Picapicaboo

Ah så var även redovisningen avklarad o mitt huvud är så tungt o trött efter att ha lyssnat på 20 olika presentationer om ryggsäckar! Lite långdragit men vissa hade intressanta arbeten. Vår grupps presentationen gick rätt så bra, var ett bra tag sedan man hade något muntligt så man var lite ringrostig men jag sätter ett ok på det. Senare idag kommer Therese hit o jag ska bjuda på lite våfflor i vårt nya fin fina våffeljärn o sedan måste jag komma på vad man ska ha på sig tills imorgon när vi ska ut i de småländska skogarna, dress code Världens alla färger o de som känner mig vet att min garderob nästan enbart består av svart o så lite grått. Så hm vad ska man ha på sig?

 

Mina kort som jag beställde har kommit också, så nu ska jag bara komma på vad jag ska göra med dem..

kort


Ett steg närmare

Nu så var tentan gjord o jag tror det gick vägen, det var bara det där med CAD/CAM-programen som jag inte ens har lagt blicken på men men. Imorgon är det presentation o rapporten är redan inskickad, så en inlämingsuppgift till nästa vecka sedan kan man pusta ut. På lördag åker vi tjejer till de smålandska skogarna o hälsar på Stephie o ska få äta riktig vietnemisk mat, gå ut på lokal o se Daniel Adam-Ray o så kanske det blir en Ullareds tripp, jag tror det kommer bli en riktig bra helg.

vår

Nu är det vår dock så blåser det så in i bomben men annars så är det topp! Min mobil som har krånglat ett tag har fått en riktig uppfräschning o känns som en helt ny telefon.


Ska det va så ska de va stort

Nu när jag är på g så kan jag lägga in lite fler billder på vad vi ätit den senaste tiden. Kebabrulle från den lokala pizzerian, de har nog bland de största rullarna jag sett, synd så får man aldrig någon rättvisa på kort. Nyttiga är vi också o kör på sallad med kyckling o som grädden på moset körde vi Nachotallrik i måndags o Daniel har lite svårt med ögonmåttet när det gäller att servera upp mat, lagom finns nog inte hans ordförråd.

kebab

sallad

taco

 

Nu till dagens plugg.


Till den 25:e

Våffeldagen på fredag är räddad! Vi fick ett fint fint våffeljärn med dubbel iron. Ojoj vad det ska göras våfflor nu,  tack pappi!

våffel


Kanske ett litet problem i den stora världen

.. men jag blir så fruktansvärt arg när de inte kan lägga in schemat på en kurs i rätt tid så man har chans att någelunda planera exempel sina hemresor. Som det ser ut nu sprack hela min påsk.

Tangled

Ikväll har vi sett Rapunzel o ätit nachotallrik tills magarna sprack, nästan. Men ojoj jag trodde inte filmen skulle vara så bra som den var, hur rolig som helst o jag älskar när de gör härliga karaktärer av djuren, tummen upp!

pascal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


...

Tänk att få vara hemma i Dalarna o befinna sig ute i backen med solsken i ansiktet o en öl i handen. Eller varför inte befinna sig i Falun på Stadium o kolla på lite längdskidor o käka en korv med bröd.. Åh

Peace and love 2011

Funderar lite på hur man ska göra iår, artistfältet ser lovande ut, väldigt lovande ut minsann. Jag funderar på om man ska vara funktionär iår för att få lite omväxling? Nu har man ju gått på p&l sedan -05 så det kanske är dags för nya erfarenheter, de kan man ju som sagt aldrig få för många av. Ska fundera vidare.

Simma lugnt

Nu har jag suttit o beställt lite bilder som ska skrivas ut, erbjudande från fuji 50bilder o endast porto att betala, måste passa på, de är ju så trökigt med bilder endast på datorn. På tal om städningen innan så vart den faktiskt gjord, jag tillomed skura köksluckorna, så nu skiner vårt lilla hem. Imorgon kommer dammet ligga igen som en hinna överallt, det är det som är så trökigt att städa, det blir lika fort skitigt igen.

 

Min helg är helt blank på händelser. Dags att kanske ta tag i tentaplugget må tro då? Det hela handlar nästan om samma sak som vi läste i höstas (fast då hade vi ju så mkt bättre lärare, mkt tacksam för det) så man blir lite dumslö o tror att man inte behöver ligga i så hårt i denna kurs, de kanske kommer straffa sig..

