Pirrpirr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suit up!

Skrev ett inlägg igår som tydligen försvann... Aja, ny vecka och nya tag! Denna vecka har jag längtat efter länge då jag på torsdag åker ner till Borås! Vi ska fira t-rex, kolla basket, xoy, kolla in skolans nya lokaler, fika, äta och bara mysa! Så att äntligen få träffa alla igen!!!!  Bli torsdag, nu! 

I helgen som var firade vi Jeppe som också fyllt år. Lyckad kväll och gullegrabbarna hade byggt ett beer-Pong-bord kvällen till ära! Man slutar aldrig att förvånas. Att  man var seg och jobbade heldag dagen efter var ju lätt värt och sedan att få dricka kaffe igen efter 5 dagar var gudomligt! 




 

3 av 5

Tredje dagen utan kaffe och det går bättre och bättre! Kör en "detox" fram till lördag för att få bot mot min rastlöshet och det här med att inte dricka kaffe är lätt det svåraste! Att inte äta rött kött, inge choklad ( där trodde jag skulle va svårt) och dra ner på mejeriprodukter är en baggis men kaffet... I måndags hade jag en fruktansvärd huvudvärk men efter halva tisdagen släppte den och idag mår jag riktigt bra. Det är bara att måste de köra kaffereklam stup i kvarten på tv:n?
 
Ojoj vad gott de ska bli med en kopp till lördagens frukost! 
 

Fantastiskt

I lördags gick vi till Bjusan, ett gäng vänner, en drös med hundar, grillning och fika. Mår så himlans bra vid sånna här stunder, i naturen som är helt fantastisk! 











Me, myself and I

Idag firar jag två underbara år med mig själv. Ojoj vad tiden går och det känns som de alltid varit så här, jag. Fint! 




Alla älskar Weeknd

Så även jag och M.I.A
 

Rastlös



Har kommit in i en rastlösperiod, stampar bara och börjar bli trött på det mesta. Vilken skillnad med humöret från början av förra veckan. Denna vecka har jag iaf fixat simklippkort, lunchat ännu en gång på Ikea, käkat choklad, firat mami och papis 2 åriga bröllopsdag (11-11-11, så roliga var dem), käkat ostkaka (ostkakansdag igår), hängt en stund på Liljan och lyssnat på den fantastiska karaoken, titta klart på säsong 9 av HIMYM som jag totalt missat (men jag är ju ingen följa-serie-människa!) och tagit hand om en migrängrabb. Så lite jobb på det också men annars en rastlöshet i kroppen, de måste hända något. Promenader funkar om knät tillåter som börjat krångla men jag och Stina har börjat med en ny veckotradition, ett varv runt älvrundan och sedan fika eller lunch efter det. Mycket bra tycker vi båda! 

Times like these

Den klassiska klassikern, tyngsta rapen, svängigaste schlagern, visornas visor, högsta basen, den sönderspelade hitten,det härliga melankoniska till rocken. Smaken är bred.
 
 

Jag har en ny kärlek

Favoritplatsen, mattavdelningen på IKEA, får gåshud varje gång jag går igenom där. 
 
 

Gottisgris som man är!

Vi Sverige och alla våra dagar som vi tillägnat till olika saker, händelser, mat, personer osv.. Idag var det Kladdkakans dag, gott och den firades så klar tillsammans med min nyfunna italienska vän Salvatore och hans vän från Roma (fick lära mig idag att på italienska säger man Roma till Rom och ska nu hädanefter säga Romaaaa). Kladdkakan fick tummen upp! 

Nästa vecka är det chokladens, smörgåstårtans och alla krossade hjärtans dag. Ska fira allihopa. 

Hello friend

Åh ikväll spelar The Sounds på Liljan. Jag ska dock inte dit, men det hade vart kul. Sett dem ett flertal gånger och aldrig blivit besviken! 
 
 
 

Huvudet bland molnen

 Man säger ju att hoppet är det sista som lämnar människan. Jag försöker intala mig varje dag att allt löser sig, bara om man vill och jobbar för det och ja det börjar ordna upp sig nu! November är kommen och det är den månad som alltid är trökigast, mest för att man alltid hamnar i ett deppmode. Fast iår ser det lite annorlunda ut, kanske som en klapp på axeln efter vad allt detta år inneburit. För ett halv år sedan satt man halvt panikslagen över framtidens ovishet, jobb och pengafrågan, saknad, skolan var en pina, allmän oro och så det där med att sommarens glädjerus Peace & love gick i konkan. Nu i november månad sitter jag med snart två jobb i fickan som jag får bra-feeling känsla i magen över, att höra peace & love kommer tillbaka nästa år (mkt mindre men det är ju det som jag gillar bäst) i vår fina stad och så såklart de fina vännerna, både de som finns nära en och de som befinner sig lite längre bort. Två resor denna månad är perfekt!
 
Men om man skulle falla i dysterhet så har jag hittat medicinen som gör bot mot det, sex and the city-avsnitt och choklad. Kan inte annat än bli glad!
 
Eller fin musik.. 

Älska maskerader




Lämnar staden för ett tag

Drar till Uppis för en efterlängtad långhelg mer Erika! Ikväll party och ska försöka mig på en replika på Stephies utklädnad från förra året som var så coool, haha ska försöka iaf.
 
 

RSS 2.0