9,54kr litern!!

det vart inget besök på tävlingen för min del i lördags. ist låg jag o tittade på hela första säsongen av sex and the city. yes jag fick boxen! jag fick även min älskade p&l biljett o en volym master + två par vantar :).  mamma o pappa köpte wii så under julen har man stått  många timmar framför tv:n, golf är roligast.    sen när jag hade sett hela första säsongen av satc o efter ett dussin sms av eleonor så åkte jag hem till R som hade lagfest. jag var spiknykter, trött o allmänt osocial. men ibland kan det vara väldigt intressant att iakta andra människor, så även denna kväll. 

imorgon ska jag möta upp emelie o vi ska  förhoppningsvis komma fram till något vi kan göra på nyår. hemmafest, det vill jag, med god mat o sällskap, yes det vill jag göra! så ska man komma på vad man ska ha på sig. mina utslag har inte blivit bättre så jag ser ut som en ailen med vattkoppor, inte snyggt. varför ska man få det nu för? kunde de inte dyka upp i oktober/nvember när man ändå sitter hemma i luvtröja o mjukisbyxor varje kväll.      så jag har levt i min kära nyinköpta polotröja den senaste veckan. kanske polotröja o kjol till nyår?


Glasvegas - please come back home

9.74kr litern

nu ä juldagarna över o man ser ist fram emot nyårsafton.. juldagen blev som sagt utgång, men dock i borlänge med R o alla hans vänner o min kära emelie. det som är lite surt är att alla uteställerna här är antingen 19, 20 el 22 åldersgräns. så det vart för oss flamingo som vanligt, med alla andra 90:or. men det som tog priset var att det kostade 200 jävla kr. jag sa till vakten att jag inte ger mer än 100kr för en kväll på flamingo o tittade i min plånbok o låsades leta efter en 100 till.. tillslut fickjag ge mig o betala.. surt! men där inne var det skiiiiit roligt. det är så kul o träffa all folk som man tyvärr inte ser så ofta pga att man går i falun. R var full så han vart bästis med både emelie o vlad + 30 pers till ;). jag var klädd som en jocker, fick höra det 2ggr den kvällen. tyvärr har jag inga kort på det, min fina rödsvarta klänning.. synd.    efter en lyckad kväll så gick vi ända till max o käkade o jag hade så fruktansvärt ont i fötterna så jag trodde jag skulle dö. sen väntade vi på feffas syster skulle sluta så att hon kunde köra oss hem.  vi fick tillome gå in på maxs lunchrum, cooolt.  sen var den kvällen slut. 

som vanligt glömmer jag bort kameran. jag som hade med den tillome in på flamingo. dock har jag ett kort på vlads ukrainska vän, men bilden visar bara några röda, beiga och gula fläckar,inte så mkt att visa.

funderar nu om jag ska åka ner till kfum hallen o titta på tävlingen o den nya hallen.. el om jag ska stanna hemma o ta det lugnt.. hm.. 


bye


förfest

god fortsättning  på er! ikväll blir det allt utgång ändå. fast i borlänge... grattis till lisa föresten som äntligen fyller 18 år! hippp hipp hurra hurra! snart blir det en snabb promenad till centrum. god natt på er vi ses senare.......       party! party!

:)

God jul på er alla o nu ska jag tillbringa min kväll med att rulla köttbullar. vi hörs

Norman greenbaum - Spirit in the sky



hej igen

oj, vart inga inlägg under helgen. jag gick på julavslutningen i fredags o jag är glad att jag gjorde det! vi fick se en dans som man inte glömmer i första tagen. så vann vi även pris för vårat pepparkakståg, årets tåg var kategorin.   ihelgen har jag haft Arn dag o sett båda filmrna, så nu kan jag strycka det på min göra lista under jul. har även sett filmen Im legend o någon till ilm som jag inte kommer ihåg vad den heter. en rikitg film helg har detvarit minsann. igår bakade vi även en massa julgodis här hemma, gott gott.

idag har jag varit hos distriktssköterskan pga mina prickar. tur så var det inge allvarligt, dock var det pityriasis rosea, som inte läker förrens om 6 veckor!! yeah vad snyggt! så nu är jag inte lika pepp på utgång i jul o nyår, får se hur det bir o var...      ja, så sa hon även att jag inte bör träna stenhårt under denna tid, det är ingen fara svarade jag ;)     efter besöket åkte jag till fullsmockade kupolen o inhandlade alla mina julklappar, förutom till R.. har inte rikitgt bestämt mig än vad jag ska köpa.. ska nog åka dit igen lite senare ikväll, de stänger ju vid 22... tur


prickevelina

äntligen har dunket o tyngden i huvudet släppt. så imorgon funderar jag på att åka till skolan. vi har ju bara lite mys på fm, lunch o sedan julavslutning i arenan. de borde man ju orka. så måste jag lämna in kvitto så att jag får tillbaka mina 150 kr. pengar är man rädd om nu...  så är jag lite sur o besviken för om jag inte hade blivit sjuk så hade jag gått just nu på soltorgs hjulfest, emelie hade tillome fixat lokal till förfesten..  men de blir mer fester, aldrig en till gymnasiefest kanske, men andra. så har jag även övertalat R om att vi ska gå ut på juldagen, stoooooolt! så då kan jag ha min röda kjol soom jag inte än har sytt men ska. problemet är bara: var ska man gå ut nånstans?

