Ps

Känns inte livet lite ljusare o lite bättre för tillfället, för en stund, en tid tillbaka, framöver?

En bra känsla så det nyper lite i magen..

Imorgon åker jag till Uppsala o får träffa finaste Erika Ika Spika. Vi ska prata om saker som har hänt i våra avskilda världar, skratta, dansa, dricka vin, sjunga, skvallra, lyssna på bra musik, känna vårens värme o allt annat som vi är så bra på.

Nice

Happy meal

Jag fick inte jobbet på Byggmax o jag vann inte bowlingen men jag gav han en jämn match. Dock fick jag ett annat jobb, butiksdema är ju min grej o när vi står o bowlar vem tusan inte har banan jämte, jo självaste Mc Donalds S.D! Oh my gud

Inte ropa hej förens man passerat ån

Det verkar som Ica-stig har lagt ett gott ord för mig, jag är ju en bra försäljare o trevlig.. o snäll, ordningsam. El som en vän som inte direkt var i sitt sinnesfulla bruk sa till mig i helgen; vi är lika Evelina, blåsta. Var har han fått det ifrån? 

Ikväll ska jag bowla, så måste börja ladda. Ladda ladda laddaA


Baby baby baby

Nu har jag bokat tågbiljett till Uppsala, varit hos Arbetsförmedlingen, systembolaget, köpt campingpass till P&L, tittat till nyöppnade lager70 o är klar med packningen till Uppis.  

Så fick jag ett samtal om cafe jobb i stan, dock så var man tvungen att ha ett annat jobb el vara student så tyvärr fick jag inte det, vad är det för jävla diskriminering?!

K´NAAN - Wavin Flag

When I get older
I will be stronger
They'll call me freedom
Just like a wavin flag
And then it goes back. Oh

Born to a throne
Stronger than rome
But violent prone
Poor people zone
But it's my home
All I have known
Where I got grown
Streets we would roam
Out of the darkness
I came the farthest
Among the hardest (survival)
Learn form these streets
It can be bleek
Accept no defeat
Surrender, retreat
(So we strugglin')
Fighting to eat
(And we wonderin')
When we'll be free
So we patiently wait
For that faithful day
It's not far away
But for now we say

When I get older
I will be stronger
They'll call me freedom
Just like a waving flag
And then it goes back
Ahhho ahhho ahhho

So many wars, settling scores
Bringin' us promises leaving us poor
I heard them say love is the way
Love is the answer that's what they say
But look how they treat us
Make us believers
We fight there battes
Then they deceive us
Try to control us
They couldn't hold us
Cause we just move forward
Just like buffalo soldiers
(But we strugglin)
Fighting to eat
(And we wonderingg)
When we'll be free
So we patiently wait
For that faithfully day
It's not far away

But for now we say
When I get older
I will be stronger
They'll call me freedom
Just like a wavin' flag
And then it goes back

And then it goes
When I get older
I will be stronger
They'll call me freedom just
Like a wavin' flag
And then it goes back
Ahhhooo ahhhoooo ahhhooo
And then it goes

And than everybody will be singing it
And you and I will be singing it
And we all will be singing it
Woah woah woah

When I get older
I will be stronger
They'll call me freedom
Just like a wavin' flag
And then it goes back
And then it goes
When I get older
I will be stronger
They'll call me freedom
Just like a wavin' flag
And then it goes back
A oh a oh a oh
When I get older
When I get older
I will be stronger

Just like a wavin' flag
Flag
Just like a wavin' flag


ÅRE ♥

Vi vart alla lite förälskade i Åre..
Lyssna på David Guetta – Gettin' Over You (Featuring Fergie & LMFAO;Extended) o njut!

