hurtbulle

vilken underbar sista julidag! men är bara så jakla trött så att jag knappt kan skriva.. det blir en tidig natt för mig känner jag. idag har ja varit vid långsjön heeeela dagen. mötte upp frida kl 10.30 (!!!!!!) o så cyklade vi dit. sen efter en lång stund kom emelie o comp. sen var vi där hela långa dagen. inte ens när åskan närmade oss vek vi av. nej vi stannade kvar o vi hade riktig tur för all oväder gick runt oss.    sen så var det bara att cykla hem o jag cyklade med hela gänget så jag fick cykla genom stan så det vart ju den dubbla vägen för mig, men shite same, all träning man får är ju bara bra i dessa tider.

igår gick jag långpromenad runt sportfältet med emelie, maja, lina, matilda o adam., hurtig man har blivt. vi pratade om lördagens fest o om allas tillstånd under den kvällen. sen så efter det for jag till stallet för att släppa in hästarna bara, men så ser jag att åke inte mockat den löisen så det var ju bara att börja, tur att emelie hade hängt med. sen var det bara att åka hem, dusha o sen åka iväg igen  hämta fille o köra mot gagnef, sifferbo o elina. alltid lika mysigt att sitta o prata o äta :)  det sjukai det hela är att jag har känt elina nu i snart 2år men att det var första gången jag var hemma hos henne!

åkte hem vid tolv tiden, lämnade av fille o hämtade upp frida o vi åkte till stan för att kolla upp festlivet, nyktra. satt på flaminga en stund o vi sååg klart den snyggaste el rättare sagt den sötaste människan man någonsin sett typ! gaaaaaaaaah! sen gick till skrubben o träffade på två skit jobbiga killar som fört spelade bögar, de trodde att vi skulle tända på det, men öö nej! inga roliga personer, nej nej.


vi åt skiiit god glass o evelina tog tillome om, detta händer inte ofta om man pratar om glass. så självklart bjöd elina på sina omtalade schznitzel (stavning) :)
glass i stora lasselinakraaamfliin




tja då!

4 dagar förtidigt...

idag har jag varit med en person som jag tyvärr inte alls träffar mkt. vet faktist inte varför det blivit så, men ändring ska ske! erika gunnars är tjejen vi snackar om. hämtade henne o vi åkte till icamaxi (ahahahahaaaaa såklart) å köpte varsin kyckling/fetaost sallad och så ett paket chokladcockies o en ramlösa  kaktus. sen så körde vi i full fart med vinden i håret mot ornäs, mot haganäs. där sedan satt vi o pratade om allt vi missat i våra liv, åt kycklingsalladern o honungsmelon, drack o doppade oss en gång. härligt väder också!         efter det körde jag hemåt, bytte om till min asbiga jaffa t-shirt o rosa ankelstrumpor. plockade fram färg o penslar o började måla om lillstugan. vitt vitt vitt! så nu är alla fyra väggarna målade i vitgrund färg, ooooooooooooooooooooooh det kommer bli så nice nice nice nice! läntar tills det blir färdigt!         efter all måleri och en liten rast med glassätande hoppade jag in i dushen o skrubbade av mig all färg som konstigt nog bara hade landat på min ben. sen äta lite grillspett med tzatziki (stavning?) och sedan fara ner igen o hämta erika o mot biosalongen. äntligen fick jag se sex in the city filmen. tog typ mig över en månad att se den men nu har jag sett den o jaaaaaaaaaaag baaaaaaaaaaaaaaaaara gillar den så skarpt! jag både grätt '(inombords), skrattade, vart arg och vart helt förälskad! tillomed jag vill nu bo i en storstad (större det så bättre)o då är det lite sjukt..      samtidigt som jag sitter i biosalongen skickar emlie mig ett sms om att hon kom på att jag vill se filmen o hör om jag vill se den med henne om några dagar, haha sammanträffande i hög grad !!

