hej

hej hej. fredag idag o det är en slappfredag. ska nog laga lite mat snart. blir nog citronbitare, potatismos o dillsås :D muuuuuuuuuums! har legat i sängen sedan halv ett å försökt greja lite på photoshop, men det går inge bra. idag ser det ut att bli som jag ville, att bara ta det lugnt å så. ikväll blir det letsdance så klart,, kanske sebastian kommer upp hit snart. får se.

trevliga dagar

torsdag kväll nu o jag är trött och seg.. kom hem för några timmar sedan från stallet, gick inte så bra, men men.. idag har jag variti falun (igen), hemma hos linn med lisa o elina. vi bastade o åt mat från tzatziki som jag o elina hade hämtat upp innan vi for hem till linn. en trevlig stund vi hade idag.   ja igår var man ute på krogen då för första gången. först blidde det lite förfest hemma hos sebastian, sedan gick vi in til stan. började med att gå inpå skrubben men där var det smockat med folk så vi stack därifrån snabbt. gick lite runt för att se var det var öppet men till slut hamnade vi på nyöppnade krogen The rockhouse. mysigt , ett ställe jag gärna går in till igen!  fick en röddrink av sebastian, vet inte vad den heter men den var jätte god iaf. ja där satt vi nog i en timme o åt nötter o ölkorv :)  sen gick vi ut till andra sidan gatan in till flamingo, mkt folk där. fick dansa av sig lite o sedan gick kl fort för efter en liten stund var kl 2, efter det vart det en koort efterfest hemma hos thomas. kom hem till sebastian vid 5 typ. så kort fattad av kvällen så var den mkt mkt trevlig! imorgon ska jag ha en riktig slapp dag. jag ska bara gå hemma o äta onyttigheter o kolla på film. har varit ute på något varje dag nu o lite lugn o ro måste man ju ha innan skolan börjar igen.

nej nu ska jag nog gå å lägga mig el tittta på några småroliga klipp på youtube.

c yaaaaaaaa


tjoosan

duktiga jag. åkte in till falun som jag sa o gick på jympapass. såå skönt efteråt. gick in till ålens å köpte kjolen med silverknappar och en skinväska!!! som jag har letat o så stog den där, rea o allt också, 100 kr bara :D  nej nu ska jag skynda mig, ska snart åka ner till sebastian.

c yaaaaa


hej då vår, välkommen tillbaka vinter

piss väder har det varit idag! igår trodde jag det var tid för våren att komma, men sen idag när man tittade ut genom fönstret så snö/regnar det för fullt. sedan under dagens gång vart det till big big ass snöflingor. stora som dasslock, som folk brukar säger.  en riktig bra dag att spendera på kupolen och det var precis det jag gjorde också, med emelie. började segt, hittade ingeting typ. men efter en stund hittade jag en skorta på jc, som jag ska sy lite så blir den perfekt, tur så var den på rea, annars hade jag aldrig köpt den. så köpte jag ett nagellack för 25kr bara. deet är orange, tetade det när jag kom hem, men det är fel nyans ser jag nu, jag vill ha lite mer ljusare/somrigare. men som dagt 25kr är inte så mkt att grina åt.    fikade på donken (såklart) de har fått in en massa nya fikabröd, köpte en morotskaka o varm oboy. morotskakan var skiiiiiiiiiiit god, mumma mums! såg en svartjeanskjol på ålens som jag inte testade, men var sugen. ska nog förbi dit en snabbis imorgon och testa, den är nog för lång i min smak, men man kanske kan sy upp den lite. kanske tillome blir så bra att jag kan ha den under kvällen sen :). tänkte jag ska åka förbi falun lite imorgon också, har lust att gå på ett lunchjympapass. onödigt att åka ända till falun kanske. men som sagt måste utnjytta friskiskortet, har bara använt det 4ggr sedan oktober och det går ur snart... de kanske har kjolen i falun också.?     nej nu borde jag försöka sova lite så att jag kommer upp imorgon och kan åka iväg  till falun. får se om det blir av.

