En bild från igår

 
Här har vi en drös med textilproduktutvecklare efter vår examenpresentation med champagne i handen och stora leenden! 
 
26 brudar och 2 boys + vår programansvarige och lika yriga Stig! Skål!

Det sista...

Imorgon är det examenpresentation och förmodligen allra sista gången vi kommer sätta vår fot i de gamla textillokalerna som har något med skola att göra, vi ska ju ha EXIT-middag/fest nästa tisdag, sedan flyttar ju skolan till hösten till de yperfina lokalerna.. Lite sorgligt men även otroligt skönt. På eftermiddagen har vi sedan vernissage, min första och även nog den sista haha. Sen efter det är det middag på mysigaste Vinci med klassen.
 
Kommer bli en låååång men härlig dag!

Buhuhu

SORGENS DAG IDAG och jag är hjärtekrossad! Peace and love inställt! Folk fattar inte vad denna festival har betytt för Borlänge, som annars ses som tråkig, grå och kriminell. 
 
.. och jag som tyckte det var bra artister iår... 
 
 
men men kan ju säga att solen skiner i Borås idag iaf som plåster på såret! 
 
 
Alttså förlåt med fuck 2013 nu, när ska man få lite flyt detta år?!

Helgen från instagram

Helgen började med kulturnatta med bland annat Stor och Miriam, den albanska RnB var tyvärr inställd, kan tänka mig att den skulle ha varit kanon! Den fina harbilden är självaste T-rex som står bakom, den och mina elefanter kommer att synas på utställningen som är på onsdag på Brygghuset haha säger jag på det.
 
I lördags for vi och kollade på amerikans fotboll som inte var direkt jättespännande, fatta noll och såg gjorde man inte men men nu har vi kollat in det också iaf. På kvällen for jag till bror som fyllt år, det vart grillning på deras nya altan, härligt! Sedan var det bara att ta bussen in till staden igen, tillsammans med solen! Förfest med byggingerjörer och sedan XoY, vart annars? 
 
 
Den sista bilden är när vi är på väg till kebabstället efter krogen. Jag dagen efter "undra om jag tog några bilder igår?" och fann denna goding! Guldmannen som T-rex trodde var en riktig skulptur första gången hon såg den för någon vecka sedan, en kille i leoparddräckt och guitarr och en hoppande asiat! Fantastisk!

This is the moment

Lala nanana!

Vi är samlade idag, från både Göteborg och Jönköping i Borås, fördrink och mat hos brorsan och nu party för hela slanten i solsken. Stressen och pressen är som bortblåst!


Alltså denna kvinna!

 
She has the power!
 
 
 
.. och videon till We got the power är ju helt fantastisk den med!
 

We get the power

Hej igen! Full vecka kan jag lova och kroppen känns helt färdig. Vi fick i måndags veta att vi hade ett allt för svagt empiri i vår rapport (inlämning igår!) så veckan har bestått i fiska ihop två intervjuer till, bearbetning och skriva skriva skriva och dö lite emellan åt. Egentligen är vi inte klara då vi har en intervju kvar den 3:e, bara för att få ett till namn... Känns ibland att de är kvantitet ist för kvalité de vill ha, fast de påstår något annat.. Jaja skönt iaf att det inte är långt kvar nu! 
 
Förra helgen var vi i MALMÖ och det var helt helt helt underbart! Vi satt i folketspark hela dagen/kvällen och sjöng, spelade melloquiz, sjöng lite till, tittade på esc och drack rosé. Så skönt att känna fast man sjunger, skriker och dansar så är man ändå inte den fjoligaste i parken. Underbar känsla och älska skåningar! Gick mest hela tiden met ett stort leende. Bilder kommer någon annan dag. 
 
Lätt att jag ska försöka åka till Danmark nästa år, ska sitta i en park, dricka öl och käka röd pölse. 
 
Ikväll ska jag o T-rex göra sangria på granatäpplejuice och bubbelrosé, lyssna på Albansk RnB och Miriam Bryant. Kulturnatt i Borås denna kväll och solen skiner! Pepp! Imorgon ska vi kolla på amerikansk fotboll eller snarare killarna som spelar, sedan blir det fira bror som fyllt år och på kvälln kör vi på utgång delux med hemmagjorda drinkar. Kommer va helt slut på söndag, pepp!
 

