Kändisar...

Hade de ingen annan bild att använda sig av? Fast den ger pluggandet ett ärligt ansikte. 

Back to life

Enbart lite hosta kvar men annars snart återställd. Längtar tills man kan börja med träningen igen, nu klarar man knappt av att gå upp för trapporna utan att spränga sönder lungorna. Till helgen, då bli det kötta på! 

Åh en bra dag har det varit idag. Morgonen började med att sötaste Stephanie kommer med en liten present, krya på dig soppa. Hur gullig får man bli? ♥

 
Efter förmiddagen med photoshop gick vi till eest och käkade efterlängtad susi! Mmmmmmmmmmmh! Och efter det gick vi och köpte kaka och drack kaffe in the T-rex house, gillar skarpt dagar som dessa! Stor feeeet plus var även att solen sken över Borås idag, lyckligare kan man inte bli! Nu längtar vi efter vår!

Aaaa men

Alltså, nu är det en till som är på smällen!

Orka..!


Smaklökarna är tillbaka

Någorlunda i alla fall och då fixas de lite roligare mat, de är ju melodifestivalkväll. Rullader med mögelost som ska vara möglig med kokt broccoli och diverse grönsaker. Eftergött vart frusen banan med tre kilo kakao i och björnbär. Mummakväll!


.. fortsättning på förra inlägget

Om jag hade stannat kvar i Borlänge, fortsatt jobba på Ica, hade jag då också haft barn nu (förutsättning att jag hade haft någon pojkvän såklart, kan bli lite knepigt annars)? 
 
 
Otänkbara tanke!
 
Men jag tror jag inte hade varit mamma nu, det är bara att kolla på min närmaste vänskapskrets som är kvar i Borlänge, har pojk/flickvän, jobbar och har INGA barn. Så nej, jag hade nog inte haft barn. Skönt att veta. 

Okej, då vet man att man börjar bli äldre..

Att varannan statusuppdatering på facebook (ibland oftare.....) handlar om graviditet, barnfödande eller annat om någons barn, typ att den snorade imorse eller sa något (??!?!?!). Man bara jaha men gud vad kul, detta gjorde ju min dag till en mycket bättre dag, eller?! För jag vet att jag slipper torka upp spya, höra skrik, gnäll och  lukta på bajs.
 
Nej då, de kan va gulligt med barn, roliga kan de vara och mysiga. Det jag ville ha sagt är att alla har barn nu, flertal också. Sjuuuuukt..
 
 
 
 
 
Dock har jag aldrig känt mig friare, snyggare och barnsligare! Supa, supa typ!

Levande begravd

Ja idag är febern borta efter tre dagar i invalido, rastlösheten är ett faktum och värken i ryggen även den. Är glad över att man börjar känna sig piggare, tråkigt bara att matlusten försvinner när man är sjuk och jag som har haft så mycket mat hemma. Allt mer eller mindre har börjat mögla, fick slänga en hel brie igår som var mer likt en liten luden fågelunge, det gjorde ont hela mitt inte-slänga-mat-hjärta. 

Tråkigt är även saker man missat/missar så som Nordic Fabric Fair som var i onsdags och torsdags, tänkte att det skulle vara perfekta stället att börja sätta sina frön för framtida jobb då en drös med inköpare, återförsäljare och andra textilare befinner sig under samma tak. Just nu hålls Gina Tricot Grand Prix tävling på BoråsFältrittklubb och så ikväll är det tapaskväll hemma hos Olivia i Göteborg.  Det är bara att slopa.. 
 
Depp på att missa en massa sköj men man får blicka frammåt och se nästa veckas roligheter som är en hel drös så som Sangriakväll, RAW Comedy club, årets trikåpub med tema Pistvakt (älskart) och så har vi en delredovisning, så kommer vi ett steg närmare examen!
 
En till rolig sak är att till våren ska jag gå en illustrationskurs, tänkte att de är bra att varva c-uppsatsskrivande med något kreativt. Kommer bli skoj!

