smile

bara att åka förbi örebro är en så hiiimla skööön känsla! ner, ner, ner i landet!!!! man tycker det är vår hemma i kära borlänge men det är ju inget att komma med när man åker hit. här går folk i shorts, blommor överallt o 25 grader!! det kallar jag vår!    jag var en sväng förbi borås idag o hitta ett par skor o även (ÄNTLIGEN) tyg till min studentklänning! köpte även lite tyll som jag ska sy till en underkjol till balklänningen, o vilken tygaffär föresten, jag skulle kunna gå där hela dagen!! vad sköönt det känns att jag hittade tyget, ett steg närmare studenten :) en annan sak som jag tänkte på idag när jag gick genom stan var att man märker att borås är en modestad, nästan alla klär sig snyggt här. hemma kan man ju vara glad om man ser två snygga per dag ;)  nu är jag säkrare än någonsin på att jag måste komma ner hit, om inte i höst så nästa år! vad har borlänge egentligen? inget just nu..

amsmmmmmmm?

första studentklännings provning

provade för första gången en kanditatklänning till studenten. den hade alla rätt, bra pris (199kr), hålstickad, knappar, resorsyt i ryggen, tajtband i midjan o kjol med volym. dock var den lite väl för kort o tyget gledisär mellan knapparna så brösten tittade fram men annars var den perfekt, kan rekomenderas om man inte blottar brösten, finns på indiska iaf! 
 
imorgon far jag ner till kära västergötland o träffar släkten. mormor o morfar firar 50 års bröllopsdag så det ska firas med en stooor middag, hörde att det ska till exempel serveras struts, återkommer med omdöme senare! jag har även panerat att åka in till Borås o försöka hitta något fint tyg till studenten el kanske tillome hitta en studentklänning. borde försöka få det där klart snart!

16 dagar kvar till CYPERN!!



tjingeling o pling pling

evyvonlini

evy

ledig vecka, produktiv dag

gick upp i tid i morse o följde med mamma o solade lite, har nu föresten fått en massa soleksem. kan man få det utav solarium förresten? kära damer o herrar här kommer evelina, eksemkvinnan!       efter solningen åkte vi till parihjärter o bokade tattoo tid, obs det  är inte jag som ska göra en kär liten tatto, men jag är rätt så sugen kan jag lova! vet bara inte riktigt vad jag skulle göra.. kanske några små symboler på insidan av ankeln.. eller så skulle jag villja ha någon text nånstans.. typ Shamrock, Fairytale el Rock'n'roll to fakie (som är den endå skateboardtricket jag fortfarande kommer ihåg o namnet är ju sjuuukt snyggt, om det inte nu var rock to fakie...) el så skulle jag vilja ha en stegrande dalahäst. ja de är mkt funderingar kvar så de är nog bäst att jag väntar ett tag till.  sen så har jag varit ut med mina Cv, bättre sent än aldrig, är mitt motto!  så om en liten stund ska jag bege mig in till falun o se på magdansshow, ska bli kul!


o påtal om fairytale så måste jag även lägga in norges bidrag till esc 2009. första gången jag hörde de tyckte jag den var ohyra för öronen men nu kan jag inte sluta nyna på den! låt mig presentera norge, varsågod mina damer o herrar här kommer Alexander Rybak med Fairytale.



ps. att skriva textanalys måste nog vara det trööökigaste man kan göra!

tradera

nu har jag lagt ut min bruna skinnjacka på tradera. första gången jag aktionerar ut något, ska bli spännande att se hur det slutar :P
skinn
http://www.tradera.com/Snygg-akta-oanvand-tidlos-brun-skinnjacka--auktion_90619805

årets första cykeltur

idag tog jag min första cykeltur i år o det var så jäkla härligt! nysopade gator, en massa folk i rörelse, känna blandingen utav grill o blommor i luften:) det finns inget härligare. jag cyklade runt lite i stan o sen så åkte jag till domnarvet o satte mig vid älvrundan. läste lite från min bok o lyssnade på p4 som självaste sebastian var med i. han fick dissa o hissa tre nya låtar o en av låtarna jag gilla dissade han så klart. gick in på youtube nu o sökte på låten, självklart är den med i årets eurovision song contest, den kommer nog bland toppen skulle jag kunna tro! så kan man ju inte annat än gilla låten även för att han som sjunger är ju självaste arash (halv svensk) ;)  han sjunger för Azerbajdzjan

