Over and out

Igår kom Kristina hem till mig o vi åt ostbricka med päron o drack vin o shottade smörkola i mina isglas som jag fick av Erika i fredags. Planen var att vi skulle dansa loss inne på S2 men vi fastnade inne på Bakfikan med skidlärar Oscar o när vi tittade på klockan va den redan 1 o vi kände att de var ingen idé att gå över till S2. Men vi hade trevligt fast det inte blidde som vi hade tänkt oss.

Is

Stina


Jag är dig tills jag ändrar mig

hål


























Blombergs

Roligt igår när man var på väg till systemet o alla, verkligen alla personer man mötte bar systempåsar i händerna. Jag köpte bara en flaska Sour grapefruit likör, kändes lite futtigt i jämförelse mot alla andras kundkorgar som var fulla till bredden. Ikväll ska jag testa o skippa mina älskade gräddlikör drinkar o kö på juicedrinkar, får se hur länge man tycker de är goda.. Efter mitt lilla besök mötte jag upp ELina o Linn o vi fikade på Blombergs, första gången jag fikar där o absolut inte sista gången. Var billigt för att vara ett cafe, 35kr för en stor kaffe o chokladruta, det får man inte ens en kaffe för på Waneys typ. Det vart en trevlig stund med mkt prat om hur våra liv ser ut för tillfället. Det är synd att man inte träffar dessa personer så mkt längre.

Elina Linn

fika


Inte längre ett iskallt IKEA-land

Nej man kanske skulle byta om från sitt allmänt svettiga underställ o göra iordning sig o ta sig ner till staden o uträtta några ärenden så som SYSTEMBOLAGET. Ska även hitta någon bra o intressant bok på biblioteket o sedan så blire fika med Linn som är hemkommen från Norge o så med Elina så klart.

Webbsidan kan inte visas

I onsdagskväll var liftgänget + sjukvårdarna (de parkerade tillome ambulansen utanför) ut på äventyr o åt på Tzatziki o hade sedan hela bowlinghallen för oss själva. Mkt trevligt!
matMattiasElinKristina

O nu är jag leeeeedig i tre hela dagar, om jag har längtat!


ps. Måste ju tillägga att jag vann bowlingen

Stereo love



Berlin, Berlin, Berlin, Berlin? Berlin!

Men Evelina då!

Undra när man ska gå o hälsa på systembolaget? Sa ju innan att det var det första jag skulle göra på min födelsedag, fortfarande inte gort det.. På fredag kanske, kanske..


Evelina & Erika gör en S.E




2009 Del 2 av 3

Maj
Mormor o morfar firade sin 50 årliga bröllopsdag! Jisses är allt jag kan få fram typ. Jag älskar att komma ner i landet o vi mötes så klart av en varm härlig vårhelg + att jag fick en huuur ful bränna, kallad bondebränna som sedan höll sig kvar någelunda hela sommaren..
brännamax


Hora din moldova - Årets roligaste låttilet!


Jag o Erika tog en fika både en o två ggr under maj o satt o prata o planerade o väntade o räknade på veckorna som skulle komma. Som sedan kom o gick alldeles för fort.

Jag o Emelie köpte mjukglass med tuttifruttiströsel o solade inför resan.
evy

Erika hade även the grandfinally av sitt projektarbete o arrangerade en liten konstert med vänner o gjorde detta med bravuuuuuuur! Så mkt bra musik under en o samma stund.


Mina "kära" kurbitsfat vart äntligen klara!
fat

Den 15 maj tog 5 flickor bilen o körde till arlanda o tog sedan flyget till cypern. Minnesvärd resa med både gott o ont, men mest gott!
flyyygdrinkbussSpice girlslöööök


När jag kom hem hade jag stor lust med att ta ett av mina fat o måla en stor gubbe som peckade fuck you o ge till en person. Härlig känsla.


Jag hann vara hemma i 4 dagar innan det var dags att resa igen, denna gång till Berlin med flickorna från klassen. Jag vart även förälskad i Berlin.
Kristin Evy
TunnelbananBerlinhaha 


Juni
Ett sms från mamma:
Rosévin på en måndag!
(Ni förstår om ni har sett Johan Glans)

Så började Borlänges studentvecka. En eftermiddag hos Oskar med Erika o sedan lite americansfotbollskastning o på kvällen satt vi i en park på Hagalund o drack rosevin som hade blivit varmt. Sen dansade vi loss på Flamingos dansgolv o Marcus fyllde år o hoppade i buskar.


Jag köpte en ny mobil med 3 abonemang.


Så kom fredagen o Borlänges student.
ErikaEmelie


Jag vart klar med min studentklänningen helgen innan, bra Evelina!