c yaaaaaa


måndag o lov

har ni sett arlas reklam, med en dära mamman som pratar? såg den nyss på tv:n igen, när hon står i köket o pratar om sina barn, sin barndom och om att imitera kor.  ser ut som hon är påtänd av något starkt... hm..   dagen har spenderats först genom att vakna hemma hos sebastian, sedan jobb och en liten tur till stallet. red en sväng på william med maria på triviant, härligt väder, känns som vår, det ända (-) är all jäkla lera överallt, speciellt i lerbäcken hoho.   på tal om jobb innan, det är ju den 25:e idag, lööööööööön :)  inte för jag har så mkt penganöd nu men skönt att få lite klirr i kistan efter allt sliit o jobb som har varit dessa j*kla sista månaderna. ska ner till kupolen en sväng imorgon med emelie. ska försöka hitta något eller få några idéer iaf till onsdagskvällen :)  jippiiiey! nej nu har jag äntligen laddat ner en ny upplaga av virusprogram, tittat på alla kurserna jag funderar över så nu ska jag lämna datan lite och titta på tv. ska nog kolla lite på cityakuten, det programmet är topp of the line.. har typ funnits i hundra år, iaf 10år och är fortfarande riktigt bra, duktigt!  

hej svej, leverpastej!

klotter....

läste en artikel i tidningen idag om de vanligaste toaklottren i 5 av de störrsta gymnasieskolarna i Sverige:

1. knulla, fuck
2. älska
3. kuk, cock,balle
4. olika rasistiska slagord
5. fitta, cunt
6. bajs
7. sex
8. emo
9. hata
10. kiss

kul...?


hoho

hiiiiiii. såg ni mitt förra inlägg? februari-23 kl23.23         klockrent

lördagsfavvo

ja sa var den tredje delfinalen klar. vet inte riktigt vad jag tycker om låtarna, hela sändningen var lite lam ikväll tycker jag.    i famlijen så har vi en liten tradtion,  att varje person ska ha en middag var under melodifestivalen. ikväll var det min tur och som förrät blev det paté med gurka o så en röd sås/gelé som jag inte kommer ihåg vad den heter. till varmrätt vart det kyckling, currysås och ungstekta grönsaker till. efterrät chokladgratenerade bananer med mandelflan över, vanlijglass o pistagenötter. fint! fint        vad har annars hänt idag... har jobbat, tittat på älskade Iris på tv4+ o så typ inge mer. vad gör man igentligen på helgerna/fritiden?? känns som man inte gör någoting alls nu förtiden.. går iskolan, jobbar, rider, träffar sebastian ibland o så inge mer !!!ahh, nu får man ju nästan lite panik. men å andra sidan så hinner man inte göra så mkt under veckorna, dagarna går så fort. får hitta på en massa kul på lovet nu, gäller bara att komma på vad..

image100
grönsakerna innan de ska in i ugnen.


nej, nu ska jag titta runt lite på internet o sedan försöka sova lite. tråkig som man är. c yaaaaa

todelouuuoo

när  jag stog i busshållsplatsen i borlänge centrum, så gick det förbi en jätte liten tant. hon var nog knappt 1m lång och gick med rullator, söt. nu är jag klar med min bild från bilden på afrika kvinnan, får se hur jag gör med ramen bara..  ledig fredag idag, skönt det är, måste ta till vara. hade lite myspys med mig själv när jag kom hem efter skolan. tittade på  melonia, en av världens bästa tecknade filmer någonsin. fick dvd av bror min i present. mitt gamla videoband var väl genomtittat o älskat, så det gick knappt attt spela i videon längre. men nu har jag dvd:n :D. åt några araksbollar till och vildabär te med mkt mkt honung i. nej nu är det cirka en timme kvar till fredags underhållningen. heja mat tina å tony!! 


image98
min afrika kvinna äntligen klar :)

image99
älskade film !

oj,

det flyger 2 helikoptrar över skolan nu. 2 st !!

