I en rosa buss genom Afrika

Om du är lite hösttrött o längtar efter lite ljus o äventyr så gå in på min kära vän Fridas o hennes klasskompis Daniels blogg där man får ta del av deras fantastiska resa i Afrika!
http://beneputto.tumblr.com/

Carolina Wallin Perez


Att göra på en sista novemberdag

Efter att ha betalt alla viktiga fing denna månad så passar väl de inte bättre att samla ihop de sista från CSN o gå på fashionoutleten ikväll, hörde jag även rätt med en fin VIP-inbjudan? Jajamensan!

Kvällspromenad

I duggregn, mitt favoritpromenadväder. Det känns som en sprayar med ansiktsvatten, fräsch känsla.
kv
(Reflexvästen har min bror sytt till mig engång i tiden, han har tillomed broderat mitt namn på, fiint)

Kvällens belöning:
grädde
KakaoGrädde med blåbär, mumma!

Finaste hälsningen jag någonsin fått!

FRIDA
AFRIKA!!
FRIDA!!

1:a advent

lu
lju
gr

Hej Berit

Idag är det storm här, jag lovar snart flyger nog taket av. Tittar på dressyr o jag vill okså ha en fin häst att rida på. Innan idag vart det varmoboy o filmen Bridemaids o det är inte bara jag som sitter o gråter när volleybollen Wilson flyter i väg från Tom Hanks i filmen Cast away!

Efter att magarna var fulla med mat, sött o dryck

e

 


Supe

ev
Ska snart bege mer ner till stan på kalas, Therese har ju fyllt 20! Tacos, chessecake, sangria, nya ansikten, lek, dans o Edghe står på schemat. Blir nog en trevlans kväll! Jag är även cheesecake ansvarig pga att de ligger i min kyl o myser, får icke glömas!
Trevlig kväll!

Första backen öppnad i Sverige för säsongen

http://www.dt.se/nyheter/malungsalen/1.4119181-tandadalen-oppnade-forsta-backen-i-sverige
Heja Dalarna!

Lite fredagsunderhållning

Så skillat ju!

Min favorit alla kategorier!

Hanapee!

Hey ho, lets go

Igår vart det hockey, fel lag spelade, Borås mot Malmö. Skåningarna vann o vi fick kaffe o vetelängd, hur många ggr denna höst har vi fått fika egentligen, sjukt. Så köpte även jag en korv med bröd precis som de ska va! Idag ska jag åka o köpa dragkedjor men vill egenltigen inte gå ut för de blåser o regnar, brr.

Bilder som fladdrat förbi

Ljusmys
lj
Skola
ö
Vattenpipa
v
Träna
s
Baka bröd
b
Födelsedagsfika
fika

Personligutveckling

Kärleksgrubbel o identitetskris/framtidsoro har snurrat i min värld den senaste tiden. Ångest på ångest. Man får gräva sig en gropp, sitta där för en stund o sedan klättra upp. Det har jag gjort på bara en vecka. Kärleken har fått gå vidare o får se när ett nytt kapitel skrivs. Framtiden o få svar på vem är jag har jag fått lite kläm på. En sådan sammanträffade att just denna vecka hade vi besök i skolan av en personligutvecklings coatch som hade en föreläsning o som ändrade synen o öppnade nya tänkesätt för mig. Vi har även haft gruppmöten med honom o på något sätt vart de en massa krångel så det slutade med att jag satt där själv med honom i en timme. Så nu vet jag att jag är den logiska personen som är driven men måste få hjälp med idéerna för att komma igång. Jag fick även berätta om några minnen där jag agerade på ett vis sätt o av det komma fram till mina karaktärsdrag. Så nu ska jag varje dag högt o med inlevelse säga Jag är omtänksam, strukturerad, engagerad, ambitiös o stresstålig. Denna mening fick jag säga typ 20ggr under hela träffen, ju fler ggr jag säger den desso mer tror mitt undermedvetna att det är så.

Jag ska även försöka gå på några toastmasterträffar som handlar om kommunicationsutveckling där man bland annat får lära sig att hålla föredrag. Jag ska även ta kontakt med karaktärskvinnor för att höra hur deras väg sett ut för att komma dit de är idag. Jag har fått en helt ny energi!

Ett livstecken

Jag lever o trots all kärleksknas mår jag bra. Det blir att man fäller en tår lite då o då men sen så är det bra. Valet är rätt men samtidigt oroar man sig för framtiden, hur känner man om han kommer om två veckor med en ny, jag menar det har ju hänt förr o det var det värsta jag känt o vill aldrig hamna där igen. Ensamheten klarar jag av, jag har ju trots allt lärt mig leva själv under hösten, lite ledsamt men sant o så fruktansvärt nyttigt för mig. Jag både hatar o älskar varje stund av det...

Att släppa taget

ed

Det bästa är att förlita sig på att allt sker med en mening...

Intressant föreläsning...

eh
Nope!

33

Nu är hemresan bokad, den 19:e december får jag börja fira jul o mysa med familjen.

Man vill dra iväg, kanske ner till Paris?


När graderna sjunker

.. så inhandlar jag shorts
s

Gomorrn

e
En trött tjej, kunde inte sova i natt o inte igårnatt heller för den delen. Idag är det kallt i Borås så de blir mösse o den 3ton tunga mocka jackan, premiär för den! Hej svej

Cool

Min kära Frida sitter på planet på väg på äventyr i en anna kontinent. Så coolt!

Kan inte sova

Så ist läser jag inlägg från vintern 09/10 o fann denna video jag o Erika gjorde vid min födelsedag, tänka sig att detta är snart 2år sedan!!?!?!

Mat, fika, fralla, kaffe osv.

Vilka är det som har sådan tur att just deras gym bjuder på buffé efter dagens träning? De går bra nu!

