You can call me colorgirliiiii

Sakta men säkert börjar det smygas in färg i min annars så dystra och svarta garderob. Chokade mig rejält och kanske även tjejerna igår med att köpa ROSA byxor. Rosa liksom!!? Jag som var ute efter höga svarta jeans (Dr. denim Solitaire) men mindre lyckat resultat.
ros

Que Pasa

Ja det vart tapas igår och oja det vart som Stephies kompis så en smakupplevelse och de var ju helt fantastiskt. Älskar små rätter och man kan välja och vraka och inte bara nöja sig med en. Tapas är nog min grej! Jag tog vitlöks och chili marinerade musslor, små chorizos och tortilas med köttfärs och mozarella och en gudomlig cheesecake och chokladkaka till efterrätt. Sangria dracks till, självfallet!

mat
s
Trevlig dag, trevlig kvälll!

Snart ska jag bege mig till stallet. Nyss snöa det en flinga el två men de försvann lika fort som de kom.

En favorit

Så skön reklam, så skön snubbe!

Be on top

Oj vad det känns bra med träningen nu, idag kände jag mig extra stark. Kan kanske bero på att jag endast stod och åt godis och zippade cider igår på fashionoutleten medan alla andra tjejer sprang runt som galna djur. Inte riktigt min stil att stressa runt och så ska vi till Götlaborg imorgon och jag har spanat in så mkt fint! Jag hoppas att de är lika fint som på bild, vi får se! Sedan så klart ska vi umgås med Matilda som är "hemma" och som vi inte träffat sedan januari, sjukt vad tiden går!


Åre Freeride 26-29 april

Om jag nu inte hade vart i Turkiland det datumen så hade jag lätt velat åkt! Som ICA-Student som man självklart är skulle man fått bo i lägenhet i Åre by inkl 3 dagars skipass för ynka 1195kr! Åh finfina Åre! Nog min absoluta favoritresa! 

Redan 2år sedan!
ek
ed
fr
häst
fr
da
frid
foton: Edghvys, Fridas & Stinas

Fashionoutlet

bn

Det blåser i träna idag

Fortfarande lite bitter efter gårdagens besked men jag är inte den som brukar hänga läpp länge, försöker tänka positivt. Igår satt jag i min frustation och försökte komma på något annat skojigt sommarjobb och vad man nu ska hitt på, jobba inom något man faktiskt pluggar? I Borlänge? Hm.. Nej men man kanske skulle starta något eget, komma på någon skita bra affärside med låg insats och med lååååååånga leveranskrediter så man får lite snurr på affären snabbt. Dock kom jag inte pånå bra igår, om du har någon bra idé hör av dig! Jag är openminden och det behöver inte vara inom textil, bara man tjänar pengar så är jag på!

Träning, kaffe, choklad, Stylisterna och fashionoutleten ikväll får stå för dagens togöra.

%¤/%(!

Men vad kul då! Bara för att jag för engång skull vill vara ledig några veckor denna sommar får jag inte jobba på ica iår! Kul och tack som fan att man jobbat skiten ur sig två hela somrar! 

Nehepp, leta efter sommarjobb nu då!

Ovanligt färgglad

EVY

Poppa lite

Som sagt tiden går fort och snart är sommaren här! Dags att både börja poppa och peppa!



26 mars

Ännu en ny vecka har kickat igång, blir lite mörkrädd över vad fort veckorna går. Det bara rullar på allt fortare och nästa vecka är det redan påsk! Har avslutning på en kurs denna vecka och start på en annan, rättare sagt b-uppsatsen. Ämnet är kirrat och det känns himlans bra! Blir att arbeta med en produkt som vi nu har arbetat med i tre kurser, blir att fortsätta arbete med den även i höst. Opsidopsi  men är det en bra idé så äre! Till hösten kan just DU ha den i handen och hur coolt är inte den tanken!?

Våffeldagen

Min moster Agneta fyller år imorgon men jag har fullt schema så åkte och firade henne idag ist, passande bra med våfflor på det!
j
Även morfar och mormor var med
m

Vecka 2

Trots tentavecka så har träningen fått sin tid den med. Min rumpa har mått dåligt konstant denna vecka!

- 3 pass
- 1 gympass
- 1 ridpass + en uteritt
- 10 km promenad

Häng på Tessans terrass

fffff

Dunder underbara fredag

Känns som man går på rosamoln idag. Allt idag har klaffat så bra och den där tentan som gick skit är redan bortglömd. Idag har vi varit i Kinna och pratat med vd:n och produktutvecklaren på Tst om vårt fodral och det känns riktigt bra så nu sastar vi och vi kommer arbeta med själva produktframtagningen under b-uppsatsen, två flugor i en smäll. Var ett tag sedan man var så här pepp till skolan! Så att solen värmer och att det är fredag och csn har kommit gör ju inte saken värre direkt!