AySel & Arash - Always


evyfot

mål i livet

jag har aldrig vetat i hela mitt liv vad jag ska göra efter min stundent med livet, utbildning ja allt! men idag har det klanat! idag vet jag hur min tid ska se ut de närmaste tre åren iaf :)  jag skrev ju innan att jag hade sökt en massa utbildningar och en utav de var textil produktutveckling med entreprenörs- och affärsinriktning utan att riktigt veta vad det egentligen är, men nu har jag läst o den är ju perfa! tyvärr tror jag att jag inte kommer in på den till hösten, men om jag satsar på högskoleprovet och får mer än 0.5 då kommer jag in, det borde jag klara! im so happy för att äntligen veta vad jag skulle kunna tänka mig, detta är ett stort steg för evelina. nu ska jag bara försöka skaffa ett jobb som jag kan tillbringa mitt år med.


tummen upp

hejsvej!

evyvonlini

hbms

börjar bli trött på min bloggdesign.. känner för något nytt, något fräscht, något ljust, något.. rent..  så jag satte mig o gjorde en till blogg där jag testa en massa skit, men mitt kära internet är inte gjort utav de allra bästa virke så det fuckar upp ibland o då försvinner hela skiten.. så nu sitter jag här igen med min gamla design o orkar inte ändra en massa siffror som tar hundra år innan man vet vad som tillhör vad.. får se när jag orkar det igen. så länge får den kära designen vara kvar. natti

plåster

igår fastna jag med fingret i dörren så jag rispa upp en skåra mitt på pekfingret. plåster på, man ser hur blodet flödar o går igenom plåstret. sen idag när jag tar av mig plåstret finns de inge blod, varken på fingret el i plåstret. hur kan de va möjligt? el har jag fått tag på ett magisktplåster ;)  hoppas mina klocka nv-vänner kan svara på det ;)    så idag när jag närmar mig hemmet kommer jag på att jag har fanimig glömt nyckeln i hemmet imorse innan jag for till skolan, så det var bara att sätta sig på trappsteget o invänta tills thompa kom hem.. jag fick sitta i en timme! men tur så hade jag med mig en bok som jag har fått låna av emelie, den heter Mina hemligheter o handlar om en små korkad tjej som typ ljuger hela tiden för alla. men just att hon är så där små korkad blir hon rolig o jag älskar hennes kommentarer. har läst mer än 6 kapitel så det ser lovande ut, jag kommer kanske tillome orka fortsätta läsa ut hela boken, tummen upp evelina!

det är helt sjuuuukt, om 21 dagar åker jag ner till cyprus o då ska även allt i skolan vara klart.. fast jag har ju tre dagar efter cypernresan på mig att göra klart också! sen så blir det berlin, studentvecka i borlänge o sedan min min min min student! jag ser både framåt den men också blir jag sjukt nervig över vad som ska ske efter. just nu vet jag noll, jag ligger verkligen på noll. inge jobb, än så länge iaf, inga framtidsplaner o kanske inte heller någe plugg.. av detta så kan jag inte sova på nätterna, iförrgår var det allra värst, för då tänkte jag även på pengar, pengar som försvinner nu o att jag inte kommer ha några om en stund.. pengar, jobb, pengar, sommar, höst, framtiden, pengar, jobba hela sommaren, sommar, bada..bada o äta melon mmmmm

hej på dig bdb

skate

sent igår natt el man kan säga tidigt imorse fick jag ryck o började lägga ut mina bilder på min ej så aktiva bilddagbok. satt o tittade igenom min bilddagbok o det var så roligt att se sina gamla bilder placerade på rätt dagar o tänkte om 1år kanske det är lika kul o se exakt vad man gjorde nu under våren (fest varje helg typ). så då började jag lägga ut de kort som jag har på denna dator, mina flesta bilder har jag på min bärbara hårddisk, så jag får väl koppla in den nån dag o fullfölja mitt uppdrag.

