2013

Jaha då börjar detta år lida mot sitt slut och om man ska säga att 2012 var awesome så var detta år pain in the ass första halvan! Sjukdomar, dödsfall, tungt i skolan och framtidsångest var vardag. Tur så kom sommaren, varmare än någonsin, otroliga vänner och fester, vackra dagar i Turkiet, känna sig stark och frisk. Hösten kom även den som ett besked på posten, en fin höst och allt börjar ordna upp sig. Jobben kom och Borlänge växer, med allt som det innebär. Så att det även kom in en ny person i mitt liv som ger just det där lilla extra gör att detta år slutar riktigt bra. Det som inte kom var vintern med kyla och snö. 
 
 
 
 
 
Hasta la vista, maybe I will miss you.. Jag hoppas på 2014, glädjens år!
 
 
 
 
 

Ett fåtal från juldagen





Det där när man upptäcker dagen efter att man tagit kort... Lollo, Emma, Marit, Björn, Oskar och Vlad fick bli förevigade! 

Inte mkt kvar nu!

Denna blogg har blivit lidande och inte alls fått den uppmärksamhet den engång i tiden fick. Har helt enkelt inte tid och ork längre. 

December och allt! 

Idag är jag ledig och imorgon! Två dagar i rad! Det är en lyx jag inte har haft sedan jag var nere i Borås. Jag gillar mina två jobb. Ute i Romme händer det något hela tiden och för var dag så kommer man in i systemet mer och mer och allt runt omkring. Härliga arbetskollegor har jag också! De är Romme bra att ge en då jag bara kan blicka bak från tidigare säsong och att det gav mig två nära vänner och även ett Ex...

Julen var mys och skön. Juldagen var stress och en stor fail. Så den försöker jag bara släppa och inte tänka på. Här i Borlänge har de nu (äntligen) öppnat Olearys och där var vi äntligen igår och checka av läget, Stina och jag. Superduper enligt mig!

Annars är läget bra. Inge snö och det är superdepp, bara grått och regn likt Borås som man flyttade ifrån. Jag vill ha vinter och snö! Har ju sp mkt på to-do-listan att genomföra:

Åka Snowboard mest hela tiden
Lära mig åka längd (2015 börjar närma sig)
Åka skridskor runt sportfältet
Långfördsskridskor på Runn (kan jag fettglöma nu)
Åka skoter
Pulkarace

Jag hoppas på januari levererar! 

God jul

 

Bor

Äntligen snö! Är nog gladast i denna familj över vädret, men de är inte en vinter utan snö, speciellt inte i Dalarna och nu när jag kommer vara här så vill jag ha snö! 

Hej vad tar tiden vägen? En vecka sedan jag gick på konstmuseum bakis... 

Borås bygger ett högt hus
Förfest a la korgboll
Borås har fått tillökning med en turkisk restaurang 
Vin

Finaste fotografierna 






Stephanie kollar in konst


Simondsland och skolan!








Hälsade på bror och familjen




Firade T-rex! 

Taxi-asia


Hälsade på Härna och morfar 

Mormor hade bakat godaste chokladtårta delux





Listoman



Lista complite! 

Brb

Nu är jag tillbaka i Borlänge igen tillsammans med en jätteförkylning. Att en vardagsbrytning alltid ska sluta på samma sätt..  Iaf så hade jag en underbar stund i Borås och oj va jag ändå saknar den staden men framför allt de underbara människorna som bor och lever där! Vart faktiskt lite ledsen när man brummade iväg igår, kommer förmodligen inte bli en tur ner förens våren igen. 

Idag har jag varit ute i Romme alpin och haft introduktion på de nya jobbet. Superkul och jag känner att detta kommer bli mycket bra! Laddad till 100 och jag blir så glad att få träffa människor som verkligen ser till att de aldrig är några problem, allt löser sig och att de är så snälla mot en. Så tacksam över det. Nu väntar vi bara på de kalla vädret och snö! 




RSS 2.0