Nu började MIN studentvecka o det första på schemat var Mösspåtagningen, sedan var det full rulle  hela veckan.
Evelina, Eli, ElinaMalin flickornaEdghvyutspringEE




Måndag var det dags att åka till skolan igen o rätta till två betyg, tack för det också!

Sedan hade jag turen o fick hoppa in i växeln på Philipson Bil hela den veckan o fick en ny kompis.
Hundi 

Midsommar är överskattat punkt. Så jag, Frida o Jenny satt i lillstugan o tittade i gamla skolkataloger o drack päronkonjakt o öl.
mid

PEACE AND LOVE
 




Juli

Efter en helt galen vecka vart det en lugn semester med familjen + Frida. Töreboda o Bohuslän.
Evyhästii 
Frida

När vi kom hem vart det chipsätande med Erika.

Jag fick även reda på hur det gått med intagningen till hösten, jag hamnade på 81 reservplats.

Jag o Frida vart hurtiga för en dag o cyklade till Haganäs. Vi hann lägga handukarna på backen o ta ett dop sedan var vi tvugna att cykla hem för vi vart medbjudna till en sommarstuga utanför Insjön. Grillning, fotboll, luftgevär o sedan dans till When loves takes over halva natten.
Eboys boys
Frida

Inte kort därefter for vi till en annan sommarstugafest utanför Falun.
frkällaren
Med en oförglömlig källare. Jag säger bara antikdekare, kalla panpizzor o cider i mängder.

En snabb utgång med Erika o gänget. Allt för tok mkt vin-
sommarfestErika, Klara, Anna

Jag upptäkte de härlig cafet på stan, Peace & love cafet.
P&L


Årets stora miss gjorde jag en kväll i juli, jag trodde att jag hade sparat över mina bilder till den sekundära hårdisken o ominstallerade min dator. Det vissades sen att jag inte alls hade sparat bilderna o alla Cypern o studentbilderna var borta.. Jag grät hela kvällen..


Jag hade funderingar på att åka till Övik, som aldrig blev av. Tur kanske det.. Jag vet inte.

Jag hade också stora funderingar på att åka till Putte i Parken festivalen, det vart heller aldrig av.

Efter lång planering o hört med all folk flera veckor innan så vart det en liten hemmafest hos mig med vattenpipan i högsta fokus
festEmelie maritTå


Vattenpipakväll, grillning, vin o sång med Erika o vännerna.
Erika LindaEdghvy


Edghvy



Kan förekomma bilder från mina nära o kära, tack!


Brr o klirr i kistan

8 dagars arbete; check! Nu blir det tv-kväll för hela slanten o imorogn är det jag som är ledig, på en lördag o allt, nice!


.. o oj vad mööör jag är ikroppen o benen de värker sååå efter all snöpulsning, skottning o ridning. Vet ni hur mkt j*vla snö det har kommit dessa få dagar?!?! Hur mkt mer kan det finnas där uppe, det borde ta slut snart tycker jag. 

Even if you are a million miles away

Åh finns inga bra ord att beskriva den underbara känslan i kroppen man fick efter att läst kära Erikas inlägg


Som sagt myspys i Lillstugan blev en bra avslutning på min allra sista dag som tonåring

lillstuganJennyEmelieFridaMaritFabian


The last evening

Magen full med tårta, lungorna full med blåbärsrök o mungiporna ömmar. Det har varit en bra sista kväll som tonåring!


Whatcha say

kate


Hej hopp o gash vad bra humör jag har varit på dessa två dagar! Vet inte riktigt vad de kan bero på, solen som skiner på en varje dag, roliga grejer inplanerat el choklad i massor? Vet inte men de spelar inge roll. Glad har jag varit iaf. Jag är glad att jag har det jobb jag har, ibörjan tänkte man väl att man kommit helt fel men nu ler man varje gång man kommer till Romme o jag ser verkligen framemot till vecka 16, då vi liftare o människorna från skidskolan planerar att dra till Åre. Hur kul på en skala 1 till 10 kommer inte det bli!?


Om två dagar fyller jag även år, shit pommes frites! Så imorgon blir det lite tårtmys i lillstugan med allt som jag gillar; kära vänner, tårta, te, vattenpipa o chips. Så kommer Erika ika spika hem till helgen o hur kul är inte det på en skala på 1 till 10?

 


Miranda & Carrie

- Is it me or is Valentine´s Day this year on steroids?
- No. I think it was like this last year. We just played for the other team.

