2008 höst, kärlek o vinter

här kommer äntligen den andra delen...


skolan började o för att inte bli helt depp så bestämde vi hos för att gå på rootvältas spelning på S2. först åkte jag ner till frida o sen vidare till maserhallen där vi försökte komma in på soltorgsnollningens slutfas, gasken. efter mkt om o men kom vi in o fick se hela showen. sen direkt efter det gick vi o köpte kebabrulle o började förfesta.
el
ee
ef
ee
tyvärr vart det inte rootvälta för förutom för frida. efter att emelie fått för mkt i sig när vi var i soltorgsparken för att se de allra sista på nollningsveckan. vi testade 2ggr att komma in på s2, med samma dåliga resultat. så vi bestämde oss för att gå tillbaka til lägenheten. elina hade kärleks problem o låste in sig på toa o emelie spyde. lyckad kväll :)

efter att vlad hämtat emelie mitt i natten o elina tagir morgonbussen hem gick jag o frida en morgonpromenad till subway o åt frukost. sen köpte vi godis, gick lite till o sen hem till mig o lagade tårta till min far som fyllde år. sen åkte vi ner till stan, fixade oss o gick till en fest i forrsa. det var här jag träffade R  på rikitgt  :) 
på väg
jag skickade ett sms till emlie den natten "jag har träffat en underbar person. han är 89:a. gå lumpen, är1.90m, har gått bygg måleri o bjuder på mat! im happy!"

evy
jag o emelie serverade på högskolan,tenoren en kväll. jag fick även prova på att vara bartender kvällen till ära. när servieringen. även disot var över o allt städande satt hela gruppen o åt pasta sallad kl 3 på natten. mysigt


under en hel vecka pratade o skickade jag sms om aldrig förr. sen under fredagkvällen åkte jag till maserhallen o tittade på Rs träning. pinsamt, när jag går in där o ett helt lag tittar på mig! men lugnt satte jag mig på en bänk o hoppades tiden skulle gå fort. det gjorde den inte.. efter en evighet åkte vi till haga pizzria o sen hem till mig.   dagen efter åkte jag till sthlm o sedan efter mkt om till mallorca

m
evy
e
mammmmmma
en efterlångtad semester. mkt krångel innan vi kunde åka, jag vart förkyld precis innan vi åkte så mina första dagar orkade jag inte göra nåt typ. jag fann pinacoladan o lakris shoten o det fanns en pojk som var det enda jag kunde tänka på. vi hade världen bästa lägenhet på hela området med utsikt över hela "stan/samhället" !

när jag kom hem hade jag tur, R var ledig en hel vecka! så jag tillbrngade all tid med honom.
RE

jag fick världens skit besked, att jag hade nåt som visades sen att jag inte hade! för det var någon som hade blandat ihop mitt provsvar med någons annans! hur kan det hända igt!! så först vart jag depp på det o fick äta pencellin i två veckor tills jag fick reda på att jag inte hade det.. chock! yes!

men så var det även nästa tjej att fylla 18, marit odet firades med tårta, fest, busstripp o sedan utgång!
marit
em
crazy
buss
ee
en av de roligaste utgångarna o så roligt att vara med d gamla tjejerna!!

dagen efter åkte frida o jag till oskar, jag var nykter o körde (pencelin fan) o under kvällen var det så mkt folk, runt 100 pers i det lilla huet så jag befann mig uppe på övervåningen o kollade på sunes jul. sen åkte jag o frida ner till stan, frida bjöd mig på flamman. det var inte lika mkt folk som på fredagen med dock var det trevligt ändå.


vi flickor i rummet; elina, jag, mikaela, lisa, kristin, eli, maria, linn, sara o jonna
flickorna


det vart fler utgångar under hösten, både mer o mindre planerade utgångar..
adam
e
denna kväll gjorde jag även en volt från Rs rygg o halva mig flög in i garderoben o andra hälften av mig landa på adam o larson. dagen efter hade jag ett stoort blåmärke över hela höften.

en kall oktoberkväll bjöd lisa på en trevlig o framförallt god middag!
lisa
vin
ee




Frida berättade något gulligt hon o marit hade pratat om tidigt under hösten
- vi måste baka i höst o bjuda evy!
- varför då?
- för hon var ju så deprimerad föra hösten..





jag ville ha förändring o klippte lugg!
lugg


det vart höst lov o jag åkte ner till mormor o morfar. sen när jag kom hem vart det fort ner till vlad o förfest. frida o emelie gjorde världens godaste milshakar!
f e
ee
kvällen slutade att jag o frida sov i nåns lägenhet på östermalm. efter att ha varit vaken i någon timme o väntat tills kl 7 viskade jag försiktigt till frida om vi inte kunde gå här ifrån..  o tog 8 bussen hem till skr.

