Värm upp höfterna!

 

S wonderful

En av mina favorit filmer är Eat, pray and love. Gillar hela historien, maten i Rom, Julia Roberts, att hon möter Javier Bardem i Bali (min framtidaman), de indiska färgerna och framför allt den fantastiska musiken de har i filmen! Lyssnar nuförtiden nästan enbart på musik från den filmen, förrutom Obsesion med Aventura när jag ska vicka på höfterna. 
 
 
Hittade även ett klipp från en av favorit scenerna. Mmmh så söt

Långfredag

Förutom att ha varit iväg och simmat har jag suttit och gjort layouten till mitt CV, de va lä på tiiin! Så nu är det bara att ta ett piffigt foto och så kan man börja brevbomba!

 

Sikte på målet

Så då var min första simträning inför klassikern gjord. Vet inte när det var senast man motionssimmade men ett par år sedan minst iaf. Det vart 1km bröstsim idag. Måste lära mig att crawla, annars kommer det ta 300 år innan jag kommer i mål. Efter passet vart det grillning i solariumet, även det var ju sjukt länge sedan. Hade ingen musik med mig men inte hade jag långtråkigt för det! För i båsen jämte mig låg det ett ungt killgäng som förmodligen solade för första gången i livet för ojoj vilka kommentaren de körde med hela tiden. Kunde inte hålla mig för skratt vissa stunder. 

Hej tisdag, imorgon bär det uppåt

Påsken kommer inte lägligt, fullt upp i skolan nu! Den där c-uppsatsen börjar sakta sakta att gå vår väg och fått ett syfte efter vi krisat både en och två gånger. Nu ska vi bara sätta segel och hoppas att resten av tiden flyter på lite bättre. Tiden är även inne att börja läsa, som man varit rätt så förskonad ifrån dessa tre år. 

Mer om skola. Förra veckan hade vi redovisning där vi tog fram en varuplattform och grafisk profil för ett företag som skulle inspireras av ett valt årtionde. Vi hade 30-talet och valde att rikta in oss på aktiv frilufsliv för män, det fick bli segel av olika slag. Vart superbra!  Nu ligger bara den där egna reflektionen och en swot-analys av ett vällkänt företag och knager i hälarna. Känns som man alltid har något som ligger och släpar och att man alltid lyckas pricka in inlämningsdatumena när man är hemma i Borlänge, då man redan har så mycket annat man vill hitt på. 

Vår duktiga Stephanie alias photoshopexperten redigerade dessa fantastiska bilder till vårt företag NORRVIND. Okej, ska aldrig klaga på det vi får göra i skolan, att få jobba med sin kreativitet är få förunnat! 


Lördagen levererade

Nya bästisen, Malcom B


Fascinerande drömmar...

En av Stinas drömmar;


Glad hund

 
gif creators


Denna vinter

Förstör mig. Dålig sömn, blåsig vinter och ett hår mer likt en trollunge. Kollade lite snabbt igenom mitt cam-album, inte blivit mycket kort den senaste tiden och de som har tagits föjer denna röda tråd: 

gif creators

Nej inte kul! Vår, sömn och färg behövs känner jag då jag saknar denna fräsching;
 gif creator
 
 
Dock ska man ju glädjas åt de små fing här i världen och det är att träningen börjar ge lite och min hud börjar äntligen lugna ner sig och börjar smått bli min vän. 


 
 
Trevlig fredag på er gott  folk!
 



I tisdags

Lagade vi husmanskost a la lastbilschaufför, hemmagjord pyttipanna med stekt ägg och rödbetor! Vår norrländska guldklimp Sara hade med sig eget bakat surdegsbröd. Efter våra magar fyllts till bredden gick vi på basket, röj röj! Vår nya favorit underhållning tillsammans med 1500 andra Boråsare!
 
Det här med att fota mat, det är en konst!
 

Att lära sig uppskatta nuet

Är fruktansvärt dålig på detta men något man försöker bli bättre på, träna som man måste med allt annat här i livet. Drömma mindre om framtiden, sluta oroa sig och istället för att planera veckor uppskatta just denna dag. Därför njuter jag av varje kopp kaffe, glädjer mig åt de underbara människorna jag har lyckan att träffa varje dag och lyckan över att kunna se humor i nästan allt!
 
