig instruktör måste jag tillägga. efter en stund när jag är helt inne i att kolla på emelie så hör jag ett ljud. då tittar jag bak o jag ser inte william. då har han lagt sig rätt framför mina ben utan att jag ens märkt det! haha vilken syn, det är vid såna tillfällen man ska ha kamera! när han sedan stog upp tog jag hjälp av en dunk o skuttade upp på williams rygg, o det är fasiken inte något litet skutt det!   vilken härlig vårdag det var igår :)      idag har jag bara åkt till falun för att äta med elina, vi hittade föresten ett varsit par skor på myrorna, 40kr, det känns fint. mindre fint känns det att jag glömde lämna tillbaka en bok på biblioteket.. får försöka göra det innan el efter tandläkarbesöket i falun imorgon. äntligen har jag fått en tid att ta bort tanden, de skrev innan att jag kunde få en tid inom 12 månader, tur så fick jag den i god tid innan man blir 20 o måste betala. bara man inte får några biverkningar, det skulle ju vara så typiskt till cypern..



kvällens mat blir föresten panerad fisk, har aldrig panerat fisk förrut, ska bli intressant.


It´s Alright

nu så äntligen är mina målade kurbits klara, hållt på med de jäklarna sen i februari men idag målade jag den allra sista pricken! har tillome hunnit skriva all bakgrundsfakta om kurbitsens historia. skönt!             i flera nätter nu har jag drömt värsta bra drömmarna, så klart är det en massa värme, sommar, p&l, bruna ben, jeansshorts o en lila t-shirt har en del i drömmen. i natt var det även fest, cykletur och övernattningar, tillome en liten speciell samuraj var med ;)  när man har såna drömmar önskar  man sig att de verkligen händer irl. tur nog har jag redan haft en och annan sån dröm som slått in, så jag kanske får nöja mig med det.. nu är iaf levis shortsen avklippta och solkräm inköpt, ett steg närmare!

en låt man blir glad, glad, glad, glad av! Lost patrol o lisa miskovsky - Alright

tummen upp

spelningen igår var suuuper  o de hade bara valt superbra låtar, så kan det bli något annat än super då? ibland önskar jag att jag kunde spela något instrument el kunde sjunga, dock kan jag nu inte nåt av det. när jag för en gång skull vågar öppna munnen här hemma brukar pappa  fråga om han råkade kliva på mina tår. bra stöd ;)   sen efter spelningen körde jag hem o solen tittade fram genom de regnfulla molnen, vackert!                     

idag har jag fått vara fotograf åt en japansk turist o imorgon är det den första delfinalen i esc!

glass

glnu har jag inhandlat min bikini, dock köpte jag den varken från ålhens el lindex. nej ist köpte jag min på jc, jag som aldrig, aldrig handlar något där (senast var nog en skorta som jag skulle visst sy om.. hm det var några år sedan..), men inte idag, för idag vart det en bikini. såg även att de har börjat med rut mfl, kul tycker jag som gillar just deras kläder, måste tillägga att jag bar just en tunika från dem, sammanträffande!. men gladast blir nog min kära mor över rut mfl extra knäck på jc :)         jag o emelie köpte även en varsin mjukglass med tuttifruttiströsel, mumma! jag är ju så jäkla snygg när jag käkar glass också o det  verkligen syns på bilden ;) njutning i högsta grad!    sen var vi även en sväng el rättare sagt 2 ggr till maserhallen o kollade på streetbasketen o vattenryggbyn som vi inte riktigt förstog oss på. mötte även robert en stund, han var glad, det kändes bra :)  alltid roligt att se glada människor.

nu är även packningen nästan klar, känns bra!  så imorgon ska jag försöka skriva klart allt jag har i skolan o skicka in det i veckan o de 4 dagar jag är hemma mellan resorna. så imorgon blir det även en tur ner till stan o titta o lyssna på erikas spelning i wasabryggeriet. de ska bli skööööj o så får jag vara lite kulturell också, det gillas!