jag var även på två fester till under höstlovet. tyvärr inga kort. första kvällen slutade med att jag provade snus (igen) o spyde o fick åka hem, jag som var utklädd o allt... andra kvällen vart bättre fast den var inte planerad. jag o R var på hans släktträff  o åt kräftor, sedan fickvi skjus till stan o vidare bort, förbi domnarvet o sedan lång långt bort, tror det heter bomsarvet. först var jag  nykter men sen vart jag inte efter att ha druckit både lakrissprit o någon underbar god rabarbersprit för att hålla oss vamra under den långa promenaden mot borlängecentrum. det var typ -17 men tur så hade jag min nya varma jacka o mina tjocka skor. inte lika fint sen när vi kom till stan o inpå flamigo..   under denna kväll fick jag även provsmaka tysk 80% sprit.

re


veckan efter, linn 18 o jag gick för första gången ut i falun, etage
linn
elina
saraevy
vi fick även åka pimp taxi in till falun

veckan efter satt jag o elina på en av alla långa luncherna o jag gjorde en grimas o drog i ögonlocket. då utbrister elina att jag har en stor blodfläck i ögat. denna blodfläck satt kvar i flera veckor... tills den försvann en vacker dag.


en dag på väg från maten
Lisa: Igår läste jag att den genomsnittliga kvinnan lever i 84år..  ahhh!! vi har bara 66 år kvar att leva!


sen i flera veckor var det en sak som tyngde ner hela mitt liv o det var den jävla projektrapporten
måla
måla o sy var väl en enkel match... sen var det där med att skriva..


saco mässa i stockholm
saco



en fredag bestämde vi tjejer för att åka o festa på etage. vi började med förfest i fridas systers lägenhet, sedan buss till etage som söööööööööööööög. vi bestämde oss för att åka tillbka till borlänge o flamingo ist. är var det proppfullt o normän bjöd mig o marit på shots :) borlänge is the shite!
fme
maritfrida
mf
ee
marit
oförglömligtripp o oförglömliga fulroliga kort

dagen efter åkte jag o frida igen till falun. spriten fastnade inte på oss o förfsten vi skulle på låg allt för långt bort. så vi gick till eli o hennes väns lägenhet. sedan vidare till etage, som denna kväll var dubbelt så mkt folk men det var ändå inte helt 100..


julen närmade sig.. o det vart en utgång till, mest för att R var hemma. jag var nykter, ibland är det så skönt att bara behöva ta bilen. men kvällen började inte bra jag fick stå mitt i centrum av borlänge över en kvart o kl  vaar 22.30 på en lördagskväll, helt själv! jag vart så otroligt sur på R men det lugnade sig..  sen efter utgång gick vi o åt på bellas som vanligt o där träffade vi en jätte skuum gubbe som sa hela tiden mmm..!


vi i klassen kunde för engångskull hitta på något så vi åkte hem till mentor magnus o gjorde vårt pepparkakståg.
elina o eli
bak


det vart även en snabb titt på soltorgs årliga tomteboll
e
emelie o de andra skulle sspegla lady night


projektrapporten var äntligen klar o allt runt omkring den. detta skulle firas o jag bestämde att klubbdrifter skulle bli stället. det var en liten förfest hemma hos mig med pizza o linn,sara o även gamla klasskompisen malin R o hennes pöjk (som även är saras gamla fling) kom.
sara linn
på väg till s2
tyvärr var det inte så mkt folk inne på s2. men de folk som var det dög prima. sebastian o hans co var även där o det är ju alltid trevligt o träffa dem.

veckan efter vart jag sjuk o jag missade soltorgsjulfest, jag som hade tänkt gå på den första o även den enda julfesten. men icke. jag fick även en massa utslag so bara vartvärre o värre o fler o fler. fick veta senare att det var pityriasis rosea.. något virus man kan få när man är ung, smittar inte o försvinner inte efter minst 6veckor ... men vad kul! härligt att gå på alla julfester med utslag över hela kroppen. . .  depp depp depp

sista dagen på terminen orkade jag ta mig till skolan o se julshowen på arenan. o oj oj vad man fick se. en speciell dans som jag int kommer glöma i första tagen. vi vann även för bästa tåg i pepparkakstävlingen. vi kan, bara vi så vill  i nv3b!