Dags för alla brudar att blomstra

 
 
Åh tung vecka och dagens förmiddag ville vi båda börja gråta. Men kaffe i det uuuunderbara vädret, prat med gulle pannan, kötta på och försöker inse att allt löser sig och sedan att sitta i parken i flera timmar med bra brudar och käka mjukglass så känns allt lite lite bättre... Så lite ögongodis delux gör ju inte saken sämre!
 
 
IMORGON ÅKER JAG OCH T-REX TILL MALMÖ OCH VI SKA SITTA I STADSPARKEN MED VIN OCH GOMAT OCH SE ESC PÅ STORBILDSKÄRM ♥ Känner att det kommer bli en sån dag man kommer berätta för barnbarnen!

citat

För en generation sedan behövde människor vila efter avslutad arbetsdag. Nu behöver de motion.
:okänd

Ikväll börjar det!

Åh äntligen är det tid för esc och jag inte riktigt än fattat att vi vann föra året och nu får vara värdlandet! Hoho! Har inge större koll på årets, har inte riktigt haft ork eller tid så ska bli kul att få höra en del av bidragen ikväll. Det jag vet är att på torsdag kör Darin och Agnes mellanakten och på självaste finaldagen på lördag kör Loreen sin nya singel! Mums

Ikväll laddar vi med tungt gympass och laxrullader!

Pepp på denna vecka och på lördag är det vi som åker ner till Malmö! 24h resa och vi ska sitta i Stadsparken där de sänder live hela kvällen! Peppen på det! Jag lovar att de kommer förmodligen fälla en tår eller två när Sverige kör sitt bidrag. Heja Robin! Åh


fort. nice nike!

Eller om man ska innhadla sig det perfekta basketlinnet! LeBron nr 6 för Heat! 
 
 

Nice nike!

Ska köpa mig ett par nike air max 90 skor som examenspresent till mig själv, för att jag klarat tre hela år på högskolan. Hurra! Dock är det svåra att välja vilka då finns lika många olika färgkombo som det finns människor på vår jord.
 
Det lutar åt något med grått, ljust och en färgklick..
 


Uppe på berget

Förra helgen var jag på min kusin konfirmation i Jönköping. Efter cermonin åkte vi iväg till Tabergstoppen som ligger någon mil utanför stan. Vart helt betagen av den magnifiika utsikten över hela Småland och över den fantastiska mat vi fick!
 

Frukost

Frukost är ju klart dagens höjdpunkt! Kan nästan ligga och bara längta på kvällarna efter morgondagens första måltid som alltid får den tid den behöver. Just nu är jag helt såld på turkisk yougurt tillsammans med torkade fikon och nötter, ett passionerat kärlekspar. 
 

Landskap


Tessie

I år har allt för många  fina hjärtan lämnat denna värld. Nära och kära, människor som djur ♥
 
 

Blinkblink

Dagarna har gått i ett. Haft intervju, mellandtidspresentation av x-jobbet och opponering. Trotts mycket i skolan har vi hunnit njuta i det kalasbra väder som har varit tills idag (såklart!) med att ätit bland den godaste sorbeglassen någonsin, solat på favotrappen, ätit grekisklunch och igår tillbringades hela eftermiddag/kvällen ute i Almenäs med grillning och volleyboll! Underbart var bara förnamnet!
 
 

Välbevaren

Alltså jag har lite känningar att Duft Punk kommer till Sverige denna sommar, de måste! Skön deras senaste låt är. Vi sitter och kollar in Pharrell Williams som är med, killen som är över 40 men ser ut att inte vara en dag äldre än mig! My god



Get lucky

Tillbaka i Sverige och Borås! Har haft det helt underbart om man räknar bort soleksem och svullna fötter. Kom hem ifredags efter 14 timmar då jag fick vänta i Arlanda i ett par timmar. Igår var jag på kusinen Henriks konfirmation och på kvälln gick jag  och T-rex ut. Tydligen var det 90-tals tema och lokalen full med stekare av lite äldre modell, vi stod mest som två frågetecken och kände oss inte alls hemma. Men kul med lite annorlunda. 
 
Nu börjar vardagen igen!
 

RSS 2.0