Våren är verkligen på g, kylskåpet fullt med jordgubbar! Mummsi ♥
jg

Trevlig fredag!

Kvällsrundan

kr

Hänget

h
h
Efter lunch hängde vi en stund på nya hänget, trappen vid Sandwallsplatsen med både kaffe och kaka.

Buhuhu

Skit tenta... Man kan ju egentligen det här juuuue men lilla Gunnar den filuren satte allt dit oss. Nu när jag ändå är inne på att klaga och tycka synd om mig själv så kan jag meddela att de håller på att dränera runt hela mitt hus förtillfället så jag måste gå till nästa hus för att sedan ta källargången till min port. Inte så drygt egentligen men men klagardag idag...

Jag tröstar mig med mängder av kaffe och pepparkakor (mitt IB-lager från förra året).




Tog en bild så ni ser mitt tillstånd förtillfället:
eh
HAHA nu känns allt lite bättre

Ikväll

Seriestart idag för Borås Superstar på tv4, världens bästa ålderdomshem! 

Dock krockar det med Svenska dialekrmysterier med Fredrik som är nr1 så det blir att titta på repris av Borås S. 

Hej nej nu ska jag pallra mig ner till skolan för den där tentan.

Dagens beställning

jo
Jordgubbslikör

Bättre sent än aldrig

e
Jag har inte riktigt orkat ta tag i saker som till exempel ringa och byta alla namnskyltar men gjorde det igår och de va lä på tiden. Nu har jag ju bott själv sen augusti men blev singel på riktigt idag eller om man ska skriva som kåren här gör; ensam. Vilket fail!

Mulle


hä
Nyss hemkommen från stallet. Skönt att kunna varva tentaplugg med mys med hästarna.  Inte för att jag är den som pluggar ihjäl mig.


Pump it

Ah träningen idag tog död på oss, var bra längesedan man kände sig så utpumpad på energi! Stackars kropp som nog har chock efter denna veckas träningskickstart.

- 3 ridpass
- 2 gympass
- 3 pass
- 10km promenad



+ tvåsiffrigt

mmmmmm
Källa: ?

My master

Ett exempel varför jag diggar Hanapee sååå mycke!

Hennes blogg får mig alltid att le

Lördagslyx

jord

Alltid lika kul när man får packet

str
Tack mamma ♥

En promenad förra helgen

skor

Fredag

Ursh gick inge bra idag med tentaplugget, inget vart som de skulle. Så vi tog helg helt enkelt och hoppas allt faller på plats på måndag. Nu sitter jag och laddar upp med lakrisbilar, om en stund blir det att testa indoorwalkingpass.
l

21-28 April

a
Turkilaaandi med mammi, pappi och morbroi

Två favoriter i en

Längesedan det var mat i denna blogg. Mina favoriträtter nu förtiden är allt som man kan göra i ugnen = det sköter sig själv. Kasslern har även börjat få en given plats i frysen och denna gång som en gratäng med ajvar relish.  
kl

Blue eye

w

Sol i sinne

Jaha nu funkar tydligen min mobils blurtooth igen utan att ha gjort någe, bra där. Idag har vi varit i skolan och efter det köpte vi oss lite kaffe och glass och satte oss vid viskan. Myspys i solen.
mys
kaffe

Hästi

Blir mycket stall denna vecka, måndag, onsdag, torsdag och lördag! 

Här är föresten Charlie Brown som jag har hört i efterhand att jag tjatade sönder under kårkvällen för någon vecka sedan. Men han är ju så fin lilla Charlie!
c

Snurra min jord

Glädjen är ju stor nu när jag upptäckte att respris av första året Så mycket bättre går igen. Trött har jag annars varit idag, vaknade kl 13.15 och igår somnade jag i soffan vid 20, ett par extra timmar sömn behövdes nog minst sagt! Annars har jag röjt i hallen idag och fått dit mitt nya skoställ och Thopmas röda runda matta, hilmlans bra vart det. Tränat har jag gjort idag också, nu ska vi kötta på som aldrig förr och det vart promenad både dit och hem i det fina vädret. Temperaturen är lika här så som i Borlänge men dock värmer vinden här på ett helt annat sätt! Härliga vår, du är välkommen! Imorgon måste jag börja med skolan, tenta om EN VECKA och jag har inte ens börjat läsa boken, men det är väl ingen nyhet att man sitter här en vecka innan, att man aldrig ska lära sig! 

Fridilirskan åker idag till häftiga Nepal, jag säger det igen, man valde kanske fel utbildning!