julafton kom o allt med det till. mat i massor o även godis. hade inte önskat mig så mkt med de jag hade önskat mig fick jag. roligt o mamam o pappa köpte wii sport, hur roligt som helst!

dagen efter vart det juldagen o fest o å även klänning.. men jag hade ju mer utsag än nånsin så först tänkte jag ha en polotröja. men efe rmkt letande i alla garderober httadejag den perfekta klänningen. halvlänga ärmar, röd, kavajform o helt speciell. så den vart den. fick några kommentarer under källen att jag såg ut som en jocker, på ett bra sätt. kvällen började att jag o R missade bussen o jag vart så jakla sur, stackars R som fick gå ed mig, det sluta medatt han lg i någon snödrva men närvi komhem till mig fick vi hemagjod lakrissnabbs så vi vart glada o lulliga :) sen tog vi nästa buss till adam,o gick sen till stina i forrsa.
rober & emelie
e r e
ukraina
sen vart det en promenad till centrum o flammingo. flammingo kosade 200 jävla kr. först vägrade jag betala så mkt men efter att fått stå på sidan en stund gav jag mig o betalade. dt var faktist värd de extra kr för så kul som det var denna kväll, vet jag inte när det var. alla var där, iaf alla 90 :) men det är så kul att träffa folk som man tyvärr inte ser så ofta pga att man går i falun. nicenice kväll helt enkelt.

helgen efter hade R lagfest o jag var inte buden... men efte rettt flertal sms från elenore o några från R bestämde jag mig för att byta mina mjukisbyxor ill klänning o begav mig.
robert danne
larsson


sista dagen på året, nyårsafton. dagen började med att emelie o vlad hämta upp mig o åkte idare till icamaxi o köpte kvällens delar till middagen. det vart fläskfile i gorgonzolaost/grädde, pressad potatis o brysselkol. jag får ju inte glömma champangen vi drack. efter vi suttit o ätit o spelat med andra ord så begav vi oss mot tjärna änar. kanske det sista stället man vill va på under nyårsafton,m nejag hade trevligt iaf. vart dricka, vattenpipa, en massa prat o promenad till en lokal. natten sluta att jag o R fick dela på en soffa. nytt år var kommen!
nyåe
rumpa
re
ee
en massa pussande

har glömt fera saker o bilder... men men, detta får duga :)

under detta år har jag lärt känna sjukt många nya människor, ingen nämn ingen klämd! jag har även mått piss dåligt samtidigt som jag har haft ett av mina roligaste stunder under detta år. ett väldigt blandat år helt enkelt!

fredag idag

vin


imorse när jag stog vid busshållsplatsen såg jag en kille som hade världens häng på byxorna. jag, som har tillbringat mer än 3 år tilsammans med skatare är van med rätt så mkt häng, men denna lille gose var nog det värsta jag sett. om inte jackan hade vart ivägen måste man ha sett hela baketet. han måste ha frysit om sin illa rumpa i det -12 gradiga vädret, stackarn.. 

ikväll blir det fest. var ett tag sedan. det blir först lite tacogratäng med marit o frida hemma hos mig. sedan buss till falun o sedan buss till rättvik, mkt buss men tur så är man en bussvantjej. kul med rättvik, diggar nya ställen.  jag satsar också på smultronvinet, jag ger respons senare :). tjotja




ps.

ni kanske kommer ihåg mitt fina inlägg om 2008?  jag har även en andra del, men jag håller den kvar lite till. men den kommer nog snart. kanske..

måndag, tisdag & onsdag

snö
jag köpte inga träninsgbyxor imåndags.. men jag köpte dem i dag ist, i falun, i en snyggare färg. men efter jag hade provat byxorna o gått o glott på kupolen i måndags så gick jag hela vägen hem. det tog en timme. men tyvärr så dog mp3 efter halva vägen o batteriet till mobilen började tjuta. medan jag gick o batteriet i mobilen vart allt svagare tänkte jag,  om det händer mig nåt nu kommer ingen att få reda på det o så kommer jag att frysa ihjäl... men jag klarade mig!  jag tog även kort på den fina vintervägen hem -->
   
  igår var jag en stund i stallet, emelie låg hemma med feber så åkes bosse var jätte snäll o sa att han kunde mocka lite o hjälpa mig med resten av sakerna så att jag kunde rida ut på william innan det vart allt för mörkt. han är för gullig han! igår fyllde även mamma år, vi åt thaimat, mkt gott. jag skulle vara snäll o baka marängtårta men den ville inte lossna från plåten så det vart mer en smultårta, ingen fel på smaken dock!

längtar till fredag. då blir det fest, men jag hade först tänkt mig att inte dricka något.. men nej. fast jag är så trött på alla alkoholsliskadrycker så jag tänkte mig prova något nytt, kanske smultronsvin .. någon som vet om det är gott?