freeedag

fredag idag :D o nästa vecka är det looooooooooooooooooooooooooov. skönt det ska bli! får se vad som händer nu under lovet. vet att jag ska gå på krogen iaf, första gången. sen blir det väl lite jobb och en bastu dag med linn, elina o lisa.  ska väl försöka hitta på något med sebastian också, har ju inte träffat han på hela denna vecka + att det blir ju inget i helgen heller nu när han åker på festival till uppsala.     åH ja det är ju fredag o fredag = lets dance! nu vart jag glad

c yaaaaaaa

torsdag morgon

nu så sitter man i skolan igen, försöker läsa engelskatexten, förstår ingeting o så ska man komma på två frågor till det också.. men det känns som att hela grejen med engelskaseminariumena spelar ingen roll, onödigt, och imorgon är kursen slut (?)      idag blir det ridning :) har inte ridit på en vecka nu..

huvudstaden

image95

äntligen vara hemma där folk går i normal takt ;)    nej, det var skönt att komma bort för en liten stund. följde med pappa till sthlm, han skulle kolla upp sina händer igen o jag tänkte att jag kunde ju lika gärna göra honom lite sällskap. vi kom fram ungefär vid halv 12. alltså, tänk att övningsköra mitt i sthlm, jag skulle bli helt yr i huvudet med alla vägar, folk o bilar överallt, + att man vill ju kolla runt lite också. men kul att vara i huvudstaden, händer ju inte så ofta för mig, har varit där 6-7 ggr nu tror jag :)    vi gick runt lite för att hitta nåt mumsigt ställe att äta på. vi hittade en medelhavsbuffé, jättte gott :) jag tror elina hade gillat det !      sedan fortsätte vi gå lite o då såg jag han i Idoljuryn, daniel eller vad han heter, han som ser ut som en retsticka o barnunge.. han satt i en kina resturang o åt.  kul eller hur :)   vi gick inte i några affärer, lika kul att bara gå på gatan o se alla stressade stockholmare med kaffe o något snabbt i handen. å snabbt gick de också, allla halv sprang förbi oss, ändå har pappa långa ben så vi går inte så segt heller. nej, imrogon blir det tillbka till skolan o jag måste jobba på som bara den. hann rätt så mkt i går ändå,  åkte hem lite innan 17 :S  hade  trafiksäkerhetsprov också, gick bra men man vill ju ha skiiit bra i det ju .. aja får se hur det gick.    fick användning utav min skinnjacka också idag, fast det var kallt, jag tror det var bättre väder här hemma faktist... borta bra men hemma bäst ändå!


image96

c ya!!!!!!!!

trysil

ha vad snälla de är nu på donken då, jobbar typ bara 2ggr varje vecka, skönt. å har de inte koll på att jag fyllt 18?! var så orolig innan att jag skulle få jobba nätter på helgerna, men inte en enda gång på de 3 veckorna framöver. men det kommer nog, när jag minst annar det. ... haha tänker väl de.   nu har jag lagt in trysil bilderna. lägger in några.





nej, borde igt inte sitta här. borde ist göra något utav dessa två alternativen;
1. gå lägga mig, upp tidigt imorgon!
2. plugga trafiksäkerhet, har kansek prov imorgon :S


så det blir väl god natt nu!

ny vecka

ja, så var helgen över o nu så är man 18 år gammal. firades med frukost på sängen med massor av packet o jordgubbsvin :P  sen var det bara att dra ner till donken en stund för att jobba, gick ganska så fort. sen hem igen o äta smörgåstårta som mormor hade satt ihop lite fort. emelie kom förbi o det var kul att se henne igen frisk o kry typ. så kom sebastian också så klart. åt lite utav den gudomliga goda pårontårta från almas café. mums mums mums mums!!!

idag har jag varit i trysil med skolan. gick upp kl 5 imorse, seeegt, men halv sov nästan hela vägen dit. när vi väl kom fram började jag o sara first att åka barnbacken :)   alltså gash vad ringrostig man va, åkte inge bra på hela dagen. nästa år, sara, så åker vi några ggr innan trysilresan. å så klart sista åket vurpa jag så ja slog i hela magen så att jag tappade luften, typiskt..      kom hem rätt så tidigt, ungefär vid halv åtta. sköönt så blir det inte att man går å lägger sig direkt när man kommer hem.