mina planer med att ta en tripp ner till stan har jag flyttat fram till imorgon, idag blir det stallet o datorn ist.  ciao

bring it back

idag har man varit nedstämd o trött, kan bero på den dåliga sömn man har haft under natten. tankar som stör o bara snurrar runt i huvudet om framtiden, nutiden o dåtiden.. så fick jag även fett skavsår på båda fötterna så jag fick lov att väntade in pappa så att jag kunde åka hem med han ifrån skolan.  mina gul/bruna skor som har legat i klorin i över 24 timmar för att de sa bli bländande vita, men inte ens dammet har tappat taget från tyget än, måste nog hälla i hela flaskan snart.. jag har även fått det skrivet med stora bokstäver att jag suger på att skriva, jag håller med, så jag har planerat att ta en liten tripp ner till stans bibliotek o låna någon riktigt tjock roman som jag kan sitta o läsa ist för att tröka framför min kära dator o sucka över vackra bilder.. dock låter bilderna mkt mer lockande än att läsa någon bok som jag säkerligen kommer tröttna på efter 2 kapitel. förslag på bra, intressanta o böcker man faktiskt vill läsa ut? senast jag läste ut en hel bok var En blomma i Afrikas öken, måste även tillägga att denna var på engelska, som inte heller är min paradgren. sen så var det faktiskt en fantasybok som höll mitt intresse i liv tills de allra sista bladen, tror tillome jag läste den andra boken i serien. undra vad man ska satsa på nu? en riktig blödig kärleks saga.. ja vi får se helt enkelt vad jag hittar, om jag nu tar mig en tripp ner till stan, om jag ens orkar mig upp för sängen imorgon.. man får se helt enkelt..  natti

jag måste även tillägga att jag har letat o rotat fram min gamla the sounds skiva (album, living in a america) som jenny brände åt mig för typ 7 år sedan, aldrig har den varit så bra som nu, im so happy!

The sounds - Under my skin

budet

jag vann föresten budet igår! vi alla satt o var nervösa in till det sista, o pang så var den min, lyckan är total. nu kan jag strycka en grej från min to-do-list-till-balen. studentbalklänningen är fixad, dock ska jag ta bort tyllnederkanten o även byta ut sidenbandet till ett bälte ist, sen blir dn perfa!

klänningklänning

lets smuf

går kvällen gick i blått, blått o blått. det sluta med att stackars vlads lägenthet också vart blå. mkt stoj, mkt färg o mkt dans = toppen kväll!  frida o jag anländer till s2 först, för att de andra är ju så seeeega! när vi kommer in på s2 ser vi att det är ju bara vi två som är utklädda, förrutom bartenderna, jaha tänker vi, har vi tagit fel på dag? men efter en stund kommer det en grupp smurfar också o även vår ena halva. tillome gammelsmurfen var där som även vann 500 kr! men vår kära frida vann också 500kr i presentkort på bolanche/s2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  när de skulle rösta vem som hade vunnit ropade de uppa alla smurfar upp på scenen, så där stog vi alla smurfar (typ 12st) o vi fick dansa, köra ett jumpa pass o även gå en o en fram o höra puplikens jubel! jisses! men som sagt så vann gammelsmurfen o frida :)   efter s2 gick vi med gammelsmurfen o hans vänner till nåns lägenhet, köpte kebabrulle på vägen dit o sen taxi hem.

nu har jag stått i duschen i en halv timme o skrubbat mig. har nog aldrig varit så len som nu kan jag tro dock har jag lite färg kvar.. men de är de ju värt

förberedelserhjärtaallasom helt vanligtvattenpipaemelieikaspikaborddancedancesmurfta ut pengarstangammelsmurfenscen

buda

jag måste buda, buda på! oj vad jag ska buda jag ska buda så att pengarna går åt!
fast inte än om 8h, men då ni då ska jag buda!

fredagsmys

i vekan chockades man av att jenny bjöd hem en till middag! jenny, bjöd, hem, o, bjuder, på, mat! det ni män o kvinnor trodde man aldrig skulle ske ;) dock vart en mkt trevlig kväll i en lägenhet (jennys systers) på ösermalm med vegetariskt mat med ett otroligt gott italiensktbröd, mmmhmhmhmh på det! sen vart det ju självklart talang. man ka ju inte missa när de är borlänge pojkar med, som dansar knäckebrödsdansen! klockrent o så jäkla roligt!  röttvin, toaletter som låser in en o prat om förhållanden. alltid lika trevligt!

maritljusernste j

emelie o jag for hem vid 23 tiden o resten drog nog vidare till klubb ohm om de nu kom så långt.


måste tilläga att ELI KLARADE UPPKÖRNINGEN IGÅR!!!!!!!!!!!!!!! TJOHO :D


brist på idéer o ord ikväll..

