sommarsommarsommar!!!!!!!!!!

är så öm om fötterna. idag var mitt allra allra sista dag på mcdonalds. jobbade tillome ett extra pass (elinas). lite sorligt det var att säga hej då o lägga kläderna o skorna i kartongen med resten av kläder utan ägare. men min namnskylt sparade jag, som ett litet minne!  men jag ska tillbaka dit redan den 9:e för att få mina papper om att jag jobbat där. som min sista dag fick jag prova på att stå alldeles själv i dt2:an, har aldrig gjort det. det var kul :)  

igår var det festiiii :). vi träffades några stycken i mjäljaparken, det var ju kanon väder!! emelei o jag hade åkt förbi willys o köpt nötter o vindruvor. tur så hade emelie fått tag i två roseviner så det vart inte en nykter kväll :)   iparken spelade vi kubb o drack o åt. efter att vi druckit den ena flaskan kom i på att vi måste spara på den andra men ville också ha något att dricka. så vi drog till icamaxi o köpte folköl, som var skit vidriga, o så blåbärsdricka o hjortron dircka, de är som typ cider men goda. sen så for vi tillbaka till parke o då hade det kommit några st till.                          efter en stuind, när emelie o jag hade slutat rulla oss i gräset gick vi in till centrum. miljömedveten som jag är och som emelie har börjat bli också, mkt bra emelie, så tog vi upp allt skräp o begav oss till gamla mjälgaskolan källsortering. sen var det dags att gå till bolanche. träffade en massa folk, tex emelies "halv, låsas" kusin och sedan klara, ebba o lisa, och så har jag för mig att jag gav givemefive till martin i paralell klassen på en cykel..        när vi kom in på bolanche så var det inge folk där alls, förutom några "fjortis" tjejer som stog o dansade. så vi satte oss ner o så kom det några random killar från sthlm o började prata. men vi insåg att de var inga roliga personer så vi gick in til baren ist. träffade på en massa flk där med och jag ljög om att emelie o jag kom från mora och gick bygg-måleri på husagen o bodde i forssa. jag tror han nästan gick på det. sen så ville han ha bådas nummer och jag skrev alla siffrona förutom det sista och skrev namnet "en siffra kvar". någon som vet vilken film det kommer ifrån :) ?              vad hände mer.. jo emelie vart bjuden på någon cocosmjölk drink,  rätt så god.. sedan begav vi oss till de olika dansgolven. ena dansgolvet med jätte dålig musik o bara fjortistjejer o det andra lilla dansgolvet med typ ingen som dansade men de körde mkt bättre musik så vi intog det dansgolvet :) sedan vart det en trelig liten stund :).. o snabbt som det brukar vara tändes alla lampor och vi var tvunga att lämna stället.      utanför bestämde vi oss att följa  ett gäng o spela kupp igen men efter att vi fastnat i grillen vid stora björn begav vi oss till bellas ist. där träffade vi frida o cop å vi blev sittande där å åt rester av pizzor tills de stänge stället. det var kvällen det. en mkt trevlig sådan :)     vad det är härilgt med sommar!!

nu ska jag gå å äta mat, tror det bli ungsbakade grönsaker, muums! imroogn måste jag övningsköra. gick inte så bra på lektionen precis... så nu är jag skiit nervös för uppkörningen!!       föresten grattis jonna på 18-års dagen!!!!

image199

image200



ja, vad härligt det är med sommar :D


logaritmer

ursh! har precis haft matte prov, det gick helt åt helvete!! som hela matte D kursen! men fick nyss veta att jag fick VG i foto kursen, å det är jag ju lite glad över iaf :)

fiiiin fiina

fiiint väder idag med! har pluggat matte hela morgonen å nu ska vi ut i det fiin fina vädret o sola & läsa, så att man får något gjort också :) ikväll blir det jobb, av det fina vädret så kommer det nog bli mkt glass, som är det roligaste att göra !                  idag är det premiär för helnakna ben iskolan                           har inge mer intressant att skriva, som vanligt :P

image198


todelouuuhoho

härligt!