image87
mormor, jag, pappa o mamma. å så klart dricker jag jordgubbsvin :D

image88
emelie :D

image89image90
smörgåstårta o pärontårta, muuuuuuums!


nej men va tjock du har blit


dagen innan

idag var jag med i tidningen, för de som fyller 18år. fattar det inte, imorgon är man 18 år. då är man ju nästan gammal..  igår fyllde sebastian 19. åkte til honom direkt efter skolan o åt lite mumsfilibabba tårta med blåbär o hallon. sen på kvällen åkte jag hem o å kollade på lets dance,  sååååå klaaaaart!     kar-petter är ju en favorit men mat tina, tony och linda är ju så roliga de med! 

ikväll är det andra kvalet i melodifestivalen, hörde bland annat att charlotte perelli o carola&andraes är med. plus att en av de 3 blonda killarna är med. blandar alltid ihop dem, ser lika ut, sjunger lika o har exakt samma musikstil.. kul att vara en av dem ?!  ola heter han ja.  ska bli kul att titta på, å så klart look o björn!!!  :D :D :D

nej nu är det Iris på tv4+, mysigt program!

image86
suddigt kort



c yaaaaaa


:)

idag fyller sebastian år. grattis på dig. just nu orkar jag inte skriva så mkt.. kommer mer sen.

har..

har precis städat undan alla kläder i rummet. hittade 8 par jeans som jag använt.. oj, att man har så många trots allt. + att man har ett antal till i gaderoben.. jag behöver nog inga jeans iaf.           tusan också, nu kom jag på vad jag glömde köpa, deo. åhhh..  får kila iväg imorgon å köpa, synd att man är överkänslig mot deo så jag kan ju inte låna mamams heller i morgon bitti. blir att ta det lugnt till skolan, man får precis inte springa till bussen ...                      har börjat lyssna sönder sugarbabes låt about you now. kanske inte världen bästa låt, men den har något fränt isitt sound. bra städmusik.



oh första gången jag lägger upp en video.. hoppas den funkar nu också..

natti

tjoo

ja, nu har jag köpt min skinnjacka :) o så köpte jag  pumpsen också..  pengarna bara rinner iväg. hittade också en present till sebastian, hoppas du gillar den :S     imorgon är det alla hjärtans dag. får se om man träffar bastii något under dagen. har iaf fixat en liten grej till han, som jag  aldrig har gjort på alla andra hjärtans dag, blir vårt 4:e.. oj!  mormor kommer imorgon också :) det är alltid kul att räffa släkten, händer ju inte så ofta. normalt brukar det  bli 1-2 ggr per år.. nej nu måste jag försöka slita mig ifrån datan o städa upp alla kläder som ligger överallt imitt rum, fattar inte hur det kan bli så stökigt fort, några dagar bara å så booooooooooomb ser man knappt golvet.

 
jag gillar mina vita skooor


image85
kasst kort, men man ser lite av jackan



c yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

onsdag

idag ska jag kanske köpa skinjackan. jag har upptäckt att jag skriver ofta idag. men det blir ju så, när man ska beskriva vad man gör på dagarna. ska kanske köpa ett par pumps också.. tänka sig evelina ska köpa pumps!! olalala.. det verkar som jag får jobba på min födelsedag ändå. jag får nästan skylla mig själv. jag kunde tagit ledigt, jag kunde ha varit mer aktiv att hitta någon person som vill byta, det vart svårt för det är på en söndag o typ alla jobbar + att de jag frågat ska åka till alperna, gå på begravning eller fyller år... men men, jag jobbar bara 3,5 h. kanske blir skoj ?  mamma frågade mig idag om jag ändå ville ha jordgubbsvin till frukosten. ja så klart jag vill ha det, då kanske det blir jätte roligt att jobba :D  nej nu måste jag försöka skriva min analys, orkar inte, åå jag har blivit så slö...