 

Min matfantasi har gått i återvändsgränd, noll koll på vad man ska hitt på. Det som jag är sugen på är färska räkor, doftande dill, härligt marinerat o grillat kött o potatissallad gjord av färskpotatis o massor av rödlök. Jag väntar på varmare tider!


Äppeltunga

Så var det snö igen i hela Sverige, jag som gick med skinnjackan igår o idag får de bli vinterskorna på igen. Idag ska jag visst städa lägenheten, jag råkade lova Daniel det innan han for till skolan imorse, jag har till kl14 på mig.

Pusher

Okej, fotograferingen var väl, ja jag vet inte men det var riktigt roligt att bli sminkad o fixad i håret, om man kunde ha så var dag de skulle va något. Jag köpte tre bilder men jag ångrar två av de, men men de andra två kan ju vara kul att visa barnbarnen någon gång i framtiden. En bild vart jag nöjd med o det var den jag själv bestämde hur jag ville göra, alla andra poser man gjorde var typiska "facebook", nej tack.

edghvy

 

 


Bluered

bloured

Sticker lite tidigare till Götlaborg för att gå lite på stan, har fortfarande inte gjort stan på riktigt än, shopping o lunch i solen o sedan den där fotograferingen. Hoho


Chanel4

Gulaschsoppan vart nice, mustig o god. Vi hade lite tacoköttfärs över så jag hälde i den, så det vart en El-taco-gulasch. Idag igen skiner solen o Daniel är hemma så han har lovat mig en promenad strax sedan blir det konfektionsplugg, tenta nästa vecka o så en industridesign redovisning på det. Imorgon bär det av till Götet o gå på en sån där Model för en dag, oj vad jag har varit osäker om jag ska gå på det el ej, har varit lite ointresserad av sådant speciellt efter att alla på facebook har gått på sådant, vill ju aldrig vara som alla andra.. Men men nu ska jag dit o en sak är iaf säker jag lägger mig aldrig på en spegel el sitter i en rund liten grej o sedan lägga upp 242 bilder på fb, precis som alla andra, urk! Förlåt, inge fel på de som gjort det men de är inge för mig.

ljusmörk

 


Aja banana

Vart klar i skolan redan vid 10 så jag tog en liten runda på stan, tänkte hitta något fint till fotograferingen på torsdag. Jag kom hem med en röd fin blus i strl 48!

 

Ikväll blir det att se Kniven mot strupen. Ikväll är de i Borlänge o på Wild West. Har hört en del äkelpäkel därifrån så det kanske var på tiden att de får lite hjälp o så är de ju alltid kul när de är i hemmaorten o filmar. Till det blir det gulacshsoppa o vitlöksbröd.


Hoho

För första gången på ett bra tag så skiner solen över Borås denna morgon, nu är kanske våren på väg!

Hallonremmar o kycklingklubba

 

rygga

Pizza igår o ikväll ska jag se Män som hatar kvinnor för första gången. Ja jag vet konstigt att jag inte sett denna film än efter all hysteri som varit runt omkring den men bättre sent än aldrig o nu ska man se om den är något att hänga i granen. Daniel föreslog godis o coco cola o jag är inte sen att hurra men en godast sallad till kvällsmat så är det ok o sen nästa vecka börjar allvaret o träningen igen, fullt ös nu!


Hästi

 

h

Jag var ju red i måndags med Marit när jag var på besök i Borlänge. En härlig, fartfylld uteritt som avslutades med några hopp på Bagheera. Marit hoppade även hon på B med mina alldeles för långa stigläder. Träningsvärken jag hade på tåget på tisdagen ska vi inte ens prata om. Jag längtar till påsk o till sommaren, de kommer bli mkt skoj i de stallet då!


Carletti mini bananas

sko

Igår gick jag äntligen ut, inte passerat dörren sen i tisdag när jag kom hem. Luften luktade surt, kan man hoppas på vår? Var i skolan, på en lördag, måste vara första gången, vi arbetde på vårt grupparbete som käns som vi hållt på i en evighet men nu är de inte många dagar kvar. Första gången jag använde en scanner igår, kul,  har redigerat ihop alla våra skisser nu under dagen i photoshop så söndagens to do gjort, skönt. Igår var även melodifestivalen o vi körde på pizza, jag tog friheten o satsade allt på en inbakad med skinka, räkor o champinjoner, jag satsade rätt.  Det var allt i mitt så händelselösa liv just nu, nu ska jag väl joina min sambo med tv-spelhäng i soffan o allmänt söndagshänga..

