H'lsning fr[n g;tet

Jag hatar regn, s[ mkt som Bj;rne hatar Snigeln. Jag o Mr happy har varit borta en natt, det regnade s[ pass mkt ig[r att vi hyrde en stug j'vel. Men nu sitter vi i Happys styvbrors l'genhet i centrala gbg.

Ps. Hans dator 'r knappt f;rresten.

High on life

:)

Im so happy


UrbanErikaEAEmSthlmälgsälballong

Ajaj, det dunkar o det bankar

Ajaj. Har haft virus på mitt dator men hoppas nu att alla misstänkta filer o en rejäll systemkoll har fått bort alla ovälkomna gäster. Men annars har jag haft det nice. Stockholm var nice, bra väder, roliga människor, onda fötter o crousing genom staden med musse, + det gick bra att köra. Sedan så har jag jobbat, myst med familjen, myst med Mr happy, torsdag bjöds det på en sen eftermiddagsbad med Frida Oskar o Happy, varit snäll o tagit åt mig extra pass, druckigt jordgubbsöl, skrattat åt passkort, festat med Oskar o gänget o så jobbat. Nu sova, upp kl5 imorgon. Sova. Tre jobbdagar kavr sedan drar vi ner till Göteborg!

Sara

Var är oddset, igår skulle jag o Frida gå promenad med pizza käk efter, men kl tickar på så vi måste köpa pizza först o sätter oss i en park. En park mitt i haga som jag endast har varit i högst 2ggr. När vi sätter oss med varsin pizza framför oss kommer Oskar o Jeppe lunkade, de har tänkt samma sak, käka, i en park, i samma park som vi! Var är oddset?!?!! Efter åker vi bil runt om i Borlänge. Borlänge är faktiskt fint. o litet.

Innan på dagen åkte jag o Erika till Ornäsgården, det var det vi hade pratat om på festkvällen som jag inte kom ihåg, fast som jag sedan kom ihåg. Där var det liveband som körde roliga visor o roliga skämt. Jag vill också bli en skämt människa som har flera 1000 roliga historier på lager.

Idag har jag städat o sedan legat chillat vid Långsjön med Frida, o så Oskar, Jeppe o Anton fast de stack rätt så snabbt, så de kan knappt räknas. Idag har även min familj kommit hem efter deras semester o så även min morbror som är på besök.

Imorgon sticker vi tjejer till Stockholm, håll utsikt efter oss på Allsången

Jag kom även på att nu kommer jag vara borta från Borlänge minst en dag i veckan de närmaste 4 veckorna. Stockholm, Göteborg, Malmö o så Budapest. Nice

Pusher


Älska bra kommentarer

Det är fasiken roligt. Erika Ika spika ringde precis o frågade om jag ska med kl4, Evelinas hjärna jobbar på högvarv, vad fasiken lovade jag igår. Haha

Kevin imorse
K- Vet du vem hon Melissa Horn är?
E- Ja jag vet några låtar.
K- Alltså jag tycker det är så flummigt när de prat-sjunger
E- Men Kevin du rappar ju!
K- Ah..

Daniels kommentar igår kväll när han gick från badrummet till sängen
D- Fan vad ni festar länge
E- Du ska bara veta!

Evelina till Jonna
-Ett glas vin el vad de nu dricker där,  till frukost, lunch o middag!
Jag ska ändå inte köra.


Det luktar vaniljpannkakor!

Går kvällen var awesome, tycker jag o jag hoppas att alla mina kära gäster tycker det också! Nice är även läget när man har små städare som har plockad undan allt, det är bara dammsugning, pantning o coca cola inhandling kvar att göra denna dag.

Imorse el rättare sagt för någon timme sedan gjorde jag vaniljpannkakor till mina pojkar. Mr Happy, Fredin o Kevin the Ladiesman. Har även en dagens fundering idag o de är om jag orkar ta mig till Tunaån o se 21 blöta, svettiga, ömmande rumpor försöka ta sig från Sellnäs till Tunaåstrand med hjälp av små gummiplast båtar. Det är nog en syn! De sa att det kommer nog ta mer än 6 timmar, så jag har ju en stund till att fundera.

