inplanerat

schemat är nu full tecknat en tid framöver. om en liten stund far jag till falun där det blir falu funk, synth el vad det nu heter för hela slanten under fredag o lördag kväll. söndag eftermiddag blir det att åka ner på en veckas roadtrip till älskade västkusten! idag har jag hunnit med en liten fotografering för att få någon bra bild som man kan använda till heddern, det vart en bra bild, resten vart mer så här..

bla

c ya!

En sommarkväll

igår, onsdag tog jag min blåbärsshot oskuld (googooogoood den va). vi fick även veta att det finns knappt någon vattenpipatobak med nicotin i, endast vissa har det o då med endast 0,05%. förresten jag var förjävlig bra på kubb, för engångskull! min grillade lax med min ljuva sås vart perfa, vissa tyckte dock att min sås smaka smirnoff ice, ???  senare på kvällen plockades gitarren fram o det inleddes till lite allsång, jag la väl till med ett ord där o var men mest satt jag o rökte vattenpipa med blåbärsmak. det vart även ett, två glas vin o både en sväng till mc donalds o stan. natten slutade med en promenad tillbaka hem till ika, lite kubb ätande (kakorna) o sedan en skön sömn. ika lindarök
















 

lite bilder från v.29 (sommarstugeveckan)

nakendans på en onsdag i skeberg
dans



Fredag-lördag ute i falu buschen
frida
linn o linneafolkfrida hittade något konstigtfrida o killen med stugan
frida
eveef
brygganhundi
mike o fridafrida kör

förändring

trött på den gamla bloggdesignen så jag har börjat ändra lite smått.. men nu ser den ut som en tönt blogg! jag har tillome rosa, vad har hänt med mig?

sommarvärme

en manuell resa till lager175 o falun, det enda som jag köpte var två cheeseburgare. kvällen vart att spendera med en matsked o en soppslev. ikväll blir det att grilla, spela kubb o röka vattenpipa.

ciao ciao

wow

wow

okej de blir inge putte i parken, vi åker till falun på lördag o får se hoffmeastro där ist. men nu vill jag till way out west som resten av befolkningen också borde vilja åka till. det räcker gott o väl med bara fredag för mig!!!

v.31

nej nu har jag bestämt mig, inge övik! idag blir att spendera framför datorn o skriva klart mitt cv.

hemmamys

fick ihop ett litet gäng hem till mig där det vart mest vattenpipa. en trevlig tillställning med bra vänner, vin, vattenpipa o musik. jag råka även slå i min tå innan festen så idag är den blå, stackars lilla lilltå. kvällens överaskning var att anton dök upp som jag endast har träffat några gånger för minst ett år sedan o kom nu, helt själv o känner bara mig ytligt. en modig pojk. även att se en pojk som har varit stor som ettt hus o nu kom han o jag såg inte ens att det var han först, överaskning 2.

fffeevevladoskarfillebertilmmemmaxeeme

problemen är typ lösta

efter ett par veckors problem att lägga ut bilder på bloggen så tror jag det funkar nu. på bloggen hann jag lägga ut några bilder innan jag ominstallera datorn, så jag har en bild från förra lördages förfest. på en cheeseburgare o ett glas vittvin.

cheese

när det regnar

idag har jag fikat på sverige, el iaf borlänges vackraste cafe, peace&love cafet. det är otroligt fint, det är sån stil jag skulle vilja ha i mitt egna hem nån gång i framtiden, typ som hm katalogen. jag o frida åkte dit i detta regn väder o köpte en kaffe o i kassan står en gamal falufriräv som jag för första gången pratar med tror jag, kul. efter fikat gick vi på bio, baksmällan. otrolig kul film!

idag har jag fått en lönespec, som jag inte har fått sen ett år tillbaka. det hade blivit fel när jag jobbat så mina 20 timmar vart endast 9 timmar på pappret, ändå fick jag ihop 720kr så imorogn ska jag åka ner till kupolen o handla. det är vad jag har sagt länge (som jag har väntat o längtat) som jag ska spendera hela min första lön på. några fina saker blir det iaf o nästa månad får jag förhoppningsvis mina resterande timmar :) nu känner jag mig rik!

ps. jag kan fortfarande inte lägga in några bilder! inte för att jag har så många men hela mitt liv är ju uppbyggt av bilder, det blir så mkt roligare då. någon som vet vad problemet är? hör av dig! ds.