idag är jag glad, inte för att jag inte brukar vara det men idag känns allt extra bra :) det är nog det härliga vädret som spelar en liten roll i det. morgoen började med LTP redovisning, pratade om mina fjärilar i 2 min typ. kort o bra, säger jag bara. efter att alla hade redovisat fick vi varsin badboll o en sommarcd + en massa chips o pommac. roligt att se var falufris pengar går till :) inget mig emot!                sen under eftermiddagen var det först en massa nvprat med alla nv:re om nvprogrammet typ om alla inriktningar vi ska ha/inte ha. det var precis inte den frågan ag ville diskutera om precis, men men .                     efter allt prat  promenerade vi till kålgårn o spelade volleyboll tunering :)    det var bara tappre jonna o jag från hela vår klass som var där (resten är en hög med tråkmånsar) så vi slog ihop båda nv2klasserna till ett lag (de var inte så jätte många heller faktist). men inte vart det bättre för det, vi förlorade alla matcherna, o det var stora förluster också, men kul var det iaf :)  sen vart det fika o sedan bar det hemåt.                 har varit riktigt duktig nu, har räknat nästan all matte, har typ 5tal kvar o precis nu så blev jag nästan klar med etikuppgiften för foto, så nu är jag ännu gladare :)         imorogn blir det en till heldag, först vara i skolan o sedan ska man iväg o jobba till 21, inte passande nu på tanke med allt i skolan, men det är mitt näst sista passs :S, lite sorligt.. men ändå så himlans skönt det ska bli!                 på fredag blir det gymnasiefest :) var först inte så pepp på det men sen fick man höra att det skulle vara i bolanche å då måste man ju gå på det! sen nästa vecka blir det studentfesten på stora björn :)               det känns som sommar :D

bilder sen igår, ett på körsbärsträdet

image196

på något annat random träd
image195

söndag

söndag o idag är jag en tröttis. jobbade mitt första o enda nattpass på donken, skönt det! men det gick bra o var faktist trevligt tills kl vart halv tre, för då kom typ all folk  från krogen så hela donken + dt var smockat med folk o vi var bara 6st som jobbade! work work! fick lov att tillome jobba extra, så jag kom hem vid 5 på morognen !!  men tur så fick jag stå i dt1 (den som tar emot beställningen) klart skönaste platsen! å när jag stog där o tog emot skrikandes, fulla personers beställnningar såg jag soluppgången. sen när jag åkte hem så var det helt ljust! så jag var nästan vaken i 21 timmar under dagen, för jag var o salade med emelie kl 9 på morognen. + att jag inte sov mer än 5h natten innan, så jag hade redan missat en massa sovtimmar redan..

ja på tal om natten innan, maskeradfesten som nva2 hade ordnat!, skit rolig!  som jag skrev innan så var jag lite nervig över att åka buss själv in till falun, men tur som jag hade träffade jag linnea på busshållplatsen i skr o fick höra att hon skulle på festen  med!! jag vart överlycklig! så vi åkte ner till borlänge centrum o träffade allis där. av att vi redan hade åkt buss med ett fjortisgäng av tjejer o killar som hade skrikit till varnadra hela bussresan så valde vi då att inte ta den falubuss som de skulle på. så vi tog då 53 ist för 253, men som vi inte tänkte på var att det tar ännu längre tid än vanligt pga av falukalaset, annars hade vi hunnit. är vi kom till falun så klart vi missar 701 till pumphuset precis!! shit shit shti, o nästa buss gick inte förrens en timme senare, så  vi bestämmde oss för att börja gå.  men vi insåg rätt så snabbt att det var väldigt långt dit så linnea ringde o tur som det var fick hon tag på andreas som kunde köra oss dit :)      festen var kanaon, fast jag var spiknykter, det ända jag drack var ett halvt glas juiceöl blandning, inte så dumt faktist, men konstigt. träffade på en gamal klasskamrat, sanne :) roligt att se folk som man inte sett på jäte länge. så träffade jag på johanna också som jag red med för jätte länge sedan. det roliga i att träffa henna är att vi kanske träffas ca 2ggr per år på någon fest :)    roligaste utklädnanden var en tjej (sara tror jag hon hette) som var svampåfyrkant :) synd bara jag inte har något kort på henne, hon var klart bäst o mest genomtänkta klädseln!