Tillbaka

Det känns inte lika tungt längre att vara tillbaka i Borås. Solen skiner, varmt som tusan, bra musik, strosat på ica maxi och ska snart bege mig till stallet. Ställvärd idag och de kanske även blir lite ridning på det. Tillbaka till ens vardag.

♥ Livinglongtimetown

Sista natten i Borlänge och jag vill inte riktigt tillbaka till Borås. Jag vet vad som väntar, tentaplugg, skriva affärsplan och komma fram till b-uppstats ämne, en massa måsten helt enkelt! Jag har iaf haft en av mina bästa hemmavistelser! Jag har haft lyckan att träffa alla jag tycker om dessa dagar och dessa har förgyllt mina vakna timmar med lyckorus. Har bara haft en enda lugn dag hemma, annars har det varit fullt ös, medvetlös!

Pricken över i:et idag var ju att JAG EVELINA vann den sjukt svåra fighten med Nightmare i soul calibur på ps3 som killarna försökte i över en timme att slå och lyckades inte. Så skönt och såååååå bra för självförtroendet! 




Vi ses igen Dalarna, då är det juni, sommar, värme och fortsatt fullt ös! ♥

♥ 90's

När den är som bäst!

Dagar som gått i finaste Dalarna

Har gjort en massa skoj och har haft schemat fullt med aktiviteter så jag har knappt varit hemma, förlåt mamma och pappa ♥ Har även bestämt mig att förlänga hemmavistelsen några dagar så ist för att åka hem imorgon bitti åker jag hem söndag eller måndag ist. 

I måndags var jag föbi Daniel och lämnade av lite saker och sedan gick vi runt på MIO. Efter det for vi flickor till Djurås och hälsade på Jenny och hennes pöjk. Det bjöds på kaffe, finaste cupcakes av duktiga Marit, tjejsnack i massor och skratt.
c
Singelpresent
k
Tisdagen spenderades ute i Romme
f
o
b
.. och sedan i Smedjebacken där det bjöds på middag
m
Frukost på balkongen med rykande industri som utsikt
f

Idag har jag träffat Stina och Romme-Frida och vi tog en lunch på Torsång cafet och satt där x antal timmar och sedan drog jag vidare till Oskars jobb och tog en kaffe. 

Sjukt rastlös jag kommer bli när jag kommer tillbaka till Borås..

Some schoolstuff

Det är ofta folk undrar vad jag egentligen pluggar och det är alltid lika svårt att komma på vad man ska säga. Men nu kan jag säga att kolla på  Idéfabriken på svt, precis som de gör har vi hållit på i veckor, att komma på världens bästa affärsidé!



Den bästa medicinen

Trött och sliten tjej, hej. Vasalopp tittande och sedan svira på sig understället och ridkläderna. Mys i skog, sol i sinne, galoppbacke och en massa flum. Röda kinder och tillsist kladdkaka!
h
e
m
Crazy-red-eyed-Nelly
n
Gissa djuret
g
l
kl

Cuba libre

f

Hej från en lyckligtjej

Befinner mig ju i Borlänge nu och de har varit fullt upp, igår kårkväll och idag härligt vårväder! 


mmm
k
Fina flickor dem där Marit och Emelie!

Lite folk på kåren dock trevligt folk så det vart ju sköj på hög nivå! Efterfest i två lägenheter jag alltid har velat gå in och kolla, så sjukt cool planlösning i den ena och den andra var ju nybyggd och fin, trots det bara bodde ungkarlar i den. Som vanligt har jag ju inga bilder, suck på mig!

Idag började dagen med att inhandla solglasögon, KAFFE, den hederliga coca colan och hästkorvsmacka (man måste ju när man är i Dalarna!) sen vart det parkhäng i solen. Nu ska jag vila, ladda om, kladda på lite mascara, kamma luggen och sedan blir det partaj igen med Oskar och company. Börja tagga!

fika

Kavajen på!I

Idag har vi presenterat vår idé för en jury bestående av 5 herrar, de gillade vår idé skarpt! Nu gäller det bara att vi kan få fram vårat material, som tydligen inte är det lättaste och framför allt inte så billigt. Obsi men det löser sig nog. Ikväll blir det trikåpub, dock en lugn en med bara ett glas vin och lite tilltugg. Blir att försöka gå upp i tid imorgon så man kommer iväg bra. Det blir ju kårkväll sen på kvällen så det gäller att va pigg och glad, som nog inte kommer va så svårt att vara. Nu ska öppna kylskåpet och äta upp alla mina rester och sen så blir det ridning och idag står det  hoppning på schemat, kulihej!
e
Förresten så är jag supernöjd med min lugg, vi trivs bra ihop! Tack finaste Stephie!

RSS 2.0