bye

finns mkt bra musikjust nu en av dessa är coldplays the scientist


kanske ska skriva liteom gårdagen. kvällen började med att frida o jag åkte ner till oskar för att checka in festa där. jag hade varit duktig flicka o en riktigt vän o köpt present! tror icke det var många av de andra 108 pers som hade gjort det. ja för det var typ 108 pers där. ett tag var det så fullt så man inte kom fram på nedervåningen så jag gick upp på övervåningen o kollade på sunesjul ist. haha vad festlig man är! innan kl slog om till söndag åkte vi vidare till staden. först s1 som vanligt! träffade lite folk där, som vanligt. sedan gick vi till flamingo, ffrida hade hittat några slantar så hoo bjöd mig :) inne där var det inte alls lika mkt folks som det var dagen innan. lite segt o jag hade varit lite halv sur hela dagen men på slute var det kul.träffade fridberg o så såg jag en gamal klasskamrat el rättare sagt många gamla klasskamrater. oskar kom o hans vän på nåt med m kanske. så får jag den dära frågan igen om jag har någon äldre syster. tror jag har fått den minst 5ggr, o jag har ju en syster, men hon är typ 30 år o bor inte här o har aldrig träffat för den delen heller.  undra vilken man är lik då.. ?!    ja hela skaran o gorman, frida så klart med gjorde kvällen helt klar G. träffade även en elina 2 sek utanför centrumgrillen.

natti


vill ha vill ha

mmmm

sitter vid datan för att fördriva tiden lite o jag måste bara lägga upp dessa bilder på de underbaraste byxor som jag någonsin sett tror jag. de är perfekta! o de kostar runt 140kr beror på hur dollarn ligger förtillfälligt! det ända som är inte lika roligt är attt de finns på forever21.com alltså frakten o tullen, vad kommer det att kosta. är  det värt det?    




mm



lyckad kväll

tårta  ja det vart en mkt lyckad kväll igår. men det kan ju inte bli annat än det när man umgås med bland de roligaste  tjejerna på denna jord! för de är de!! 

ja jag fick ju skynda mig så gott det gick igår att komma hem. väl hemma satt jag i närmare 2h o klippte, klistrade på marits kollage, det vart lite stressframkallatkollage. men hon vart glad över det iaf :)  min bror var så hyppper snäll igår o brännde min partycd åt mig men när jag väl sätter mig ibilen o ska köra ner till emelie så funkar inte bajs cd, shhiiiet. 

hämtade emelie hos vlad, åkte till ica maxi ( var ett tag sen jag var där nu ;) ) o köpte fläderyougurt som vi gav till marit, hon älskar ju fläder. sen mötte vi R på tågstationen körde hem han (jag hade inte min bil denna gång). sen hem till mig igen o försöka göra iordning sig. pappa var snäll o bjöd mig o emelie på var sin cider. sen gick vi till marit ( blir mkt "sen" hela tiden, men men) o är började festligheterna på riktigt!   åt tårta som marit hade gjort med kladkakebotten mumms!

ben  största samtalsämnet för kvällen var nog en blandning utav kondomer o p-piller :)    efter att legat på golvet (jag hamnar alltid där av nån konstigt anledning) o druckit absolutvodka o tagit några hoppkort gick vi till 602 bussen skräddarbacken. skräddarbacken is the shiiiieet!   på bussen hoppade gamleklasskamraten henko på o hela bussen sjöng till marit. stackars busschaffören, jag o jenny tyckte lite synd om honom.  

vi anlände till centrum sabbt o gick runt lite, hamnade på backfickan, jag o emelie tog en runda på s1 o sjlvklart så träffar jag johanna juntila där, träffar henne aldrig men när jag väl ser denna person så ä det på någon fest el vid något fulltillståndplats. hoppade även in ett tag på bakfikan, sen vart det flamingooooooooooooooooooooo med många o. var väl inte så jätte mkt folk i början så vi satte oss i det dära extra rummet vid den andra baren. men booom o booom blir det alltid på krogen så var de knöka fullt man fick knappt plats på dansgolvet me like!   lyckat. det som vart mindre lyckat var att jag insåg att jag hade tappat 100kr, jävla bH!

kl2 gick vi, som alltid hamnar man sist i den dära jäkla kön men tillslut kom man ut med jackan o väskan  vår promenad gick mot donken. så klart marit ska äta på donken på hennes födelsedag. tur så kom vlad o körde oss dit, tack för jag hade klackar. jag hittade även en fin brika som jag även tog med hem :)  på donken så träffar jag så klart sebastian o grannen min som jag bara har pratad med typ 2ggr tidigare i mitt liv. fick cocacola, det är fan donken skylldig mig + 600kr till... jaja sen kom fridastaxipappa o körde oss hem, el hem till frida, men de var ju bara bra, som marit sa; evelina behöver gå!