image193
det var iaf roligt att gå på platser som man aldrig gått förut !

tog inte så många kort under kvällen, men jag lägger upp fler bilder här

ja, denna dag har jag bara hitils slöat bort. men jag vaknade iaf 11 o gick upp o kollade på reprisen uav esc. visste redan sen innan att ryssland vann utav att marit skickade ett sms under natten, "lika bra att du inte såg skiten" rolig du är!  men jag tycker att årets upplaga har varit riktigt bra o rolig. jag tycker också att detta nya med 2 delfinaler var ju superbra :) intressant det ska bli nästa år när det kommer hållas i ryssland, det ska bli spännande :)

fredagkväll

sitter här med ett ton hårspray ett par tygöron i håret. maskeradpartyt har film som tema å självklart är jag utklädd till ett lejon (lejonkungen). sitter å funderar på om man klarar av att åka buss såhär? på råga med allt kommer jag vara sälv på bussen om inte alexander hör av sig snart :S   men annars ska det bli trevligt ikväll, jag hoppas det iaf :) ska sen åka hem med marit som är på falukalaset samtidigt, behöver iaf inte oroa mig över resan hem, skönt. imorgon blir det att stiga upp tidigt, ska träffa emelie utanför maserhallen kl 9!  ojoj

hasta la vista

fredag i dag o jag är så glad för det !       ikväll blir det maskerad i falun :D kul kul kul! igår satt jag o sydde o donade till min utstyrsel, säger inte nu vad jag ska vara. kommer senare ;)             samtidigt i falun är det ju falukalaset, man kanske går för bi det med, vi får se helt enkelt.  imorogn kommer kvällen jag inte har längtat efter precis, min första o enda nattpass.. ursh för det och samtidigt missar jag esc :(      shit vad roligt o bra det var igår, helt överlycklig. men var det bara jag som gillade bulgariens låt och maltas låt ?

här kommer bulgariens

glass i stora lass

när jag satt i förrådet o skrev, tittade jag förbi i gamla mappar med foton. hittade ett när jag har långt hår :) o vilken lust jag har att sätta i det igen., men det känns som jag ändå ska vänta tills sommaren är över. sen kanske :)

image192


jag o elina for till donken innan för att skriva på bytapass lappar efter skolan. när jag stog där o läste nyheter  som satt uppe på anslagstavlan upptäkte jag en superduper rolig nyhet, mcdonalds har börjat med ahlgrensbilar mcflurry!!! så klart att vi köpte det sedan å åt. alltså skiiiiit god den är ! jag kan varmt rekomendera den!!   snart ska jag hoppa i mjukisbyxorna o dra till stallet en sväng. ikväll blir det andra delfinalen iesc, får ju inte missa det för all sand i världen.

21 maj

är ledig från skolan idag. har nu en liten paus från skirvandet på LTP rapporten. har inge skrivprogram på denna bärbaradatorn så jag måste sitta i förådet med den gamla datan o skriva, utan internet o kallt börjar det bli där också, ursh. men jag är snart klar tror jag, den kommer bli den fulaste och minsta rapport jag  någonsin skrivit tror jag, haha.  igår mötte jag frida på bussen hem, trevligt. vi o emelie var sedan på ett pass på friksis, nu j*vlar är träningen på topp. ska förbi idag en sväng också o köra med "skidmaskinen" :)            körde lite bil igår också efter träningen, det gick skit bra, så nu känns det lite bättre inför uppkörningen :)

ja, idag blir det fortsatt skrivandet på rapporten, blir nog att jag får sitta hela dagen imorogn också å skriva, ska iaf förbi stallet en liten stund också då.  på fredag är falukalaset, har typ aldrig gått på det så jag vetinte riktigt vad det innebär. men jag är bjuden på maskeradparty någonstans i falun, får se om jag hänger med på det, frågan är bara vad man ska klä ut sig till?                   

vi får höras mer sen, nu ska jag gå till förådet igen o skriva. hej!   