image82
en jätte gammal bild på mig o jenny, jag tror det var våren -04


evelina & evy

nu äntligen har jag min kamera igen. fast man igentligen inte tar kort så vill man ha kameran till hands, man vet ju aldrig vad som kan hända.   hade matte prov idag = skit. ja, det gick skit. men jag har upptäckt att alla första metteproven i varje kurs går skit. första provet i matte A, skit. B, kommer inte riktigi håg men förmodligen skit och i C kursen var det det urslaste provet någonsin. får väl se vad man får på detta prov :S.      gick lite i falustad med elina efter skolan. såg en skinjacka jag kanske ska köpa.. ska förbi imorgon el om jag åker till kupolen o ser om den finns där,  så måste jag hitta något till sebastian.. hm..

image74image75
lite chips och mys i soffan

image77
ja, det var ju fredagskväll. man är ju alltid trött o seg då, o det leder till oseriösa kort

image79
mys pys

image80image81
och så klart lite karl-petter. både i lets dance och i fråga olle

tog typ 756363.. kort, men nu när maan kollar på dem så, vart det inte så många bra kort. lite bilder iaf..
nej nu ska jag hoppa in i dushen och sen ska jag nog gåå lägga mig, ska försöka lägga mig i tid för engång skull.
åh, idag har jag namnsdag också. det är evelina o evy   :)  kul

c ya

mums

idag är det potatissoppa iskolan, mums filibabbba!! tillome den heter bondensgröna potatissoppa. får mig att tänka på karl-petter. hörde idag att hans tjej går på haga i 3:an!! hon är alltså 89:a!!   what!?!?!

skulle vara härligt med vår

image73

gammel-och lillsmurfen

ja, det är väl så man kortfatta gårdagens melodifestival. jag vet inte vad jag ska tycka om detigår. men men, björn gustavsson!! han var ju hur rolig som helst. så jag kan säga att look o björn gjorde hela programmet goodigoodi igår. det var ingen låt som var det. hoppas det dyker upp en nästa lördag, å då är det bara en dag till min 18-årsdag :P 

image71
min pizza närmast kameran, den vart mkt god, hade på mkt ost efter kortet o sedan gräddfil på, mums!
observera att jag verkligen gillar lök...

image72
tog kort på mina nya vita skor också :)

c yaaaaaaaaaa

solsken

ändrat lite på textilen på rubrikerna. vaart lite förändring iaf. menu orkar jag inte fixa nå mer, får göra mer sen. snart ska vi fixa pizza här hemma, gott till melodifestivalen som startar om 20 min..  åkte till falun med bror min under eftermiddagen. hade hört att de hade extra billligt godis förra helgen o att de skulle kanske ha det denna helg också. så vi for dit byte tillome buss i falun. men när vi kom fram så insåg vi att det var inge billigt alls, men tur så sålde de ut tomteskum:) så jag köpte två påsar. men det var trevligt att göra något med thom, brukar annars inte umgås så mkt. sen så for jag till emelie å hälsade på henne lite. hon bjöd på daimglass o vi pratade lite strunt o sånt. alltid lika trevligt.

nej nu ska jag fixa min pizza till kvällen.

karl-petter inlägg

igår var en riktig mysfredag. gjorde typ inget i skolan, typ bara åt, fixade lite på min gipsfigur och sedan åkte till kupolen med elina. köpte en ny maskara och ett par vita skor. elina köpte ett par skit snygga höga shorts på gina tricot :)  vill också ha höga shorts. sen så jobba jag lite bara 3 timmar o då fick jag stå i mcdriven1 sköönt. efter jobbet stog sebastian o väntade o vi gick till älskade willys o köpte fin fina chips med dip, pizza och coca cola. vi fick skjuts av pontus hem till sebastian, gash vad härligt med körkort.     tittade så klart på lets dance med kära karl-petter. tog en massa kort, men så klart glömde jag kvar kameran hemma hos sebastian o han är på väg till sthlm nu o ska cheka in RM i skateboard, eller han kanske redan är framme. fick gå upp lite efter 7 idag o åka hem, jobbigt!!         ah det var så roligt i går kväll efter lets dance, vi satt mest o plippade förbi alla kanaler, kollade mellan musikvidios på MTV och så tittade vi på nån sport, kommer inte ihåg vad den hette. men de fick slå hur mkt som helst o de var i en riktig ring å så, paolo roberto var kommentator, han var i helt exalterad. vilken sport... .. . men efter vi tittat på det så slog vi på kanal5 och vem var det som satt i gästsoffan i FRåga Olle.. jo karl-petter :) hahaha