min kväll, en underbar kväll med de jag gillar mest! skrbarn i all ära!

idag när jag vaknade så kunde jag inte ligga kvar i sängen, o jag älskar att bara ligga o dra mig i sängen kan göra det i flera timmar, men imorse gick det inte.. konstigt. om några timmarska jag ner tlll forssa o kolla på R  match o ikväll blir det att gratta nästa skrbarn, ingen dricka bara denna kväll .. . .            seee you!

bästa


maaaaaaaaaaaaaritbh   emelie snyggsnyggee

kroki

not mineja nu har man målat av en spritt okänd naken man, great! kroki i all ära
men det är inte riktigt min grej tror jag, men de var ju kul att testa på. igår
kväll gick på kvällsöppet på kupolen, hittade frida där så jag tillbringade
tiden där med henne. köpte en rosa bH o ett svart stort linne, trök med
svart men så har jag något ikväll om jag inte kommer på  något roligare.
ja för ikväll blir det att gratta marit. tyvärr har jag inte börjat med hennes
kollage så jag ska hem nu o fixa o dona, hoppas jag hinner! sen får vi
se var kvällen leder oss o vilken åldersgräns de har på ställerna idag.
jag hoppas innerligt att s2 har 18! annars blir det väl en gratis runda på
flamingo :) de kan ju också bli skoj!

nej nu ska jag pallra mig till bussen. hej svej!




not mine!

bu

höstdag i all ära. idag har jag gjort mina besök o grejs som ska fixas + marits present. ska snart hoppa in i bilen o köra till stallet, sedan efter det blir det hem o äta o sedan ner till kupolen med mamma o pappa, kupolen har ju kvällsöppet idag. imorgon är det fredagen den 26:e o marit fyller 18 år! ska till henne på kvällen o äta tårta o förfesta och sedan åka ner till stan o se om man kommer in någonstans. vet inte om s2 har 18 då el?  jag ska även möta R på tågstationen en snabbis. åh hoppas det blir en toppen dag, känner att jag behöver det just nu...  nej nu är det bäst om jag stoppar i mig något o drar. hejhej

min dag:

  • försov mig och fick springa till bussen
  • hörlurarna gick typ sönder på bussen
  • såg Ebru i metro tidningen
  • registrerat mig hos manpower
  • vi fick sitta på fel sida i matsalen, kändes inge bra
  • såg en äldre tant plocka upp gamla ciggs på gatan, troligtvis för att röka upp de allra allra sista
  • fick ett tråkigt samtal
  • ätit en massa reison, muuums!
  • väntat på emelie som vanligt är försenad
  • hittat present till marit
  • hitta inget kul till en själv
  • vet inte vad man ska ha på sig på fredag..
  • lagat mat till la familja, presadpotatis, lax o hollandeis sås

... och nu ska jag dricka lite te


är jag mig lik?

e jag mig lik?på fredag fyller marit 18år o jag har tänkt göra ett fint kollage på våra år tillsammans. satte mig vid den gamla datan (den som är i förrådet) o tittade igenom tysklandmappen o hittade denna bild. är jag mig lik ?  detta kort känns som om det var hundra år sedan det togs fast igt är det "bara" 3år sedan, på våran tysklands resa. vi är 15 år, går sista året i grundskolan o jag vet inte alls hur mitt liv ska se ut jag visste inte ens vilket gymnasium jag skulle söka till.  mitt hår inte blivit nåt låängre alls fast jag försökt spara det sen 7:an. jag har kvar det rosa linnet o de fina gråa silkeskalsongerna med snobben på ligger i nån av alla lådor. sne lugg hade jag med då! roligt att det är faktist precis 3år sedan, minns att vi åkte nångång vid september o misade salute o kom hem innan marit fyllde år.

jag minns 9:an som ett sjukt segt år med bara en massa långa raster o döö tid. men de hände några roliga saker under vårt sista år också. tysklandresan (jag, emelie o marit), vår fina dans o drill show som vi i idrottsgruppen (jax hade uppdelat tjej o kill grupper i idrotten, bra tycker jag) hade övat o tränat till o till slut visade upp på julavslutningen i cozmoz. stockholmsresan var väl en rolig grej också. sen hände det inte något förens sista veckan i skolan med  avslutningsmiddag o balen. pelle får väl inte glömas heller, vårt fina nv-arbete som vi la ned hela vintern på typ.  sen minns jag inge mer förutom långa luncher, redan då hade man långa luncher ;)

nej nu ska jag till sängen gå! natti

måndag

nu sitter jag här i skolan. väntar på att eli o sara ska bli klara med sitt fysikskit så att vi kan gå o äta snart. har redan fixat det jag skulle göra i skolan, alltså kopiera ett kort o det är gjort nu :) ska även nog kanske gå o leta om man hittar någon religion bok också..  sen efter maten ska jag ner till stan o se om hm har några bra jackor att erbjuda, behöver köpa ny jacka + att mamma hittade några kuponger  på just jackor så då kan man ju lika gärna gå i titta lite..