 

nervös o stressad

passar väl bra in till alla i min ålder.        nerövs för flera saker, en av de är för lördagen när jag ska jobba mitt första nattpass, inte kul, å hur kommer man hem? cykla 3.30 på en söndagsmorogn känns inte så lockande precis (kom o hämta mig). att man inte hade körkort, o påå tal om körkort så blir jag nervös över det och stressad. o på tal om stressad så är man det över skolan, varöfr gör man inte klart allt i god tid? men orka med matteD, kemi o fysik? nej. tillome est.val är jobbigt nu, jag som alltid har älskat allt med det att göra o nu så tycker jag allt det där är jobbigt.. den enda kursen som är okej är idrotten, skönt. det är bara att göra å så är det klart.  på tal om idrott så ska jag o emelie iväg till friskis imorgon igen :) här ska det tusan använda sig utav gratis ggr :P     skulle egentligen jobba imorgon men marit ville så gärna ha tider så självklart fick hon en av mina :)                    får se om jag svänger förbi någon förfest imorgon, soltorg har fest. inge lust att gå på det, men en liten förfest skulle vara kul, träffa lite folk. det behövs!

nu ska jga försöka slita mig ifrån datorn och sova lite. det är faligt med bärbaradatorer, man har med sig dem till sängen o lyckas inte slita sig ifrån dem. jag ska försöka nu. godnatt

ny vecka

måndag morgon igen, sitter som vanligt i skolan. idag blir det studiobesök hos någon fotograf, paddling med idrottB gruppen och sen iväg till stallet. igår var jag rätt så duktig, solade och gick på medelpass med emelie. sedan åkte vi till max med några till o drack milkshake, kanske inte lika duktigt o inte så gott som jag trodde heller, men trevligt.

dorman

om mammas häst hade levt idag hade den blivit 37år.

18 maj

2008, en söndag och snön ligger vit på backen. 18 maj är ett speciellt datum och det kommer det alltid vara för mig.  jag har ett starkt minne från 7:an och detta är nog ett av de starkaste från den tiden.  då var det vår, men inte tillräkligt varmt för jag kommer ihåg att jag hade en röd plysh tröja med dragkedja på mig och mina favvo, blåa jeans från JC, men det var mkt mer vår då än det är just nu iaf.                  denna dag för 4år sedan var jag med två av mina favoriter; lollo o erika. efter att ha varit hemma hos erika i paradiset en stund bestämde vi oss för att gå genom hela jax och nygårdsdalen hem till lollos pappa, jag kommer inte ihåg varför vi kom på den idén men förmodligen skulle vi göra något, äta glass kanske :P... och så klart fick hunden hänga på.             vi gick och hade det mysigt o pratade om allt o inget, precis när vi närmade oss dalen i nygårds såg vi två filurer på cyklar långt framme som cyklade emot oss, jag som såg precis vem det var skrek av lite lycka och tog tag i erikas arm och viskade vem det var. för det var första gången hon såg vem jag hade varmt om hjärtat.  lite spännda fortsatte vi gå,  hunden sprang rättöver gatan, erika förökte få tag i hunden, lollo som var den enda som hade cykel började cykla fram med en väldans fart, och precis när vi möte dessa två personer sa den ena hej till mig. lite nervöst sa jag såklart hej tillbaka och efter några minuter när jag visste att de hade försvunnit bakom oss utbrast jag i ett lyckoskrik. ni kan ju förstå hur resten utav dagen handlade om o vilket tillstånd jag befann mig i.                             hahaha, vad roligt det är när man tänker tillbaka hur allt var då. men den dagen var som ett startskott för oss. undra hur allt hade sett ut om inte du hade sagt hej ?