Cocaaaa cococooolaaaa

Peace & love 2011

Teddybears
Daft Punk
The killers
Manu Chao
MGMT
Timbuktu
Alicia Keys
Beyonce
Muse

Bland annat, de skulle vara nice!

Allt som åker upp kommer ner

Sitter o lyssnar lite på Brother Ali o käkar lakritsstång med hallon. Tack ica. Ikväll har jag varit hemma hos Linn i Falun o käkat lite med de gamla Falugirlsen, alltid lika trevligt. Efter att ha släppt av Elina o Kristin tog jag en sväng förbi S1. Otroligt mkt folk, de hade tillomed en ut en in, på en fredag, helg innan löning.. Så jag fick fint stå i en kö i 10min. Mkt folk som sagt. Träffade Mr Happy o Erika ika spika. Får se när Mr Happy kommer hit, han sa att han skulle sova här dock skulle han cykla hit, hee eeh.. Hoppas han kommer inom sin tid för jag vet inte om jag kan sova själv i natt efter allt snack om döda kroppar o grisar o sånt snack på middagen, jag tål inte sånt. Men medan jag väntar kanske man skulle göra någon nytta o lägga in lite bilder på den secundära hårdisken kanske, min dator börjar bli lite seg o det är inte så konstigt när man ser hur mkt bilder jag har.

Igår hade vi pip-kväll fast det vart utan vattenpipa, det vart aldrig läge. Men vi grillade o badade lite, pratade o hade det allmänt mysigt tills regnet kom, men vi hann äta klar iaf.
Märit

Imorgon är det sommarfasten, jag o Fredin är pepp!

Hej

"...men livet är för kort för att låta tiden spillas
åt rädslor och annat illa
men dig jag börja gilla
dina ögon och ditt skratt får min mage börja pirra

så låt oss njuta utav stunden som vi har bara chilla
ge mig en puss o en kram låt kärleken vinna
sånna här stunder jag vill filma, minnas
spara spela upp dom när vi känner oss vilsna

kan inte släppa blicken dina ögon som tindrar
dom förtrolla mig låt mig hålla om dig min kvinna
behöver inte leta jag har allt jag kan finna
för enda sen jag träffa dig har mitt hjärta börjat brinna..."


Peka finger

Har jag nämt någon gång att jag hatar den svenska sjukvården?

okej, Frida vet men kanske inte så många andra.

Men jag blir så arg o sur för aldrig blir något korrekt o alltid är det något fel eller misstag som görs.

Fuck the Swedish hospital!

Put on your dancing shoes

6 dagars arbete avklarat, check!

Nu väntas hästmys, Långsjön o pip-afton, FÄRSK ANANAS, vattenpipa (haha med ananas smak),  Middag hemma hos Linn med tjejerna o så SOMMARFESTEN o så fyra dagars ledighet! Så lite slitgöra mellan allt som panta, städa o ett litet jobbpass på fredagen. Lalalalaaaalaaaa

Dagens fundering lyder: Vad ska man köpa på systemet? Rosé som jag köpt de senaste ggr, fruktiga o söta sommarcider som man får ont i magen av, öl som jag har lärt mig dricka men inte i tillräkliga mängder än, unk-drinkar på sprit eller härliga gräddiga likörer.. ?


Ht

Om 33 personer tackar nej i första urvalsgruppen som har 33 platser kommer jag in eller om 3 personer tackar nej i den andra urvalsgruppen som har 4 platser så kommer jag in.. Vad är oddset?


LONDONEvY

evy



Vuxen?