S.D

blomma

måste ju skriva vem jag såg föra veckan. jo självaste S.D! har inte sett honom sedan i sommras, men han var lika snygg nu som då :)       idag har jag äntligen fått tillbaka mina 145kr som skolan vart skyldig mig från pepparkakspimpet, så jag funderar på om jag ska ta en runda förbi åhlens o inhandla ettt par tighta sportbyxor. kan ju behövas nån gång i framtiden, om jag får för mig att träna..

hej hopp



så mkt snö så att lilleskutt fastnar

evhelgen har varit lugn. i fredags vart det egnagjorda hamburgare, lets dance o R.  på lördagen var jag för engångskull en snäll o gullig flickvän o gjorde frukost på sängen åt R. men precis när jag ska öppna dörren till mitt rum med varm oboy o mackor på en dukad bricka så öppnar R dörren helt påkläd. "FAN,GÅ O LÄGG DIG!!" skriker jag o han hoppar kvikt in o lägger sig i sängen :) .          på kvällen sedan åkte vi ned till metropol o spelade biljard med emelie o vlad, riktig parträff var det. efter det åkte vi vidare till burgerking o åt glass o milkshake. när vi kom hem till R vart det king kong o varma mackor, ofcourse! jag grätt när filmen var slut, jag har blivit en riktig snyfttjej.

idag har jag bakat muffins med smältchoklad på toppen. först vart det lite fel bara. jag råkade läsa fel på receptet o ist för att ha ner 1,5dl mjöl, hällde jag ist i 1,5dl mjölk.. jag läser alltid fel eller hör fel. det var som när jag skulle göra omelett för ett tag sedan, o mamma sa att jag skulle hälla i  vatten. jag tyckte hon sa dl, så jag hällde i 2dl vatten, men man ska ju ha 2msk vatten säger hon sedan.. "jag tyckte väl det lät lite konstigt"  men den vart ganska okej ändå, vart mer som en äggröra.

galleri Se

idag besökte jag galleri Se o kollade på P.GRÖNs utställning, med sällskap av sara. jag är ett litet fan av just honom o jag tror även sara vart lite av en beundrare.. . tyvärr så hade vi inte råd att köpa något..
när jag blir stor o har pengar, då ska jag köpa konst..

p.grön
naket
p.grön

nakna kvinnor som onanerar.. hm?!  pgron.com

gårdagen, en upplevelse med en 7-åring

igår nar jag äntligen hade en fri tid för mig själv o kunde för engångskull plugga så plingar det på dörren hemma o några vänner till mamma o pappa kommer in, även en liten tjej i rosa jacka som genast rusar in i mitt rum. jag tror under hela kvällen så gick hon igenom hela mitt rum, påpekade exakt alla grejer som jag hade framme. provade min halsydda kjol, visade ett kort trick typ 3889ggr tills hon gav upp för det inte funkade. ni som vet vem jag är, vet att jag inte gillar barn speciellt mkt. jag vill helst att de ska vara tysta o sitta i ett hörn o måla. denna tös var inte en sådant barn. efter någon timme gick jag ut i köket o började med maten. tur ändå så var hon duktigt så jag fick henne att skala hälften av potatisen och även duka bordet. men jag fick ju såklart hämta plåster efter att hon skurit sig i fingret. när potatisen var färdig skalad o las på platan började hon igen fråga o allt i huset, som typ varför vi har så många "tvisar", om jag var en hästtjej, varför jag inte hade något pyssel, varför emelie på  ett kort inte har någon tand, varför jag har så stökigt på mitt rum, kröp under min säng osv.. hon funderade också över vad en apelsinskalare var så självklart fick jag visa hur man gjorde, jag fick iaf några smaka på apelsinklyftor. när äntligen paret gick hem frågade hon om hon kunde få min halvfärdig syda kjol. nej så jag o gav henne en penna ist, men hon vart lika glad för den.


ops

måste också skriva vad de vart för mat idag. elinas speciallrätt, schnitzel (stavning ?!). med potatis, extra kryddadbearnesås o brysselkol. mumms på det med!

en måndagskväll hemma hos R

hundi
middag
romantisk middagf ör två, varma mackor med sourcream onion krydda på.. mumms!