nu är jag hemma, har precis ätit lite fil, har legat o sovit lite, sköönt. mamma berättade när hon läste någon tidning igår så läste hon att karl-petter har en litet flört med en, ja, en borlänge bo!!! o det är inte jag ;)    kan ni fatta det?!?! å han brukar åka hit o hälsa på henne!!!!! ah! han kanske kommer förbi mcdonalds någon dag :D

skulle lagt upp lite nya bilder, men men, får göra det lite senare kanske.

c yaaaaaaaaa

fredag

fredag idag och jag kommer vara ledig heeeeela helgen :D  åh fredag betyder att det är lets dance o det betyder att karl-petter år på tv :D tjooo!  hoppas han dansar lite bättre denna gång, han får inte åka ut.   just nu är pappa o mamma på väg till huvudstaden, Sthlm, de ska kolla upp pappas händer, som han har haft problem med länge nu. hoppas det inte är något farligt. synd att de bara skulle dit "en snabbis" annars hade man ju velat följa med, men men, o så ska jag ju jobba i dag också så det hade nog inte funkat.  tog lite sovmorgon idag o hörde på radion att de ska göra 8 nya pistvakt föreställningar, start på torsdag den 14!!!!! glad glad glad! de skulle jag vilja åka å titta på :P

nu ska jag gå å äta!

mat

sitter här nu å äter mellis. skit gott o fin om jag kan säga så. först gjorde jag en god macka av två skivor halvgroft bröd, heter typ javisst el nåt. sen så tog jag en massa rucolasallad på båda mackorna, sen la jag två skivor choriza salami från GÖL, sen så två skivor utav Brie 60+ mjukost o så la jag ihop halvorna till en dubbel macka :). drack lite peach juice från lidl, samma märke som den päron juice jag skrev om igår, skiiit god den med. sen så hällde jag upp en stor skål med strawberry fruit yoghurt  Bodensee från willys. en av de godaste yoghurt som finns! det var väl en fiiin måltid :)  men nu är allt sluuut så hej då!

plutt

image70
vilken pumsig gumsi dollliii popplii!

nu har jag haft engelska seminarium. skit,  varför går jag på dem, kommer ändå inte få något betyg, typ. ska väl åka hem snart, orkar inget idag, vart trött hela dagen. ska hoppilihoppa idag, undrar hur det kommer gå? när man inte är på topp.   varje gång jag tittar på denna bild slår mitt hjärta lite hårdare, vill ha en.

c ya!

onsdag kväll

ska snart sova kl  är ju tusan mig över 23, nu får jag lite panik! ha såg att sara har skaffat sig en blogg, vilket namn ni kom på då: ihateyouall. undrar hur ni kom på det.. ?      åt lite tacosgratäng som vart över sen igår innan jobbet idag, alltså den är så himlans god den!!   när jag kom hem efter jobbet så var våran kolsyretub slut så mamma hade köpt någon billig päronblaska från lidel.men den smakade exakt som ett vanligt päron, o då menar jag värkligen exakt. som om man åt ett riktigt päron, helt sjuukt! å den var god också :)  imorgon ska jag nog ta sovmorgon, iaf ska jag sova till 8.. tänk om man hade bott lite närmare skolan, då hade man kunnat sova nästan en timme extra varje dag. men men, man får iaf gratis busskort.  hm, har jag något mer att tilllägga.. ?  jo emelie den stackarn, har körtelfeber och kan inte hänga med till stallet på 6-8 veckor nu! men du får krya på dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lill emelie.