Dagens faktaruta

Det har kommit en studie som visar att  regelbundet intag  av mörkchoklad  minskar risker för hjärt-o kärlsjukdomar o stroke. Med den infon i bakhuvudet så äter jag nu en extra bit av min mörka choklad utan att få skuldkänslor.

Jönköping

Som sagt så befann jag mig i  Jönköping hela helgen som var, säger bara 29kr enkelväg!! Fin stad, har aldrig riktigt varit inne i staden/centrum förrut men oj vilka fina o även söta hus det finns. På fredagen var jag först med min moster Mia o hennes familj. Power walk på kvällen o sedan taco o tvmys. På lördagen vart det IKEA med tjejerna o sedan vietnamesiskafton med både rishatt o peruker.
ev
m
s
maaaaaaat
e
Stephi bor med sin syster o detta är ingången till hennes rum, lilla råtthållet.
r
Söndagen vart det lång sovmorgon med en strandpromenad på eftermiddagen.
j

Gött mos

Äntligen fått reda på omtentan jag gjorde i augusti (!!!!!!!!) o väntan gjorde ju gott för jag fick ett litet G.

Love

pm

Pling pling!

Vad tror ni jag fick veta i fredags eftermiddag via ett sms? Jo att mina älskade föräldrar (äntligen) har gift sig! Resten av kvällen spenderades med moster i soffan o med ett allmänt chocktillstånd o ett glas vin för att fira,  dock sisodär 40 mil alldeles för långt borta.






Helgplanerna

v
Nu är lilla rullväskan packad igen, om en stund åker jag till Jönköping för att spendera tid med moster Mia o även Stephi o flickorna. Skingra tankar o bara mysa o ha roligt, det kan behövas för om magen känner rätt kommer nästa vecka inte bli rolig.

Tooticki

Idag är det en ovanlig dag för just idag känner jag mig motiverad att plugga. Har redan skrivit halva arbetet som vi fick reda på idag, hur ofta händer det? Ska poängteras att jag skriver om 3D textiles = teknisk textiler som är lika med boooooooring. Dagens ovanliga energi vet jag inte var den kommer ifrån, kan de vara frukostmötet imorse? Den otroligt tråkiga o sömninga föreläsningen med den gråaste gubben? Att vår produkt börjar ta form av vårt surfprojekt? De x antal avsnitt Mumindalen den senaste tiden? Kaffe till frukost? Jag vet inte men inte ska jag analysera sönder det utan ta tillvara detta tillfälle!

jkm
Juice, kaffe o macka kl 7.30 i skolan.
f
Frukostmöte med drivande människor. Älska bra föreläsare som engagerar! Fler sånna åt folket!
v
Mina favoriter i skolan är trikå o väveritekniker, titta så fint de gör för oss studenter!
r
Roger!

skooooooooooo
Diggar mina skor, jag har de jämt på vart jag än går. Har dock inte på mig dem i skolan man de är väl bara en tidsfråga innan de är på mina fossingar där också traskande upp för alla trappor.

Inlämning av trikålabbtygbitar

Check!
bunt

Toffslan & Viffslan

Min värld är rätt liten o då även nära till lycka o sorg som tex idag när jag upptäcker att Mumindalen inte endast vissas på helgerna utan även visas varje vardag kl17 också, jaaaaaa!

Fy f*n Evelina, skaffa dig ett liv!
t&v

Dagens

mk
Morots-Potatismos med hederligt hemmagjorda köttbullar o en rejäll klick lingonsylt.

Keep rolling

online gif creator

Dagen har spenderats med att rulla köttbullar, kollat på Notebook som även var första gången, druckit flertal kopparkaffe o käkat turkisktyoghurt med en massa bär. Tror även det var evigheter sedan jag vakna så sent som idag, jag tillomed missade lunchen.

Änglahoppet

Var förbi Borås ridanlägning idag för att mätta hästabstinenten lite o även titta runt o se hur stället såg ut. De var tävling o tydligens nordens största ponnyhopptävling, lyckad träff. Mkt fint ställe o oj vad jag saknar ridlektionerna nu!
h

Poop

Tentan avklarades igår o på kvälln vart jag en partypooper som slutade med att när de andra gick till nästa ställe åkte jag hem o la mig ist. Det känns som att luften har gått ur helt de senaste dagarna. Ska pumpa i mig lite energi o gå på det drygaste passet genom tiderna MRL, det är nästan man får ångest av bara tänka på passet.

Framfullbak

Tentaplugg hela dagen idag iaf så pass gott vi kunnat, blir lätt att man svävar bort i allt annat som är så mkt roligare att prata om. Vårt fikaflyt forsätter iaf, idag bjöd kåren på kaffe o en massa gott, det säger vi inte nej till. Kexchokladen spar jag tills imorgon på tentan o nu får de räcka med plugg för ikväll o jag får hoppas på de bästa tills imorgon.

Dagarna som var, dagarna som spenderades i BLGE

Gjorde inte så mkt under min lilla visit hemma i Borlänge, tog det mesta tiden lugnt med film o soffmys dock gjorde jag några saker.
Tittade på björnen inne i vildmarksaffären medan Frida yrade runt efter myggnät
björn
Åt hummer med bubbel!
hu
En liten förmys hemma hos Tina med mina favoriter
fr da
Dansade till Rootvälta på S2 o en promenad hem efter det
root
Myste en stund med Ludde
ludde
Vart en liten sväng förbi KFUM-hallen
kfum
Hämtade nycklar till Daniels nya lägenhet, lite avensjuk över att han har balkong..
daniel
Inhandlade mig ett par nya fina o så även bra skor till mig. Har nog aldrig köpt mig ett så dyra skor, oj vad det ska promeneras nu.
skor

RSS 2.0