Mammi

 

Good moments!

 
 
 
Lyckapirr i magen!

Sommar och sol

Bland det bästa med att solen kommit fram, äta och dricka ute!
 
 
 
 
 

Amsterdam baby!

Vi gjorde aldrig någon resa ihop förra året, det är ju våran årliga tradition, men nu så! Om tre veckor är det vi tre prima brudar som åker till Amsterdam!
 
 

Sun




Om en vecka!

Yeah om en vecka drar jag och Stina till värmen och lämnar för en stund vardagen, jobben, all problemo med killar och regnet! Tjoho 



Sure thing


Play with fire

Hann ju med lite mer än bara fix med lägenheten när jag var ner till Borås. Fick köra en stor skåpbil ner och jag kände mig som värsta truckföraren, ägde vägen. Typ. I tisdag vart det Ica maxi, promenad genom området som börjar bli jättefint, min dåliga tajming fortsätter. På kvällen vart det tacos hos Therese och självklart eurowishion! I onsdag hann vi fika men vi börjar bli nyttigare av oss så istället för biskvier och kaffe vart det smoothies och juicer på nya juicebaren i Borås. Kvällen spenderades hemma hos mormor med la familia. Torsdagen vart det möte med mäklaren, packa, fix, prata med den underbaraste av vaktmästare, fotografering och bärandes av kartonger. På kvällen firades det med favoritmaten, tapas med mina favorit asiater och t-rex så klart! Vin o spel och självklart eurowishion i bakgrunden. Sedan åkte vi vidare till ett tomt xoy men vad gör det när man har de bästa personerna med sig. Åkte förövrigt hem av den gulligaste taxichauffören någonsin, Borås levererade på topp helt enkelt! 4h senare var man upp och på väg hem till Dalarna igen. Lätt värt! 

Blir att åka ner snart igen, när tiden finns, så mycket som jag tyvärr inte hann med att se och träffa. 











Mitt lilla krypin

Så nu ja, vart en snabb och intensiv visit i Borås i veckan och nu är mitt lilla hem till salu! Nu börjar Boråskapitlet i mitt liv lida mot sitt slut på allvar..
 
 

Start på något nytt

Stor lycka att Peace & love kommer tillbaka till stan i år, i ett mindre format men ack den är här iaf!
 
Så kommer ju Ebbot!
 
 
 
 
 

RSS 2.0