På torsdags morgon for vi väg 6 pers mot Åre, Frida, Frida, Selene, Björn, Rebecca o jag. LiftFrida hade med sig sin GPS o den sa att vi skulle köra Gävlevägen (som nog bara vi i hela RommeÅre gänget tog) o vi fick se mkt på vår väg dit.
on the road
Efter att ha åkt på en liten liten slingrig gruvsväg kom vi fram till ett litet litet samhälle.minipris
Frida fann en halvöppen ölburk i hennes packning så det var ju bara att börja partaya!ÖLdricka
Vi bodde en bit från själva centrum, men vad gjorde det då kunde vi tex klättra över detta berg (alias mounteverest) o förfesta hos våra Rommepolare
 mounteverestStiinaEv StinaHappy mealtequilaHästiFrida Evelina StinaSelene FridaaRebecca
Nu dog min kamera..

Men lika glad är vi för det, solen lysser! Min mobil fick agera kamera därför är det bara skidbilder, men det kanske var bara bra.liftenvaaackeertkartatittparkkorg

Finns det något vackrare?Åre
Vi tog en lunch uppe på berget, chill ställe o sköna, snygga människor o en utsikt som inte gjorde ont alls!Frida o FridaMunther
Sen vart det afterski o på kvällen gick på en härlig Raggeaklubb där dansgolvet gungade o alla människor var så snygga!

Dagen efter var vi pigga o fräscha o reda för en till dag i backen. Frida körde på dubbelglasSötFRidasolBjörn FridaSoppaSpagettiFridaÅREFridaThe best afterski in the worldchillParty
Helgen gick allt för fort o pang så var det söndag o vi var tvugna att packa ihop.. städa
o städa
DAmmsugaToaFrida

En av de roligaste, härligaste helgerna jag vart med om!

Resans ord var helt klart NiCE, det användes flittigt i alla sammanhäng!

Åre, vi kommer tillbaka! YEAH

What the face?

Sista kvällen.. Vi har haft världens tur med vädret, solsken varje dag!  Trevliga stunder, mkt skratt, värk i både fötter, ben o rumpa, Ping Bear, promenader, förförfester, förfester, dans, raggeaclub med gungande golv, ännu mera skratt, efterfester, snowboard, gulashsoppa, cocacola o afterskii. Tyvärr gick min kamera sönder första kvällen.. Det är väl det negativa denna resa som annars har varit en av de bästa resorna jag vart med om. Mera sånt här. Nu ska vi snart bege oss mot centrum igen o fira en dunderweekend med resten av Rommegänget!

Å-å-ååre

ÅH! Vi tog en annan väg upp till Åre o åkte förbi både Ölsjön, Ö, Trångviken o Modviken. Nu är vi framme o jag är i chock! Det är så fiint o vi fick tillome en större stuga än vad vi hade bokat, nice! Chocken kommer nog inte lägga sig förräns om några dagar. Nu ska vi göra gräddstuvad pyttipanna o har redan hällt upp första glset vin, trevlig kväll o imorogn kör vi hårt i backarna.

s


Starstrukk

Åkte till kupolen innan idag för att inhandla något nytt o fint att ha på sig till Åre.. Jag kom hem med ett nagellack.  Jag o mamma har även rensat lite bland alla jackor o slängt upp vinterjackorna på vinden, för nu är det vår har vi bestämt oss för. Vi räknade lite snabbt hur många jackor jag har, 20 ST JACKOR. Hur kunde det bli så?

Vet inte..

Ikväll är jag bjuden på middag för två. o imorgon far vi till Åre!

First A and so B and so C,D,E

Efter mkt om o men o bilar hit o dit har vi äntligen lyckats klargöra bilresan o jag ser ljuset i tunneln, nu kan jag börja slappna av inför Åre. Bli chill, som jag ju så ÄR.

Jag var ju som sagt förbi Gagnef idag, det handlade om konsumtion, så lite rätt hade jag minsann. Får se bara vad det hela leder mig, men bra lät det fast kanske inget för Evelina.

Text me

Idag har jag umgåtts med en nyfunnen person som inspirerar mig stort, som får mig att tänka, kreativt, att inga hinder finns o lugnar mig inför framtiden. Denna person gör mig glad o vi skrattar tillsammans. Man kan inte tro att denna person är lika gammal som en när man hör alla berättelser, saker den gjort o dess idéer för framtiden.

