Jag får önska..

..Er en trevlig nyårsafton! Nu har jag precis ätit en god  middag med några flickor här i Nygårdsdalen o snart fortsätter det till Matsknuts med musik, dans o massor av ballonger. Långklänningen är på, har bara haft det 4ggr tidigare i mitt liv; dopet, konfirmationen, lucian o niornas bal. Det känns.. Lite annorlunda men bra. Hej

Gott Nytt År!

Todelou

Idag har jag min lediga dag, sen är jag inte ledig förens nästa vecka någongång så idag blir det att ta itag med allt som måste göras. Bland annat mitt sista möte med Af för en lång lång tid hoppas jag, ska även träffa Erika o så ska jag även försöka mig på att pynta ett hårspänne. Igår var jag på bio o knaprade på en lakrisstång o såg Götakanal 3 med familjen.

Måndag

Igår kväll åkte jag o mamma ut till RommeTravet o kollade på hästar o åt hamburgare.

Trav


Min jul den är inte ful

Idag är jag ledig, så jag har sovit länge, tagit en lång frukost o så passa på att sitta vid datorn lite. Min julafton var soft, precis vad jag är o även resten av min familj, lugn. Jag fick fina saker i mina paket, bland annat en kamera (om man ler tar den kort, som Oskars kamera på min student) o nästa vecka kommer ett paket till mig med den finaste boken, jag längtar! Jag har även beställt en jacka från hm som också kommer nästa vecka.
le

Min juldag började med jobb, sedan stress hem, en powernap o sedan göra sig fin o sedan åka ner till förfesten som var hemma hos Vlad o Emelie. Jag hade med min nya fina kamera men jag hann ta ett kort sen dog den, mindre lyckat men jag fick låna Fridas superkamera o tog en massa bilder, får höra med henne om hon kan skicka dem till mig. Jag körde på nyktert o fick tårta av Emelie o även saft, nästan att man ska försätta vara nykter på fester när man blir bjuden på tårta! Sen bar vi iväg till S2, det var smockat med folk men mkt trevligt som de är på juldagen. Kl 1.20 gav jag o mina onda fötter upp o åkte hem, 6 timmar senare åkte jag till Romme Alpin.
S2


Tyvärr måste jag åka till kupolen idag o köpa nya skor som tål mkt mkt väta. Hej hopp!


Mmmojsigt

En av alla bloggar jag följer är Hannas från Borås (staden jag vill hamna i snart, typ i höst) o nu har hon tagit kort på hur hennes rum ser ut. Precis så vill jag att min lilla etta ska se ut, när jag väl har en liten etta. Kakelugn är min största dröm att ha i mitt hem! Titta Titta, ni måste Titta!


Skridskoåkning på sportfältet

skriid


En julhälsning


Jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump, jump around


Hej

Jag är trött. Som vanligt. Men nu har jag rätt att få va trött. Igår jobbade jag i -20 grader UTE i 7,5h (!!!!) o idag har jag haft stalltjänst med Eleonor. Vi kom på värsta bra grejen som skulle göra oss till miljonärer o Elle skulle starta ett lyxigt, äckligt snygg ridskola o jag skulle starta ett stuteri med uppfödning av någon exlusiv ras, som bara jag hade i hela Sverige o kanske hela Skandinavien Men innan allt det måste vi först o främst skaffa oss ett föl, sedan kan vi börja med våra fantastiska planer. På tal om fantastiskt, så hur otrolig fantastisk är inte Jason alias Timbuktu, har haft på p3 o tv:n så mkt jag kan, åh! En till grej som är fantastiskt är mina kära mamma. Iår har jag ingen Presentkalender (någongång måste man ju bli stor, försöka iaf) så då har hon ist gjort adventspresenter o detta är så mkt mysigare. Speciellt imorse när jag klev upp kl6 o möttes av ett litet paket på köksbordet, med saker som gjorde mig mkt glad. ♥Mamma
:)
Riesen i en söt glasskål o en grå rundstickadhalsduk, min mamma vet vad jag gillar


Score

orm
Hittade en tunika med detta möster o med urringadrygg för 49kr iförrgår, det vart visst 85% rea, score!