just nu, el just den senaste tiden har jag saknat att prata med en person.. tillägnar en låt till denna person, inte för att låten är så jäkla jätte super bra, men men.. du vet
 



idag har jag släppt allt tror jag. satt nyss o raderade bort alla sms jag fått av sebastian under alla år., förutom de som försvann när jag bytte mobil, som var för snart 3 årsedan...     samtidigt som jag raderade bort alla så försvann delar av mitt liv o minnen från 4 år bakåt.. det gjorde lite ont, och jag som aldrig kan slänga sms i vanliga fall, men samtidigt vart det mkt plats i inkorgen, så jag slipper höra det där jäkla tjutet med inkorgen full på ett tag.



fan vad kl vart mkt på engång. jag som hade sköt mig så bra de senaste 2 nätterna.. hm. god natt!

ny vecka

och en ny dag. sov så jäkla skönt inatt o vad utvilad o vad skönt allt va när jag vaknade. for till kära gamla donken för att berätta att det fattas en dag på min lön. han jag pratade med (inget namn nämnt...)  tittade på mig med stora ögon o fattade ingenting typ, bra :S... men han lova att försöka ringa dit man gör löner o sedan höra av sig till mig. o jag hoppas att han gör det, känns som man verkligen inte jobbar på donken gratis precis... sen så körde jag vidare till nästa stopp, emelie. vi satt en liten liten stund o pratade, mest om lördagen o käkade godis, gött. sen så skulle hon åka till falun så då åkte jag vidare till stallet. jag var skiiit tidig o det var shiiiet varmt. så stog där inne i stallet ( som det var väldig behaglig temperatur) o mockade o tänkte å små sjöng på en jäkla låt man fått ihuvudet, jag kan skriva att det tog lååååååååååång tid innan jag var klar med mockningen. sen så hämtade jag in triviant o spraya lite flugspray (som luktar skiiit gott tycker jag) på han o även på mig. sen så tog vi en liten promenad runt markerna. skönt at bara gå o gå ibland. efter det skulle jag ta in william o när jag ska öppna hagjäveln så har hantaget typ cp sig total så jag kom inte ut med hästen. stog nog där i 5min o försökta trokla ut handtaget, o ström var det så klart i allt jag tog i, så nu är jag verkligen laddad. men efter mkt troklande o stötar fick jag ur hantaget från sin krok o kunde gå, åååh. men efter det så tog jag o william en skogstur barbacka. alltså det måste vara ett av det mysigaste man kan göra. skönt det var istallet också för det var bara jag där, så tyst o lugnt. perfekt att bara gå där o tänka o mysa med hästarna. en rikitg mys o soft dag.

åså idag har jag äntligen börjat med lillstugan, har med hjälp av min bror tagit ut all skit o bröte där inne, så nu är det bara en fotölj o sängramen kvar. så snart kan man börja måla. bland all bröte fanns allt mitt porslin jag har sparat ihop o fick packa ner allt i tidningspapper o jäklar vad glas jag har (och typ alla sorter man behöver också, rödvinglas, vittvin, vardagliga, snaps, öl m.m)! behöver verkligen inte köpa glas när jag flyttar hemifrån o inte muggar heller för den delen!

så måste jag också vissa en till låt som ärså soooooooooft, passar ju bra idag. när jag hör denna låt så tänker jag på en film, som är ju så skojig. the perfect score, om ni kmmer ikontakt med den, se den. men det finns två st tror jag, ni ska se den med bryan greenberg :) den ni! dagens filmtips.. moha


natti!

