Rosaparty, lördag kl22.51

frida evy

Eminem


Cheap trick

Är på trök humör, försöker peppa mig själv med att spela ashög musik o äta överkokta nudlar. Funkar rätt så bra. Har även försökt sova någon timme, hade stalltjänst i morse o jag är ju inte så van med att gå upp i tid nu förtiden..  Ikväll ska det bli 20 årskalas ute i bushen o jag vet inte hur vi ska ta oss dit, men det  brukar alltid lösa sig. Kalaset har tema rosa.. Jag o Frida ska spraya håret rosa o vet ni hur svårt det är att hitta rosa spray färg nu förtiden? Tur så fanns det på barnenshus! Ikväll ska jag köra på San Francisco drinkar, jag hoppas det blir bra.

Igår hade jag min sista demodag, äntligen. Det kan vara kul ibland men för den mesta tiden vill man bara att dagen ska gå lite lite fortare.

Dagens inspiration:

hår

Nu kom Frida o Jenny förbi, kvällen verkar kunna bli lyckad!

♥ Bilddagboken

evelinaelina nina evelinaEvelina 17 årrasmus emelie evyhemmafesthahaFrida evyEmelie EvyEvy EMelie FridaEmelei evy maritEmelie Frida MArit evyMArit evy fridaMarit evyevyroadtripevy zeinab emeliemaritevyemelieevy emeliemarit evyEvy marit

Entreprenör

Jag har ett par idéer (som är bra) som hoppar runt runt i mitt huvud, affärsidéer o en är så bra så att jag vill sätta igång NU på direkten. Dock tror jag inte jag kan sätta den i verklighet här i Sverige..

Jag ska bara kolla upp lite med hälsovårdskontoret, el vad det nu kan heta

Londonkväll = vattenpipa, fruktiga smoothies & choklad fondue

mm

ESC

Idag sparkar Eurovision songcontest ingång!

Svealoppet

Tessieälven
Frida, Jenny, Tessie o jag var hurt o deltog i Svealoppet som ägde rum vid älven. Vi sprang inte längst fram utan traskade hela loppet på 45min, vi kom inte sist o vi vann inget för den delen heller. Efter åkte vi till Maxi o köpte mjukglass vanilj/choklad o med tuttifruttiströssel på. Vi kan ju inte riskera att bli magra.

I fell in love last night, officiellt

:)

För det är väl så att inget gills förens det står på fb.. obsssh

F.A.N.T.A.S.T.I.S.K.T

London låten Miss Li – Oh Boy o så lite av denna Miss Li – Dancing The Whole Way Home, fast vi kunde inte texten så bra..

Jag hade en bild av London som en grå/beige stad med bara en massa gamla industribyggnader. Men ack så fel. Parker, grönområden, vackra hus, vackra trådgårdar o bra väder. Men jag har upptäkt att jag inte tog så värst mkt bilder o de flesta bilderna är på när vi äter.. Viktigaste punkten för Evelina?


Efter biltur ner till Skavsta, fixa pass åt Emelie, växlat pengar, käkat frukost, väntat, checka in, vänta en stund till,  sova lite, gå till gaten, vänta en stund, flyga, sova, landa, käka, köpa bussbiljetter o så satt vi på bussen till London. YEAH! ... Som tog 2 timmar för alla bilköer..
fej

Vi kom fram, gick med Hyde park o hittade vårat lilla hostel vid Waterbaystation, checkade in o sedan gick vidare o åt pizzabuffe.
Frida

Sedan gick vi på lite upptäcksfärd o hittade det här fina gathörnet.
fiint
vackert shoppingcentra
h
Vi gick vidare till Hyde Park
hydepark
maaaritsvarta tulpanerfmej
Där satt vi o rökte ciggariller o drack vitchokladlikör o light öl. Sedan gick vi till en vattenpiparstaurang som inte serverade alkohol utan världens godaste smoothies. Fy fan vilka goda smoothies!fjmarit
Vi var trötta efter att ha vrit vakna mer el mindre i två dygn.

Söndag började med kaffe. Kakakaffe, kakaakakaaffee, måste ha kakaakaffee
kaaffe kaaffetunnel
Vi åkte till liverpool o gick på marknader
mfm
Det regnade på oss, vi gick på några secondhandaffärer som hade fina pojke som medarbetare o så åt vi lite också så klart.
mera matmm
På kvällen gick vi till Notthing hill för mat
jfemmaritbajskyrkadörrbike
Jag fick en tygkasse på marknaden gratis, efter att ha letat länge efter en. När vi går in i restaurangen för kvällen frågar servitören mig var jag har fått den ifrån. Det vissade sig att hans tjej som pluggar design höll just på att designa ett liknande mönster. När vi sedan hade ätit upp o betala notan fråga han om han fick ta kort på påsen. självklart
 tygkasse
Jag beställde paj
paj
Måndag o vi köpte turistbiljett o fick åka turistbuss runt hela staden.bussturhushushäst
Madame Tussaud
eabegjulia maritjhonnyyeahfjmmhfflymemsb
Vi missade precis regnet under Madame Tussaud o välkomnades av solsken o åkte vidare mot Big Benbb
Vi gick förbi London Eye o fortsatte vår promenad längs kanalen o gick förbi en cool skateparkskateskate
Överallt i London fanns dessa elefanter som var vackert måladeelefant
Vi åkte även lite båt
båtlondon