konst o tejpade skor

glömde ju att jag var på saras konstutställning i fredags o tog några kort. hittade även två skit snygga tavlor hängandes hög högt på  väggen
sara
det är bara sara som får såna där idéer..

tavla 1tavla 2
de två snygga tavlorna som hängde i lekrummet på dalarnasmuseeum



dagens
dagens tjejpadeskor


tjingeling

ny vecka


lorentz & M.sakarias - mayhem

helgen

fredagskvällen började med att jag äntligen fick åka till tågstationen o möta R. vi for direkt därifrån till maserhallen där vi träffade hans vänner o även att R fick spela lite basket. ja fick fint sitta o vänta o glo på när pojkar kastar runt en boll, ibland kan det var kul att titta på men inte denna gång. sen  fick jag även vänta 30 min när R skulle dusha o byta om. jag hatar att få vänta o vad gör killar i ett omklädningsrum i över 30 min? de är ju värre än tjejer. så när de äntligen kom ut o de möttes av en inte lika glad evelina så för att göra mig glad igen så bjöd R på middag på tzatziki. mysigt värre.

lördagen vaknade jag jämte en snarkande pojk vid min sida. sen vart det frukost o så åkte jag hem till Eli som bor typ i sundborn, kårtäckt. jag tycker det är så roligt att åka till nya platser o ta nya bussar. efter att åkt i en evighet så stog det Kårtäckt o jag plinga o steg av bussen. där står en röd bil med eli o hennes syster. sen åker vi hem till henne. ett rikitgt på landet hus, jätte mysigt! det bjöds på hembakat bröd o oboy. sen började eli o hennes syster baka paj o jag tittade på, pekade lite o fick vara elis smsskrivare. på kvällen kom faluflickorna lisa, mikaela, maria, kristin o jonna. även carro var där som var med på S2 vändan för nån helg sen. vi åt o det berättades mystiska händelser i huset. jag var inte lika glad efter det att sova över. sen seplade vi anden i glaset som var första gången för mig, jag kan säga att det var intressant..  efter ett snabbt slut o lite slö tid bestämde vi oss för att åka till någon hemmafest vid sundborn. lite segt, men trevligt folk o de bjöd på både cider o öl, nice. faluflickorna åkte hem rätt så snabbt men vi andra var kvar ett tag till. alltid trevligt att träffa nya människor. jag var bara så jäkla trött så man var väl inte helt social i alla lägen. efter en tid åkte vi hem til eli igen o åt resterna av pajen o jag somnade i kökssoffan. jag kan meddela att jag överlevde natten o såg inga mystiska saker el hörde konstiga ljud.

en trevlig helg helt enkelt. nu sitter jag hemma o undrar om man ska slå en pling till R? han är hemma hela nästa vecka :) good good good

my new idol

graffitigra
Banksy

fira

av min icke så väl använda facebook så har jag ändå precis i dag nått 100 vänner.  detta måste ju firas o jag vet exakt vad jag ska fira med, mammas knäck som ligger i smålådor i kylskåpet. jag befinner mig även hemma idag, lektionsfria torsdagar :)    maten igår vart god, så det kan man köra på igen. jag ledde även på golfrundan igår kväll, ända fram till bana 6 låg jag på -+0 men efter det fick jag både 2överpar och 4+. fan jag som hade vinsten i sikte!  igår var en produktivdag, jag hann tillome en snabbt visit på kupolen, ticket o prata om resan. det vart lite dyrt men vi kör på det ändå o nu kan jag faktit känna doften av cypern :)

musik

ej pepp på blogg

är inte på hugget lika mkt för bloggen, beror nog på att det inte händer speciellt mkt nu el rättare sagt orkar jag inte bajsa ut något tråkigt o onödigt skriveri. dock kan jag skriva att jag var inne hemma hos åke för första gången. de har bott där sen november men det såg ut som de hade bott där i 25 år. har aldrig sett så mkt saker överallt!

men min tanke med detta inlägg var ju för att det är onsdag idag, så jag ska ju skriva vad det blir för mat o idag har jag tänkt att utviga mina vanor o testa nått nytt. så det blir tahinudelwok med kyckling. vet inte riktigt om det finns något samlat namn för rätten men den innehåller iaf nudlar med wokade grönsaker och någon thaikrydda, och så kyckling fileer el nåt sånt.  jag håller även på att skirva del två på mitt 2008, det går segt men den dyker säkert upp snart.