Imorgon ska jag åka till Gagnef o till en gammal Rommekollega. Olle heter han o jag ska hälsa på han o hans fru, de har tydligen ett företag tillsammans. Vi satt o pratade på avskedsfesten. Först om bilar o sedan om hans företag, dock kommer jag inte ihåg alla detaljer. Något med marknadsföring, Olle o hans fru, kanske var det något med ungdomar också.. Hm.. Så ringde han förra veckan o frågade om jag fortfarande var intresserad. Ja sa jag utan att veta direkt vad hela grejen handlar om, men det får jag nog reda på imorgon, haha va kul.

Ps.

Jag blir så matt på veliga människor!

Ni drar ur min energi

Tröttsamt

My heart

Lite fin musik till det fina soliga vädret, The Perishers – My Heart

Min plånbok har blivit slapp i skinnet

Idag vill jag cykla

På torsdag åker vi till ÅRE, jag, mina fina ex-arbetskamrater + min alldeles superduperbraiga Frida. Åka snowboard, dricka öl i vårsolen, trängas o ha det mysigt i en alldeles för liten stuga o dricka alldeles för tok mkt likörer.

Nästa vecka är det jag som åker till Uppsala, äntligen. Jag o Erika ska göra Uppis o jag ska få se Teddybears! HALLÅ!

Jag är så glad att jag får ont i magen

40mil

edg

Kids

FamiljatååårtaaevileyeNellyThompa

Uurk vilke väääder

Idag har jag lärt mig ett nytt uttryck; Tokken tös!

Baby, Im home!

Edg

Hej, nu har jag lämnat ännu ett till cv, ni mins mina drömmar som ica-cindy, yes o jag hoppas min egna lilla ica-stig ska hjälpa mig. Har ätit glass idag, tog en mjukglass med päronsmak denna gång, den var så fin med hjärtkex o vindsnurra som Elin satte dit. Tyvärr tog jag kort som jag på något konstigt sätt råkade ta bort, synd. Jag o Romme-Anna satt o glassade, tyvärr frös både hon o jag så vi tog en promenix genom vår stads stolthet, Borlänge Marknad, det tog väl 5min. Nu de senaste timmarna har jag suttit i bil o käkat nötter, varmkorv, macka, bulle, mörkchoklad o druckit kaffe o Loka smultron/lime. Nu sitter jag i Skräddargården som har snabbare internet än vad jag har hemma o då befinner jag mig ute i buschen nu. Men som jag alltid säger de är alltid lite bättre här nere i landet.


Dagen efter rock´n´roll

trash


Madonna

I'm drinking a Soy latte, I get a double shot. It goes right through my body And you know I'm satisfied. I drive my mini cooper And I'm feeling super-dooper. Yo they tell I'm a trooper And you know I'm satisfied. I do yoga and pilates And the room is full of hotties, So I'm checking out the bodies And you know I'm satisfied. I'm digging on the isotopes, This metaphysic's shit is dope And if all this can give me hope. You know I'm satisfied. I got a lawyer and a manager, An agent and a chef, Three nannies, an assistant And a driver and a jet, A trainer and a butler And a bodyguard or five, A gardener and a stylist. Do you think I'm satisfied? I'd like to express my extreme point of view. I'm not Christian and I'm not a Jew, I'm just living out the American dream And I just realized that nothing Is what it seems

day


Soon there will be laughter and voices

Måste packa men vad fasiken har man på sig på dop, en kall vårdag? En sak är ju när det är en varm sommardag, men nu.. Det är nästan lite pinsamt att jag sitter här o lyssnar på t.a.t.u, men jag blir så härligt försunken i tankar då, fast det är ju inte så bra för jag måste packa.. Ska bara vänta in att mamma o thompa åker ner till kupolen o jag får huset för mig själv o kan koppla in högtalarna till datorn o poppa lite allt för hög musik i min ensamhet. Det är fint det.

Stu´s song

What do tigers dreams of?
When they take a little tiger snooze
Do they dream of mauling zebras
Or Hallie Barry in her catwoman suit

Don't you worry your pretty striped head
Were gonna get you back to Tyson and your cozy tiger bed
And then were gonna find our best friend Doug
And then were gonna give him a best friend hug
Doug Doug Oh Doug Doug Dougie Doug Doug

but if hes been murdered by crystal meth tweekers...then were shit out of luck.