nu vet jag även att det är vinter. för vinter betyder för evelina att hon får några konstiga prickar, torrutslag el eksem o de har hon även fått denna gång. man kan nog kalla mig prickevelina tror jag.  "så jävla irreterande" ;)

nej nu ska jag gå o lägga mig o försöka sova. imorgon är det fredag o jag är så glad för det!

evem
22/8 2008, utan soffa, ej rootvälta o byxor la spya

sjuk

japp sjuk idag. jag som hade flera viktiga saker att göra idag, psykologi sem, sam b debatt, prat om mitt pojektbetyg o julklappshandel. men ist så sitter jag hemma nu. var på väg till skolan vid halv åtta men kände att jag inte orkade o tog en buss hem ist för en till falun. rolig nu att man måste skriva allt ist... björn skriver nu att jag måste skriva en 3-4 sidors diskussion om vänsterpartiets skolpolitik. hej då jul lov. .. imorgon är det (h)julfesten också, får se om man orkar gå på den..  vad lesss jag blir!

unk tisdag

detta har inte vart någon super bra dag precis. nu sitter jag i allt pluggande till psykologi seminariumet och samhälls b debatt tills imorgon. förkyld är jag också, med tungt ihuvudet o med en nos som rinner. fan "så jävla irreterande". men imorgon är min "riktiga" sista skoldag.. sen kan jag sova tills fredag o hopaps att jag är helt frisk när jag vaknar upp! 

nu ska jag göra  något som gör mig glad. kolla på mina favorit boys ;)  bryan greenberg, matthew fox o björn. mmmh o R såklart!
boy boys


vill vill vill

feel

förmodligen dagens enda inlägg

hm.... sant el ej, äckligt iaf.
mage

helgen över

lu
lucia i maserhallen

helgen över o slutade med luciashow i maserhallen, lika vackert som vanligt.   jag hörde även idag att det hade visst varit trevligt på klubbohm så jag börjar smått ångra mig lite att jag icke gick.. men men, jag satt hemma med mjukisbyxor o käkade kex o ost. det var också mysigt.           nästa vecka = sista veckan detta år i skolan. ska bli skönt med lite ledigt nu. ska även försöka hitta alla julklappar hade jag tänkt mig o sy klart min röda kjol... sen när veckan är slut kommer äntligen R hem!!!!!! kan det bli bättre!!?


lite kvälls musik. kent - om du var här

önskelista

                                                          

                                                                                                                              

                                      

lakelandterrier

hittat en till favvo hundras
hundii
                                                                                                                                                                   gullig ju

de kommer mer

föresten så vart det ingen klubbohm ikväll för min del. jag hade både kläder o förfest fxat men kände ingen lust att gå ut ikväll också. så sparar jag lite pengar också. så denna kväll blr myspys hemma med mjukisbyxor :)    men de hade varit roligt o så vet jag att man skulle träffat flera roliga personer.. men de kommer fler tillfällen. .. ja

skulle de inte vara coolt att ha en sån här hatt vid utgång. joo :)  haha
hatt

grattis

nu har jag haft denna blogg i 1år o 1dag.


lite bilder från kvällen

linn o emelielinn sarajulle malinemelie linnevy emelie

framtidsjobb?

tony montanaroliga lisa har skrivit ett inlägg om vad hon tror vi flickor kommer arbeta me i framtiden. hon spånade att jag kommer bli barnboksförfattare :)    haha jag som har skrivsvårigheter, mina böckerna skulle ha iaf  99% bilder o 1%text   :P

ikväll blir det klubbfrifter! äntligen kanske det blir av, får bara hålla i emelie lite nu ;)  pizza först o sedan gung gung. jag har även köpt två par skor idag. igt behöver jag inte något av dem men de var så fina så jag skulle kunna använda dem som prydnads saker i min hylla. mmmmmmmmmmmmmmH! kanske ska ha ett par på nyårsafton, de är 10cm.. jag kommer bli ca 1.83 i dem :)  men då har jag R 10 cm tillgodo, de är bra!