Efter gårdagens jobb cykla jag till Nyckelby o hem till Mr Happy. Tacopaj o skräckfilm o så sedan cyklade vi in till centrum o såg den tredje filmen av Twilight, jag satt o små skrattade under hela filmen, en komedi! När filmen var slut tog vi en stros genom staden o hamnade på S1 där ett vi mötte ett flertal välkända ansikten som till exempel Erika Ika Spika. En cider på flaska lite stros o prat o sedan en varm cykeltur hem vid midnatt, det kändes som man var utomlands med den varma luften. Idag vaknade man av en klarblå himmel men vad gör det när jag har jobbat hela dagen. Nu under kvällen har jag lagat mat, ett flertal matlådor med köttfärssås o köttfärsrulle, nice gott! Nu ska jag nog chocka hela min vänkrets när jag säger att jag ska strax sätta mig framför tv:n o titta på fotboll, evelina, fotboll.. ? Vad hände? Så kvällens fundering lyder om jag ska koka en kopp kaffe, eller lakriste eller helt enkelt ta ett stort glass coca cola till matchen..?  


Dina händer är fulla av blommor

Ida

Vi spelade brännboll i onsdags o jag har så fruktansvärt ont i kroppen än.. Fasiken vad brännboll tar! Måste spelas mer.  Så har jag också ridit Ida två ggr denna vecka också, en riktigt liten galoppör. Min kropp är väl i typ shocktillstånd efter all kroppslig fysik. 

Oh vad denna sommar har att ge, har ett flertal mer o mindre planerade saker som sommarfesten, pipkväll, Göteborg, Budapest o 70/80-tals kalas. + alla små utflykter, bad, fest o mys. Så kan man ju bara tacka o bocka över mitt väldigt sköna schema, blir bara typ 3 pass el mindre per vecka efter v28, passar mig utmärkt. Nu väntas bara ett 6dagars race sen börjar sommaren, den riktigt sommaren! Än så länge har det bara varit försommar enligt mig, en bra sådan! Hej

SlarvFia

Jag har tappat bort min jobbnyckel, efter ett par timmars sökande är det bevisat.

Fan

Little bit of peace and love

little bit of loveF LBRootvältaheaFemjay zkärlekyeah
Sanna ord!

I just wanna love you

Jag är lycklig. Fast jag har en förtjockad hals, äter blodförtunnande medel likt alla andra pensionärer, kroppen skriker efter sömn o håret är mer likt en burrig ekorresvans än hårsvall, men inte för det orkar jag hoppa in i duschen. Men vad gör det?

Jag har glädjen att ha fina underbara vänner, gamla som nya men alla lika värdefulla, jag har en dunderbra familj + jag har en altan som fan spöar skiten ur alla altaner nu, kom o kolla!  Jag har en pojkvän som är världens underbaraste o jag har ett jobb som jag någorlunda kan nu. Varit på ett peace and love som vart en vacker vecka, har en massa roliga händelser inplanerade o på onsdag ska jag äntligen få spela brännboll, som jag har längtat! Sportfältet kl18,  kom! Än så länge har bara 11 tackat ja av 400! Det kan bli stort, men bara om vi alla ställer upp. Puss

IDAG ÄR JAG LEDIG O JAG SKA BARA STRÖÖÖÖAA!

Happy ending

This is the way you left me, I'm not pretending. No hope, no love, no glory, No Happy Ending.This is the way that we love, Like it's forever. Then live the rest of our life, But not together.

Wake up in the morning, stumble on my life, Can't get no love without sacrifice. If anything should happen, I guess I wish you well. A little bit of heaven, but a little bit of hell

This is the hardest story that I've ever told. No hope, or love, or glory. Happy endings gone forever more. I feel as if I'm wasted. And I'm wastin' every day

2 o'clock in the morning, something's on my mind. Can't get no rest; keep walkin' around. If I pretend that nothin' ever went wrong, I can get to my sleep. I can think that we just carried on

A Little bit of love, little bit of love. Little bit of love, little bit of love

This is the way you left me, I'm not pretending. No hope, no love, no glory, No Happy Ending. This is the way that we love, Like it's forever. To live the rest of our life, But not together.

RSS 2.0