ja, det var ett litet minne från förr. tänka sig att det var för 4år sedan, vad tiden går.  ja hur ska jag "fira" denna dag då?  ska förmodligen hänga med emelie till maserhallen o sola lite, ska sen en sväng förbi donken o skriva lapp med marit. borde också göra något med skolan, kanske försöka mig på photoshop o göra den där bilden eller skriva något på någon av alla raporterna man har slängande över sig. kanske det blir ett besök hos friskis, får se hur jag känner mig då. skulle vara skönt. ja så ser min 18maj söndg ut än så länge. mitt störrsta problem denna dag äär nog vilka skor man ska ta på sig i detta väder? gummistövlar?

image191

godkväll

image190


skit väder är alltjag har säga o inte har det slutat snöa än, ligger 1dm snart ute. ligger o slö tittar på tv. just kollat på saxofonhallicken, härligt med riktigt bra svensk film.     köpte inge på 'IKEA, men kul att gå å titta ändå. körde både dit o hem i snö/regn blaska, duktigt.

nu ska jag gå å dricka te så ses vi. hej

godmorgon

ska snart följa med familjen till IKEA. IKEA är ett av de roligaste platserna i detta land, det är så roligt att gå där o titta o drömma. mindre roligt är när jag vaknade innan idag, det är snö överallt!! nej nejnejnej! så tänker man på att förra veckan låg man med bikini i gräset, något jag absolut inte skulle göra idag.

vi ses!

en massa prat

image189


sitter inne med saras dator, hittade denna fina bild. bilden passar väldigt bra nu, för alla pratar om skit ballong arbetet, som man hållt på med i flera månader nu..

i sin egna säng

borta bra men hemma bäst. vad skön ens egna säng är, inte för att sängarna i garpenberg var osköna, det var faktist väldigt bekväma,har sovit riktig skönt alla nätterna där.         roligt det var att vara tillbaka till stallet idag, det är så avslappnade och man tänker på helt annat. föresten så gick det väldigt bra att rida, har nog inte gått så bra på länge :) roligt på tanke att jag inte ridit "seriöst" på 3veckor..    nu borde jag egentligen stänga ihop datan och ist tillbringa mina sista minuter denna dag med att läsa språksociologi för svenska seminariumet imorgon. men orka, inte för att det är tråkigt, nej jag tycker det är väldigt intressant. men jag orkar inte att ta in något just nu, nej, det får bli läsning imorgonbitti i bussen ist. 

i väntan

medan jag sitter här och väntar på mamma så har jag räknat ut medelvärdet i antal unika läsare i bloggen, kul
bara för det + att jag har skickat in två skol grejs idag, slänger jag upp en liten bild!
image188till lisa!


back in falun

tillbaka framför datan i falun igen. jag är trött, seg och har lite ont i magen. ska nog sitta här ett tag o vänta på tills mamma slutar, kommer aldrig orka åka buss hem med min stora bag så då kan jag lika gärna sitta här o vänta. ikväll ska jag till stallet, känns som det var hundra år sedan man var där, varning för träningsverk imorgon. 


update garpenberg

sista kvällen i garpenberg. vi är äntlighen klara med våran bro o affich. bron höll när vi testade o alla är glada o lättade att det är klart, äntligen!               vi får se vad som sker denna kväll. igår vart det brännboll mot mora, vi förlorade. men dock så kul det var ändå. igår var det också tårtkalas. jag skrev innan att det skulle vara 3 tårtor, men så fel, det var 5st!! jätte goda alla 5.  allt slutade med tårta över hela köket med flera personer rusande tog fram handdukar, sopborstar och disktrasor och ropade "Åsa kommer snart". för ni som inte vet vem åsa är så är hon våran svenska lärare, som just denna kväll skulle sova med oss.  detta är ett så typiskt A-klassen :D 

det känns somatt räkna matte är det som står överst på do-listan.

vi har tagit några kort medan vi byggde våran bro, här kommer två st

image186image187

visst är den snygg? ehe nja kanske inte direkt en skönhet men den håller iaf :D

engångtill!