Om 2 månader fyller jag 20!! Då är jag inte tonåring längre o får gå på systemet o kanske även har en viss ålderskris..

En sockerbagare

Mumin o dalahästar
Mumin o små dalahästar


Keep going

Igår gick jag o gick, gick o gick. Först halkade jag omkring nere på stan, mina svarta fina mockastövletter är de halaste skorna jag någonsin gått i, synd, de som skulle bli mina numero uno under vintern. Nu kanske jag kan få lov att köpa ett par till svarta vinterskor..  Hoho! När jag väl kom hem vart det en promenad med Frida ner till Nygårdsdalen o upp igen. Så fick jag även se Twilight som Frida har blivit helt frälst i, hon har tillome klistermärken med Twilightmärke! Lite nörd varning där.

Fredags

clubconnect


Brinn pengar brinn

Jag älskar att köra bil mitt i natten o ha volymen på max, så firade jag mitt körkorts 1½ födelsedag i lördags. Igår åkte jag o mamma till Stora Tuna kyrka o lyssnade på Luciatåget. Idag ska jag bara vara hemma o sega o så ska jag även göra likör, denna gång blir det nå kola-chokladlikör "wonnabeamarolla" som jag kan sedan ha i mina oboydrinkar. Mumma

4:de, psykopat

Igår när jag o Erika åkte bil lyssnade vi på P3 Bar, de var några hiphopsnubbar som vi flittigt försökte komma på vilka det var, lyssnar nu på webbradion o det var visst maskinen, tänka sig! Nu när jag sitter här framför datorn o lyssnar vill jag att de ska bli sommar, festival, värme o sol, jeansshorts o hoppa till musikens rytmer!    Ah


Vecka 50

Det har ju gått några dagar sedan jag bloggade, fast idag har jag ju redan skrivit 3 inlägg hittils, kan ses som en liten kompromiss Förrutom att klippt mig o dansat loss på Club Connect har jag;

-Vaccinerat mig mot den elaka svininfluensan o även haft ont i armen, fast mer likt träningsvärk så jag har tyckt det varit rätt så skönt.
-Har varit med Erika
-Stormöte ute i RommeAlpin
-Ätit sammanlagt 3 McFeast Jr
-Snorat
-Pirates of Carabien maraton, o jag har kommit på att 3:an inte alls slutar så där konstigt som jag tyckte när jag såg den på bio.
-Ridit
-Snorat, o för att jag känt mig sjuk har jag ätit, ätit o druckit varm oboy 
-Ätit Nobelmiddag, vi har en fin tradition att äta fin middag medan vi kollar på Nobelmiddagen, glass o hela köret! 
-Röjt mitt rum
-Testat nyårsklänningar
-Gått på kupolen
-Köpt en massa smörja o krämer för nu ska jag vara snäll mot min hy o hoppas den blir lite snällare mot mig
-Gått på de allra sista gjumpapassen för i år o fick skumtomte, tillome 2 st
-Tandläkaren, nu behöver jag inte komma dit förrens i september igen




Tiden tickar iväg

Idag har jag jag fått köra bil själv i 1½ år. Det är även ½ år sedan jag tog studenten.