natti natttii

Aaaamazing

om vecka sitter jag o väntar i arlanda på planet som ska ta oss ner till cypern! el jag sitter iaf i en bild på väg till arlanda, el så sitter jag i arlanda, vet inte riktigt tiderna än ;) men det är bara en vecka kvar!!!!!!!!!!!!!!!

igår hörde jag denna låt i bilden när jag var på väg till stallet, som vanligt volymen på max! som erika säger, man hör när evelina kommer ;)

Kanye west - Amazing


bondebrännan sitter i

kiss

förengångs skull gick jag inte upp kl 12 idag, nej idag vart det några timmar kortare sömn. igår var jag o fika med erika, mysilipys o sedan provade jag även en bikini på ålhens. var förbi kupolen idag också o fann även en bikini på lindex, problemet är nu vilken ska man köpa? hm hm..       ikväll blir det hopplihopp, träningsverk imorgon kan jag lova! har inte ridit på två veckor nu.. jisses! var även o solade idag, o när jag hoppar ur solariument o kollar mig i spegeln så lyyyyyyyyyser min uuurfina bondebränna. tusan också, hoppas den försvinner till nästa solning.. haha annars blir de inge kul!   så har jag även hittat den finaste skortsdressen i mint, tyvärr finns den på bikbok som varken borlänge el falun har.. synd för mig

nu blir det mat igen!

kommer ni ihåg när jag jämt skrev vad jag skulle laga för mat på onsdagar? nu var det ett tag sen jag skrev något om det men jag måste tillägga att jag har lagat mat varje onsdag, vaaaaarje onsdag. så nu är det på tiden att jag börjar skriva igen tycker jag :)  så idag vart det lasagne. lasagne är jag inte helt hundra procentig vän med o förra gången jag gjorde lasagne, måste nog ha varit i högstadiet nån gång, så vart det bränd o sten hård. men ikväll vart den den saftig o god, tummen upp :)

vackert

amelie - pas si simple


en vacker liten bit som man får lyckokickar utav o man får sommarvärme känslor, tyckerjag iaf :)  för tillfälet håller jag på med mitt allra sista arbete i fek, att göra en budget för sin egna ekonomi, ett företags eller ens familj. jag gör en budget för framtiden, när man flyttat hemifrån, dåligt betalt jobb, handlar för mkt fint o går uta allt för ofta. undra var fröken kommer tycka ;) samtidigt som jag sitter här o lyssnar o skriver håller jag på att kamma ur mitt allt så slitna hår, de senaste dagarna har håret endast varit i två stora tovor, en på vardera sida. jag förstår inte ur det kan bli så jäkla tovit på en gång, kanske dags att klippa sig snart?


tjenixen

kanin

när jag flyttar sen här ifrån o bor i min ensamhet ska jag skaffa en liten liten hårig kanin som ska få hoppa runt i mitt boende hela dagarna. på kvällarna ska jag sitta i min soffa o klappa på den lilla kaninen, vad mysigt vi kommer att ha det ;)
 
kanin

hora din moldova

årets roligaste låttitel

back in town

nu är man hemma igen o kalllt som tusan var det. men det är ju inte långt kvar till cypern! snart så sitter man där i värmen o extra glad är jag att vi kommer vara nere när självaste esc finalen är, tänk att sitta på någon pub med en massa folk från olika länder o så esc på tv:n, vilen stämning!  längta längta! när man är borta förstår man vad som egentligen finns världe, känner mer nu att man måste åka bort från mitt kära borlänge, det finns ju så mkt mer!  jag hoppas att mina planer kommer att uppfyllas inom kort så löser det sig!   föresten så har jag vääärldens fulaste solbränna, en så kallad cykelbränna, alltså bondebränna, t-shirtbränna! haha!  o svider gör det med!   nej nu ska jag packa ner den bruna skinnjackan o försöka skicka iväg den imorgon. sen skaa jag försöka hoppa i säng, imorgon är det ju skola igen... suckilisuck

här kommer även lite bilder.  jag måste säga att mormor o morfar bor enligt mig på en av världens finaste platser, på en hur fin bondgård som helst med världens finaste utsikt o vacker ekskog som granne! mmmmmmmmmmm!

mamma
skog
mormor o morfar

RSS 2.0