gash vad ja uppdaterar hela tiden,är jag uttråkad? nja inte direkt, lite kasnke...                      nu ska vi äta tårta, muuuuuuuuuuuuuuuumms! å inte 1 utan 3st, för att det är tre personer som fyller år just dessa dagar vi är här. å söta A:klassen har ju självklart bakat tårta och fixat med presenter. dettta skulle aldrig våran klass göra, iaf inte allihoppa tillsammans.                roligt med att se antal elever som har följt med till garpenberg. alla i A föutom 4st är här. i B:klsssen går det snabbare att räkna med  vilka som har åkt med. kul klass man har...!


föresten så har min kamera cp sig helt. tråkigt, för ni kan jag inte ta några kort :(

2:a dagen

ja precis andra dagen här i garpenberg(åker hem på torsdag). har precis kommit från lunchen, vi fick gräddstuvad (?) pyttipanna. jag som inte är så jätte piff för det (säkert för att jag ätit för mkt utav det) tyckte att det var ett av det godaste på länge. ska snart bege mig till resten av gruppen o bygga klart vår pastabro.  det går väl sisådära. men vi är på god väg! min förkylning har nog tyvärr blivit lite sämre, kanske beror på att man går ute i kyllan på kvällarna utan jacka, illa!

vi synes!

update frångarpenberg

gruppen sitter nu i data salen o försöker hitta bra brokonstruktioner till vår pastabro. önska oss lycka till!

hej!

i brist på annat

så kan jag skriva ett inlägg till. nu är det kanal5 som är på i tv n. vilket sjukt program alltså! handlar om att man ska svara på pinsamafrågor och sedan se om det är sant eller ej. folk är konstiga. gör allt för att få vara med i tv. snart är jag klar med packningen, segt. ska bara packa med ett par gummistövlarockså. bra att ha!     måste också komma på en/två kurser till 3:an för att jag tog bort 100p kurser.. undra  vad man ska ta.. hm.

image185

packa

sitter här i rummet o försöker packa, men går inge bra. har för mkt kläder eller en för liten bag :P. tittar samtidigt på en dokumentär som gåri svt2 nu. handlar om en tjej som fick en stroke vid 31 års ålder. skrämande att det bara kan hända o att ens liv kan förändras så snabbt.            ja imorgon åkeer vi tilll garpenberg med skolan. det ska bli roligt, det ända som är lite tråkigt att typ 15st har hoppat av så vi blir bara hälften som åker, men jag tror vi får skoj ändå.            idag har jag jobbat. tittade på mitt schema och jag har 5ggr kvar jag ska jobba, sen så  är det slut.   nu ska jag frtsätta med att packa. vi hörs!

image184

sommar sommar sommar

HÄRLIGT VÄDER! sitter inne en liten liten stund bara för att få i sig något. gick upp itid imrose, fast man inte somnade förens efter 2. åkte ner til lfolketspark o tittade på auktion. träffade oskar o hans vän där och efter en stund träffade jag frida också :D tyvärr blidde det ingen cykel, men jag hade spanat in några st. tänkte jag skulle max lägga ut 220 kr men de flesta vart sålda för 700kr.. hehe. men jag har ju ingen nöd, har ju enriktig fin cykel som är perfect för skräddarbacken. men jag skulle också vilja ha en gammalkärringhånda, bara för att ha :).      nej nu ska jag ut i solen igen, härligt :)

vi ses! 

nya big big gina

helt sjukt vad stort gina var! kändes som man var i en stor stad när man gick runt där o tittade o så mkt kläder de hade. kul kul kul!!. köpte en marinblårandigtröja o ett par svarta tights. for sedan hem till borlänge o satte mig ute i gräset o åt yogurt, mums! imorgon ska jag åka ner till folketspark för att se på auktion av gamla saker polisen har haft. kul, har aldrig gått på auktion förut, inte vad jag minns iaf.            satt nyss vid den gamla datan o kollade upp lite gamla bilder. hittade några när jag har långt hår, härligt. kanske ska sätta dit det igen, bara under någon vecka.. vi får se om jag orkar bara.

