Mitt kungadöme kommer inifrån bror

Befinner mig i Borås igen och blir att utgå härifrån nu i två veckor. Igår var det dop för lille Wilmer och sen på kvällen va jag hemma hos T-rex och drack upp vinet som blev kvar sen senast, måste ju drickas upp! Sedan tog vi en sväng till Vimmel, stället som alltid var fullt men nu aldrig ens är trångt!? Vad hände? Och det här med att Borås sägs vara en tjejstad, stämde verkligen inte igår då vi två var typ de enda brudarna på stället, inget vi har emot!
 
Vad annars, jo min bils bromsar har pajat, den tredje som gör! Kanske ska börja åka buss som den rolige bilmekanikern sa haha! Så likelike jag Ptters nya låt som han gör tillsammans med Lilla Namo, King och flow i magen!
 
 

Ur askan

 
Idag är det onsdag och om det hade varit som de har varit i mer än halva mitt liv skulle peace and love kört igång för fullt idag. Istället är det tomt på hagagatan, inge folk på systemet och inga fulla människor sittandes i alla stadens parker. Det verkar som att vädret också har gått i konkurrs.. Det krävs att man eldar upp åkern för att påbörja ny frisk skörd. Som fågeln i Harry Potter, Phenix (?) som återfödds ur askan när den blivit grå och gammal, som i Lejonkungen när hela savannen brinner när Simba ska sloss mot Scar för återta tronen. Det födds alltid något nytt från askan och ibland behöver man en nystart.Så hoppas jag även det är för p&l...

I wish that I could stay forever this young


Midsommarhelgen


Living town

Nu är jag tillbaka i Borlänge och kanske ska försöka vara lite mer aktiv här på bloggen som mer och mer glöms bort. Tråkigt då om nåt år man vill gå tillbaka och se vad man gjorde så finns det inget, för det händer saker i livet, mer eller mindre. Ska försöka kartlägga livet som det ser ut nu:
 

Igår vart vi ÄNTLIGEN godkända av vårt examensarbete och jag är nu officiellt klar med skolan! Det firades med ett besök på Liljan och jag testade på deras tacobuffé (49kr!! Stöööört) tillsammans med Erika och Oskar + en massa mer folk. Asroligt, asgod mat, superfin nyrenoverad lokal och supertrevligt sällskap! Det vart dans med Oskar och Jeppe till sena timmen, nyktert ska tilläggas! Som vanligt kände jag inte igen en kotte förrutom Martin och Robin. Vadå hemma i Borlänge?

 

Imorgon fyller Thompa år, 19! Var tog vår ungdom vägen? Tårt på det och imorgon är det även midsommar. Den ska firas med fina vänner i Erikas sommarstuga utanför Säter. FINT! Sedan på midsommardagen blir det fest i Säterdalen, var där 2010, nykter...

 

På söndag är det filmfestivalen i Borlänge, Thompa ska visa sin film som de gjort i skolan, stolt syter dock tycker han den suger.

 

Nästa vecka blir det att fara tillbaka till Borås på fredagen igen men innan dess ska det hinnas med ridning, fira med fina gamla vänner, åka båt och kanske även testa wakeboard! Pirr!

 

Men nu ska jag ta cykeln ner till Oskar och fika för han har varit på outlet och köpt delicatobollar! Mmmmmh rätt tjej att bjuda!


F***

Var girrig och tvättade över tvättiden men där fick jag för nu är strömmen avstängd och kvar ligger min tvätt i maskinen som inte går att öppna. Härligt! Där ligger min tvätt som gisslan, blöt och härlig. Åh lyxen att ha egen tvättmaskin! Blir att gå upp tidigt imorgon innan människan som har tvättid då kommer, hö öh.
 
Så var det där med examensarbetet eller rättare sagt examinatorn, pain in the a**.  OCH JAG SKA ABSOLUT INTE PLUGGA TILL HÖSTEN EFTER ALL DENNA SKIT SOM VARIT DEN SENASTE TIDEN. 
 
 
Imorgon åker jag upp till Borlänge. Som har tvättmaskin. Och diskmaskin för den delen också ♥ och förhoppningsvis ingen examinator. 

SWE

Hemma igen i Sverige efter en härlig vecka i Turkiet!

Idag var det avslutning på Nellys ridning, bara vi där så jag fick rida! Lycka att få sitta på hästryggen igen! Stel som en pinne dock och rumpan kommer öma imorn vill jag lova, så värt!


På lördag!

Åker jag och T-rex hit:
 
 
 
Turkii! 

Juni 06, 2013

Åh äntligen en natt som man fått sova ut helt och hållet. Igår hade vi vår examenshögtid med sång, tal, tårta och kaffe. Vi gick upp tidigt på morgonen (bakis efter gårkvällens exitmiddag och dans) i solen och en efter en plockades upp efter vägen. Sax och tråd hade jag packat ner så det vart att fixa ihop en blomkrans medan vi gick. Lycka i solen och samtidigt igår var det studenten så hela staden bubbla med musik, skratt och dans.

Trötta som vi var hamna vi i parken efter allt, liggandes i solen i flera flera timmar. Kvällen fick bli en liten visit på Viskan, ett glas rosé och sedan bussen hem där jag mötte nyexaminerad modedesignern Lina som var fullpackad med väskor och kassar fulla med tyger och plagg. På söndag stänger skolan sina gamla lokaler för gott, Algot blir tomt igen. Det känns lite konstigt i kroppen att nu är det slut.

Idag ska jag åka till min fina mormor som har dukat upp för kalas och även krama mamma, pappa och Thompa!

Från ett inlägg sommaren -10

" Om 33 personer tackar nej i första urvalsgruppen som har 33 platser kommer jag in eller om 3 personer tackar nej i den andra urvalsgruppen som har 4 platser så kommer jag in.. Vad är oddset? "
 
 
Jo jag kom in, på utbildningen jag enbart kunde tänka mig gå på och här sitter jag idag efter snart 3års studier och med enbart en liten del av c-uppsats kvar till en kandidatexamen. 3 år i Borås, staden jag hatade som jag sedan lärde mig älska, lärde mig att bo sambo men också själv, förlorade han som för mig var Mr Happy men fann nya vänner för livet, tappade 10kg hull och fick istället muskler som gjort mig stark, har utvecklats och lärt känna mig själv och många nya människor, kommit närmare brorsbarnen, lärt mig att gilla ensamhet men också att uppskatta närhet på ett helt annat sätt, värdera och se omgivningen annorlunda, förhoppningsvis har jag mognat en bit också, blivit sjukt mycket modigare,  haft en del ångest för framtiden men också försöka lära mig att uppskatta nuet som ofta glöms bort.
 
Idag har vi "examensdag", finklädda och med blommor i håret. Glädje med fina vänner. Oro för framtiden tar vi en annan dag. 

Fina dagar

Tänka sig att när man är "typ klar" med skolan och inte behöver vara inlåst så skiner solen! Här i lilla Borås! I onsdags hade vi som sagt slutpresentation och sedan på kvällen åt vi alla på Vinci, mys. Bästa var nog toaletten där de körde lär-dig-italienska-kurs på radion, perfekt att träna när man ändå bara sitter!
 
Utställningen var vi även på, de var väl eh inge bra, för de teckningarna jag hade lagt lite mera krut på var inte med, utan ist kladdteckningarna. Man bara jaha tack... ? 
 

RSS 2.0