hundii

image68
vill ha !!   west highland terrier  svart

todeloouu

igår var det ju fetisdagen med semlor i massor. det var gulligt av gastronomen att bjuda på en jätte söt semla. var precis lagom stor efter maten och jag åt upp hela. brukar vanligen inte äta upp mendelmassan, men den gick ner den också. har kanske blivit lite mognare i min smak sen förra året..      jag o sara hede också bestämt att vi skulle gå på ett jympapass igår kl 16..  när vi kom dit lite innan står det en stor skylt att just det passet var inställt. så då hade jag varit i skolan hela dagen och inte haft en enda lektion.. åååh!  men när vi stog där med våra bagar bestämde vi oss att vi kunde cykla lite iaf, så vi inte hade väntat allt för gäves..  mamma kom o hämtade mig sedan och vi åkte hemmåt mot borlänge, till almas cafe o köpte semlor, två vanliga och två med vaniljkräm, muuuuuuuuums!   kvällen slutade med tacogratäng (skiiiiit gott) o semla med sebastian, mamma o thom. myspys dag :)           idag ska jag jobba.. orkar inte, vill bara hem o kolla på film o ta det lugnt. funderar lite på att gå på haga festen i tenoren på fredag. men jag vet inte.. kanske.. kanske inte. får se..

c yaaaa

mitt fina skrivbordsunderlägg i skolan, på rektor Crille

image67

heeej

härlig dag!! har varit ute isnön hela långa dagen. först med idrott b gruppen på runn  o åkte långfärdskridskor. första gången för mig o det var roligt o skönt. men vi åkte bara 6 km sen så grilla vi å åt våra matsäckar :)  hade med mig allt som jag hade planerat för att äta, förutom choklad bitarna, men jag fick smackapå lite naturgodis utav sofia, jag tog de med choklad, de är jätte goa.   har varit i stallet också idag. emelie stackarn är fortfarande sjuk, uuursha!  när jag kom till stallet var båda boxarna mockade till min stora glädje, åkes pojkvän hade varit där o mockat, va snällt :D   så för en gångs skull hade jag jätte mkt tid idag. red en långtur med william, mysigt att galoppera i all snö :). redtriviant också, den lilla uttern el hajen, han ser ut som en haj uppefrån och med sin taggiga päls.  nu har vi fixat trådlöst internet hemma så nu ligger jag isängen o skriver, lyxigt :)  nej nu ska jag gå å kolla lite på thomas & simon. c ya!! 

image63
i den gula jackan

image64
stoor hästii


image65
william luktar på bajs

image66
william !!

3/2

snart så kommer sebastian hit :) om han lyckas genom all snö som har kommit. idag har vi varit tillsammans i 3 1/2 år.      imorgon ska jag åka långfärdskridskor, det har jag aldrig gjort förut, ska bli kul och roligt nu med alla snö och - grader. skulle inte våga mig ut på isen om det hade varit en massa  + grader de senaste dagarna. en grej som är det bästa med att vara ute på någon aktivitet är att ha matsäck med sig. ska ha med mig varm blåbärssoppa, en stoooor mackamed något gott i, en apelsin och kanske några chokladbitar, muuuuuuums .  ikväll är det äntligen Köping på tv, kl 20.30 :) ett så himlans gulligt program.    en sak till! åt upp min sista skumtomtarpåse idag eller juleskum som de heter igentligen. alltså skumtomtar måste va ett av de godaste godiset på denna jord, älska skumtomtar. å så ska det vara de riktiga skumtomtarna (juleskum av cloetta), de som är rosa o vita och inga andra liknade tomtar, ursha, de är inte goa iaf inte lika mkt.

image62
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums!!!!

det blir inte som man hade tänkt sig..

 emelie är fortfarande sjuk så det blir inge emelies dag idag. synd, jag hade så lust att äta pizza el nåt :).   det snöar fortfarande, mkt snö det har kommit nu. .   har spelat lite körkortsteori på datan idag med sebastian, gick bra, bara några fel...       det är någon som har gått runt vårt hus,o det är ingen från famlijen... lite läskigt det där...

c ya!

RSS 2.0