trötta o sega evy

min helg har vart lugn lugn lugn. igår kväll åkte jag till emelie en stund o grattade o åt tårta. även frida o marit var där med sina respektiva o emelie hade vlad. så jag satt som de 7 hjulet, ojämt värre. men jag klarade mig rätt så bra ändå. resten av helgen har jag antigen suttit framför tv, målat kurbits el skrivit något av alla skolarbeten man har hängande över sig.

jag längtar till nästa helg, då kommer R hem..

sol, värme o ledighet.. längtan är stor

kollat lite på lägenhetshotellet vi tjejer funderar på i cypern, I like it!
ligger mitt i centrum o 400m till stranden o 20 min till ayia napa...
ccc

nej nu ska jag gå o slå in emelies paket,   see you!

hipp hurra

idag fyller emelie 19år, du börjar bli gammal kära vän ;)
hey
emelie
puss
em

2008 vinter, vår o sommar

nu kom året man hade längtat till året man fyllde 18. 

det första som hände efter nyårsdagen var att jag o flickorna från klassen blev bjudna på 18 års kalas, nån stans i Sverige
klassgirls



sen direkt efter den festen var det dags för nästa
 ee
emelie 18 o det firades hemma hos henne. vid 23 tiden gick hon o vlad till krogen o sebastian o jag fick muntert gå hem.

men inte kort där efter var det även min tur att fylla 18. jag hade ju inte så lyckad start, jag fick jobba på min 18års dag på mcdonalds, inte sy lyckat! efter mitt slitsamma pass åkte jag hem o vart firad. på sportlovet gick jag ut för första gången. det vart förfest hemma hos sebastian med några av hans vänner o så emelie o vlad. vi gick först till rock house o jag fick en röd drink. underhållningen vart att stoppa ner ölkorvar i ölflaskorna o sedan försöka få upp de.. efter en stund gick vi ut o korsade gatan o gick in på flamingo. mkt mkt mkt folk o dans. en lyckad första utgång!

tårta
ve

jag o sara åkte till trysil
es



veckorna efter vart det en falufri fest o sedan även en soltorgsfest.
el
linn åkte buss för engångskull, från mina fula busshållsplats

ee

efter soltorgsfesten möte sebastian upp mig utanför o vi gick hem till honom. dagen efter pratade vi om oss o kom fram till att vi inte skulle ses på ett tag o känna hur vi kände. senare fick ag veta att han redan hade träffat en annan efter tv veckor, så då var det redan klart att det inte blir vi igen. innan hade jag inte gråtit något men efter detgrät jag i flera veckor..  men vi har haft 3 ½ dunder bra år tillsammans o han är, även allt som hänt ,en av mina bästa vänner.
es

men som man säger, när en dörr stängs, öppnas flers nya.

det vart även en stockholmsresa med mamma o emelie. vi hittade fräna skor i glas
sko


vad hände mer i våras? även om jag inte kommer ihåg så mkt förrutom grått under våren så finns det flera glada miner också. som sista april med grillning hemma hos ekstam, bli skjusad av emelie bak på hennes cykel upp till skr o sedan basta med vlad klass. det var en trevlig stund. de var även under samma tid som jag äntligen sa upp mig på mcdonalds, jag gick med lätta steg efter jag ahde pratat med chefen. jag fck även jobba min första o även enda natt, det var ett helvete!
ee


vi var även i garpenberg med skolan, hela nv2a -1 person och nv2b - 17 personer. men jag var där !



eee
jag var även på en till gymnasie fest på tenoren, en jag grätt typ hela kvällen o jag o emelie fick springa runt hela kvällen o leta efter mitt leg, som visades senare att jag hade i min väska.

ee
det vart även en bolanche fest. efter det gick vi till bellas där jag träffar R för förta gången, utan att veta om det....

jag vart även bjuden på nvas maskeradfest. kvällen började med att vi missade bussen till hosjö o fick gå flera km tills vi äntligen fick tag i nån som kunde skjusa oss. annorlunda med dock rolig kväll
nva
maskerad


våren gled till sommar o det vart skolavslutning i borlänge. dagen vart helt skruvad o lyckad. jag o marit åkte ner till stan o kollade på alla studenterna åka på flaken. seda gick vi till haga o firade sebastian, dåser jag att självaste karl-petter står jämte mig! redan då visste jag att denna dag kan inte bli annat än lyckad! efter det ögonblicket gick jag o sebastian gäng hem till honom o åt tårta. sedan var det bara för mig att åka till körskolan, sedan tiill stallet, hem o duscha, ner till mjälga parken o börja med festligheterna.

maritee:)hon
ibland får man med mer i ett foto än vad man hade tänkt sig.