helgen efter den 25:e

nyss städat det sista ihuset innan famijen kommer, de kommer nog alldeles snart skulle ja tro. kom hem lite efter 11 idag, fick ju lov att gå då så jag skulle hinna städa..  jag fastnade på oskars fest så det vart ingen utgång igår, men det gör inge, hade mkt trevligt hemma hos oskar.  först vart det lite förfest hör hemma hos mig, med dricka o ost o kex, det är det nya party tilltugget nu för tiden. sen så orkade vi inte vänta in på emelie o vlad, för de är sååååååå sega, så vi cyklade ner till oskar i förväg. var typ inge folk där när vi kom, lite tidiga. men då följde jag med oskar till hans mamma o hämtade vattenpipa o fick smaka på smultron, har ju aldrig testat vattenpipa o värsta kul det var, speciellt när man blåste ut det genom näsan o körde tjur moves :) sen så bara gick det nerför för folk, emelie grät, jag berättade mer än vad man ska göra, efter när jag kommit tillbaka till all folk så hade frida försvunnit o maja mådde icke bra som slutade med att hon spyde ett x antal grr o sedan somade i soffan.  en själv tycker jag ändå att det var en mkt speciell o trevlig kväll som relterade till att vi stannade, kanske lite väl länge.  men jag drog mitt strå till stacken iaf o moppade hela jävla huset kl 5 på morgonen o sedan sprutade luktagottspray i hela huset. sedan sova i ett allt fö varmt rum tills man blir väkt o får frågan om man vill gå till donken o äat frukost, jag tackade nej..   

ifredags var det myspyss middag med only the girls :) det gick kanske lite segt med grillningen men annars tycker jag det vart en också lyckad kväll.  vi åt mat, jag o emelie dack upp hennes öppnade vinflaska och pratade :)  efter all mat vart det lite ost o kex (såklart) o drack te till.             

middage,l,mfryyyyyyyserostokex





när kl har gått över o de börjar bli just igen..
emeliemyyyyyyys




fick sova alldels självi huset o det gick bra. sedan på morgonen, eller rättare sagt på förmiddagen kom frida o vi gjorde iordning varsin kycklingmacka, melonbitar o vatten imassor o cyklade till LÅNGSJÖN. jag orkade cykla hela vägen + den jävligaste backen nånsin, den innan järnvägen i tunaåstrand, stolt! där låg vi o solade, badade, åt, badade o badade. sedan var det bara att cykla hem o dusha tills det vart fest igen!

friiiiiiidaffoskar emeeeeeeeliefridatjejsnackmaja linafolk


lite väl mkt bilder, men det är ju så mkt roligare :) speciellt när man hittar sin kamera kl3 på natten o upptäker att någon person (förmodligen frida) sprungit runt o tagit en massa kort, det uppskattas! men som vanligt lägger jag även in bilderna på bdb också och desso fler!

vi ses!

förberedelser

nu har jag solat, dushat o vart o handlat allt tills ikväll o så klart var jag på icamaxi  :)         jag har tillome plockat lite blommar här hemma i trädgården, det har jag inte gjort på väldigt länge, men man börjar väl bli gamal el nåt. sen ikväll kommer det några flickor o så ska vi grilla, mys!  imorgon blir det utgång :D får se om det blir förfest här el om man kanske ska förbi festen man vart bjuden på, vi får se helt enkelt.     nu känns det som en riiiiktig sommar!

när det är sommar lyssnar man mer än nånsin på musik, iaf jag. men jag är inte så hipp på skivor o sånt, jag lyssnar mest på radio o då blir det mest p3. men när man sitter här med datorn så blir det så klart youtube som körs och en låt som jag har lyssnat mkt det senaste dagarna  är This is the life med amy macdonald, nåt sånt heter hon iaf, haha roligt!



just nu kollar jag på en massa lägenheter vid västkusten/bohuslän :). det är värkligen här jag vill bo i framtiden, nångång iaf!
mmmh

trevlig kväll
hej hopp!