nu borde jag städa mitt rum så att det ser någelunda bra ut när de kommer. pappa brukar säga att jag borde bjuda hit mina vänner oftare, för då städar jag rummet :)

trevlig kväll önskar jag o Tony Montana

tomtebollen

em

onej

imorse upptäckte jag att jag har än engång tappatbort mina vantar. kan inte leva utan dem.. :(

skor

k

var in i den nya skoaffären idag. ooooh säger jag bara, såg flera fin fina par som jag ej testa idag. får bli imorogn. har även skaffat bibliotekskort till falunsB, äntligen, det tog ju bara typ 2 år. så nu har jag även lånat två böcker om kurbits så nu kanske jag kan börja lite smått med bild fördjupningen.         ikväll blir det stallet o kanske även dubbel lektion. innan ska jag även svänga förbi maserhallen o kolla på tomtebollen.

irmogon blir det klubbdrifter. var inte så pepp för någon dag sedan men nu börar man bli mer o mer. det blir lite förfest hemma hos mig med  emelie, linn o sara än så länge. oh så pizza såklart. den stora frågan är nu vad man ska ha på sig... samma problem varje gång..     kanske något enkelt som bilden här jämte.        

längtar efter R också. tur så har jag fullt schema varje dag tills han kommer hem. skönt att man har något att göra precis varje dag.

nej nu ska jag gå o tumla mina mukisbyxor.





hej svej



haha

Image and video hosting by TinyPic

oh my guuuuuuuuud

maten vart stark stark stark, men god :)      soltorgsgrejen var väl som det alltid är med soltorg; sex, naket, spy, så äkligt som möjligt o ta det som det kommer. det var iaf roligt, men man mådde lite dåligt när man fick se billy dricka andras saliv blandat med ett helt kylskåp + se han spy på scen.  jag säger bara soltorg.... . allt slutade inte förens kl 19 så jag o emelie hann bara gå på kupolen i 45 min. letade efter skor men hitta inga som kändes "det". träffade även sam, han letade också efter skor.      

MEN DEN STORA NYHETEN FÖR DaGEN ÄR ATT COLDPLAY KOMMER TILL SVERIGE, IGEN!!!!!!!!! I SOMMAR!!!!!!!
nu faeen ska jag köpa biljett! nu ska jag inte missa det! el ska man kanske önska sig det i julklapp? biljetterna släpps imorgon så det blir att berätta till alla så fort som möjligt.. åååååååååååååååååååh vad jag längtar till sommaren! ge mig ge mig!

natti natti

onsdag = min tur att laga mat

mat
dagens kvällsmat blir spaghetti med räkor, tomat, spenat och vitlök.

i min väntan

lejon
engång i tiden fick man låna en systemkamera. en gång i våras var man ett litet lejon.
och idag vann jag 50 kr på triss som jag hade fått i min julklappskalender. 
föresten så är jag både utråkad och trött på all skolarbete, varning för en massa onödiga inlägg idag!


din tröja

em

senare idag ska jag förbi haga o försöka se lite av vad soltorgarna håller på med igt. sedan ska man försöka hitta något fint på kupolen, det var länge sedan man gick där.  föresten så har emelie en gullig tröja på sig på denna bild som är tagen på hennes 18-årsdag. o på tal om födelsedagar så var det igår 1månad kvar tills hon fyller 19. du börjar bli gammal emelie..!












samlingscd

min mamma har en stor förkärlek till samlingsalbum/cd av olika slag och köper väldigt ofta just såna cd, desso fler skivor i en samling desso bättre. så nu förtiden har vi en hel drös av olika sorter med artister, genre och epoker (kan man säga så?) hemma.        som jag säkert skrev förrut nångång så var jag för någon månad sedan inne helt på 80-tals samlingen som jag lyssnade på varje morgon o faktist varje gång jag befann mig i badrummet. musik är ju som bäst i bilen el i badrummet! men nu ist är jag inne i rockballadsskivan, som jag har lyssnat på hela förra veckan, ååh vad bra den är !

här kommer en av favoriterna The scorpions - Still loving you

snygg

mk o
lisa ville inte att jag skulle skriva ett till inlägg igår så jag väntade med denna bild tills idag.
snart lunch! mmmmmh

pepparkaksbak

bakbsiggebeliviktoriaren

ny vecka

lördagen vart det en utgång, nyktern för en gångs skull. jag säger som linn, de är så skönt att kunna ta bilen o inte behöva vara bunden till någon o fixa o dona. tyvärr börja min kväll att jag var otroligt sur. fick vänta i borlänge centrum en kvart kl 22.30.. inte kul kan jag lova. sen skulle vi ut på S2 men tråk adam o larsson ville gå på flamingo, o det sög P. men sen fick jag pizza av R  o då vart man glad. igår klippte sig R också, så nu ser han bra ut igen :)   föresten så är jag otroligt kär :) o glad för den delen också. nu ska vi snart (vissa från klassen) åka hem till mentor magnus o baka pepparkakshus, kul att vi klassen kan göra något för en gång skull!