Evelina & Evy

Igår kväll el rättare sagt redan på eftermiddagen mådde jag piss. Huvudet dunkade som aldrig förr o inga värktabletter funkade, fick i sista sekunden ringa till stallet o säga att jag inte kunde komma. DEt som var hoppträning o allt.. Imorse mådde jag bra, så klart man mår bra när man ska iväg o jobba. NEj nu ska jag slöa o ladda inför 6 dagar till med jobb.

Idag startar OS, kul!

Skottning; check

föreefter

Fotspåren på första bilden är mina efter att jag i fredagsnatt hade glömt min nyckel hemma o fick gå runt till altanen. Måste tillägas att jag hade på mig strumpbyxor. 

Februari tickar på

Jag är så trött så jag vet inte vad.. Ändå sitter jag här med mina kära dator, som är den ända som råkar ha något fel så att jag inte kan köra på trådlöst. Ja vi har köpt en ny roater (får se hur länge den fungerar denna gång, ska vi gissa på 2 veckor kanske?) o den fungerar mot alla grejer som kan ta emot förrutom min dator, nice. Oh vad trött jag blir, vad kan det va för fel?

Förrutom de tråkigheterna så har det hänt en massa roliga grejer. I måndags var jag hemma hos Marit o käkade allt för många muffins o fick se allt för coola o roliga trick av Fabian (hunden). Igår var jag hemma hos Frida o firade henne. Det bjöds på Sellnäsplankor o en massa gottigheter, så mkt så jag fick ont i magen. På ett bra sätt. Jag har börjat sy också, de där tightsen som jag klippte till redan 3:e oktober o som har legat i min låda sen dess, men nu är de snart klara, ska bara sy in resårbandet o fålla kanten, sen klart! Annars så har det bara varit jobb, vart bjuden till Turkiet av en historialärare som var på besök (jag är så jäääääkla trevlig) o så har det varit stormöte ikväll o vi fick potatissoppa o kanelbullar, gissa vem som vart gla!?

Imorgon har jag en ledig dag. Ska nog skotta o läsa en bok. Så kanske det blir en film på det.. o så lite glass också.

Almost Famous

När jag väl har mina lediga dagar kollar jag på film o dricker te o förmodligen slinker det ner glass också.. I helgen kollade jag på Almost famous o hur snygga är inte Kate o Billy som Penny Lane o Russell!

Russell Penny Lane


Snow

Promenad
Efter frukosten idag gick jag, Frida o Tessie på en skogspromenad i all härlig snö. Tessie fyllde även 10år idag o det bjöds på ostmackor, hipp hipp hurra.


Maskinen

Maskinen

Damndamn

Nu är det fredag som vi har väntat på. Sitter hemma hos Erika, ska ha två-manna-förfest, sedan bär det av till S2 o maskinen. Vi ska stå o dansa långt långt fram!
Hej hej svej!


Konstigt

Konstigt.

Imorse när jag vaknade hade jag en stor lust att gå på Banken i Falun. Åh o det har jag fortfarande, varför? 

Sedan under hela förmiddagen har jag gått o sjungit denna låt, o då även kunnat hela texten, hur då? 

Så har jag börjat röja mitt rum (BEHÖVDES AB) o började med att ställa iordning alla mina skor o räknade lite snabbt hur månge de var. Jag har visst 42 par skor, hur kunde de bli så här?

Häst

häst


Cheap monday

c
























Ikväll har Cheap monday sin visning. Man kunde skriva in sig till visningen, som jag även gjorde. Men jobb imorgon o en sen visning i en stad 25mil bort är ingen bra matchning, så jag får stå över.. Bad for me, men Erika den ugnen ska dit ikväll, lucky her!


eh, ja, hm, va?

Okej, nu vart det ju lite enklare att bestämma vilket program man ska välja. Man kan ju sammanfatta så att efter att ha läst igenom ansökningsuppgiten till textildesign så dunkar huvudet ännu mer. Åh Textil Produktutveckling verkar så mkr bättre!

Back in town

Hemma igen i Borlänge. Igår vart det en enda lång biltur med stopp för mat på mcdonalds (el nacho my lover!) o även ett stopp för att tanka o inhandla choklad. Hemma vart det pappa, lövbiff, Runaway, Köping o en kort promenad sen var jag för trött för att hålla mina ögonlock öppna så det vart bums i säng. Idag är jag ledig. Får se vad man ska hitta på, kanske man borde göra klart 2009 någongång.  Ett dunkande i huvudet har dykt upp det verkar som det inte vill släppa taget, förmodligen har det uppkommit pågrund av det stora sockerintaget som skedde under helgen.

Peter, förmodligen blir det en liten Noa o så Nelly från i fredags
peter nelly noanoa


RSS 2.0