värme

lallalalaa3 dagar med kanon väder o fiint ska det bli hela veckan + nästa också :)     igår spenderade jag dagen med fille. vi cyklade     till masenbadet o solade o badade.     doppade mig 2ggr :)   sen så fick jag också   se filles nya hus, el hon har bott där i typ 1år men nu fick  jag se det iaf, skiiit fint speciellt deras ute rum :)  innan jag cyklade hem så svängde jag förbi donken för att se om det     var några roliga personer som jobbade.     elina jobbade, o     hon fick vara ute i lobbyn haha.      

imorgon blir det lite tjejmiddag hemma hos mig. lyckades skrapa ihop några, alla är ju    typ borta osv. hoppas det blir trevligt iaf, men vad kan gå fel helt enkelt, god mat o dryck o trevligt sällskap !? nja skulle inte tro det.

man kanske skulle pallra sig ut igen..

nu kan man säga sommar o sol

häääääääärligt med rikitgt kanon väder idag. har legat i gräset o solat preis hela dagen.  när jag änligen gick upp o satte mig i skuggan för ett tag så såg jag att hela kroppen var täkt av röda prickar, det är detta som är minus med gräs. men det är det värt!   men när man ligger där så tänker man mkt. o under tiden som gick kom jag på hur många ideer som helst + att jag kluddrade ut ett helt block nästan. men jag kommer inte ens göra hälften av alla ideerna, men de är bra kan jag säga!

haha, igår kväll precis när jag skulle stänga av datorn skrev en gammal "bekant" till mig på msn. har inte hört något från denna person sen 7:an. jag vart iaf bjuden på fest i ludvika vilken helg som helst. får se om man drar dit någon gång, el kanske inte. haha

sommardag med både det ena o det andra

oj, idag var det extra många läsare, kul :) idag har jag inte varit hemma på hela dagen. min dag började med att jag åkte ner o hämtade emelie (jag fick tillome gå upp lite tidigare än normalt i dessa sommartider) o vidare till icamaxi o köpte vetelängd till fikat hos maja. shhiet vad mkt jag har varit på icamaxi de senaste dagarna, på 4dagar har jag varit där 3 av dagarna :') men jag gillar affärn så det gör inge!     hos maja sedan åt vi o drack o åt o drack,så nu behöver jag inte äta sötsaker på flera veckor :)  efter mång trevliga timmar for emelie o jag vidare till stallet. hon har inte vari där sedan sommarlovet börja så det var mkt trevlgt att ha sällskap av henne igen. vi mocka skit tillsammans, gjorde iordning höpåsar, foderhinkar o betfor tillsammans. vi tillome delade mina kycklingspett tillsammans!  vi gjorde allt tillsammans :)   sedan fick vi skynda oss  köra full fart till mellsta där det vart lite mingolf. jag kom 2:a av 7 :) gladglad

dfdg






dddddjf



dagens inlägg får avslutas med en bild på mig o triviant som inte gör som jag vill riktigt. synd att bilden är så liten, för man ser inte riktigt min ursnygga sammanbittna min, haha!
cxg

föresten så känns det lite konstigt att lägga in bilder både här på bloggen o sedan också på bdb, för de flesta som läser här även tittar i min bdb.. . men jag måste både ha lite fina bilder här o använda av min inte alls så använda bdb. så då får det bli lite kopior där o vart :) natti

knytfika

imorgon blir det knytkalas/fika! så under kvällen åkte jag ner till icamaxi o köpte citronkaksmet, som jag sedan bakade el rättare sagt hällde ivatten o ställde in i ugnen, men den är ju så goood o så tror folk att man har bakat allt själv!      men det roligast idag var när jag stog i kön på icamaxi så ser jag att S.D står näst framför mig ikön.!! har inte sett honom på jätte länge så jag vart ju glad :)  hahaa

ikväll ska jag gå å lägga mig itid, typ nu snart. ja nu. nattinatti

hit me baby!