imorse var de inge roligt att gå upp. först försov jag mig så jag fick skynda med allt, sedan så klart missar jag den första bussen o nära på att jag missar den andra också. sprang hela vägen till busshållplatsen, o hann precis! 

sara
sitter inne på saras användare o hittar denna fina bild på henne ;)

söndag igen

så har även en helg till gått. fredagen kan kortfattas med; ett bra besök, myspys, titta på basketräning, äta pizza på luna, spela biljard och chipsätning framför tv:n med en tjock katt på magen. på lördagen åkte jag ifrån R lite för att åka till stan o titta på en utställning som bland annat thomas var med i. en kille som målade helt sjuka snygga tavlor var Mattias Eriksson, var nog ett av de snyggaste tavlor jag nånsin sett! täffade även sebastian där, trevligt att prata med han, var ettt tag sen. idag har varit en riktigt fiin höst dag!

fundera om jag skulle till skolan imorgon, men jag drar nog dit o äter ;)

p.s

min R i radion

potatismos igår, muuums

godmorgon el nåt. hemma idag :) hoho för att inte ha något i skolan, men det är nästan lite farligt för man blir oerhört lat! igår hade vi dissektion på ett grishjärta! uhu de var inte så nice, speciellt inte när man skulle spruta in någon blåvätska som gjorde att alla blodådror pulserade en sekund.. sånt som jag absolut icke gillar. 

igår red jag även, tillome hoppade o det gick skita bra :D glad! sen på kvälln hämtade jag R vid hans träning o lagade fin fin mat till han, en kolesal blandning vart det, men han åt upp allt, kanske för att vara snäll ?    

ionsdags fick jag en massa vuxenpoäng. jag både städa ur lilleskutt som nu kanske ska bytas u till en liten mercedes o så lagade jag mat til lhela familjen, dukigt! igår även åkte jag o thompa till nyöppnade ö&b vi hade läst om man handlade såfick man en hel toffieask! så jag köpte en pringels, tyvärr var de gräna slut så jag köpte någon radom smak, reison o så klart fick jag den dära toffieasken också, allt för enstaka 21 kr ! nu blir det verkligen hej då mitt nyttiga liv... men shiiet samma, ska ju börja träna i sinnomtid!

nu ska jag nog vara lite social o lämna datorn!

hej hopp o ha en trevlig fredag!

bye nyttiga liv

luggluggfikade idag med ika pika, en stoooooor caffelatte vitchoklad vart det! mummma!   letade även efter min underbarasvartaspetsklänning på kapphal men icke den fanns inte så jag får ha ögonen öppna efter den. ika berättade även att hon o några ska åka till london i oktober med några tjejer (två har de som projektarbete) för bara 900kr! å då är det bara maten som inte är betald + att de ska gå på chicago, billigt! berättade även om gårdagens prat om resa o nämnde om berlin, o nu är jag sugen till max att åka dit!

har även funderat på om jag ska klippa lugg el ej... hm..

arg vart jagigår också. hade stägnt av datorn skyndat mig i säng o slått på tv:n för att äntlligen se ett avsnitt av satc, men på tv:n är det någon äldre man. vart icke gla!

nu ska skorna på o e liten promenad stundtror jag de ska bli! hej


september

ursh vilken kall dag det har vrit idag har typ frysit halft ihjäl o då har jag både haft stickade strumpbyxor, halsduk o vantar. o tala om i stallet näsan rann ju stupiett, jobbigt värre! men imorgon ska jag vara hemma o göra lite nytta iaf. mitt rum ser ut som inget annat änett rum för tillfälet, har tex inte packat upp allt från resan än el det ligger inte i reseväskan än utan i ett x antal högar på golvet + allt skit som har hamnat på alla tänkbara ytor som blivit över i rummet. så min dag imorgon ska bli att städa städa ostäda ur lilleskutt tillome han är helt skitig inne (det är lilla bilen vi pratar om här). men jag ska även ner till haga o mötte erika för en fika stund tillsammans, ser eframåt åt :)       sedan fick jag höra av R idag att han kommer redan hem på torsdag kväll :)       skolan ligger lågt, på torsdag blir det att skära i hjärta o nästa fredag ska man teckna av en helt naken okänd manlig person, välkommen till mitt liv!