dreams on fire

onsdag

friii

det tog över en timme hos tandläkaren. de hade inte fått in någon blå färg på panduro. företagsekonomi hemprov snart klart. jag har sökt 6 olika utbildningar o friståendekurser till hösten. undra hur vissa människor tänker egentligen? kasslergratäng med en massa spenat o tomater i. tandläkaren sa att munnen kan svullna upp inom 1 dygn. ingen svullnad än i sikte. en kort promenad från resecentrum till "bytadäckstället". jeans skorta. spelat 3459 ggr spinelharpa. kollat på hur många fina bilder, likt den här ovan ^^. jag har saker planerat nonstop fram tills söndag. jag har blivit medlem på tradera. hittat en kanditat klänning till balen. fått hem tygprovet från tygaffären, dock helt fel. fråga olle. mötet framflyttat två timmar imorgon. tänk så hinner jag inte fixa blå färg tills lördag? jag vill ha sommar. shit. måste söka jobb. vad komer hända i höst? inte glömma att ringtjata tandmojs i falun innan det blir 2010. smurfblå. jag tänker inte kontakta först. hoppas de blir sol imorgon. nej inte hål idessa strumpbyxor också. peace&love. sommar. grilla. hoppas han hittar sin vattenpipa. saknar mitt borttappade nitamband. studentkickoff tillbakablickar. lata jag. kurbitsfaten måste målas inom kort.  tänk positivt. ingen svullnad syns än. vad är det med han? nej nu är kl mkt. friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii känsla. natti

ps.

♥ tacochips

tandläkare

ska nu precis bege mig av till tandläkaren, trött o seg o vädret är grått o tråkigt! kan de inte vara fint o soligt ute nu när det är lov?! nej så klart inte..  brukar inte vara nervös inör tandläkaren men idag är jag lite pirr. kan bero på att jag vet vad de ska göra,de ska fixa o trixa med den ena framtanden o ta bort någon bakterie så att de inte blir någon inflamation så att hela ansikten sväller upp, haha hur skulle de se ut!?  senast de gjordeo  fixade med framtänderna kändes de inte så trevligt så det är nog därför jag är lite nervös ;)    sen efter det ska jag gå till in favvo affär med min favo kassörska sanna, hon är så trevlig tycker jag. där ska jag hämta blå färg tils lördag. fick även veta igår att vlad har vattenpipa, om jag vart överlycklig! let´s smurf!!!!!!!!!        

jai ho!

nu har jag sett filmen som man borde se, jag menar självfallet slumdog millionaire! jag o erika tog en bio sväng igår kväll o när  vi står i kön till att köpa biljett bestämmer vi tvärt att titta på denna film i stället för fast and the furious. jag förstår varför filmen fick så många oscars (8 av 10)! musiken är ju bästa i hela filmen o va glad jag vart när de körde paper plane med mia mitt i filmen :)

slumdog

bakishelg AB

min helg har gåått i seghetens tecken men ändå har det bivit en massa mys o roligheter. träffat bror min o hans lilla familj, tyvärr har jag väl inte varit hemma så mkt som han hade hoppats men jag är ju ung o dum ;)   igår eftermiddag åkte jag ner till ikaspika o ADHD hunden. vi gck till mcdonalds o köpte glass, snålaste nånsin, donken har tappat stinget!. kan även bero på att den mest irreterande bruden på hela mcdonalds var just i den kassan vi stog i. jag måste tilllägga att jag hatar väldigt få saker på denna jord, men just henne tål jag inte!           dock härligt väder o härligt med en promenadmed världens godaste chokladsås! vi gjorde även vitlöksbröd o kaffe med smak som ika hade fått i present. ika tyckte de var alldeles för starkt så jag fick dricka upp hennes också. "ADHD evelina, ika har en ADHD evelina". kvällen fortsatte med en, två, tre(?) filmer, dock var bara en bra, fast den var så jäkla föutsägbar som den bara kan bli, men ändå så bra! sen vart det att beundra över en underbar blogg som hade världens liv och världens maskerad! (jag diggar maskerader verkligen )!!!  sen så for vi en snabb o då menar jag verkligen en snabb visit på stan, mkt folk, dock inge folk man känner, förutom Tina som skriker EVELINA CYPERN bara! sen snabbt hem igen till ika o se nästa film o prata om killars otroliga fåfänga! de börjar bli lite sjukt det där! vart en övernattning o när jag kommer hem sen igen i morse möter jag bror som tycker att de var ju kul att han fick se mig för engångs skull ;)

nu ska jag fortsätta att vara seg o trött som en gnu o kolla på mer el mindre vackra bilder o lyssna på musik!