Nu dog min kamera o min mobil fick ta detta kort på mig o Emelie utanför Beckingham palace, vi var roligare än slottet
ee
På kvällen gick på en Irländspubklubb o drack öl odansade loss till gamla hits. Så gick vi även på en nattlig promenad genom bland annat shoho o fick både kärlekspar o modelhus. Emelie har alla festbilderna.

Tisdag. Nu hade jag batteri igen. Vi gick förbi detta hus varje dag. De höll på att renovera huset o hade dettta vackra skynke över o på kvällarna var hela huset upplyst. O hur coolare kan det inte bli när de har satt upp en massa pennor o kritor.
pennor
Vi shoppade på Primemark för billiga slantar o åt sedan friteradekyckling påKFC, precis som de gör i filmerna.jenny
Vi shoppade inget från Disney men Jennys påse hade gått sönder o fick en disneypåse. Gladdisnay
Sista kvällen i London o vi körde på en klassiker, Fish and chips, det var riktigt gott o jag beställde in en svart öl, cocacolan såg blek ut i jämförelse
fasm
Vi tog bussen in till Piccadilycircus o letade efter något kul ställe, gick på någon överfull club, vi fick även gå in gratis, iblan är det helt okej att vara tjej, emn stället kändes inte helt rätt så efter det hamnade vi på samma ställe som kvällen innan. Sen tog vi bussen hem igen.

Park häng i solen
mjenny hyde park

Sen åt vi på donken letade efter bussen som skulle ta oss tillbaka till flygplatsen. Vi hade precis fått i med all handpagage så vi köpte lite godis o dricka på taxfreen. dock vart vi stoppade o hade så klart övervikt. Fort på med en tröja till, men ack det räkte inte så jag fick lov att lämna en spritflaska kvar i London men sen sa de att även godiset inte fick följa med, då vart jag arg. Så tillslut fick jag med det, sen fick vi springa till gaten. Vi hann, dock var vi lagom arga på flyget. Bilfärden hem till Borlänge liknade en saffari, vi såg ett vildsvin, ett par harar, rådjur, räv, katt o några älgar.

Fantastisk resa.

Monday morning



En kort liten cykeltur i morse till Af, en liten sväng förbi Jax o säga hej till Mr Happy. Kaffe o soffan med hög dunkade musik i högtalarna. God mat med mamma o nu ska jag försöka ta tag i mitt golv, försöka hitta det bland alla kläder o packning från de verse resorna.. Min hypotes är att jag inte kommer få in allt i garderoben. Återkommer med resultatet o källhänvisningarna.

Ikväll ska vi tjejer både vara snälla, nyttiga o duktiga.

Hookah with blueberry flavor and rosé wines all night long

martinaeAedghvymlscem

officiellt

ek  ekeee

Sedan dansar vi


Håll mitt hjärta, häll min själ

Vad tog det fina vädret vägen? Jag som tänkte kö på barbent, blommig sommarklänning o grillfest ikväll..
Jag får förlita mig på att grillen, rosevinet, vattenpipan o Daniel värmer ikväll... o så även resten av rommegänget förstås!

...

Hej då hår!

Diggilidiggdigg

London var fantastiskt. Jag hade helt fel bild av staden. Det var ju tusan mig grönt o en massa träd överallt o dunder vackra byggnader ÖVERALLT. Jag vart lite smått kär i London men det blir jag ju alltid när jag upptäcker nya städer o platser, shit vad många kärlekar jag har upplevt o kommer uppleva.

Det som snurrar mest förtillfället i huvudet är om man kan kö på jeansshorts imorgon efter demon, typ kl 18-19, el blire för kallt.. Nice liv man har när man endast har sådana problem i vardagen. Diggilidiggdigg!

O är inte det nice när man får sluta demo lite lite för tidigt så att jag hinner precis rida i 20gruppens hopplektion med förtillfället bästa hoppponnyn HT. Så nice när det går skit bra när man bara har ridit 2ggr på en 6veckors period, tummen upp!

Nu ska jag sova, imorgon bär det av till Sala.. Men det är nice, jag gillar att köra bil o få betalt för det är ju bara att ge tummen upp för!


Natti

swirl

I natt bär det av mot nya äventyr, nya platser att upptäcka o få några till vuxenpoäng i bagaget.