Äpplen som äpplen

Ohno! Blivit sjuk.. Igår kväll kände man sig hängig men trodde de var vanlig måndagströtthet men nejdå imorse vakna jag med inge röst men var en sväng iskolan tidigare idag men känner mig nu helt utmattad. Jag som tänkte börja satsa lite extra på träning och mat denna vecka efter förra veckans semlerace, födelsedagsfirande, fika, missade träningstillfällen och de verse alkoholintag. Nu blir det istället nerbäddat i soffan med flufftäcke, kaffe och choklad i mängder. 


Fick denna bild från Stephanie i söndags som är från en torsdag för några veckor sedan. Helan och halvan och ett par glas vin, standard! 

Only hate the road when you are missing home

and you let her go..
 
 

Åh Peace&love börjar kännas mer lockande nu efter denna bokning! Nu håller vi bara tummarna att de bokar Duft punk också så är det klart!

Älska alla grattisbilder jag fick!

Dessa bilder och minnen kom upp på min facebook igår. ÅH! 

Bild från sommaren -04, ett av mina absoluta favorit år. Vi hade en drös med maskerader under de året, denna bild är från när vi hade 50-tals tema. Gula tapeter hade vi även hemma. 

Bild från våren -09. Vi är i Berlin, på en nattklubb som befinner sig på ett av Berlins högsta hus. Glad, fri, brun och skulle strax ta studenten. Detta var även starskottet på alla våra årliga resor, en hel del har hunnits med nu och många har vi kvar!

Jag älskar denna bild och alla andra bilder som togs på en av mina favoritresor, ÅRE! Våren -10 med en massa gamla jobbarkompisar från Romme Alpin och min älskade vapendragare Frida!
 

En dag, min dag

Fick en sån där skön födelsedag som jag ville ha. Ingen bakfylla, härlig frukost, promenad i naturskön omgivning, fika och dagen-efter-prat med T-rex, skratt, fina samtal,  tacos, tårta, mys och ponnyakuten med mina två favoriter. Kan man önska sig något mer?! 

Tack till alla som uppvaktat mig denna dag, blir varm i hela hjärtat! ♥

 
 

22 goes 23

Oj vilken gårkväll! Först var vi på Brasseriet med 20 främande men ack så trevliga smäläningar då Sofia också fyller år och hade bjudit in sina vänner från de småländskaskogarna + mig och T-rex. Det åts Black and White och så pannacotta till efterrätt. Sedan bar det av till X&Y som var smockat av boys, när hände detta senast då 88% av Borås invånare är girls! Gräddet på moset var att Borås + Jämtlands  basketlag var där (tror det finns en gud nu alltså) och de flesta snittade 2 meter och vi fick sitta i VIPen, en lyckad kväll till max och man kunde inte fira av sin sista dag som 22 bättre! 
 
Som vanligt inga bilder... trök!

Torsdagens festmat

Det vart en hel del mat i torsdags, det bjöds bland annat på ostpaj, kycklingspett, gratinerade musslor, laxrullar, tacochips, en drös ostar, päron, vindruvor, tortillaspizzor, gucamolesnittar och massa mer. Så en liten hjärtformad efterrät och blåbärsshotar som gräddet på moset. Ingen rödtråd utan bara en massa saker man tycker om helt enkelt! 
 
 
Så av flickorna fick jag denna bok, bästa bibeln man fått! 

Give some love

Till alla mina nära och kära! Ni är bäst!

♥♥♥

- Is it me or is Valentine´s Day this year on steroids?
- No. I think it was like this last year. We just played for the other team.
 
En gammal favorit! Men iår är det lite mer än föregångna år för nu har jag hela kylen full med mat, speciellt mycket av olika sorters ostar. Ikväll ska vi fira av mig fast jag fyller inte förens på söndag men detta är på grund av att helgen är full med andra roligheter så då kör vi på idag istället. Efter mys här hemma drar vi lite tidigare än vanligt ner till stan där ikvälll är PRE-party med lite livemusik och mingel. Kommer bli kung känner jag!
 
♥♥♥

Testa på något nytt

Dagens pass vart det att testa på marklyft med skivstång, första gången och det var skitroligt, hoppas fler tillfällen sker inom kort. En sak är säker i alla fall och det är att man kommer ha träningsvärk imorgon!
 