ps. vi har de ju bra faktiskt! fast vi inte har de perfekta maskeraderna, kläderna, håret o staden ;)

ADHD hund

går kvällen var hur mysig som helst. vart årets första grillning hemma hos erika med 3 härliga tjejer till! god mat, småprat o skratt, vattenpia o chips ♥           sen skulle de ner till stan på s2 men jag kände mig inte helt ok, så jag for hem ist. kom hem, pratade lite med familjen o sen somna jag, så det var nog bra att jag åkte hem ;) 

när ja o ika gick ut med hennes hund kom vi på en låt, ADHD hund, för ika har en ADHD hund o har inte hunden ADHD, så är det inte ikas hund!  tjingtjingiling

partyyiie

okej. mixtrade drinkar, glassdrinken var godast! jag stog upp för det mesta o höll mer el mindre bra tal o jag hade värsta partygrejen, ett halsband med kapsylöppnare! vi åt o dracka, vi drack o åt, sedan var det dags att åka intill stan o harrys. vi fick stå i en trång kö o sen vart det toa o lite sit med elina o hennnes vänner. sen kom marit  o frida o vi dansa järnet! å då meanar jag järnet! så mkt att vi vart utslängda :) haha vad pinsamt! men skoj, det hade jag!
elina sara linnpojkarna i hörnetglass i stora lasslisajonnak vvisklekencoolaste bilden everpartyyyyiemattias tomninaklj
emmaritmon the floorfridamarit


påsklov

nu är skolan klar för idag. hade min fin fina ppp (powerpointpresentation) med lila prickar i företagsekonomi, den rocka fett! jag var även hur duktig som helst o tog 7.20 bussen i morse! träffade även frida på bussen, peppen till kvällen nu alltså! jag hoppas bara vädret kan bli lite lite finare, iaf tills imorgon då vi ska grilla! men jag är gla ändå för vi ska röka vatten pipa :) tjoho

mnts

90

kallt idag, sitter nu i min sååååå 90-tals fleece grönrutiga skorta som jag älskar allra mest! så vad passar inte bättre med en kär gammal 90-tals låt med kära oasis, hittade detta live klipp o gud vad man längtart till sommaren nu! peace and love!

Berlin


ja efter mkt prat, snack o bråk har vi nu
(ääääääääääntliiigen) bokat boende
till berlin resan! hurra för oss :)



pepp peppe pepp

på torsdag smäller studentkickoffen igång med förfest hemma hos linn med kina/thai mat o liköer i massor :)  min bror kommer även upp hit till borlänge o hälsar på med familj o allt, lilla nelly fyller även 1 år idag, grattis o oj vad tiden går snabbt! sen på fredagen blir det grillning hemma hos erika. mkt mys, god mat, bra sällskap o så även vattenpipa! yeah! våren är verkligen här! hur gla kan man inte va?!?!?!

"jag önskar att du sprang rakt in i mig"

vad är frihet?


nog en av de finaste texterna jag vet.. lite roligt när jag sitter o försöker hita någon bra version på denna låt o så finner jag denna som är från några välkända borlängebor ;)

evelina

Björn Afzelius - Evelina


så fick jag mitt namn...


hur var det med klännigen nu igen då..

den där student o balklänningen.... jag har ju pratat om attjag skulle sy båda, men efter en tid bestämde jag mig för endast sy balklänningen o nu står jag här o har varken börjat el känner för att sy en hel klänning.. jag skulle, skulle skulle är det som daltar ihuvudet. har fundera att jag ska ta en heldag o åka omkring till allt som möjligtvis kan ha gamla klänningar (vill ju ha en med 50-tals stil) el så får jag ta en dagstripp till stockholm o försöka hitta nåt fint där. en sak är jag säker på iaf, jag vill inte ha någon klänning från jäkla gina el nån annan liknade affär, nixpix. men då måste jg ju t tag i detta.. typ NUI

klänningkl

har tittat runt på en massa sidor o fann denna fina skapelsen, hörde senare att den kom från stylebystar... undra om den fins kvar..  typ en sån vill jag ha, dock med axelband..