så var det redan söndag,har precis vinkat av mormor o morbror dan o sitter nu här vid datan o har precis klarat av en omgång spindelharpa :)  sitter o lyssnar påå samma låt nu hundradeåttonde gången men den är ju så bra :)   hit me baby med travis


igår var jag först med fille pille o gick på kupolen, jag som inte hade tänkt köpa något köpte ändå en tröja på gina, men den kosta bara 49kr så då är man ju nästan tvungen ;) sedan på kvällen åkte jag ner till ekstam o hade lite förfest med reine o björn too, vart lite tv-spel o sedan poker. när kl började näma sig den utsatta tiden gick vi till s1,  satt där o drack o pratade. rätt så mkt folk faktist, mer än vad jag trodde det skulle va.. sedan vart det promenad tillbaks till ekstam o lite efterfest.                idag blir det en seg mys dag, har redan sett en film på tv1000, haha vilken film, ingen handling ihuvudtaget men det var rätt så bra ändå. fast ingen film man kollar på 2ggr precis..    

hej hopp!

min fredag

hej hej igen!  idag har det varit full rulle hela dagen, skööönt att ha det så ibland efter alla sega lediga dagar. vid 12 tiden idag åktejag ner till stan o åt thaibuffe med elina :) vi satt o pratade om allt som har hänt de senaste (o det är ju rätt så mkt) o åt god mat. alldeles för mkt mat som det lätt blir när man äter buffe, jag tror vi satt  i 2h o åt o drack o pratade :)  sedan direkt efter det åkte jag till stallet o red triviant lite, duktig han har blivit. sen hann jag bara hem o dusha o läsa Fredag o precis när jag ska börja spela spindelharpan (har blivit lätt beroendeav det, spelar det typ jämt nu) så ringer emelie mig, hon fick sluta 1,5h tidigare. så jag tog bilen ner o hämtade henne vid kvarsvedens centrum, wooah vad det låter coolt då.. sen så åkte vi literunt i borlänge. stannade vid burgerking o köpte chickenbittar, gott! satt där i evigheter o sedan åkte vi till ica maxi o köpe fanta. träffade amanda o min gamla klasskamrat sanne där, alltid lika trevligt att ses. efter det åkte vi runt lite i staden tills vi bestämde oss fö att åka till festen vid gimmen el vad det heter. körde runt lite där o vilka ser?!?! jo vi ser sebastian o com sitta i en bil vid vägkanten, haha. då är det på väg till samma fest som vi. ringde runt till folk för att hitta dit o efter en stund kom vi fram till en lada mitt ute på en åker. såg inte så mkt ut för världen, hade tillome utedass. men oj vad frääääääään den var inne :)  trevligt ställe med trevligt folk, träffade både elin o min gamla ridkamrat :)                    och nu är jag hemma igen. en mkt rolig dag idag o roligt att träffat så mkt folk man känner! alltid lika uppskattat! nej nu ska jag nog spela en omgång ill spindelharpa o sedan försöka sova lite.. har haft lite sömnproblem hela veckan, icke bra..

varning! soltorgare

gick precis in på fc för att se om det har hänt något inressant. fick se att vi nvare hade fått mejl utav vår kemilärare o hon skrev att hon har slutat på falufri o ist börjat på soltorg. hahaha, stackars er soltorgare!! undar var det blir för ny kemilärare på falufri, fast varför bryr jag mig, ska ju inte läsa någon mer kemi! så otroligt sköööööönt!   än så länge idag har jag varit riktigt duktig. har både städat mitt rum o hittat sebastians cd, som har varit borta i typ ett halvår.. heh.. nu sitter jag här o väntar på att elina ska ringa mig..  har inte träffat dig på ettt långt tag nu!                                

hej svejs!                         

minnen från förr

en låt som jag lyssnade mkt på under slutet av mellanstadiet o början av högstadiet var whirlwind med brodel daniel. nu de senaste dagarna har jag åter upptäkt denna underbara låt som är klart en av de bästa! kan sitta o bara lyssna o fantisera mig bort o tänka på gamla minnen i sträck :)     sökte nu på youtube o fann av lycka att någon person har klippt o pysslat ihop denna låt till några snuttar från filmen fucking åmål, som är en av mina svenska favvo filmer, lyckan är total.