Gold digger

Hittils har denna vecka varit mitt livs bästa arbetslösa vecka. Igår gick jag på promenad till stan, träffade Friday efter hon gjort dagens jobb på dagis, gick till subway o åt, åkte lite moppe med Thompa o så kvällen avslutades med american take away o Hangover. Idag ringde Frida kl9, vi cyklade till kupolen, lämnade cv till posten, möte upp Emma, gick lite på kupolen, cykla vidare till Dollarstore o Röda korset. Alla tre hittade en varsin jacka, så fina vi var när vi stress cyklade till byggmax. Jag hade arbetsintervju, det gick bra tror jag. Gick in med samma inställning som när jag hade arbetsintervju hos Romme o de gick ju bra. Sedan kom vi på att vi skulle cykla till Torsång, vi cyklade fel väg, åkerväg o så tillbacks till Coop/byggmax (typ 6km helt i onödan). Tog vägen via Stora Tuna kyrka, hälsade på Fridas bror o Emmas mormor, cyklade vidare till Torsång, tog en Hästräka, chillade o sedan cyklade vi hem till Emma i Domnarvet, o sedan til Peace&love caffet o såg på The Lance med Emelie o Jenny. Så sedan hem. Kan ju säga så här, min rumpa kommer ömma AB imorgon kan jag lova!

FridaEmmaEmelie FRidaFrida Jenny

8.69

Imorgon är det jag som går till banken o växlar till mig lite pund!

Det vart ju lite partay, på en söndag

Efter en härlig solig sista dag på jobbet vart det snabba puckar hem till mig, fixa o göra kvällens första drink. Förfest hema hos Oscar med skidskolegänget o sedan en skön promenad till tenoeren, en känsla av sommarkväll. 260 människor, mer el mindre fulla, god buffé, dans, prat, skratt, glassplitter, mera dans, godis, mc donalds, cheeseburgare, efterfest på 3pers, statiol, taxi o så katten Ludde.
LiftbrudarnaErik Stina FridaFRida, Malin, AnnaMalin Stina MicaelaAlexander BjörnOscar ErikHohoevMunther

Jag kom i säng kl5, då hade jag varit vaken i 22 ½ timme, är det partay så är de!

11:e

Min sista dag på jobbet:

Morgonsolen som välkomnar en när man svänger av Ludvikavägen
bilresan på morgonen  sötevelina

Fikarasten, hann med ett åk
lift

Romme
backe

Första dagen som arbetslös

o hej vilken underdunderbra härlig dag. Först kaffe på altanen i Nyckelby med utsikt över älven o solen i ögonen, en massa härlig prat, skratt, musik o tillbaka blickar till tiden man var 15. Sedan glassätande med Stina, Micaela, Erik o Oscar vid maximgrillen o vi bara satt där o hade det skönt, mer el mindre bakis. Lite statsstros o sedan kika vi in en lägenhet som håller på att renoveras, mkt jobb. Så pricken över iet för denna dag var att de ringde om en arbetsintervju på onsdag. Fasiken vilken bra dag! Åh
Ev StSt MiEv st

Caramia

Hejhoppilihopp!

Imorgon smäller det o just nu sitter jag o chattar med ica-stig. Jag hoppas att jag blir ica-cindy inom kort! Håll tummarna!

Im Chilllin

Okej Evelina. Det dära högskoleprovet är imorgon o jag har inte ens gjort testproven.. Dock har jag påpekat om provet varje dag i minst en månads tid för mina medmänniskor. Ojoj men det är lugnt. Det får gå som det går. Har haft en så otrolig bra floooow denna vecka. Klockren varje dag, så chill. Idag har jag varit i romme hela dagen åkt snowboard. Fast det blir mest att man stannar upp vid varje lift o snackar bort tiden men lite har vi åkt iaf o jag tillome hoppade för första gången i Rosens egna gjorda hopp vid långaknappen. Inte mkt folk i backen idag inte.  Vi körde på lite extra o hade på liften en kvart extra, fina människor. Imorgon kommer jag ha träningsverk AB, ridning igår o jag har inte ridit på 3veckor o så en heldag på snowboard. Ohoh.