denna kväll sjunger inte folk i stan i månens klara sken

matmat
mat, gjorde en fiin fin sallad o så självklart värmde jag banan med choklad som jag har blivit helt beroende utav, smaskens!

frida

jag o frida drog hem till eleonore som hade fest o jag gjorde en coola fläta på frida, tyvärr tyckte inte hon det så hon drog ut den.. men festen var så seg så vi drog till stan som var helt död o efter att gått några varv så bestämde vi oss för att dra hem. kanske bra det för jag är hur trött som helst.  natti natti, men först blir det några vändor spindelharpa.

lördag, skräpmaja

vilken chock man fick när kl ringer kl6, mitt i en dröm, emn så var det bara att klättra ur sängen o sätta på ugnen o grädda bröd. det gick fort idag i stallet, stackars bara den lite äldre damen som ramla av hästen :S hon klarade sig utan skador iaf...                          fram tills nu har jag o bror min suttit o redigerat film.. filmen till svenska c anpassnings uppgiften. den vart skit dåligt rätt sagt ut.. nu ser jag att jag håller på med munnen på något konstigt vis när jag pratar o jag kan inte utala typ kompost o avfall, det vart helt fel. dock får den duga, hoppas hon är snäll på att bedömma!

nej nu ska jag klä på mig o slå en liten plingiding till frida o se vad vi ska hitt på denna kväll! dock är jag trött som en gnu, får ta en power nap så är man på fötterna igen

kan man bli annat än gla ?                        virtual voices - skräpmaja

gå o lägg dig

borde gå o lägga mig.. ska upp kl6 imorgon o åka till stalleet, stallstjänst denna helg.. ursha..

oh ikväll var det säsongstart av berg flyttar in.    evelina ♥ denna kvinna!

en naken man

oj hade nästan glömt att vi ska ha lite kroki idag (igen) med den nakna mannen. haha vad pinsamt de kommer bli om det bara blir jag o ida, de måste komma någon mer..  haha

en sån där skön skoldag

mask
ja idag har det varit en sån där skön skoldag. åkte till skolan tidigt, tog 7,40 bussen, har nog bara tagit den typ3ggrunder hela skolgången, träffade också Fille som man tyvärr inte pratar med så mkt nu för tiden.. hade en lektion i Fek A med bästa Anna K.N. sen satte jag o sara igång med att göra våra masker till nästa torsdag, efter en stund kom även elina. så där satt vi tre o kletade. vädret har även varit sjukt skönt, som förmodligen alla vet. maten i dag var väl inte så kul så vi hällde på en massa vitlökspulver. mmm vd gott man måste ha luktat efter det!  kom  även hem i skaplig tid.. håller på nu att kriva mitt manus till Sv C uppgiften. jag ska vara nyhetsuppläsare o prata om sopsortering.. men jag kom på den lysande idén att jag ska filma det hela, med hjälp av min bror o då även lägga till några snygga effekter ;)  så ikväll blir det stallet en liten liten stund. idag har jag haft en sån där skööön känsla ikroppen. kan kanske bero på att jag bara, o då menar jag bara, lyssnar på två låtar, man blir helt skööön i kroppen av dem.. onödigt att veta kanske, men nu så vet ni :)





det är bara bra det som sker, så att jag inte fastnar...


busstur

idag när jag åkte buss till skolan poppade busschaffören denna låt genom högtalarna.. så högt så jag fick lov att stänga av min mp3.. jisses

tarkan - simarik
 

1:a april

när folk plockar fram sina fiinbilar o motorcyklar ur vinterdvalan, nu är det vår!

ja just ja det är ju 1:a april,april april.. har inte blivit påhoppat av något dåligt skämt idag, inte än iaf, sköönt (det är ju nästan det värsta som finns!!). var bara en artikel i BT om att vindkraftverk påverkar jordensrotation...hm..

min röda hatt

inatt drömde jag en jätte rolig dröm. jag bar en stor röd hatt hela tiden, började gå på danslektioner o dansade själv i en jätte stor trappa, o på den jätte stora trappan sitter en person som jag känner igen o säger  "men där är ju du". sen fick man se att denna jätte stora trappan befinner sig i ett jätte stort varuhus som var inrett i glada färger o hade bara annorlunda affärer med massa konstiga prylar o kläder. det var en rolig dröm :)

så har ungefär såg min hatt ut
hatt

RSS 2.0