natti natti

falun

tog mig till skolan idag. har fixat allt som jag skulle göra förutom att skicka in hemprovet. men som magnus säger "att lämna in det på fredagseftermiddagen är som att lämna in det på  måndag morgon". så jag följer hans ord o skickar in det på måndag :). ska nog bege mig snart till det nyöppnade gina tricot här i falun. hörde att det var närmare 4ggr större än i borlänge :D :D :D     

blir inge jobb idag o imorgon, skönt. men jag tänkte mest på gästerna, inte så kul att bli severade av en snorig tjej precis.. så jag hoppas det blir kanon väder imorgon  :) tjihohihjioo

torsdag

fint väder det har varit idag. synd bara att man sovit bort hela dagen bara. men gick ut en liten stund medan jag åt kyckling gryta, sen så gick jag in o sov till kl 19. har grillat lite med familjen nu under kvällen, hamburgare från ica maxi, mums mums. la på extra mkt lök också :)       känns som jag är illa tvungen att åka till skolan imorgon. har ett hemprov i matte som jag måste lämna in, som jag knappt hunnit göra helften. seminarium i svenska, redovisning i foa/redigering och så måste jag prata om mitt projektabete till  3:an. så det är mkt att göra imorgon.

nej så man kanske borde hoppa in i dushen och sen föröka sova lite.      har föresten börjat tänka på tatueringar igen. fundrar nu lite över att kanske ha en kurbits vid höftbenet ellelr nåt (utan färg isf). roligt och så ser man var man kommer ifrån :) mamma ska ner någon eftermiddag o höra om tider tills hennes tattoo så då ska jag nog hänga med o titta runt lite. men nu blir det natti naatti!

sjuk

ligger här hemma och är nerbäddad. lika bra det så att man kanske blir frisk fortare. samtidigt så blir man ännnu mer stressad över allt man borde göra.              det ser ut som att det kommer bli ett mkt fiint väder idag iaf, roligt. kanske man orkar sätta sig en stunnd ute och njuta.  nej nu orkar ajg inte skriva mer. ska nog sova lite.

pollen

hej du glade!  ska snart iväg o se vad folket har gjort under dessa veckor med est.val.  imorse orkade jag knappt resa mig urr sängen, men kände att jag var illatvungen att åka till skolan. så nu sitter jag här med mat imagen och bilden är typ klar.  får se när man kommer hem idag, ska nog inte åka hem lika sent som igår. fint väder är det idag också :)  är rätts så glad idag fast näsan rinner :P                  undrar om man är känslig för pollen?              

snuvig

ja nu sitter jag här vid matbordet o snoret rinner. ursh! undra om man är känslig för pollen?  jag blir lite sur också för att jag o emlie har planerat upp hela majmånad för att träna, o så blir jag sjuk precis vid våran start! typiskt.     idag satt jag kvar länge i skolan, till kl 18! satt å målade den jävla bilden hela eftermiddagen. är så trött på den nu. imorgon är det redovisning o jag är inte klar än så det blir att bege sig av till skolan tidigt, tidigt imorgon bitti. hoppas min snuva är borta då orkar eller har varken tid med att bli sjuk nu..   annars så har det inte hänt så mkt imitt liv just nu. 

image179
måste lägga upp en bild så att det blir lite fint här.




image178

en sak avklarad

klarade av att gå upp vid 6 imorse, segt men det gick :) halkbanan är nu äntligen avklarad,nu är det uppkörningen som gäller :)   ahhh!!   idag har det varit härligt väder, var inte så fint imorse men under ef.m var det mumma! jag o emelie satt vid ridskoleväggen o solade nästan en timme. sen runt 6 red jag ut på william själv iskogen. härligt när allt är grön o fint.          å jobbigt det känns att komma tillbaka till skolan, gash vad skönt det kommer bli sen när den 12juni har varit!! men det blir lite kul imorgon för först ska jag måla hela dagen, föröka iaf. sen under kvällen ska jag o emelie på jympa pass. vilken hurtbulle man har blivit nu då! man får passa på när friskis har provapåmånad. hej sommar 2008 här kommer vi :D        nej nu ska jag se vidare på 100 höjdare c yaaa!

