Äntligen!

Idag far vi till lite mer sol!
 
Bild från förra sommarens resa till underbara Kroatien med Jonna och Kristin!
 
Flyger först från Landvetter upp till Arlanda och sedan till Turkiland. Min biljett Landvetter- Stockholm och tillbaka vart slutpriset det här:
Bör man nojja sig?!

!


Svaret! GRÖT

Har haft en jobbig period där jag inte kunnat somna förrens in på småtimmarna, ett problem som har kommit och gått under flera år och men som nu suttit i en längre period. För att få bott på detta har under årens lopp testat flertal övningar för att få bot på problemet. Ett exempel på det är när Daniel klämde/tryckte mig mellan alla mina fingrar för att "lossa" spänningar och på det visset kunna somna, haha funkade inte så bra kan jag lova! MEN nu har jag funnit receptet på att somna in likt ett barn och det har jag min norrländska Sara att tacka för, svaret är gröt! Äter en tallrik gröt på kvällen med mjölk och bang tröttheten kommer och jag kan somna in nästintill på engång! Mirakel! B12 is the shit!
 
 
Ja ja jag vet att boven i hela sömlöshetsdramat är förmodligen oro, ångest och för hög tankeverksamhet som skapar stress som gör att jag inte kan somna. Men dessa saker kommer och går men gröten den kommer bestå kan jag lova!

Alla dagarna i alla dagarna som dagarna likt de andra dagarna

Så inrutat liv man har nu! Alla dagarna ser nästintill identiska ut:
 
  • 8.00 går upp
  • Om vädret och orken tilltalar, en liten morgonpromenad
  • Frukost framför tv4 nyhetsmorgon 
  • 09.50 Träffa T-rex i korset
  • Förmiddagsplugg som mer eller mindre är skvallersnack
  • 11.45 Lunch i Ljussalen
  • Efter maten blir det kaffe i 30-45min, om sol sitter vi ute
  • Eftermiddagsplugg, mer seriös
  • 16-18 tiden Kommer hem
  • Åter något snabbt och byter om
  • Tränar
  • Kommer hem, duschar, äter gröt, diskar och sedan går man och lägger sig
 
EXAKT så här ser alla dagarna ut, kan ske vissa ändringar i tid och plats men annars så!
 
Men på torsdag blir det andra bullar!

En MASSA mat

Vad vore denna sida utan mat och vad vore mitt liv utan mat!? Den senaste tiden har det blivit mest vegetariskt och fisk på tallriken. Detta beror på att jag vill dra ner på köttätandet, en viss lathet, såklart även en snålhet men de beror på även på att jag är urdålig på kött! 
 
En av middagrna vi flickor gjort, laxrullar med pepparrotsklet i, KÄRLEK rakt igenom!
Till efterrätt den kvällen gjorde vi nog en av de godaste någonsin! Nutellamousse med lakritskräm och jordgubbar
Lyxa till det med lunch ute, på Cyrano, lax i packet med mandelpotatis!
 
En snabb favorit, frittata tillsammans med lite tonfisk!
 
Mer veg! Kikärtsbiffar med mozzarella
Chilitorsk med äggsås och stekt broccoli
 
FIKA! Latte och en "fuling" som de kallade den men ack så god, full med nötter!
Självklart nu till våren, mjukglass!

Bildregn och solsken

Fixar lite med alla bilder på mobilen denna kväll, passar även på att lägga in lite bilder här.
 
 
En vacker bukett i ett hav med blommor för vår morfar ♥
 
Promenad runt Härna och en sällskapligt föl
 
Nelly fyllde 5år för några helger sedan
 
Och fick även då hälsa på lille Wilmer
 
Våra maskotar för vår C-uppsats som vi fått av vår norrlänsdska vän Sara
 
Sol och värme innebär tunnjacka och tygskor
En bild från illustrationskursen
 
Vi luncha på mysigaste Cyrano en fredag
 
Promenixade förbi nya lokalerna för Textilhögskolan, duuuuuunderbra det kommer bli!
 
En av alla promenader i sooooooool
 
Igår var vi i stallet och kollade på en lokal hopptävling
 
Sedan spenderades eftermiddagen här på favotrappen, ätandes glass, sög in D-vitamin och kollade på folk
 
De har grävt och hållit på ett bra tag på Kranssmossen, som jag går förbi nästan varje dag och nu har det börjat komma upp en HINDERBANA! PEPP!
 