Dagens kaffe; Presskaffet på nyupptäckta Divine
Dagens humor; Skinnhandske på opponerad reklamaffisch
Dagens person; Sara som förklarar sin ägglossning
 
 
Asia Crisp hemma hos T-rex, en torsdag med lite vin. Guldstund. 

Inspo

Ska som skrivit innan börja en illustrationkurs efter påsk, kul kul kul. Slutet av den kursen ska vi ha en liten utställning haha och skall bestäma tema soon. Frågan är ju bara vad!? Fintfin inspiration från illustratörena  Tobacco &Leather och Tovelisa


Blowing away

Skönt att skolan flyter på nu, grupparbeten är lite kämpiga, speciellt när vi är 6st som ska försöka arbeta tillsammans och formge ett företag. Men men snart klara och redovisning på fredag, sen så är Management och Estetik kursen klar med favvo läraren Thorbjörn a la robot dance. Nu börjar man även få kläm på Indesign, ska göra allt i det programet framöver, kanske läge att köpa det först då...?

Påsk nästa vecka också, skrämande, att tiden går så fort. Vart ju lite ändrade planer så Turkiet får vänta och istället blir det en påsk i Borlänge iår, vart ju inge förra året så det blir bra de med. Så även den bästa nyheten är att loveliiii Frida kommer hem efter att ha varit i Nepal i närmare ett halvår! Oh pirr pirr att få komma hem ♥

Det där lilla extra

Vad som gör en glad; att företag har tänkt till lite extra med sina förpackningar. Man blir ju sååå mycket gladare då!
 
 

Okej, kommer aldrig tröttna på na`

 Eller kunna sluta titta... 
 
 
 
 
 .. åh svenska sommarkvällar, måtte de bli många vackra och härliga detta år!

Pic från den senaste tiden

Moster Mia beställde Valetino Special och fick en fisk. 
 
Ett av alla möten denna vecka, C-uppsats ämne klirrat och T-rex bjöd på sina glutenfria pannkisar
 
Matinspirationen ligger på noll, fick öl och cider av bror och så diverse alkoholhaltiga drycker i dörren. Om inte för nagellacken (och likörerna!) så hade man kanske trott att en ungkarl bott i detta hem. 
 
Det kom snö men är trött på allt som heter vinter, så är ung och dum och kör på tygskor, dock mina kraftigaste och men höga skaft.
 
Tänkte jag skulle minska fikandet nu ett tag framöver (hur tänkte jag där?), vart endast två gånger denna vecka. Här är en bild från i torsdags efter vi suttit med grupparbetet och firade in helgen.  
 
Fetaste kladdkakan med bananglasyr och en fet hög grädde! Love
 
Fortsatte med middag, denna gång med en asiatisk touch!      foto: T-rex
 
Joggingrunda
 
Städat, tvättat och tränat, det firas med pannkisar!

Trevlig lördag!


Marz

Alltså tiden, den bara springer iväg, nu är ju halva mars redan gjord! Åh, en lätt panik och ångest har börjat gro för framtiden, men försöker tänka att allt löser sig, för det har det gjort hittils under mina 23år...
 
Äntligen har jag fått igång träningen igen efter att inte kunnat tränat i mer än 3 veckor. Redan avklarat 2 joggpass (!! inte långa men dock fullgjorda, grymt nöjd) och även hunnit med att gå igenom hela kroppen på gymet dessa dagar och detta har relaterat till världens träningsvärk i magen hela veckan. Helgen, blir en donarhelg, lägenheten ser rent sagt ut förjävlig ut, så det står storstädning och tvättning på schemat. Sedan har jag ett arbete som ligger och släpar och så var det där men att skriva klart Cv:t, påt igen bara. Har iaf fixat nya referenser så nu ska det bara bli klart!

Kristaller

Ny vecka och ett försök att komma tillbaka till vardagen. Förra veckan var den jobbigaste veckan i mitt liv och något jag hoppas att jag inte behöver uppleva på ett bra tag. Spenderade alla vakna timmar på sjukhuset, sittande och endast kunna kolla på när en nära kämpar och lider, att se de sista andetaget och känna en tomhet, sorg men också en lättnad att det är över.
 