 

 

ps. Min sambo har rakat av sig håret, det fina fluffet är borta o det är inte ens sommar som han annars skyller på.. Hej då fluff

 

 


En låda

Internet har legat nere hela dagen o detta har gjort att jag varit "tvungen" att bara kolla på tv, film o druckit smoothies, inte så illa egentligen. Såg bland annat en Kalle Blomkvist-film på barnkanalen, bra grejer så har jag även kollat på en av mina favorit tecknade filmer Melonia, har nog sett den 6878943ggr jag älskar den. Jag har även fått tillbaka min matlust som vart borta sen i tisdag o då passar de ju inte bättre med fredagsmys o tacos. En fin tröst över att jag inte åkte in till Göteborg ikväll.

En helg i Uppis

taupup

er

er

er

upp

er

cho

fr

malle

erki

teddy

kian

tho

he

fr

baki


När jag inte har sovit..

Idag har jag invigt min mixer jag fick i födelsedagspresent, oj vad de ska göras smoothies nu! Daniel fick även idag en försenad födelsepresent, Halv åtta hos mig kokboken, gissa vem som vart gladast?! Så har jag käkat en favorit från hemma, päron med ost, mumma

smoothiehalv åtta hos mig

päron ost

 

Förresten så är det snöstorm här i Borås idag, hej då våren


Lätt i

8 jäkla timmar tog det igår att åka tillbaka till Borås. Först 1h försening i Borlänge som relaterade till att jag missade tåget i Sthlm så fick vänta där 1h också. Magont sen i måndagskväll har inte  gett med sig o imorse hade jag även huvudvärk, mannen här som låg på dödsbädden förra veckan tyckter att jag känner efter för mkt.. Den kommentaren ska jag komma ihåg när han tror att han ska dö igen!

Im so happy

Det var en sån härlig känsla att kliva av tåget i Uppsala o mötas av välkända ansikten! Hela helgen har varit full med skratt, leenden o så mera skratt. Lyckorus i hela kroppen! Pricken över i:et är att jag nu sitter vid köksbordet hemma i Borlänge, henkade med i bilen med Jenny o Frida när de skulle slira upp till Dalarna innan idag så jag tillbringar två dagar här hemma. Mys o min familj som något jag har längtat efter så. Jag har även fått mitt stora paket som det varit mkt prat omkring. Fick mig en mixer, hurra! Så även en potatispress, vetekudde, amarolla o mkt smått o gott.


Kommer vara hyper gla i ett par veckor nu!

On the road

Om en timme går tåget upp till Uppsala o jag kan lämna Borås bakom mig för några dagar, en sjuk man för den delen med. Tack till ingefäran! I Uppsala väntas födelsebarnet, maskerad, vänner, bus o mys!

Onsdag

Schemat fullspeckat de här två dagarna som är kvar i Borås. Tur så kan jag strycka grupparbetet som skulle ägt rum nu, alla verkar vara lite små krasliga vid denna tid. Jag dricker mitt ingefärate o hoppas på det bästa. Har precis vart nere i källaren o hämtat den vackra skapelsen som jag ska föra mig i på lördag som självaste Thomas Di Leva, ska bara komma på vad man ska packa ned mer.. Matsäcken är iaf färdigplanerad o inköpt!

 

klänning

 


1:a mars

En heldag i skolan, det var ett tag sedan! Det som är ett plus då är all prat under lunchen, vi pratar alltid om mat o idag fick jag tips på ett smarrigt laxrecept som jag var tvungen att testa redan ikväll när man hade två laxbitar i frysen. Fetaost, spenat, vitlök o creme fraich röra ovanpå lax o så in i ugnen, mumma! På tal om mumma så var ju kvällens avsnitt av Halv åtta hos mig inte så dum o det bästa med allt var att han serverade Tequila Rose till efterrätten, min favorit likör! Ahh.

lax

 

Min sjuka man blir inte bättre, igår trodde han livet var förbi. En klasskamrat är en riktig norrläning som jämt bakar bröd, dricker varm öl vid halsont o stickar på lektionerna. Hon berättade att ingefärate är som en lyckorus för immunförsvaret så det har jag inhandlat nu till Daniel men framför allt till mig själv som redan käkar kiwi, tvättar händerna 13789 gånger o dricker c-brus som en galning, inte bli sjuk, inte bli sjuk.

ingefära

Riktigt gott faktiskt, kan lätt byta ut lite då o då emot te. Nu medan jag dricker mitt nyfunna te sitter jag o klipper o ritar på konfektionslabbrapporten, försöker bli klart med den innan Uppis, inte många dagar kvar! Hoho!

konf


RSS 2.0