Nu har jag bara 1 jobb dag kvar på Romme. 1 dag! Sen är jag arbetslös. Tur så har jag en massa aktiviteter inbokade den närmaste tiden. Nästa helg bär det av till bror o går på dop. Helgen efter det är det ÅRE. Ska bli en rolig upplevelse, vi har hyrt en stuga för 4pers o är 26kvm stort, sa jag att vi är 7pers? Trångt är ordet men de kommer nog bli väldans mysigt också! Så den 15maj drar Frida,Jenny, Marit, Emelie o jag till LONDON!!!! Fyra härliga nätter o dagar med en massa chill, parkhäng, gatstros, pubar, banksy, kultur o så lite mer chill. Så ska jag försöka ta mig till Uppis någon vacker dag o möta våren med kära Erika.

Go with the floooow


Cupcakes

c


De var ju PåskaaaAfton


Jag hade en fin påskafton. Bra dag på jobbet med en massa påskkärringar o godis i backarna. En tok Oskar som kom till jobbet för att fråga om man skulle komma på hans förfest. Powerwalk med mamma ner till Oskar, Irish Coffee med Fredin o Magnus. Buss till Falun, förfest i  en lägenhet jämte SF, köksgolv o så Etage..  Väl hemkommen hem hann jag sova 3 timmar o sedan var det dags för jobb. Nice life!
Irish
Min fina Irish Coffee, kaka vatten i en vattenkokare o sedan häll igenom en sil med kaffepulver.

Elin AnnaEAEAnonoo
Inget att rekommendera!

FridaaayfeErikaoooaaaaah



.

"Små stjärnor lyser också i mörkret."
Findland


Heey hohoho, yeah yeah

Hoho, jag fann mitt ögongodis! Vad skulle människan göra utan internet nu förtiden?

Nu fikakväll hos Marit!

Future hit makers

Jag tror jag är en av de lyckligaste nu! Min underdunderbraiga dator har äntligen gått över till min sida o det j*vla trådlösa har börjat fungera! O jag har världens bästa nördbror som kan fixa med datorer som inte ens en utbildad datakarl kan fixa, sug på den va!

Sa jag förresten..

..att det var vår igår? Vin (dock inte till mig), vattenpipa, skinnjacka, kvällspromenad o filtar, ja tusan igår var det vår!

I'm falling in love with your favourite song

wtf
Wtf

R

Ibland känner jag min som en liten fjortonåring med fnitter i halsen o med förundrande blickar hör på vad människor har att berätta. Igår kväll var en sådan kväll. En lägenhet i mjälga, fruktlikör o ja nu är den slut, missa sista bussen hem, dricka hubbabubba liknande vätska, inte gott o för första gången få känna på ett par silikonbröst..

Nu ska jag ut o gå på en promenad o även leta efter min skinnhandske som jag förmodligen tappade på busshållsplatsen. Snälla gode gud att den ligger där!

.. . . . .. ... .. . . . .... . . ... ... . . . .. .. ... . . .. . ..... .

What is somebody like you doin' in a place like this? Say did you come 
alone or did you bring all your friends? Say whats your name? What
you drinking? I think I know what are you thinking Baby whats your sign, tell me
yours and ill tell you mine. Say What is someone like you doin' in a
place like this? I'll never be the same If we ever meet again. Won't let you get away.
If we ever meet again. This freefall's got me me so. kiss me all night,
don't ever let me go. Ill never be the same if we ever meet again. Do you come here much? I swear I've seen your face before. You don't
see me blush but I cant help to want you more more. Baby tel me whats
youre story? I ain't shy, don't you worry I'm flirting with my eyes. I wanna leave with you tonight. do you come
here much? I've gotta see your face some more I'll never be the same. If we ever meet again. Won't let you get away.
If we ever meet again. This free fall's got me me so. kiss me all night,
don't ever let me go. Ill never be the same if we ever meet again..

RSS 2.0