Du har det bra nu fina morfar ♥

Angel Haze

 
 
Kul att Angel är bokad till Way out West! Man kanske borde ta oskulden av denna festival i sommar, då det är många bra bokningar iår redan så som till exempel The Knife! 
 
 
 
 
 

Tuuurkiland

Yeah biljetter är bokade, påsken blir att tillbringa i Turkiet, i 9 HÄRLIGA DAGAR! Jag hoppas vädret är på våran sida så man kan ha kortbyxa under dagarna. SOM.MAN.HAR.LÄNGTAT.EFTER.BARABEN!

Vad jag tycker om melodifestivalen

Är rätt så besviken på årets upplaga faktiskt, inte ens närhten av förra årets glans (läs Loreen) . Halvdåliga låtar, dåliga uppträdanden och fult klädda är de flesta, så är det flertal låtar som borde ha gått vidare men som inte gjort, men det är väl det som är charmen. Men en låt som har växt för mig är Robins You. Gillar egentligen inte han så värst, han är lite för mesig på något vis men sjunga kan han ju och låten är fin men så har jag något för låtar som går berg och dalbana. Så min röst ligger på han eller på lilla Ulrik. En sak är klar i alla fall och det är att det är småpojkarnas år iår. 
 
 
 
Frågan är också när Dani ska bli varm i kläderna? Nej tacka vet jag år 2000 då de största namnen inom schlagern var programledare och gjorde ett av mina favo mellanaktsnummer, minns som om det vore igår. (Förlåt för dålig kvalité men så värt att se)

 
 
En låt som borde ha vunnit år 2008 istället för Perellis Hero och är en av mina favoriter genom tiderna är Sara Down Finers I remember love. Ta mig tusan tror de inte finns någon finare låt. 




 
Spelar ingen större roll vem som vinner på lördag för inget kan vara sämre än 2005 års vinnare, Martin Stenmark med låten Las Vegas. Fattar fortfarande inte att den kunde vinna, mår dåligt. Då var ju trollungen Nannes Håll om mig så mycket mer party de året.  

 
Men om vi ska fortsätta på Nanne så är Det vackraste med Cecilia 1995 som Nanne skrev med Peter det bästa hon har gjort, dock vann inte den låten utan  Se på mig med Jan Johansen, den var ju också bra, ballad år. 

 
 
Men bäst är Loreens Euphoria, men bra var även hennes låt som hon tävlade med 2011 som dock bara kom till andra chansen. Konstigt. 
 
Avskalat och enkelhet är oftast bäst. Då vinner kanske Ulrik iår då.. 

The final page

Åh, har sträcktittat på säsong 8 av How I met your mother i helgen och såg nu att de börjat sända den säsongen på tv6 nu på söndagar, nice. Vet inte om det har med åldern att göra eller att man är i en känslig period med jag gråter nästan till varje avsnitt! Men de är ju så himlans fint alltihopa!

Annars har helgen varit lugn, fortfarande inte helt 100 så har inte kunnat träna, som jag hade hoppats på, trök. Istället har det blivit långpromenader i solen, snittade 2,5 mil denna vecka = fyllt på med D-vitaminlagret rejält! Sen det  där men att ta tag i missade skoluppgifter och cv:skrivandet denna helg har väl inte gått så bra, får bli nästa veckas prio. Sjukt att det är mars redan. Om 3månader är jag klar! AAH!

Svartlien

I torsdags var det dags för årets trikåpub med tema Pistvakt. Älskar alla teknikers engagemang, då de är de som håller i det hela, fixar och pyntar, håller i baren och all servering. Gullisar! Så chocken som vart när de satte på storbildsskärmen och upp kommer Sven-E och ger oss en personlig hälsning! Sjukt kul!

 

Dröm om det ljuva livet

Hänt mycket denna vecka. Bland annat hade vi tapaskväll för några dagar sedan med mycket gott, sangria och sedan temys med 2545 olika tesorter. 

RSS 2.0