hej hopp!

lördag kväll

ser ut som det inte blir en lugn helg ändå..              :)

kom på en låt som jag lyssnade på mkt förrut.

the band of horses - the funeral    


ut i snön o vandra

m.k o

tiden sätter sina spår

tandlös

en lugn kväll, en lugn helg..

igår såg jag mamma mia filmen. så nu längtar jag till sommaren, iaf till sol, värme o jeans shorts! förkylningen kryper inpå så jag har druclit minst 5 koppar te med honung varje dag. inge "kaffe" på hela veckan.  helgen blir som sagt lugn, har bara en sak någelunda planerad o det är att jag o emelie ska åka hem till åke o hästarna på söndagen. har ju inte blivit av än, men tiden den går fort o allt rullar på för fullt. men nu så kanske de blir av! 

tys
på tal om att tiden går fort.. .

...

lite musik när man sitter o letar efter psykologiska perspektiv

coldplay - fix you

letar efter nya skor..


bocka av

en punkt kvar på dagens to do list i skolan, seminarium i samhällskunskap B, kl 16 till 17.. segt värre.

  
gash vad veckorna går fort! idag blir det kyckling gryta med en massa paprika o lök, precis som jag gillart

typ jätte mkt snö

igår åkte emelie upp till backen hem till mig. satt o lyssna på lite julmusik, drack te o tittade i skolkatalogen som hon hade nyss fått.   snöa gjorde det, riktigt mkt så det var lite svårt att gå till busshållplatsen sen. men jag tycker detta är rikitgt mysigt. speciellt min lilla väg genom skogen till bussen.

nu ska jag snart ha oppernering av projektrapporten, önska mig lycka till!


lite julstämning


dilemma

sitter hemma o lyssnar som vanligt på p3 christer. dilemmat idag är vilka medel en tränare får ta till för att vinna.  det är ett fotbollslag med 13 åriga killar o de är för första gången i final o de står oavgjort o de är 15min kvar. då kommer tränaren på att stackars lilla simon, en back som inte har spelat på hela tuneringen sitter på avbrytarbänken o är inte den bästa i laget precis.. tränaren vet inte vad han ska göra o han vet att han har sagt innan tuneringen att alla ska få spela, men hör hur föräldrarna hejjar på laget o han vet att simon kommer säkert att föstöra.. . vad ska han göra?

jag blir lite lätt irreterad när det ringer in killar som verkligen skiter i lilla simon. att vinna är verkligen allt! men så ringer det in en lite äldre man som själv har varit tränare o vart i liknade situation o säger att så klart lilla simon ska få spela. om de andra spelarna blir arga o trackar simon om de går dåligt så är det inget lag. ett lag stöttar i både vid vinst o förlust, bra  laganda.  han hade haft en spelare (back) som inte var så bra o fick komma in den sista perioden som anfallare o han gjorde flera mål, som var i för sig bara tur mål med att sträcka ut en fot o studsa i ryggen. men han vart iaf matchens spelare! vilken vänding.

jag tycker även att alla ska få en chans, även om man vet att man inte är den bästa. om man inte försöker hur ska man kunna bli bättre  då? lilla simon kan få vara med de sista 15 min o om det blir oavgjort o förlängning så kan ju den ordinare spelaren komma in igen. bara simon får spela lite!



jag vart lite insatt där, ni skrattar säkert :)

i väntan på bussen

mfee
bilder på när vi åker till etage, falun på fredagen

surt sa räven

när jag hoppade av bussen idag hörde jag att psykologin var inställd. fan skyndat mig till skolan helt i onödan när jag kunde ligga kvar i sängen med R. fan


igår, första advent

ja som sagt så var det första advent igår o gash vad tiden går fort!  denna helg som var har jag inte kunnat sitta vid datorn en enda gång, kanske bra för mig som börjar bli en liten nörd. helgen har iaf varit full gång, o utgång både fredag o lördag. jag är trött som en gnu o jag känner att en förkylning börjar närma sig. igår efter alla festligheter gick jag en runda på stan med sam o tittade på allt julpyssel o hej o hå det hade tatt fram. rätt mysigt o roligt att det för en gång skull är folk på stan.. har lite roliga kort i kameran också sen helgen men sitter i skolan nu så det blir en annan gång jag lägger upp dem.. jag hade iaf världens tur som hittade min kamera efter att tappat den på busshållplatsen i falun. under resten av kvällen var jag överlycklig.

nej nu ska jag försöka göra lite nytta här iskolan. början av denna vecka är det massor som händer, men efter onsdagen så är jag fri o då ska jag sooooooova.

RSS 2.0