Idag söndag har bestått av promenad, kort gympass och stallet med Nelly och myst med alla hästarna!
 

Tecken att åldern börjar stiga

Något jag har lagt märke till som man gör oftare nu än vid yngre ålder, är de här med att skriva in till företag om något blivit fel eller man undrar över något. Skickade ett sådant senast idag över en produkt som på hemsidan står har SPF30 men på varan står det SPF20, rätt ska vara rätt!

En annan händelse är när T-rex skrev till ett te-företag och undrade över deras ingredienslista på ett av deras teer.

Eller när jag skickade mail till lärarna och skrev "schemat ser förjävligt ut" för att schemat hade 00-24 inbokningar i flertal veckor utan förklaring.

Eller de telefonsamtal till ICA över uteblivna rabatter..

Listan kan göras lång! Om man är redan en sån nu, hur kommer då vara i framtiden?


En j*vla kärring förmodligen!

Evelina x2

Det finns en tjej som som heter exakt som jag, bortsett en annan stavning på efternamnet, som gick på textilhögskolan under mitt första år (00-11). Satt och sökte i skolan bibliotekskatalog och såg mitt namn där med ett arbete jag inte kände igen. En lätt chock uppstod!

GUL&SVART

Måndag och start på ännu en ny vecka. Det är fart och fläkt i Borås denna dag kan jag lova nu när derbyt mellan Elfsborg och IFK Göteborg sker precis i skriven stund. Detta betyder att stan är full med fulla killar och gulsvarta halsdukar vart man än tittar. Sköj! Vi tänkte att vi skulle gå på matchen, man borde ju gå på en match iaf innan man är klar med Borås, men tid och priset satte stop för det. Att betala för att kolla på fotboll är inget jag ens funderar på, nej tacka vet jag basket, värd varenda liten krona!
 
 

Girls with bangs

 

Innebandy

Grattis IBF Falun till SM-guldet! Nu kanske Falukommun kan börja tänka om och hjälpa till med det ekonomiska för klubben som ligger i konkurrsträsket istället för att bygga xx antal nya backhoppstorn till VM 2015... Vad man ska priotera kan ju vara krånligt att se ibland!
 
Noot!

Survivor

Vi var ut i torsdags, det var ett tag sedan o vi körde på nyktert (har en vit månad) och det här med att dansa till house, det är ju lite passé, nej tacka vet jag när de kör alla de härliga hits från 90/00-talets divor. Rumpa, höfter och girlpower!
 
I'm not goin' give up. I'm not goin' stop. I'm goin' work harder!
 
 
Vaknade förövrigt på skitdåligt humör, men en liten promenad i duggregnet, långfrukost, musik, sms av Olivia som HITTADE MINA EFTERLÄNGTADE SHORTS i Göteborg och att jag snart ska bege mig ner till stan och titta på utförsäljning samt en popup-butik med nytt märke med T-rex så har mitt humör vänt.

Have you heard the news today?

Har inte riktigt någon inspiration och ork för att skriva här, något ni som läser (typ pappa) kanske märker. Men dagarna går in i varandra och man har inte riktigt koll vad de är för dag.  Vart dumförklarad av en bibliotekarie förra veckan för att jag inte visste hur det gick till när man hämtar reserverade böcker och så har mitt ica-kort krånglat så fått ringa hela tre gånger till dem. Min fina pärla till bil är borta, hela bromssystemet sa typ pang (precis som förra bilen också, bromsar och jag funkar tydligen inte ihop) så det var bara att säga hejhej då, samtidigt passade jag på att göra en besiktning på mig själv och inga märkbara fel på mig iaf. Sedan har jag sagt farväl till morfar och umgåtts med familjen. Jag har även blivit faster för tredje gången, denna gång till en liten Wilmer. Annars består dagarna av C-uppsatsångest och träning, kaffedrickande och fnitter med T-rex. 
 
Så lyssnar jag nästan enbart på denna;
 

Kvällens gröt

Vem sa att gröt är grå och tråkig? Fortsätter med mina grötkvällar i förhoppning att min sömn blir bättre. Ikväll vart de blåbärsgröt, mumma!


Påsk, gung och sol!

Tillbaka i Borås. Påsken gick i de lugna tecknet förutom en utgång i lördags. Annars bestod den av promenader i sol, kaffe, go mat, mys med familjen och ännu mera sol! 


RSS 2.0