Hot chip

Det går fortfarande bra för mig. Har min kamera igen o den funkar klockrent + att jag slapp betala något. Det är minsann bra att vara tjej o spela lite dum ibland. Jag har klippt mig o det var ju inte en dag för tidigt, förlåt Frida men du kommer bli besviken igen.. Idag har jag varit på Ica igen o jobbat, nu kan jag grilla bland annat kyckling själv, göra egen marinad, förpacka kyckling o rulla korv mm i "kuvär", har full kontroll på grillbeställningar av kunder o vet vilken av alla tusen skinkor som är Solvarboskinka. Idag fick jag även min lilla bricknyckel så att jag kommer in överallt. Nice!

Ikväll blir det middag, min tur. Efter mkt om o men o funderingar har jag kommit fram till denna meny:
Förätt: Parmesanskal med ägg/räkcocktail med aioli
Varmrätt: Hamburgare (har varit sugen på det sen jag såg avsnittet den perfekta hamburgaren i How I met you mother förra veckan) med friscobröd o potatisklyftor.
Efterrät: Choklad-o Kaffepannacotta med riven mörk choklad o färska jordgubbar.

I hopes he likes it!

Förresten så saknar jag min kära kudde som jag råkade glömma på tåget till Uppsala.. Min säng är inte alls sig lik längre o mina andra två kuddar är som frimärken i jämförelse, inte de minsta sköna. Tog en liten cykeltur förbi JYSK för att finna mig en nya favoritkudde, men ingen dög, antingen var den för mjuk för fluffig eller för lite dun i..

2009´s

Förmodligen förra årets bästa album Beyoncé – I AM...SASHA FIERCE


b








































Snart redo

Idag har jag börjat packa inför London o är även klar, o väskan är inte ens halv full. Dock är kläderna som ligger där följt samma tråkiga färgkod som just mina andra packningar, svart, grått o så lite mer svart. Ica Maxi har ringt mig idag också, denna gång om min kamera som nu är hel o ren, perfekt timing. Så ska snart cykla ner o hämta den o även umgås lite med Stina.

Ojoj vad sötsugen jag är.

Baby it feels so right, To dance to the beat up night. The heat between you and I retreat to the morning light

yeah


































D-d-d dance to the groove


Första dagen som ICA-Cindy

Grillat kycklingar, skivat korv, druckit kaffe o kollat datum, det är bland annat det jag har gjort idag. Sedan vart det en smoothie på waynes med F to the rida o Londonreseboken o så två cheeseburgare på det, smack där har ni min dag.

She said & he said..

Ännu en till vecka har löpt förbi i sin hast o jag har haft glädjen att få umgås med de som gör mig allra gladast.
Jag är en lycklig lottad person.

Igår drack jag 453097 koppar kaffe, typ. Först till frukost, sen till glassen hemma hos Daniel o resten av alla koppar hemma hos Jenny som hade försenad födelsedagsfika. Idag har jag hunnit med två koppar kaffe o tårta, ligger lite efter men det är nog bara min mage glad för. Igår kväll skrattade jag tills magen gjorde ont, drack lite Rosé, åt lite thairester, skrattade lite till, åkte bil i mörkret, såg mkt folk på gatorna, svettades på Bakfickan, frös på uteserveringen på S1, pussas lite, åka taxi, äta tacorester, dricka en öl (OBS det tog inte 1 timme, nytt rekord!) o få krypa ner o lyssna, prata o mysa med en underbar person.

Idag väcktes jag med en frukostbricka o ett stort leende. I think I have met my dreamboy!

Nu ska jag ta Musse ner till staden o mysa med två av mina favoritpersoner, Erika Ika Spika o F to the rida!

!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Längesen från En Räddare I Nöden

För att allt som flyger upp måste landa tillslut


CSR




Så här på kvällskvisten..

Kom på att jag har inte varit på S2 sen 5:e februari o inte är jag sugen för 5öre att gå dit heller. Nu sitter jag o lyssnar på Elton Johns album The legendry covers album, fint de! Idag fick jag reda på mitt hp, hamna på samma poäng som förra gången så får se om det räcker för att komma in till hösten, förmodligen inte men chansen finns alltid. Jag har hamnat i ett stadie där jag inte känner för att plugga, men jag vet inte vad jag annars skulle göra i höst.. Jobba, som det var tänkt förra hösten o det gick ju som det gick! Men det orkar vi inte tänka på nu. Nu tar jag dagen som den kommer, follow the stream, chilla lite.

Olsgustavsvä[email protected]

Hey! Glad Evelina! Nästa vecka ska jag provjobba på Ica kvantum, i charken. You can call me Ica-Cindy! Imorgon ska jag till Af åh vad de kommer bli stolta över mig o på kvällen ska jag till stallet, har inte varit där på 3veckor, jisses! På fredag ska jag butiksdema o helgen är fullsmockat med att träffa trevliga människor. Glad.

