P to the people

Sista dagen gjord som funktionär, sköönt. Om ni ska på P&L gå till Shangri-La området, det är bland annat jag som hängt upp alla tavlorna på den röda kiosken, de tog 3 dagar o ett fler tal borrar! Nu har jag en dag ledigt sen börjar jag på mitt schema på Ica. Inge vila denna vecka inte!
p

Kvällens

damm
mama

Midsommar

Min första dag som funktionär för peace & love är gjord  o jag fick bland annat klä tyg runt träd, hämta en massa tavlor o måla griffelfärg, helt okej första dag. Igår var jag hemma hos Daniel i Nyckelby. Fick provrida grannens häst, längtar redan till nästa tillfälle, vart tok förtjust i hästen, en fux så klart. Så cyklade jag o Kerstin en liten runda o plockade blommor till våra kransar. Till kvällningen kom det främat med god mat hela kvällen lång! En sån där mysig o lugn midsommar.

I dagarna två

Frida befinner sig på svensk mark igen o det firades med brunch, sol, strutshäng o så lite kaffe på det.
ute
struts
bäbis

Living Town

Tupplur till NittiLeaks repris o nu lite kaffe för att hålla mig vaken. Agerar ju som sagt chaffis kvällen till ära till mina päron o kanske även till Daniel som lurvar runt i Borlänge innestad. Jag har kommit på att jag var även lite väl optimistisk när jag packade inför min hemresa, jag har endast med mig ett par långbyxor o enstaka långtröjor, hur tänkte jag där, sol o värme hela sommaren? Ja förmodligen när man kollar in min garderob.

På tal om innestad, läste en artikel om Dalarnas tätorter (Vad nu detta innebär?!) o på den punkten så var Borlänge (innestad) den största i länet, suck it Falun.

Lite tur o god karma?

Turen står fortfarande på min sida, fick G på den andra tentan också. Jag som hade förberett mig på 3 omtentor ist endast ska göra en. Ikväll agerar jag chafför åt päronen, ja jag är med bil! Hurra
efv

Under

Otroligt att jag klarade materiall tentan o även att en stor del var på engelska, under kan fortfarande ske o min dag är gjord!
Nu ska jag vara glad o fira!

För första gången..

Idag har jag köpt mig en baddräkt, förmodligen första gången i mitt liv.
bad
Den ska jag strosa i när karet är iordning o bränna fett i Borås simhall. Så hoppas jag även ha samma smile som tjejen på bilden vid dessa tillfällen.

Men va faen

väder

Start på vecka 24

Nu börjar de bli sig likt, kallt. Idag fick jag ha långbyxor på mig, när hade man det senast? Mina hobbys nu förtiden är att läsa Borlängetidningen, lösa sudokun, spela kort, kolla på husannonser, kolla inredningsbloggar, planera höstens planteringar, sitta i solen när den kommer fram o äta nå gott. Pensionärs-Evelina! And I like it! Kanske tur att jag fick jobba en liten stund idag o bryta min allt så lugna tillvaro.

Jordgubbar

jordgubbar

Kanin

ee
bild; Erika

En lördag

Gårdagen började med en härlig frukost i solen som snabbt växlade om till att parera hinkar under altantaket som har ett visst antal hål. På tal om hål så måste de ju ha uppkommit ett par till för jisses vilket hagel de kom o vilket regn, ös. Thom o jag gjorde en välförtjänt tacos till middag efter all spring. Efter regn kommer solsken o en cykeltur till staden o träffa Stina som senast man såg i höstast. Musik på sveatorget, öl, pubrunda o så klart en blåbärsshot på det. Det tog Daniel o mig en timme att cykla hem sen.
hagel
regn
sugarplumfairy
stina o daniel

Gårdagens Ullared

blå

Dalälven

älva

Fil-Cindy

Som så förra året kommer jag bli en Ica-Cindy även denna sommar o denna gång vart jag ansvarig för mejeriet, oj vad jag kommer nörda mig i creme frache, juicer o filmjölk. Jag känner redan de tunga ansvaret ligga på mina axlar.

Place to be

Sitter o käkar frukost i Nyckelby helt själv, bara jag i hela huset. 20m från altanen står två 2-års nyligen kastrerade hästar, Sky o Prinsen o om jag tittar lite åt vänster ser jag Dalälven rinna. Fint. Sommar. Dalarna. Varmt.

Borlänge i Borås

Nu har jag varit hemma i några dagar o fått myst med familjen, kramats med Daniel, ätit glass i Romme o gått i Frostbrunnsdalen.
Helgen hade jag besök i Borås med några av mina Borlänge flickor, vi fikade, shoppade loss i Ullared, grillade & rökte vattenpipa, strosade runt i Göteborg o chillade. Roliga är att de tillfällen man tar kort är när man väl äter, så här kommer lite bilder ifrån stunderna vi äter.
me
grill
Jenny
Marit
ev
Maje
Ma
götakanal

Igår var en sån där dag som är helt supeeeeeeeer

På morgonen var det läsårets sista tenta, en tenta som jag max lagt 1h plugg på. Fast jag var gla ändå o tentan var skit enkel jag kunde nästan allt, dock inga namn, så jag beskrev o ritade bilder. Undra hur snäll han är när han rättar..Fast jag nästan längtar lite till omtentan, jag är inte rädd. Efter det gick vi till Viskan o käka fina sallader i tre timmar, sjukt att man kan luncha så länge men ack så härligt. Efter det vart det förflyttning till parken med glass i handen ist. På eftermiddagen köpte jag o Therese ostokex, melon, jordgubbar o choklad o satte oss på hennes sjuukt stora terass på taket. Där satt vi o snacka allt mellan himmel o jord. Så vart de exitpub i skolan med alla textilare o lärare, skön stämning. Sen cyklade jag hem i natten med Daniel i telefonen. Bästa dagen på braaa länge!
park
myyyyyyyyyyyys
keex
Imorgonn kommer flickorna!

RSS 2.0