kommer ihåg första gången jag hörde denna låt. jag hade bett jenny bränna en bland cd till mig med en massa olika låtar och en annan broderdaniel låt  och så fick jag denna också på köpet.. jag tror den cd vart sönder spelad :) haha   sedan hörde jag även låten i filmen + tre andra broder daniel låtar, jag kan ju skriva ner också att det ärinte bara för musiken jag tycker filmen är bra.

shiiit, hör programmet karlavagnen från radion i köket o det är någon som grinar i radion :S   

I like blåbär

om man skulle titta på min frukost i morse så :) åt blåbärsyougurt o drack blåbärs c-brus, gottigott gott!   nu är jag ren o fin efteer dushen, efter att ha varit i stallet o svettats. idag tog jag bilen dit, jag gjorde som jag hade tänkt i måndags o cyklade till stallet. men sedan när jag skulle hemmåt så börjadet ösregna så då ringde jag mamma :) men jaga cyklde iaf lite.   sen under måndagskvällen gick jag ner till frida. vi åkte en stund senare till ehnnes brors lägenhet nere vid stan o spelade wii fit :) skit roligt. när kl närmade sig 23 sågick vi till mcdonalds o åt lite. ojoj vad sega de var!!! helt otroligt! jag fik först stå ikö i minst 15min. sedan tog det typ 5min att beställa, o då beställde jag bara två hamburgare o en liten dricka. sen så fick jag vänta 10 min på den första hamburgareno 20 min på den andra!! hereguuuuuuuud, vad hållerde på med!?!  inte alls samma när jag jobbade där ;)  föresten så kände jag bara igen 3st utav 7, så det var alltså många nya, men ändå! det ska inte behöva ta 40 min innan man har fått allt man ska ha...     jaja vi satt där med fridas syster o så några som hon kände. ena killen var jätte grå hårig o så fick jag veta att han bara var 26år gammal, stackarn. fast han passade i det dära mörkgråa håret :) sen så sov vi i lägenheten, fridas bror var bortrest. värsta roliga kvällen. sen på morgonen så gick vi till kupolen o frida köpte några grejer till reine o alex som skulle komma över p middags hemma hos henne under efmiddagen.        vi lagde tacogratäng :) mums god var den! sen så vart det efterätt med en massa onyttigheter. sen så åkte vi igen ner till stan o spelade wii fit :) roligt roligt

idag har varit lite slappdag. har bara åkt ner till stallet o ridit lite. åke är på semester nånstans i  skåne så det blir att man hjälper till lite mer nu under denna vecka. föresten i måndags skulle jag ut o rida med han vid två tiden. när kl var närmare tre ringde han mig o skrek i telefonen att han hade vunnit övr 24 000 kr!!!! ahh! plötsligt händer det, sa han o det fick jag höra resten utav dan också av att han sa det till alla som ringde han o alla som han mötte :) roligt för lilla åke :D