efter förfesten i parken gick vi till lijekvista (som jag inte kan stava till, jag vet) där sprang manrunt, tror jag aldrig har känt så många människor som då. efter vi hade varit där (tid uppfattningen är inte så bra) gick vi till galaxen. där såg man bara vita mössor vart man än tittade åt. jag träffade även staffan här o på något konstigt sätt så var det med han jag tillbringade resten av dnna kväll med. vi gick genom centrum när den var alldeles tom, det var bara en tant som gick o letade efter petflaskor. vi letade efter staffans försvunna cykel o såg rök bort mot årby hållet, där brann det.   vi tog skr bussen hem vid halv sju o när jagh öppnar dörren kl 7 hemma möter jag en ny vaken pappa som säger precis att han hade tänkt ringa mig. jag la mig i sängen o sov en timme, sedan ar det bara att gå upp o åka till mormor o morfar. jag såg efter ett tag att jag hade nerbläckadeben av någon konstigt anledning, snyggt.

veckan efter var det faluns tur att få sommarlov. på självaste skolavslutningen, så klarade jag uppkörningen o fick detefterlängtade körkortet. jag grät i telofonen när jag ringdemamam o pappa. sedan tog jag lilleskutt o körde till falun o hann se slutet av avslutningen. på kvällen vart det sedan middag på banken med klassen. ågraav oss tjejer gick sedan till harrys o köpte cider, fast inte jag, jag körde ju ;)
evy o fille
klassjl

dagen efter, falustudent
evelina emelie
mm
marit o max

på kvälln körde jag, frida o marit till falun för att se hur faluborna firar sin student. efter att gått omkring runt hela stan satte vi hos inne på mcdonalds.. vi fattade inget.. vi var ju vana med en park fullt med folk   här såg vi inte en enda knotte, förrutom den 300m långa kö in till etage.

marit evelina



veckan efter gled jag o marit ner till moster mia o lämnade över hennes nya bil o körde sedan dagen efter hem den gamla. jävlar vad jag fick köra manuellt!
m
m
evelina
edghvy


efter två bilåkande dar kom vi tillbaka till borlänge. under några dagar efter gjorde jag nåt jag inte skulle precis göra om.. jag sårade en vän o jag insåg inte det förrens jag träffade denna o fy vad dåligt jag mådde ett tag för det..
 
samtidigt som jag började inse mina misstag jag gjort vart det midsommar o dagen började med familjen i torsång o sedan på kvällen i Leksand med bland annat emelie o vlad. det var även meningen att vi skulle sova över i majas sommarstuga men vlad körde hela vägen hem mitt i natten ist.
vlad emelie

efter mina depp dagar så kom den efterlängtade peace&love veckan o jag var även bjuden på reines 18 års middag på scandic.
efter middagen

sen kom helgen o den första spelningsdagen, torsdagen, vart lite sådär. alla typ jobbade så man fick fixa o trixa med folk, när man skulle ses o vilka man skulle gå med.  dagen började med iaf att jag o reine fick testa på graffiti med mindre lyckat resultat.
re
det är även den enda bild jag har från p&l.

andra dagen gick jag med frida o hon vart full som en kastrull. efter att alla spelningar tagit slut vid 2 tiden gick vi till campingen o vi kom in, efter jag stått hos vakten i 10 min o sagt att jag känner mitt band lång lång upp på armen.. tillslut sa han att han trodde på mig o släppte in mig :)

andra dagen var det min tur att bli full som en kastrull el rättare sagt jag var det på rootvältas spelning. jag stog o pratade engelska med en man som bott i sverige i nåt år, han flyttade hit för kärlekenskull, gulligt. jag berättade till honom att jag hade fått IG+ på ett engelska prov, men han tyckte jag var duktigt på engelska, el så var han bara trevlig. orkar inte mer skriva om p&l bravader, de blir för mkt..    p&l= en helt underbar tid!

dagen efter p&l tagit slut tog jag o famlijen allt pickopack o åkte ner till västkusten, la göterborga.
mat
bad

lilla tjuriga nelly döptes
nelly

vår semester fick ett litet snabbt slut bara efter vi fått veta att det hade varit inbrott hemma hos hos. tråkigt värre.tur i oturen hade de "bara" tagit minicrossen.. men ändå så himla onödigt o äkligt att nån annan okänd person har gått på våran tomt. ursh!