nu blir det sex and the city, har inte sett det på 3 veckor snart!

natti


speciell time

en helg avklarad igen o redan söndag.. igår vart det bowling med R o två av hans vänner. jag vann 2 av 3 serier!!!! o då är dessa killar sportnördar! stooolt fan! sedan bar det av till forssa på förfest i en 1:a. men det var trångt o mysigt i soffan o jag drack visst upp allt som jag hade köpt i mallorca.. inte lika bra. fick även höra av en tjej från polen att evelina var tydligen ett polsk namn, hon undra om jag kom därifrån, men nix. sen så vart det av till centrum of borlänge. vi tänkte först gå till klubb ohm men i sista minuten så bestämmer resten av våran skara att vi skulle tilll flamingo så det var där våran kväll vart av, dansa dansa. sen vid två så skulle jag o R gå tll luna o äta, gratiskuponger, men det var stängt pga skadegörelse, shiiet. sen tar vi bussen som bara går till jax o gååååååååååååår heeeeeeeela långa vägen hem till mig.. kallt o så jäkla trött, men vi mumsade i oss kyckling o tacogratäng nr vi kom hem! mumma!

trött som ett bi idag har inte fått sova mina 8-9h denna vecka som jag brukar få göra pga en snarkande person jämte mig! men nu är han i uppsala så jag får väl försöka sova tills på fredag igen :) de känns som denna vecka kommer bliii lång.

natti!

grattis

koföresten så måste jag ju
gratulera min morfar idag
som fyller år! rättare sagt
82 år! tyvärr har jag inga
kort på morfar på denna
dator så jag lägger ist in
en bild på några söta
kalvar som bor granne
med han :)

ps. höstdag idag

fredag idag igen! pratade nyss med emelie i telefon o fck höra en glad nyhet att hon har 500kr som väntar på mig :)  pengar rullar in, blir ju glad för de lilla man får över studiebidraget, man kanske skulle försöka söka tillnågot jobb kanske?så man har något vettigt att göra på vardagskvällarna. skolan liggger ju lågt som alldrig för, har bara "lektioner" på torsdagar o fredag, ja så har jag också mentorsmöte på onsdagar då också..   

men idag var jag i skolan. bildgruppen gick på tre konstutställningar, två foto o en med tema återvinning. jag brukar bli lite smått inspierad av att gå på sånt ibland men idag! shhiiiet va mkt grejs jag vill göra nu! så kom jag på mina planer jag hade i somras att sy min studentklänning upp igen så någon dag ska jag åka runt o titta på lite tyg, speciellt nu när man är 500kr rikare :)  kreativnligger på topp nu o jag borde passa på nu när man inte har så mkt att göra på dagarna.. jag har haft en väldans tur att R har haft ledigvecka från lumpenjust denna vecka så jag har tillbrigat nästan alla timmar på dygnet med han så min vecka har varit full med roliga saker! nästa vecka blir väl inte lika rolig men en sak som jag saknar som kommer hem snart  (imorgon?) är elina pina! har inte sett kvinnan på 2 veckor nu!  

nej nu ska jag packa väskan ännu en gång o snart bege mig mot torsång o R :)

men först måste jag lägga in några till bilder från mallis

en av alla drinkar, denna hette p3mjölk?
en av alla drinkar, denna drink var min dyra tröst drinknär vi väntade på flyget.. p3 hette den. onej jag lärde mig inte att dricka mjölk! inget för småbarn att ha till kakor

år igenhatt
vittinge parken, har börjat bli en tradition nu!  mamma tyckte jag såg ut som en knarkturist i min hatt o glassögon..


kaffelattesandhav
så klart man inte klarar av inte dricka en kaffelatte efter maten!

lakris
jag är glad att jag har den familj jag har!




tjooo


ja, jag lever!

efter mkt om och men så kom vi iväg. det tog nästan ett helt dygn innan vi for i väg med planet! sen när vi åkte hem var så klart planet försenat också! men annars har resan varit full av godheter! + att när man kommer hem ser man att man inte har något i skolan tills torsdagen. 3 extra dagar lediga  :) me like! men imorogn blir det iväg till skolan o se om det är några folk där, vissa är ju i turkiet o andra i namibia.

men mer hinne rjag inte skriva, försöker ladda in korten på darorn men det cpsig. yes nu gick det! nu måste jag åka!

seee you!!

ja thom
har typ 3000st sådana här bilder på våran gigantiska stoooora balkong!

RSS 2.0