"Heeh hee he ee heehehe"

Igår när jag satt i Erikas soffa o kollade på Idol började jag låta som rubriken, ogash vad jag kände igen det, till slut kom vi på vad ljudet kom ifrån, Beavis and Butthead som visades på MTV under 90-talet. Skit kul, men så kollade vi på klipp från serien, skiit dåligt, men kul ljud!

beavis butthead

Erika har ju kommit in i Uppsala så vi bestämde oss för att fira detta med att göra stan o vad passar inte bättre att gå på den nya klubben Club Connect o även hälsa på Sam! Dock först åkte vi till McDonalds o köpte Mc Feast Jr, måste ju passa på när den väl finns. Kl 23.30 två nyktra långa outsiders glider vi in i Rockhouse´s lokaler o känner inte igen en enda, precis som förra gången men vi är tappra flickor o sätter oss vid bords o även blir fotade, bild kanske kommer upp om jag hittar den el om den inte är allt för ful. Kl 0.15 står The Lance på scenen o river loss några låtar o sedan vart det dans natten lång o fy tusan vad kul jag hade! Nykter o ibland bara Erika o jag på dansgolvet o dansar loss, inte alltid så vacker kanske men vad gör det när man inte känner någon el någon känner en, härligt!  "Heehe hee h ee heehee" 

 


Klipp klipp

Idag har jag klippt mig! Jag kände även för en stor förändring, så det vart en kort page!










Nej då jag skoja bara! Som vanligt så syns det inte ens att jag har klippt mig.. Men sanningens ord är att jag ibland blir lite sugen på en lite kortare frisyr like Idol-Tove, dock bara ibland!

Red Roses

Tummen upp för lördagskvällen, ångrar mig inte ett dugg att jag följde med ut så att jag bara fick sova 4 timmar innan jobbet, det var det värt! Jag hade spikrakt hår för engångskull o en nykter runda. Uppskattar mer o mer att köra nyktra fester nu för tiden. Jag hänger med i samtal, missuppfattar inget, glömmer allt som har med killar att göra, kan köra så att man kommer hem o mår toppen dagen efter. Ändå kan man dansa loss på dansgolven o prata med människor, tummen upp!

Förfesten ägde rum vid soltorg o innan krogen åkte vi alla till McDonalds o åt, konstigt det kändes att sitta o äta innan krogen, brukar ju alltid ske efter. S2 var kul, mkt folk dock 90% 91:or men de gjorde inget! Emelie, Marit med respektive var även där + några till välkända ansikten.. DJ körde bra musik, kanske tack vare att han körde DaftPunk, men sitt mellansnack kunde han ha låtit bli, efter varje låt ropade han ut "ÄR NI KÅTA?!". Eh, nej!blablabla





















Hej

Idag har jag fått åka skoter! Imorgon ska jag jobba lite för första gången ute i Romme o ikväll blir det en lugn utgång med Eleonor o Frida.

Big Tasty

Igår åt jag en Big Tasty från McDonalds. De hade ju denna hamburgare förrut men sen så slutade de att göra den, men nu under en kort period har de den igen, till min stora glädje!

burgare


Monki, Topshop o varför inte också Weekday

Nu befinner sig mamma i Stockholm på shoppingdag, hoppas hon tänker lite på mig o samtidigt på monki, Topshop o varför inte också Weekday.. Jag sitter hemma, med mina utslag på kinden o tycker synd om mig själv. Ska nog värma lite choklad snart o kolla på Pirates of Caribbean o om jag frågar snällt så kanske min bror bjuder på en kanelbulle också.

-7


Paparazzi


h
Nog världens sämsta bild men så går det när ens batterier till kameran är döda o man får använda sig av mobilen + att ha en häst som inte kan stå still i mer än 1 sekund.


En vacker 1:a decemberdag

Idag har jag varit på toppen av Romme Alpin, åka bil upp för slingriga grusvägar, lyssna på en massa info, fika (till min stora glädje bjöds de på kanelbullar mmmmmmmmh), träffa en hel drös med nya människor, grupparbete, en massa julmat + chokladpudding, mer info och sedan en bilfärd ner för berget o hela tiden ha en otrolig vacker utsikt över skogar o berg med en skinande sol i bakgrunden. Kan en dag bli bättre? Tror inte det!

Om en liten stund ska jag åka igen denna gång till stallet o få se Åkes nya hästar. Ska visst vara en 173cm hög svart 5-årig häst o en liten shettis o så klart också gamle Trivi.

RSS 2.0