söndag

nu har jag kommit in efter att suttit ute o läst söndagsbilagan. vart kallt efter en stund när alla jäkla moln kom. innan idag hängde jag med familjen när de åkte ner till kupolen för att kolla på sanna. själv så gick jag in på cubus o skohuset. hittade ett vittlinne o ett par svarta ballerina :) sen så åkte vi å köpte thaimat, mums! har också börjat med mattprovet, gjorde några tal sedan tappade jag lusten o gick ut ist. ikväll ska jag följa med emelie på jympa pass, bra att man får röra på sig lite.

sitter nu å havlklottar på youtube medan jag tittar runt lite på internet. lyssnar på lite musik som gör en sååå glad :)

just nu så gäller Meredith Brooks - I´m a bitch





hjärta 90-talet

lördagkväll

ska snart säga natti natti. är så sjukt trött. halvslumrade i soffan medan jag tittade på körslaget så då tänkte jag att det är väl lika bra att gå å lägga sig.      jobbat idag, skit med allt o jag är just nu jäkla glad att jag har sagt upp mig. hahah!!                 imorgon ska jag nog hänga med emelie till friskis&svettis på ett jympa pass. det hade melodifstivalstema, det låter roligt o spännande. får se vad det är för något. ska också påbörja matteprovet och försöka övningsköra lite. på måndag är det halkbana :)       kanske tur att man lägger sig itid denna kväll, så att man kan gå upp i god tid imorgon så man hinner med allt.

trött

kom nyss hem. har övningskört lite idag. åkte först till säter, vidare till torsång å åt varma mackor :P, till stan och till slut till ica maxi. vart en rejäl runda.             hade tänkt mig innan att jag skulle börja med matte hemprovet men har inte gjort det än och om jag känner mig rätt kommer jag förmodligen inte göra det ikväll heller. får väl börja med det på söndag.. imorgon ska jag jobba, 9 h, men hellre jobba 9h en dag än jobba 4h två dagar.   


rund o goooo

ja precis så är man nu efter man druckit en massa cocacola o ätit kebabrulle o godis :)   vi såg filmen hairspray. rätt så okej film, rolig fast det var en musikalfilm.   nu är jag hemma och tittar runt vad folk har gjort under dessa dagar. har hittat skona jag vill ha. men ena nackdelen med dem är att de kostar nästan närmare 2500kr, det ger jag inte för ett par sandaler.
image177
men en bild att utgå ifrån


efter gårdagens promenader o cykelturer  i klackskor så måde inte min ena fot så bra, så jag fick plåstra om den och satte på en strumpa.
image176
snyggt!


valborg

hej! igår  var det valborg då. åkte från skolan vid 16 tiden och hann bara hem en snabbis att byta om och sedan fick åka vidare ner till maserskolan. såg frodas nya skateboard film :) emlie o vlad var där också. sen så åkte vi hem till vlad och satt å väntade in tiden.han har en av de störrsta kattterna jag någonsin sett, biga stoor. hade ingen cykel, har inte tagit fram den från vinter vilan. så jag o emelie turades om att skjusa varandra.   vi cyklade till kvarnsveden till några killar där som hade lite grillfest. mysigt! efter en lång tid bestämde vi oss för att cykla till skräddarbacken till några  som hade bastu. jag var inte så pepp på att basta, men efter mkt tjat från emelie så hoppa även jag in. sent under natten åkte vi hem. så nu dsitter jag här vid emelies data o skriver. vi ska nog snart bege oss till lidl och köpa cocacola o godis. sen ska vi förbi jax o köpa kebabrulle :) mums. jag har varit sugen på det sen sportlovet!! å nu äntligen får  jag min kebabrulle :D   hade kameran med mig igårkväll men tog inga kort, lite syns kanske...

image171image173

hitta några gamla kort i emelies data :)

RSS 2.0