!"¤#¤%&

ibland klantar man till det. som tillexempel glöma bort tandläkartiden el ramla i trappen. i tisdags gjorde jag nog det värsta! min dator har krånglat en hel del nu i det sista så jag tänkte ominstallera datorn från noll. nu är jag inte så dum, utan tog min sekenundära hårdisk o la över hela min "evelina map" direkt in i hårdisken, smart tänkte jag, nu behöver jag inte kopiera alla mappar för sig. dubbel checkade om den fanns där o det gjorde den. okej, då kan jag börja ominstallera datorn. på kvällen sen när allt är gjort o klart kopplar jag in min hårddisk o trycker på "evelina mappen" o jag kommer till en tom mapp. va?! vad är detta?! paniken kommer o då ser jag att mappen inte heter "evelina mappen" utan nu heter den "evelina mappen genväg". alltså jag har bara kopierat in en genväg, in till datorn, alltså inte mappen med mina bilder, musik, skriv grejer, installationer, ja allt! nej allt är borta, "%#&¤%#/"!!&/%#¤%¤&%!!!!!!  tur i oturen, om man kan säga så? så hade jag just några dagar innan fört över några bildmappar in i hårdisken, förrutom CYPERN resan, STUDENTEN o årets sommar bilder..  jag kan säga att jag grät en hel flod den kvällen. hela min cypern resa o min jävla student är borta, över 1000 bilder!!!!!!!!!!  så nu mina kära vänner ska jag gå in på facebook o kopiera allla era bilder från cypern o studenten, tur att man lagt in några bilder här på bloggen, blir att kopiera mera. hej hej

.

  • chill
  • förföljelse
  • bara klättra högre

när jag blir stor ska jag ha en båt, hej!


sommarhelg

MM
snart så! efter jobbet ska jag möta upp frida o linnea o sedan dra till en sommarstuga utanför falun (mkt sommarstugor denna vecka) där det har varit festiligheter hela veckan. undra hur piggt det är där på en skala? får se om man ska köra hem el om man ska försöka sova över där. sen imorgon bli det brunch a la sex and the city med erika gänget o även utgång på kvällen. har inte varit ut i borlänge sedan borlänge student, som faktiskt har varit riktigt skönt o  man nu börjar känna peppen igen för borlänge krogarna.

när jag satt o åt min lunch innan idag läste jag en rolig artikel om en konstnär som med hjälp av kaffemuggar o olika nivåer med kaffe o mjölk fått fram olika nyanser som hon sedan målat monalisa av. skit coolt men synd så hitta jag ingen bild på internet. vi får nöja oss med denna urfina bild på självaste marilyn monroe. hej svej





youtube



pip

fick åka till falun idag o hoppa in lite o hjälpa med telefonen, tjingtjing lite extra i kassan. detta betyder att jag sitter vid en dator jag kan lägga in bilder på bloggen, hurra!  det pratas o planeras att kanske dra till putte i parken festivalen v31. en liten festival med flera guldkorn till artister, jag säger bara timbuktu, slagsmålsklubben o hoffmaestro att bara nämna några. hör av er om ni vill henka på!

pip

skeberg

mitt internet el min blogg har blivit cp, så kan inte lägga in nåra bilder. jag som har en hel drös liggandes nu. aja, får testa igen om några dagar, varning för bild bomb då gott folk!  igår var jag hurtbulle nr uno! frida o jag cyklade till haganäs i utanför ornäs, vet ni hur långt det är från skräddarbacken, tanke på att jag varit sjuk i närmare 7 veckor nu så är jag impad av att jag orkade hela vägen hem sen. när vi var i full gång i cyklandet rignde emma o frågade om vi ville hänga med till en sommarstuga utanför leksand. jovisst sa vi, så vi hann bara lägga oss en stund o sola, frida doppa sig en gång, äta lite o sen cykla hemmåt igen.

sen var det bara att bli hämtad o åka till en sommarstuga med en drös roliga 86:or. eftermiddagen o kvällen vart topp med bland annat badminton, fotboll, grill, namnleken o karlsongdans. fick även veta en hel del om falufri förr i tiden, nicenice ;)   som sagt kan jag inte lägga ut några bilder nu, så de kanske kommer nån gång senare, el aldrig..

byebye

vi ses igen

  • Bohuslän o töreboda med familjen o frida
  • inhämtat mitt nya körkort
  • skickat 500 sms på en månad, score!
  • äntligen skaffat (fått inbjudan) spotify
  • käkat chips med erika
  • hostat sönder ett antal revbensmuskels fästen
  • hamna på 81 reserplats i borås, yeah


RSS 2.0