när jag kom hem till borlänge igen så var ett av det första jag gjorde var att helpa frida med sin middag.
evy frida

efter vi ätit tacogratäng o bål for vi ner till stan o spelade wiifit
evy
kupolen


emelie jobbade som en tok men en kväll när hon hade slutat kom jag o hämtade henne sen så körde vi runt i hela borlänge. tillslut hamnade vi gagnef, gimsbärke där det var fest.
g



några dagar senare vart det fika i massor
hus

sirwilliam
och hästarna

helgen kom o jag anordnade en tjej middag med grillning hemma hos mig.
grill
eme


dagen efter cyklade jag o frida hela vägen till långsjön. på kvälln cyklade vi till oskar där det var FEST.
oskar
frida evy
vatte
jag provade även för första gången röka vattenpipa :)

jag tror alla fällde nån tår under denna kväll o även jag :P
tår


under sommarlovet träffade jag även erika ika efter mkt prat om att vi ska träffas. picnik vid badstränden o bio på kvälln. å så äntligen fick jag se den underbara SATC filmen :)
erika

de sista dagarna på juli åkte jag o fille hem till elina. första gången jag var hemma hos henne, skandalöst :) hon bjöd även på sin specialitet, schnitzel..
elina
hej


veckan efter fyllde elina 18 o det firades med utgång under helgen i leksand, lucky house.
elina
e n
ee
jag tror jag aldrig har varit så backis nån gång som dagen efter. jag o elina låg i sängen o jag vet inte hur många ggr jag spyde den morgonen. jag åkte hem vid 21 tiden dagen efter, då måde jag tillräkligt bra för att åka hem. haha...

bilåkande med emelie en agustikväll
e

sommarlovet började sakta ta slut, tyvärr. skolan närmarde sig o det stora med iår var att nu går man i trean, äldst o det sista året.. mama mia! med skolstart betyder även att hösten var på väg...

tillbaka till vardagen





efter alla helgdagar o jul lov så är det en helt vanlig onsdag idag o då även min tur att laga mat hemma.  både emelie o R har pratat om denna rätt under jullovet så då måste jag ju testa laga dennna rätt. mina damer o herrar ikväll blir det flygande jakob.



5 månader kvar.. 5 månader kvar..

nidag har jag tillbringat störrsta delen av min tid i mjukisbyxor liggandes i min säng o äta choklad samtidigt som jag tittat på några avsnitt från satc.. jag har blivit en rikitgt mujukisbyxa !   

  igår var vi flickor på ticket o hörde om de hade några bra förslag på resemål nu till våren.  det  lutar åt att det blr cypern, lite mer prat bara.     efter det gick jag till stan o till sam o åt mackor med bredbarleverpastej o honungsvatten. vi pratade om framtiden o jag som har varit lite trött på allt tänkande på framtiden sa bara att jag ville sitta hemma o inte göra nått. sam fortsatte med att jag efter en tid kommer börja på icamaxi, skaffar en man som jobbar på ssab o sedan kommer huset, barnen o sen så är man fast. paniken kom över mig så nu under eftermiddagen har jag strosat runt på olika högskolor, olika program o lägenheter. jag vill inte sitta fast!   men orka plugga el jobba.. påtal om plugga så börjar skolan imorgon..    bara  5månader kvar.. 5 månade kvar.. 5 månade kvar..


lovet

vad dålig jag har varit nu under lovet att skriva inlägg. detta kan bero på att jag har suttit vid datorn max 3 ggr under denna tid. jag håller även på att skriva en krönika över mitt 2008, men det går inte så bra, får se om jag publicerar den nån gång.  mitt lov har varit mest.. fest.. med mer el mindre kort.

juldagen, bild från larrson
eer

Rs lagfest, bild från larsson
le


så kom nyårsatfon o jag lyckades komma ihåg kameran :)
erv
vlad bjöd oss på något ryss champagneliknande

emelie
telefon
ev
v
eap

vi kom fram till någon lokal, som tyvärr mitt sällskap inte tyckte var någon höjdare. jag dock tyckte detta va fräänt o folk var trevliga. speciellt när de kör en av mina favvo låtar med silverbullit
l
re
adam robert


helgen kom o vi skulle fira adam. roligaste o trevligaste för denna kväll var att kära Eli o två av hennes vänner deltog. tyvärr har jag inga kort på dem, synd....     ist för att följa pojkarna hängde jag med Eli o de efter förfesten o jag kom in på S2. jag köpte tillome en dink. efter 1 h o de var inge folk, så jag gick ut o möte frida o gick till flamingo o tillbringade 30 min där. sedan vart det mcdonalds, mmmmmmmmmmm
re
e









två dagar kvar på lovet...

RSS 2.0