Grädden på allt detta är att få ligga jämte en fin person, få lägga sitt huvud på dess arm o få höra fina saker i mitt öra, skratta tillsammans, laga mat, spela tv-spel o titta på How I meet your mother till klockan blir morgon.. Fint


Upp to the sala

Bildregn. Uppsala var niiiicee.
Uppsalalåt vart klart Familjen – Det Snurrar I Min Skalle el möjligtvis kanske denna Sidney Samson – Riverside - Original Mix

Torsdag
Frida o jag anländer till Brolänge Station o sedan dyker även Emma upp. Vi intog partyvagnen o korkade upp ölen o höjde volymen på ipoden.
FridaaFriiidaÖL
I Uppsala väntade kära Erika! Dock så glömde jag min kära kudde på tåget, förlåt kudden..

vänta på bussen
Vi tog bussen in till stan o började traska bland vackra hus.
klara - Oj vilket stort hus!
I det huset bodde okänt antal studenter i, så vill jag också bo om jag blir student. grillla
Jag kommer aldrig aldrig kunna bli vegeterian, förlåt alla djur.
meetmucho folko
Studenterna hade en stor corntainer som man kunde sitta på.LindaKlaraedghvy
En kille fyllde år o alla sjöng
fylla år
Efter mat o dricka gick vi till centrum o dansade i ett os av svettSTCklara linda
Så kom TEddybears
teddyAnna Erika

Sedan gick vi till en buss som aldrig gick för det var ju bara torsdag. Så det fick bli Taxi etthundratussen
Valborg började med en promenad till en park som sedan ledde till en annan park.

erikas
Det bjöds på musik
musik
Coca Cola o jordgubbar, vin för den delen ocksåcocacola
Det var ett hav av folk, jag tror jag aldrig har sett så mkt folk på en o samma platsfolksandraikaka lichill
Efter att ha suttit i parken 75486 timmar gav min rumpa o spralliga ben ifr¨n o jag lämnadde gruppen för ett mini äventyr för att hitta Frida o Emma. Jag fann dem, fan vad bra mitt lokalsinne är!gångfrem
Vi gick hem till deras hem för helgen. Emma smällte plastlock i micron o Frida var allmänt chill.fr

På kvällen vart det hemmafest som dog, promenad genom stan o så såg vi denna terass som hade disco o som jag ville besöka..
terass

Vi köpte pizza o gick hem o värmde den i micron. Lördagen åkte Borlängeflickorna hem förrutom jag o så Frida så klart. Vi åt en väldans god kinabuffe som hade nog en av de godaste glasserna jag ätit. Vi tog en promenad o en liten liten busstrip hem till Fredin o tog det chill. Chill går fort för 4 timmar bara tjusade iväg.

En glad Fredin
fredin
En rock and roll Erika
erikaevy

4 timmar av ingenting kan gå fort o det kan vara riktigt trevligt. En busstur hem, mys i sängen o sedan satc race o så chipsen så klart så är kvällen gjord

Efter ett par avsnitt till på dagen tog vi med oss maten ut o satt på en filt o njöt när solen väl var framme
picnic
Mellan solsittningarna tvättade ERika sina kläder
tvättfrida

Vi var sugna på mat, riktig mat o satc filmen. Så det var det vi gjorde resten av dagen o en kvällpromead genom Flogsta.

Måndag kom o vi fikade, pratade om helgen o shoppade
ersafrfrebv
Så for vi hem till Dalarna igen.

Nice helg!

≤♥

Tisdag.












Dalarna

Tillbaka till Dalarna, hem. Min dator är seg så det blir inge bildregn än, det kanske är skönt.. Sitter o kollar upp lite artister till P&L o jag får nästan en liten ihopstressad knut i magen, så mkt att se o så lite tid. Shite, festivalen kommer rocka, precis som alla andra år. OMG!

Synd bara att det kommer förmodligen vara 14837 krockar

En vanlig måndag i Uppsala 2

feefefee

En vanlig måndag i Uppsala

fee

Dagen efter kvalborg, valborg, dvalborg.. Finalborg?

Riverside. Riverside.. Riverside.. Riverside

Nice helg, fint väder, trevligt folk, bra musik o nya vyer.

Vilken tur vi har haft med vädret.

Idag har det varit chill, ny inköpt hatt, chinabuffe o nu chillar vi hemma hos Fredin. Imorgon ska vi tvätta o på måndag tar vi en tripp till Stockholm.

Jag är så tankspridd o så klart glömmer jag min kudde på tåget, undra var den befinner sig nu.. Stockholm, Ystad el kanske i Borås?

"Du är en stjärna!" /Mamma

RSS 2.0