wifitfrida
jag in action o frida som vart lite trött

stinalee

haha har suttit nu under de senaste timmen o kollat på gamla stinalee videoupdates. de gamla är roligast, men tyvärr finns de inte kvar på hennes blogg så jag ffick leta på youtube ist. hittade tillomemitt favvo inlägg när hon berättar vad hon har handlat.. undrar om man får lägga in det klippet här.. nja jag låter nog bli, ni får söka efter det ist..      ja, denna dag har varit inte en så intressant dag kanske. har följtmed mamma ttil icamaxi, bakat citronsockerkaka o den vart skiiit god! verkligen!! sen så har jag bara slappat, dushat o tagit det allmänt lugnt.  får se vad som händer imorgon.. ska förmdlgen ner till stallet som alla andra måndagar, får nog slå en pling till åke imorgon. den rakaren, han sa att han skulle ringa mig idag under kvällen men det har han inte gjort, hm hmhm.   funderar på om jag ska cykla till stallet imorgon, ärså fruktansvärt glad att de inte tog min kära cykel o så måste jag röra på mig lite.. känner att jag inte rört på mig så mkt det senaste. tänkt förrut då cyklade man jämt. detta år har jag kanske bara cyklat 2ggr, inte bra..  men om det blir regn tar jag nog bilen! haha!          sen kanske jag ska träffa frida en stund efterråt, får se vad vi hittar på.  hm ja jag vet inte om jag har något mer att skriva om.. händer ine så jätte mkt just nu o mina inlägg brukar ju inte varaså innehållsrika precis, men skit samma.. 

men nej nu ska jag nog försöka gå å lägga mig, hade lite svårt att sova förra natten så. är trött..  natti

nemo
vi hittade nemo!

sms...

haha fick lov att göra en sådan här grej:

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra random i din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga


Vad säger du alltid till din bästa kompis?
-gör du ikväll då?

Vad är det första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
-va händer?

Vilket sms blev du mest berörd av?
-hej! hörde du om fotbollen?

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
-haha, du får ta på dig en stor kappa över när du åker buss

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kr?
-ja, det är väl det...

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
-hur går det med körkortet?

Vad vill du höra mest av allt?
-soltorgsfest nu!

haha det var lite roligt faktist. detta ärväl ett bevis över hur mkt man har att göra en sådan dag som denna..

föresten..

kom på att nu är det den 13:e, alltså så ha jag haft mitt körkort i över 1månad,      undra hur många mil man har kört nu...? måste nog vara över 200 mil, efter allt körande till jönköping,falun, i borlänge o inte minst allt körande dessa två veckor!


 

hemma igen..

efter att ha varit med familjen på västkusten i 2 veckor. har doppat mig för första gången i år, faktist så är det 2 årsedan jag doppade mig, pga att jag inte badade enenda gång förra året ...  vädret har varit både ock med vissa stunder jätte varmt medans andra stunder har man typ blåst bort.  det tråkiga med allt var att vi fick ett telefonsamtal o de sade att vi har haft inbrott hemma. så vår semester vart lite ledsam på slutet så vi bestämde oss för att åka hem. tur i oturen, om man kan säga så, så tog de "bara" crossen. men jag r väldigt ledsen över det, inte för att jag åkte på den jämt eller så, men man har vissa relationer till sina saker! samtidigt tycker jag det är riktigt äkligt att någon/några okända människr har varit på vår tomt! har säkert sett oss med crssen o sett oss åka iväg, crossat fönstret o öppnat dörren... jävla äkel människor!! nu kan jag inte ens ha fönstret lte halvt öppet längre för det, de har förstört allt!!  så kom jag på tanke med att i vintras hade någon gått runt huset, de var fotspår i snön... läskigt!  ibland tänker man att någonska gåförbifönstret om nättterna men sedan sagt till sig själv att de händer inte.. men det är ju det som kan hända! jag kommer inte våga sova själv hemma på ett väldigt lång tid.. tack jävla skit människor! ni förstör merän vad ni tror...

men den tid vi hade på västkusten var iaf trevlig! vi hade ju tänkt åka till danmark också, men men..   på tal om lite roliga saker så jag har inhandlat 2 jackor; en brun skinnjacka o en grå ullkappa. så nu är jag iaf redo för hösten. har också handlat mer små skit men inget som är värt att nämna.      nu har jag inget mer planerat för denna sommar förutm att åla o dona lillstugan, de andra dagarna får man se lite vad dagen har att komma med, men jag hoppas på opp väder iaf.. man kan ju alltid hoppas!

nej nu ska jag försöka sova, om det går :S

natti natti

shorts
älskade västkusten, älskade göterborg!



RSS 2.0