En full...ribb

Att inte ha schemalagda dagar kan man lätt leva med, endast lektion igår och sedan på fredag, dum dag bara när vi har planerat att fira min födelsedag på torsdag med PRE-party på x&y och allt. Vi kör påt ändå! Idag har dagen spenderas med sovmorgon, gym, handlat mat, tvättat, ätit semla (tredje dagen i rad) och sedan haft spakväll hemma hos en klassis. Trevligt. Morgondagen löpper nästan i samma spår fast jag byter ut tvättandet, semlan och spamys mot att hälsa på mormor som fortfarande ligger inne, stackarn.
 
 
Går alltid förbi flügger färg när jag vandrar mellan gymmet och Maxi och det är alltid kul att titta vad de har i sitt skyltfönster. Nu har de en tapet som passar som handen i handsken för en textilare, jo ett  fullribbmönster! Cozy

... foood

Grötfrukost och projekt äta med tesked fortsätter

Eye candy

Nya favoritsporten att sitta och kolla på:

 
Skidskytte! Efter att sett fransmannen Martin Fourcade i spåren

2....3

Det händer allt för mycket tråkigheter nu, 2013, vad menas med detta?

Men blicka bort det onda och tittar på det fina och en fin sak idag är att världens bästa Frida fyller år! Hon befinner sig fortfarande på ett berg i Nepal och dinglar med benen. Jag önskar dig en awesome dag, det är du allt värd! 

Idag är det Frida-dag!

Bilder från 2009 och 2008, härlig sentimental man vart nu!
 

Slutredovisning  klar och där var även en till kurs avklarad, inte så många kvar nu! 



Helt okey torsdagshäng!


Givande dag

Idag tog jag mig själv i kragen och gick på hudanalys (en present från mig själv) och fick veta att jag inte alls är en blandhy som jag trott utan är torr som fnöske och känslig. Så efter detta möte hoppas jag få bot på min hud. Sedan efter besöket tillbringade vi i fotostudion i skolan och produktfilmat våra fina förpackningar. Nu snart vankas det basket, Borås mot Uppsala. Heja!


Må-bra-musik


 
Man behöver det för att få en liten extra gungning i vardagen

De börjar ta sig

T-rex och jag sitter fortfarande i skolan och pular med våra förpackningar, de går framåt iaf.


Rabatt-Evelina


De där med att fota

Är man inte så värst duktig på, något man sedan ångrar. Tog iaf två bilder under min korta Uppsalaresa. En som man bara ser ett orangesken, förmodligen tagen under ett av toabesöken under lördagskvällen. Den andra är denna som speglar en solig söndag, promenerandes på hal is på väg till snabbmatstället tillsammans med bakisgänget.


Så var denna helg över..

Swong så var denna helg över. Inflyttningsfesten vart lyckad, mkt trevliga människor, beerpong och kanske lite för mycket alkohol. Söndagen spenderades först på Erikas balkong (sjukt avensjuk på den!), sängen, kebabstället och sedan resten av dagen i soffan med litervis av cola. Känner mig fortfarande helt förstörd, ålderstecken?

Nu sitter jag på tåget tillbaka till Borran, trodde jag inte kunde känna så här men de ska bli riktigt skönt att komma tillbaka, till sina rutiner, mitt krypin, till min säng, träningen och självfallet träffa mina crispies till vänner igen! Ska nu även ta tag i saker, som de där med att börja söka jobb, cv:t ska uppdateras med en massa gos och mos som man lärt sig dessa tre åren (!!!!)


Fly like a bird in the sky

 
Nästa stopp Uppsala och Erika! 
 

Gött

Härlig fredagsnöje, skolarbete! Sitter och gör en bag-in-box i google sketchup men de råka bli lite fel storlek på förpackningen, nu är den så pass stor att den innehåller en livsförbrukning av vin. Gött med andra ord!

Tänka sig

För ett år sedan typ befann vi oss i Köpenhamn, Fashion week och sedan två dygn i Malmö. Promenerade, drack öl, party, fann nya vänner och frös ordagrant sönder våra rumpor! 


Barrier

En till dag i Romme med strålande sol, lite för kallt så backen var stenhård men annars perfekt! Det vart även gulaschsoppa i toppstugan med finaste utsikten och trevligt sällskap. Fick även teståka en mjukare bräda så det blir att införskaffa sig nytt till nästa säsong, iår blir det nog inte så mycket mer... 
 

RSS 2.0